Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Schillerová, Stanjura a Kalousek v pekle, Otakar Foltýn na pranýři, ukrajinští vojáci v Rusku

22 komentářů

Leonard
Koukám jak má Foltýn ještě hodně práce před sebou. Hodně zdaru, blbců je i tu stále víc než nás normálních.
Saša Krach
Foltýna ...prý vede diskuzi, ten ji zničí a zůstane v ní sám. A to ovládali ,,,,😂😂😂😂😂🐻
Leonard
@Saša Krach a něco k tématu?
Saša Krach
Co je důležité...prostě neposlouchat a načíst lidi o kterých tušíte že svým názorem někomu slouží...😝😂😂😂😂
A můžou si psát a povídat co chtějí....
A tak to je. Zdravím
I když vždy se najdou pitomci co si neumí udělat svůj názor a nechají se manipulovat...A ještě u toho fandí.😂😂😂😂
Pavel Nyklíček
Foltýna je třeba jak soli. Když člověk čte názory, tak to bude mít Foltýn těžké, ale alespoň nemlží, jako stará vystřilena puška Babiš u kterého fakt nevím, co vlastně nabízí.
Okamura ten nabízí černochy se zakrvaveným nožem, ale Babiš nabízí jen protikorupční aféry souputníků a sebe sama prezentuje jen na lavici obžalovaných.
To je málo na vítězství.
giorgio287
Soudruh Fiala rozpočtově zodpovědně zasekne další sekeru a za dobu své vlády nás zadluží víc, jak 1000 miliardami. Hurá! K tomu vyšší daně. Hurá! Navíc okradení důchodci. Hurá!

Alespoň je z čeho platit cizí válku. To chceme. Hurá!
Richard Šebesta
@giorgio287 A tak tu žijeme v tom našem demokratickém ABSURDISTANU !
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Nekvičte, smradi. Vám bude invalidní důchod na hlavu chodit v plné výši 😀😀
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Sam jsi smrad ! Ryse OSTROVIDE. Smrdí ti hlavně noHY !
Uživatel_5729591
@giorgio287 Soudruh byl vždy jen Babiš. A v tom případě to pak platí. Čest
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Hej kámo, sleduješ politiku?
Nějak mám pocit, že ti něco hodně uniklo.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Já bych řekl že tobě taky a on má větší přehled než ty.
Leonard
Foltýn to pojmenoval přesně, važme si ho, než ho zakáže ta proruská sorta UI lidí.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Leonard
Já s tou větou Foltýna souhlasím do puntíku. On přeci neřekl, že Češi s odlišným názorem jsou ***, takhle to překrucují jen vypatlanci. On řekl:„Ti, kdo obdivují ruského prezidenta Putina, jsou velmi často lidé, kteří jsou nešťastní, zapšklí, zahořklí, smutní, opuštění, anebo mají jenom životní smůlu, anebo jsou to prostě jenom ***“. Pokud to někdo nechápe a vnímá jen to poslední slovo, pak se tam patrně našel a to právě v tomto slově. Já bych do toho výčtu napsal ještě lidé hloupí, protože jednoho takového znám a ten adoruje putina právě proto, že je opravdu hloupý. A občas ho ta hloupost i dožene a dostane přes hubu, většinou od příbuzných na nějaké rodinné oslavě...))))))
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 presne tak, neni nahoda, ze potrefene husy to okamzite prekroutily tak, aby jim to vyhovovalo, ale je to lez, nicmene dalo se to cekat...a kdo to nechce chapat, tak to nepochopi, ale je to naprosta pravda, co rekl
Richard Šebesta
Mluvčí Zacharovová se asi opravdu zbláznila její řeč mi připomíná ve své ABSURDNOSTI řeč agenta Stb Bureše. Protikorupční hnutí,které hned každého kdo udělá nějakou botu a je obviněn z TČ odvolá a dokonce vyhodí rovnou z ANO. Pro agenta a komunistu Bureše ale tato " spravedlnost " neplatí . Jako za totáče. Všichni jsme si byli rovni ale někteří byli rovnější. Nadávat na zem jež někdo napadl když ona sama agresora napadne je stejně nelogické ! Ale naše demoliční vláda nezaostává za absurdnostmi . Otakar Foltýn bojuje proti dezinformacím. Fajn kdyby to bylo proti vládním tak bych to bral. Chce ještě někdo jiný důkaz o tom,že žijeme v ABSURDISTÁNU ?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Ponechám stranou obsah toho, co Schillerová píše, protože ono to většinou ani obsah nemá. Ta paní je blbá, jak tuna ledu. Nejkomičtější jsou vždy její exkurzy do ekonomie. Ale naprosto mě fascinuje forma. Co vede šedesátiletou korpulentní ženštinu k tomu, aby ze sebe dělala diblíka? Aby si nechala upravovat fotky a dělat ze sebe štíhlou třicítku? Vždyť přeci všichni vědí, jak ve skutečnosti vypadá. Tragikomičtější je to snad už jen u Kláry Dostálové, která je na hranici morbidní obezity a na billboardy s Burešem ze sebe udělá zcela jinou ženštinu, o dvacet let mladší a o 50 kilo lehčí. A vůbec nejstrašnější je, když se tyto dvě velryby začnou houpat do rytmu pro svá infantilní videa... Kdybych byl principálem nějaké ochotnické divadelní společnosti, angažoval byl Alenku do souboru. Pokud bych inscenoval třeba Saturnina, lepší představitelku pro roli tety Kateřiny bych nenašel. Schillerová dokonale vystihuje to, jak Kateřinu popsal sám Saturnin. Poskakující mudrosloví národa slovanského...
Leonard
@Uživatel_5734171 Politici myslí, že když se budou chovat hloupě, osloví hloupé voliče a mladé nezkušené. Ono Babiš už bude v politice 14 let a moc nového už nedokáže. A korupční kauzy mu začínají kazit image.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Leonard
Mě by opravdu zajímalo, jaký to na ty voliče má dopad. Já chápu, že pubertální jelito si pustí křepčící Schillerovou na TikToku a může se u toho potrhat smíchy, že si pustí Bureše promlouvajícího ke kohoutovi, ale otázka zní: stane se z něho za pár let volič ANO díky těmto zběsilostem? Ospovím si sám. Nestane... Stane se z něho maximálně cynik, který si bude myslet, že všichni politici jsou ***...
porucik
@Uživatel_5734171 Typický odesak si pustí dlouhý seznam rozkradeného majetku za 33 let, jehož výše se uvádí cca 50 bilionu Kč a je spokojen, má nakradeno , nic se šetřit nebude.
Uživatel_5729591
@Uživatel_5734171 Víc mi vadí Kalousek. Kope do vlastních řad, do systému, který sám budoval. Chudák kníže se musí obracet v hrobě.
A paní Schilerová? Zdatná účetní z finančního úřadu, chybí tam.
Pavel Nyklíček
@Leonard
Babiš je tzv. Stará vystřilena puška a tady už není proč nabíjet.