Prostor X

Zpět na článek

Joch: Bidenův skutečný stav tajili. Média selhala, straní demokratům. Trumpovi pomohly soudní procesy

20 komentářů

Leonard
Media tají kde co, třeba skutečný stav Putina
Leonard
Myslím že je každému jasné, že Joch nefandí Demokratům.
Richard Šebesta
@Leonard To je objevení Ameriky , mistře. A co když vše co říká Joch je taky pravda ? Což podle mne je. ČT třeba zase straní této demoliční vládě a navíc někdy i lže. No a ? To je dnes běžné.Kdo dnes dovede z komentátorů a žurnalistů být nezaujatý ? Moc jich není a taky tak brzo se to nezmění.
Leonard
@Richard Šebesta Doporučuji změnit léčbu.
Pavel Molík
Mor prodejných žurnalistických potvor se nevyhnul ani Americe. Trump je živoucí ikona demokracie.
lug70
Že je Biden na tom špatně jsme viděli mnohokrát na vlastní oči, když mluvil z cesty, padal při nastupování do letadla, když podával ruce duchům nebo když přímo uprostřed konference odcházel pryč a ještě na druhou stranu než by měl, že ho musela odchytnout italská premiérka a přivést ho zpět. Ale při společném interview s kanléřem Německa, kde se mluvilo o plynovodu Nord stream, tam Biden při smyslech výjimečně byl, když řekl, že oni (Amerika) se postarají aby byl ukončen.
Richard Šebesta
Začnu trochu obecně. Za minulého režimu byla pro mne Amerika (tehdy jsem už byl dospělý) skoro jako vzor. Poslouchal jsem SE a hltal každé slovo. Po převratu jak šel čas jsem zjišťoval že nebyl falešný jen svět komunismu ale že i tzv.demokratické státy nejsou samé dobro a sama demokracie. Dnes to možná platí víc než dříve včetně naší země .Svět se změnil po pádu komunistických režimů. I v USA se dělají a dělaly politické podrazy,vraždy politiků a vše co do politiky patří.Když to vezmu i přes zahraniční politiku i USA a některé státy NATO se dopouští agresi bez mandátu OSN jako třeba Rusko. V domácí politice je pak tato volební kampaň hodně vyhrocená. Bidenův skutečný stav tajili , říká pan Joch není důvod mu nevěřit. Media selhala, straní demokratům opět nemám důvod nevěřit. Politika je špinavá věc, řekl někdo moudrý. Je dozajista, nemusím chodit do USA stačí se podívat na český politický rybník a co hnoje a špíny je u nás.Netvrdím,že Trump je je serióznější než Biden nebo Harisová ale pokud tahle lady vyhraje tyto volby a bude se chovat stejně jako Biden tedy k válce na Ukrajině,je to pro nás špatná volba.
Leonard
@Richard Šebesta Mě fascinuje, jak se furt proklíná představa, že bez mandátu OSN není žádná válka legální, ale vědět proč OSN nedala k tomu mandát, to už nedokážou soudruzi.
Richard Šebesta
@Leonard Mně zase fascinuje jak si někdo hraje na soudce co je a není legální. Ty budeš taky takový " borec " že ? Bombardování Srbska v roce 1999 bylo legální ? A agrese USA proti Iráku 2003 byla legální , mistře ? Někdo ale já to nejsem by mohl tvrdit že ruská agrese na Ukrajinu je taky legální. No a nyní můžeš mudrovat o legalitě !
Leonard
@Richard Šebesta A k tématu nebo zase vaříte z vody soudruhu?
Pavel Nyklíček
I u Babiše se moc o jeho zdravotním stavu nemluví.
Hospitalizacemi v nemocnicích to dokazuje.
Prasklá oční sítnice opakovaně vyžaduje silnější doživotni léky na vysoký krevní tlak.
Od 15 let vyoperovaná slezina chybí při tvorbě krve a tudíž veškeré orgány jsou v riziku chudokrevnost a hlavně se slezinou je spojena imunita.
Proto měl Babiš za covidu zakázánou vakcínu od svého doktora, ale před národem ji jako dal....
Ostatně co je asi tak pravda u tohoto staršího pána.
Rodiče tyto záležitosti neměli o dožili se 80.
Napětí a stres zdraví velmi ovlivňuje a léky na tlak zatěžují ledviny, jenž nám predikuji věk dožití.
U Babiše je z pohledu východní medicíny vše rozlozeno tak, že musí z věku rodičů cca 7 až 8 let ubrat v délce dožití což v sedmdesáti se soudy v zádech, řízením politické firmy, právníky, rozvodového řízení, dluhy 50 mld (musel prodat Mafru a teď i Francii prodává zámeček aby pokryl platby 35 bank) a to vše je stres včetně jeho 200 firem co musí regulovat.
To by zabilo i vola a imunitní systém na to opravdu u Andyho nemá.
Sázet na něj je velká sázka.
jerryx
@Pavel Nyklíček A já si ve 20ti říkal na vejšce, jak můžou tak inteligentní lidé věřit stupidní komunistické propagandě, jako někteří naši profesoři. Takže mě nepřekvapujete. Tak znova-, Babiš nevládne, tato vláda je většinová a prezident je loutka. Fiala je neschopný a zbabělý , vládnou tu menšinoví Piráti a nevolení progresivní aktivisté, co hrozí zničit Západ. Protože jsou mimo, nic , než Antibabiš neumí. Vím dobře , co je Babiš zač, ale jako populista naslouchá lidem a Fiala na ně pošle novodobého majora Terazkyho , aby s nimi strategicky komunikoval.
Richard Šebesta
@jerryx Zajimavá interpretace , opravdu. Má v sobě rácio.
Leonard
@Richard Šebesta Tak to budete jediný, kdo ho v tom vidí
Leonard
@jerryx od vás je to pochvala práce naší vlády, vy ji nemůžete nikdy urazit. 0 = 0
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Souhlas, ale existují výjimky. Když odsoudili Babinského ve 40.létech 19.století za vraždy a loupeže dostal 20 let těžkého žaláře . Rakouské soudy se domnívaly že tento těžký žalář nepřežije v minulosti se to nestávalo. Přesto to Babinský dokázal a byl propuštěn po odpykání trestu. Nejen že přežil tento těžký žalář ale dožil pak spokojeně v Praze jako zahradník v jednom klášteru a dožil se vysokého věku okolo 80 let.
Leonard
@Pavel Nyklíček To čtu či slyším poprvé, už chápu, proš se bojí toho programu ANTIBABIŠ víc
Andrew Shob
Vsichni vime, ze media pisou 9 let o americke politice jenom lzi. Doslova lez vedle lzi vedle lzi vedle lzi.

