Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Komunismus je jen jiná forma antisemitismu. I zde platí Fučíkovo „Lidé, bděte!“

31 komentářů

Saša Krach
Lidé, bděte!“.....A nikdy již nedopustit situaci která se odehrála okolo Gazy.
Je možné že by se mohla stát vám. Nebo Mertlíkovi.😝
Zdenek Illichmann
Americký režim se svými satelity vede války téměř neustále.
Kritika agresivní zahraniční politiky izraelské vlády není antisemitismus.
Zdenek Kalhous
Skvělý text!!!
Dík Zdenek.
porucik
I+II. Světovou válku spustil nenažraný kapitalismus.
Petr Burda
"Je proto neuvěřitelné, že těm, kteří obhajují vpád Ruska na Ukrajinu, je trnem v oku postup Izraele v Gaze."
Co je na tom k neuvěření?
Kreml i Hamas (Fatah, Hazballáh) chtějí to, co jim nepatří, Ukrajina i Izrael se brání i protiútokem. Útok na společnost, kde se i obyčejní lidé mohou stát úspěšnými, dokonce i úspěšnými politiky.
Avatar - našinec
našinec
@Petr Burda Právě jsi nám sdělil, že jsi evropský žid, který o Izraeli nic neví.
Avatar - našinec
našinec
@Petr Burda Pokud nejsi žid, tak jsi idiot. Jelikož máš problém s posouzením stavem na Blízkém Východě, tak to zkusím popsat na UA. RF dobylo UA. UA stále vyjadřuje nespokojenost s okupací a provádí různé protesty, učí své děti k nepřátelství vůči RF. Trvá to 70 let. Mezinárodní společenství donutí RF, aby oblast Podkarpatské Rusi a Kyjeva se stala samosprávnými územími. Po více než 70ti letech UA provede útok na ukrajinské území, které se stalo nedílnou součástí RF. Takže předpokládám dle tvých příspěvků, že bys podporoval RF a odsoudil agresi UA.
Frantisek Najman
Pan Mertlík šíří v podstatě jen komoušskou ideologii, komunismus vymysleli židé!
Petr Burda
@Frantisek Najman Nutno dodat, že jako Židé byli neúspěšní. Kdejaká zkrachovalá existence umí vymyslet nebezpečnou hloupost, na národnosti ani konfesi nesejde. Do praxe uvedl komunistickou myšlenku po otci šlechtic - jenže otec získal dědiny titul za pracovitost.
Uživatel_5850006
👍Víc nemám co dodat!
Spytar
Vynikající pane Mertlík, každá věta bezskrupulózní syrová realita. Jen víc a často. I když, veřejné mínění státu hlupáků🐑🐏🐑🦬🐑🦬🐑 to přes Reflex nezmění. Ale aspoň si člověk řekne, nebudu tak nasraný, nejsou všichni zbabělci a zločinci, prodejné ku*vy a zrádci ve stádě ČEZkém....🐃🐃🐃👍🏻👏🏻.
lug70
Současný liberalismus je zase jiná forma fašismu. Jinak za všemi ideologickými ismy vždy stáli židé a jejich špinavé prachy z lichvy a zlodějin.
Miroslav Rys
@lug70 Co si popovídat s policií, šmejde? Chceš? Rád ti to zařídím.
Saša Krach
@Miroslav Rys Nepokakej se.😭😂
Avatar - našinec
našinec
Propagandista Mertlík nám vysvětlil, co si máme myslet. Domnívá se spolu s Goebelsem, že tisíckrát opakovaná lež se stane pravdou. Pane Mertlíku, nestane. Maximálně oficiálně.
Miroslav Rys
@našinec Ty sloveso "myslet" nepoužívej, kravinec. Ty můžeš jít maximálně jít hulit brko Čermákovi do basy 😀😀
Avatar - našinec
našinec
@Miroslav Rys Ano, nepochybuji, že Mertlík je tvůj guru a mozek. Ty nedokážeš ani diskutovat k tématu.
Ivo Hájíček
@našinec vážně dokážeš myslet?
Saša Krach
Mertlík je starý dědek s půlkou života za bolševika...a velmi dobře si pamatuje politickou agitku za
bolševika....
Pro mladé..Bolševik také nálepkoval a svým způsobem urážel lidí co nemysleli jak se zrovna hodilo a měli odvahu říci na hlas jiný názor......a řekli něco jen v dobré víře ...a dostali za uši..
Mertliku nemám rád zabíjení a můžou to být mladí kluci ženy děti..nebo zvířata.
Možná jsem pacifista...Podle tebe jsem odpad a bolševik..
