Divoký kačer

Zpět na článek

Český elektrárenský gigant dělí hodiny od krachu. Prosí zákazníky, aby zapnuli světla a elektrické spotřebiče

30 komentářů

Dalinos
Není náhodou trestné, šíření poplašné zprávy?🤔
Robin Krsek
Teď by se měli chlubit tím kolik si vyplatili na prémiích.Ale radši z lidí delaji blázny.
Marek Staněk
Geniálně kruté.
Reynhard Heydrich nás jako národ zhodnotil zcela přesně.
"Bestie, které se vám smějí za zády do očí,a srdečně vám potřesou rukou zatímco vám chladnokrevně vrazí kudlu do zad."
Uživatel_5367508
Jsem se zasmal, díky!
honza1212
Tuto rubriku obvykle považuji za trapnou, dnes se ale podařila.
Rtep Hcar
@honza1212 🤣🤣🤣
Jiři Kadlubiec
Jeden megavat jde na německou burzu za haléře, knam se vrací za 8 korun. Okrádají nás ve velkém a takové články píšou... No normální člověk se zasměje. Krasně nás okrádají, děkuji všem co volí ty blbce
Uživatel_5579791
@Jiři Kadlubiec Momentální je cena na burze asi - 2,20 Kč. Tedy okolo poledne, minus. Průměrná cena spotu za minulý týden je cca Kč1.980,-/MWh. Pokud jste si nasmlouvat fixní cenu silové elektřiny cca okolo Kč 3.450,-/MWh, k tomu připočtěte všechny možné příplatky, dostanete se na celkovou cenu okolo Kč 6.000,-/MWh. Pokud jste trdlo a platíte Kč 8,-/kWh, jste proste, ….., trdlo. Fyjala demysy neurčuje cenu energii ani cenu rohlíku z Penamu, Na druhou stranu chápu, ze jednodušší lidé budou pořád natahovat ruce a požadovat, aby za ne jejich náklady platil někdo jiný.
Karel Wild
Takže na burze je za 2,20 za kWh a za kolik jí vám prodává ČEZ? Chudák, gigant krachuje. Kdybych já byl jejich zákazníkem, pustil bych topení i v tom největším horku naplno.
Pavel Hek
@Uživatel_5579791 Tyhle plky ohledně spotu jsou děsný kraviny, běžnému odběrateli nezaplatí že si půjde uvařit oběd, když je cena v záporu.
Uživatel_5579791
@Pavel Hek Běžný odběratel také nejede ve spotu, to byla jen názorná ukázka toho, jakou hloupost napsal pan Kadlubinec, že od nás "jde megawat na halíře a vrací se nám za 8 korun."
JiriToscana
Megawatt za haléře? Zpět do školy.
Uživatel_5579791
@JiriToscana Jj, mínus 2,20 za kWh, měl jsem se držet jedné hodnoty. Ale když mě aplikace ukazuje momentální cenu spotu v těchto jednotkách. Zkusím být příště polopatičtější, nenapadlo mne, že to někoho netrkne.
Uživatel_5494496
Těžké hledat témata. Bartoš by se nabízel, ale to by zase byla pomoc Putinovi.
Martin Žák
Zítra si jdu koupit elektroautomobil a co vy ostatní?😁😉😉😉😉😉😉
Uživatel_5551666
Již jsem pevně rozhodnutý . Vrátím ČEZu dividendy z těch pár akcií, které mám z doby kuponové privatizace . Jsem sice jenom minoritní vlastník , ale vždy platilo " Halíře dělají talíře " . Nechám zřídit další elektroměr do domu pro manželku . Má pěkný důchod 12 tisíc tak proč by nemohla přispět na dobrou věc při jejím vaření a pečení. Napsal jsem si časy , kdy mám drahou elektřinu účtovanou ve vysokém tarifu , to abych mohl vypínat mojí fotovoltaiku a neobohacoval se na úkor ČEZu .Co bych neudělal pro naše rodinné zlato .A navrhují udělat národní sbírku kovových dvacetikorun pro pana generálního ředitele. Je na nich nápis , který bych vyzdvihl , jako heslo dne . "Nedej zahynouti nám i budoucím ".
,........ Divokému kačerovi přejí hodně dalších povedených šprťouchlat. Tahle forma nadsázky a svérázného českého humoru mě baví 😁
Milan Šílený
No problém je, že si spousta joudů přečte pouze název, a poplašná zpráva je na světě, upozornění na fake by mělo být již v názvu článku!
Petr S.
@Milan Šílený
No jo, taky jsem si kdysi coby jouda naběhl, ale tuším, že tenkrát to upozornění bylo na konci článku 😀
Frank51482
Akorát se divím, že Landsman dávno není hospitalizován v sanatoriu duševního zdraví. Nemusím být ani Džamila, abych poznal, že tento jedinec je vážně duševně nemocen.
Uživatel_5700640
@Fvrank51482 když nerozumíte písmenům, slovům a větám v divokém kačerovi, tak to nečtěte
Kral Miroslav
@Frank51482
Asi vy asi víc věcí v životě nechápete
El Niňo
@Frank51482 je smutný žít život beze srandy a vtipu
petr498
@Frank51482 Nepochopit, to už je napováženou....
Jan Taborsky
Myslel jsem si, že Reflex je solidní titul, bohužel. Idiotský titulek k připoutání pozornosti. Zcela tohle ignorují.
zdenek zezulik
@Jan Taborsky Články Divokého kačera jsou nadsázkou a glosují dění kolem nás. Mám je rád, protože svým humorem dovedou připomenout absurdity běžného života.
Jak by řekl pan Werich, sranda ještě nikoho nezabila. Nebo, jak říkal jeho partner pan Horníček, i vážné věci lze podat humornou formou a nijak to neubere na závažnosti sdělení.
Jestliže se Vám Divoký kačer nelíbí, je na to jednoduchá rada: nečtěte ho.
Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem a není všechno určené pro všechny.
Kral Miroslav
@zdenek zezulik
👍👍👍😊
El Niňo
@Jan Taborsky vy určitě nemáte nic společnýho s Mirkem Táborským,člověkem s obrovským nadhledem,vtipem a smyslem pro humor,že? Aspoň doufám...
Karel Buron
Metoda Tlustý vejde do dějin. A Tlustý bude ještě tlustší!
Elis
@Karel Buron a nebo taky pěkně schudne pokutou od ČOI😂
Vlasta Hrdličková
Taky zvyšujeme spotřebu elektřiny tím, že v těchto po..... vedrech nám běží 2 (slovy dva!!) ventilátory😱!!! Ale co to plácám, stejně nemáme elektřinu od ČEZu🤦‍♀️😂... A článek mě pobavil...