Posledni demokraticke volby tam probehly v roce 2016. Od te doby demokrate podporovani medii ve vsech volbach masivne podvadeli.

Dusledek toho je katastrofa v Afghanistanu, katastrofa na Ukrajine, katastrofa v Israeli, masivni inflace, nejakych 15 milionu ilegalu atd.

Tenhle rok je posledni, zoufala sance, ze se USA vrati zpatky k demokracii. I takovy levicak jakym byval Elon Musk to pochopil. Doufam, ze se to podari.
Pavel Nyklíček
@Andrew Shob
Můj tip je, že Harris bez problémů zvítězí.
Trump je příliš stár a nelze ho stejně jako "našeho" Babise číst.
Nevyzpytatelný politik není zárukou demokracie.
Pokud navíc beru v potaz babišovy vulgarismy, nemáme tu politika, ale čistého starého hulváta s pokrevnim spojením Zemana.
Pavel Maleček
Pravdu k K. Harris do jediné věty zkoncentroval Musk - je to komunistka. Což vyvolala obrovský jekot všemožných levičáků-socialistů, těch zmagořených neomarx-progresem tuplovaně.
Inu i v USA platí české o potrefené, nejvíc kejhající huse. Když to komunistka je samozřejmě extrémně mediální zkratka, ovšem shrnující až neomarx-progresivistický, tedy neosocialistický fanatismus Harris.
Každému kdo jen trochu sleduje USA a obecně západní politiku je jasné, že tu ve jménu prý vylepšování demokracie probíhá její destrukce a nahrazení socialistickou totalitou. Pravda maskovanou demokratickými mechanismy. Ovšem jen na oko a k tomu těžce manipulovanými v prospěch nastolení právě socialistické totality ... s přízviskem miliardářské.
A to právě přes neomarx-progres ideologii s jejím multikulti, gender, LGBT či eko -klima třeštěním, v reálu mocichtivým ohlupováním mas. Což předvádí právě USA prý "Demokraté", ve skutečnosti lživými kecy o vylepšování demokracie se maskující totalitní socialisté. O vedoucích orgánech EU s "fon Lejnem" v čele nemluvě.
Kteří pře svůj socialismus, stejně jako socialismy předchozí, tedy fašismus, nacismus či komunismus společnost do zmaru, rozkladu, teroru mocných, bídy mas a nakonec do krvavého konfliktu zavlečou.