A co jsi ty ..Zakuklený bolševik...S možností vrtat díry lidem do hlavy .🥵😝😝😝😝
Saša Krach
@Saša Krach A dodám....Pokud se nějaké světové elitě nelíbí obě jmenované války ..A je velmi kritická ..
Tak dle pisálka asi bolševik. 🤣🤣🤣🤣🤣však příznačné, že jsou to vždy a všude komouši různých odstínů. Bože bože. ÚŮŮ
Richard Šebesta
Mertlík buď nezná dějiny nebo záměrně lže ! Panebože Marxismus jako předvoj komunismu vytvořil sám Žid. Pokud to nevíte Herr Mertlík tak Karel Marx byl Žid. On spolu s Engelsem byli vlastně otci vědeckého komunismu.No a teď budu jmenovat kolik lidí v SSSR po roce 1917 kteří pomáhali Leninovi bořit starý carský režim byli Židé. SVER­DLOV,T­ROCKIJ­,KAME­ŇEV,ZI­NOVJEV­,KAGA­NOVIČ­,šéf NKVD JAGODA a další a další. Mertlík je nazývá lůzou ale mnozí z nich pocházeli ze zámožných poměrů a přesto že mohli žít spokojeně dáli se na dráhu bolševické revoluce. Včetně našeho záporáka Slánského. Sám Stalin měl k Židům zvláštní vztah a dlouho je celkem toleroval koneckonců sám o tom hovořil,že důkazem jeho vztahu k Židům je Kaganovič jenž byl ve věrchušce která vedla SSSR. Vše se změnilo až v roce 1948 když Golda Meirová po návštěvě SSSR odmítla velmi moudře Stalinův diktát a to aby Izrael dělal sovětskou politiku. Pak teprve začaly pogromy na Židy nejen v SSSR ale všude v satelitech SSSR včetně naší země. Apropos Herr Mertlík útoky na Židy se děly dávno před vítězstvím komunistů v mnoha zemích Evropy. Tím se nechci komunistů zastávat jen hodnotím fakta.
Saša Krach
@Richard ŠebestMertlik je především strašidlo a straší lidi ,, a uráží...Projev jeho slabosti..
😝😝🦈😝🦈A ať si nechá to zrcadlo umýt.
Zdenek Kalhous
@Saša Krach blbečku!!!!
Saša Krach
@Zdenek Kalhous Těší mně.🐂
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Ty nic nehodnotíš, Šebesta. Ty tady, jsa abnormálně tupý, meleš bludy o sto pryč. Navíc příšernou češtinou, která svědčí o tom, žes s bídou dodělal sedmou třídu. Ale chápu tě, aspoň tady se můžeš "realizovat", když už ne v běžném životě. Stejný pošuk jako Mach. Kdyby vám zrušili diskuze v Reflexu, nedožijete rána 😀😀
misazak
@Miroslav Rys Souhlas - Šebestovi a Rysovi z hůry dáno moc nebylo. Spíše nic 🤨!
Avatar - našinec
našinec
@Miroslav Rys Souhlas - Šebestovi a Rysovi z hůry dáno moc nebylo. Spíše nic 🤨!
....­....­....­....­....­....­....­..
Tak tohle mne opravdu pobavilo.
Bořivoj Zelený
@Richard Šebesta Je to tak. Židé komunismus vymysleli, ostatně jako většinu různých ismů, teď naposled např. multikulturismus, ale uvedli ho i do praxe a to nejen v Rusku, kde se to podařilo, ale pokusy byly i v Maďarsku /Béla Kún, Tibor Szamuely, Jen Lander, všichni Židé/ a v Německu / Rosa Luxenburg, Kurt Eisner, G. Landauer, všichni Židé.
Rusko židobolševici ovládli zcela, od nejvyšší, /Kreml/ až po nejnižší formy řízení /komisaři/. Právě po komisařích Němci za 2. sv. války na dobytých územích za pomoci místních tvrdě šli, z důvodu jejich židovskému původu.
O Bolševické revoluci psal světový dobový tisk jako o židovském spiknutí proti Rusku.
Avatar - našinec
našinec
@Bořivoj Zelený Jak židé hlásají - Jsme vyvolený národ a ostatní národy je třeba vyhubit jako klaté. .....Třeba vyvolat nesváry ke vzájemnému sebezničení.
Bořivoj Zelený
@našinec
K nesvárům ve společnosti v současné době velmi dobře slouží multi-kulti ideologie. Vidíme to denně na západ od našich hranic.
Avatar - našinec
našinec
@Richard Šebesta Překvapujeme mne, že ty, zastánce židů a státu Izrael, jsi byl schopen napsat tak objektivní příspěvek. A já jen doplním výraz "Židobolševismus". Mnozí zde je znají a ti, kdo ne, tak ať studují, aby se neřeklo, že je někdo zmanipulatizoval.