Online přenos

Zpět na článek

Bartkovský: Ostudný a nudný konec olympiády. Tom Cruise skokem ze střechy nevyvážil sobectví a chaos

18 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
OH bez Ruska jsou jenom takovou větší "okresní soutěží". Jinak zahájení jako větší Pochod hrdosti Prahou s pohledem na okolní francouzkou špínu a to doslova, závěr velmi chaotický a programově nezvládnutý.😉
VlastimilCech1
Takyolympiáda bez největší země světa... Ten zlatý chrobák s tykadly? A mumie? Divné, no nerozumím tomu vysokému umění, tož ri nebudu kritisovat.Ale zajímá mne, kde cestou na stadion odstavili pořadatelé naši výpravu? Nechali ji čekat někde vzadu u záchodů?
Dovede si někdo představit ten jekot, to pištění, kdyby takové karamboly olympijské udělali v Rusku? Plavci co zvracejí z fekální vody ve které plavou, papírové postele, na kterých se nedá spát, olympijský oheň z páry, organisační chaos při cememoniích...BTW. Jestli mezi diváky na závěrečném obřadu byl nějaký epileptik, tak z toho blikání se v záchvatu padoucnice válí na stadionu ještě teď! Ještěže tu ostudnou takyolympiádu nepořádalo Rusko!!
petrph
Gratuluji, naprosto dokonalé, sám jsem v noci ten přenos v noci v TV sledoval, a tápal jsem. Jsem rád, že jsem si alespoň tady mohl přečíst, o čem to vlastně bylo...
Uživatel_5859775
Pan Bartovský by za svý keci měl dostat tak hov..,sám by nezeskocil ani s prvního schodů,za ty kecy bych mu nedal ani desetník,je to jenom populista nic víc.Sam nedokáže nic jenom druhé kritizovat,je to u mně totální chůd..
Uživatel_5836863
@Uživatel_5859775 Cože?
Uživatel_5542819
A nezabudnúť ešte na jednu svetovú raritu ! Českí športovci s ukradnutou vlajkou spoločného už neexistujúceho štátu, ktorú sa obidve strany zaviazali zákonom nepoužívať . Fakt sa toľko rokov nenašiel v ČR nikto, kto by navrhol štátnu vlajku ? Asi nie, aj prezidenta si zvolili rudého noka, nikoho lepšieho nenašli ...
VlastimilCech1
@Uživatel_5542819 BJNGO!!
Uživatel_5836863
@Uživatel_5542819 A vy jste si nechali polovinu společné hymny. To si neumíte složit novou?
Jana M
Nebyl by jste nikdy spokojený tak jen hloupé plky jinak nic
Frank51482
Opravdu zbytečně mnoho keců kvůli komedii zvanou OH. Autor zřejmě bere prémie podle počtu slov. Jinak budou prémie Halík nižší, kur.a nižší.
VlastimilCech1
@Frank51482 Pardon, podle mne to trefil pan autor přesně. Olympijské medaile z francouzského železného šrotu vystihují dobře jejich sportovní hodnotu. Soutěž s vyřazením sportovců největší země světa...
Vlaskl
Tak jste nám to pěkně okomentoval jakoby s nadhledem. Zajímavý text pro psychoanalytika. Asi vás něco hodně trápí. Jinak jste jen směšný pisálek, který se veřejně vyzvracel. Zřejmě to na vás bylo příliš velké sousto.
Vladimír Sklenář
Jozef Kolek
konečne je po genderskom cirkuse, grci frci !!!
Jan Mencl
@Jozef Kolek
A co Vás tak "žere"? Nenávist, nespokojenost, závist...., jako maloměšťák socialistického střihu.
Jozef Kolek
@Jan Mencl čo ste tam videl pozitívne?!, keď zo športových hier je jedna veľká gendersko ohavna propagandisticko liberálna sr…a!!
viete o mne figu borovú, tak sa zdrzte komentáru na moju osobu - mysliteľ
Vlaskl
@Jozef Kolek josefe běžte konečně na pivo a tam to konečně všem nandejte ať jste konečně spokojený
Jozef Kolek
@Vlaskl aké máte vlastne meno?!, sa hanbite, bojíte sa?!
Jozef Kolek
@Vlaskl pardon !, našiel som, Vlastimile, kašlite na to, ja sa vám nepcham do života !