Komentáře

Zpět na článek

Chřadnoucí SPD se léčí rasismem. Voliče Okamurovi přebírá „vlastenecká“ konkurence

24 komentářů

Leonard
TO prostě nepochopil, že pro flastence je prostě málo bílí muž, a pro jiné rovnou evokuje Babiše (bohatej, úspěšněj ale exotickej ) 3 v jednom co část flastenců prostě nedokáže pochopit natož dosáhnout.
kosmos kosmos
Zoufalý japonský popelář a jeho tupci😂😂
giorgio287
FOLTÝN PŘESTAŇ CENZUROVAT, TY HNUSE FIALOVEJ!
Pavel Molík
Lidé typu Okamury jsou mimořádně užiteční, protože brzdí euforické snahy eurohujerů přestěhovat celou Afriku do Evropy.
Frank51482
Stačilo se podívat na francouzský fotbalový tým. Byl tam na hřišti 1- slovy jeden běloch. To ale není jen o Okamurovi, ale o tom, co se v Evropě děje. Nestačí to, co čteme o GB či Německu? Opravdu chceme, aby naše děti a ženy měly strach vystrčit nos z domova, že je nějaký černý zmetek znásilní anebo podřeže? Opravdu nechápu naivitu všech těch, kteří tady pindají nesmysly a myslí si, že se jich to netýká. Kolik těch primitivních černých hub se zapojilo do pracovního procesu v Evropě? Oni tady přece nepřišli pracovat. Mimochodem, proč frantíci při zahájení OH neparodovali islám? Protože jsou podělaní strachy, co by jim muslimové udělali za tóčo.
giorgio287
@Frank51482
Na fotbale to bylo krásně vidět.
Napravo od železné opony hráli za národní tým výhradně příslušníci národa - Češi, Poláci, Chorvati atd.

Nalevo od železné opony hráli za evropské národní týmy černoši, arabové a sem tam příslušník evropského národa. U Francie to ale byla parodie na národní tým - za Francii hraje Afrika

Západní Evropa už je v řiti. Tak ať si tam zůstane i s mešitami a znásilňujícími a vraždícími afričany a asiaty.
Pavel Nyklíček
Tak nám ta hnutí nějak slábnou.
Migranti natáhnout ani na plakátech a dva nejznámější imigranti japonec a slovák mají klesající preferéncie...👎
Není divu.
Oni vlastně nic nenabizi, ale kritka, ta by jim šla.
A co takhle pánové nabídnout státu opravdu něco, co by našemu státu pomohlo?
Nevidím nic jen bludy úřední vobludy. Kde máte nějakou skutečnou reformu, nějako vizi kromě vize vůdce, ala Fico, co slibem nezarmoutí?
Je to fakt bída.
Minulý týden nepadal jen Okamura, ale i Andy měl u agentury reference 26,9 a bude hůř.
Frank51482
@Pavel Nyklíček A jak pomohla tomuto státu naše slovutná pětidemolice? Co nasliboval před volbami profesor Nutella a co z toho splnil? Ukrajinský premiér Fialenko lže i když spí, ale spousta idiotů mu to stále žere.
Pavel Nyklíček
@Frank51482
A jak to souvisí s titulkem?
Tady přeci propiráme dva naše imigranty.
Až bude téma pětikolka, tak klido piš.
Přesně tihle tipci jako ty, bez argumentace na dané téma, jedou tu svoji nacvičenou lainu.
A není to málo Antone Pavloviči?
Jozef Kolek
hrubo trápne !
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Okamura je komerční nacionalista, jak ho trefně nazval Michal Horáček. Kdyby se vyplácelo vozit sem migranty, udělá si Pitomio cestovku a začne je sem dovážet. Ilegální migrace je obrovský problém, ale ani migrant Pitomio, ani migrant Bureš žádné řešení nemají a ani mít nehodlají, jen chtějí na tomto tématu posbírat hlasy. Ostatně u Bureše v továrnách pracuje spousta zahraničních dělníků a to doslova za otrockých podmínek. Zákoník práce je tam porušován úplně ve všem, ale protože jsou to agenturní pracovníci, nikoho to nezajímá... Komické je, že naše odbory mlčí a tváří se, že se nic neděje, přitom přesně tohle by měla být jejich hlavní agenda. Odbory jsou u nás zkorumpované skrz naskrz a je škoda, že žádná politická strana nemá odvahu kandidovat s programem, který omezí práva odborových organizací. Podle zákona třeba stačí, že je v odborech jeden zaměstnanec z tisíce a odbory jsou JEDINÝM partnerem v kolektivním vyjednávání.
P.S. Pokud někdo má dojem, že mám na odbory alergii, tak se nemýlí...))) A stejnou alergii mám na politické podnikatele, jako je Okamura. Ten už jednou úspěšně jednu národoveckou stranu vytuneloval (Úsvit se to jmenovalo), teď vytuneluje i tu druhou, než zmizí ze sněmovny, zmizí z účtu SPD i peníze za hlasy a za mandáty...
Asatin
@Uživatel_5734171 Precizni a souhlas.Mu jde jen o vlstni kapsu a to je pro emigranty vlastne vzor ,jak se maji chovat,kdyz hlavni nahonci Putin jim poskytne kola,aby se dostali,treba do Finska.Emigrant Pitomio by bez emigrantu , uz zadne velke tema nemel..
jasu1
Chtěl jsem komenovat ,ale o moc vystižnější komentář by ze mne nevypadl. Dobře. Což v tomhle případě není za školních 3👍
Richard Šebesta
Nejsem volič SPD Herr Sezemský ale že příliv migrantů je a stále trvá, je fakt. Myšleno západní země. To nejde obkecat. 10 let už EU není s to řešit migraci nebo nechce. To že Okamura straší migrační vlnou je fakt ale na druhou stranu co není může být. Až se západní státy přečerpají migranty pak je pošlou k nám a z východních zemí jsme první na ráně. Válka na Ukrajině skončí jistě dříve ( aspoň doufám) než migrační krize a až většina Ukrajinců odejde budovat svou rozbitou a zdevastovanou zem budeme muset migranty přijímat když Brusel rozhodne. To je realita. No a jak se milióny migrantů mnohdy i ilegálních chovají snad nemusím psát. To ví každý kdo umí číst a nežije ve vzduchoprázdnu.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
To je to kdyby....zatím Okamura káže migranty už přes 10 let. Stále stejná píseň. Něco nového nemá?
Leonard
SPD následuje osudu KSČM.
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Richard Šebesta
@giorgio287
lug70
@giorgio287 Jde tu o náhradu původního obyvatelstva Evropy cizí kulturou, řízenou přímo nejvyšším bruselským politbyrem ve spolupráci se zaprodanými neoliberálními vládami jednotlivých zemí EU. Jde v podstatě o sofistikovanou genocidu bílého evropského člověka. Tohle bylo letos v dubnu přímo řečeno na konferenci evropských konzervativních stran v Budapešti, mladou nizozemskou právničkou a političkou Evou Vlaardingerbroek. Video s jejim proslovem na YouTube samozřejmě bylo hned smazáno. Pravda je pro bruselské elity nebezpečná a mohla by ohrozit její špinavé cíle. Liberální mainstream sice to o výměně původního obyvatelstva Evropy označuje za nesmyslnou konspiraci, ale k čemu masová migrace z jiných kultur v Evropě vede, už nelze zakrýt. Je to realita, kterou bohužel mnoho lidí stále ještě nevidí nebo odmítá vidět.
http­s://rum­ble.co­m/v4st­2l0-zakzan-pravda-nahlas-zen-vmna-obyvatelstva-v-evrop-cz-titulky.html
Miroslav Rys
@lug70 Ty vidíš dál než Čermák z Tušlem. Ale vypatlanej jsi stejně 😀😀
Luboš Hanus
@giorgio287 Ty máš v tý palici slušně vymleto...
Richard Šebesta
@Luboš Hanus Nějak nemáš rád fakta ? Jsi původem komunista ?
Ti taky lhali a lžou. Fialová soldateska nebo Konečná ? Vždyť je to jedno lže ona jako Fiala a spol. Někdy i jí demoliční vláda trumfne ve lhaní a to je co říct. Jenom Německo má nějakých 10-12 miliońů cizinců protože jejich přesný počet v tom bordelu jménem EU nikdo nezná. A tak to je ve všech západních zemích. Buď jsi spadl z Marsu,nebo je lhaní tvoje pravda.Jako u současné vlády a Konečné.
Miroslav Rys
@Richard Šebesta No, vás tři by konečně nahradit mohli 😀😀
Miroslav Rys
@giorgio287 To doufáš špatně, jelito. Nezbyde ti, než si jít stěžovat na nádraží. A to je všechno, co můžeš, chrochtal 😀😀