Komentáře

Zpět na článek

Bartkovský: Dezinformační dědové vylezli z úkrytů. Zeman a Duka vytahují nacisty a škemrají o pozornost

66 komentářů

morskydracek
No tady je koukám dezolek a kolaborantů včetně trollů přecpáno.
Milan Richter
Věřím, že by všem těmto nespokojencům, kteří zde žehrají na současnost, velice prospělo, kdyby stát zásadně omezil, či lépe úplně zrušil, veškeré sociální dávky. Nespokojenci by okamžitě zjistili, jak se zasloužili o svůj “blahobyt”, přestali by mrmlat, a konečně se začali starat sami o sebe. Zodpovědnost za svůj život je přesně to, co většině Čechů, Moravanů a Slezanů chybí.
bella.
Češi jsou zvláštní patolízalové Bruselu, kouska hrdosti to nemá.Pokud tady vítají vojáky trozubce, jsou to náckové taky.
Takže nějak se to tady hroutí a ti, co byli v 2. světové nácky pronálsledovaní by měli vstát z hrobů a celé Evropě včetně Fialy dát přes drž-ku ! 👎️👎️👎️
A Ukrajinci se ani neschovávají a na tancích měli hákové kříže, takže jako co?No dovolte, civilizovaná Evropo, prezidente, premiére!!
To jako v boji proti Rusům tím Ukrajinci obhajují svou " rasu "?
Zavřít je ! Jenže Zelenskyj nemá jiné vojáky ,..
A pan Bartkovský tady vyškubává různě co kdo řekl, ale bez souvisloti.
Duku upřímně nesnáším a Zemana od doby, kdy byl neschopen taky.Ale když byl schopen, kopal za naše barvy.
Francie není zemí Francouzů a Německo se hroutí.
Poukázat nanebezpečí pro nás od Ukrajinců je povinnost těch chytrých!
---------------------------------------------------------------------------------- !!! §§§
Milan Richter
@bella. Vy jste ale té chytrosti či vzdělanosti taky moc nepobral. Ukrajinci bojovali po boku Hitlera proti tyranovi Stalinovi a Sovětskému svazu, aby se osvobodili z bolševické uzurpace. Kdo tohle neví a nechápe, vzteká se podobně jako vy. Takže pane Bello, no dovolte!!!!
bella.
@Milan Richter
myslíte tím Banderovce?
Jo, ano bojovali a to tak, že uřezávali prsa ženám, podřezávali krky dětí a nezabíjeli tedy j, mučili.A to hlavně civilisty.
Nějak si to přeberte, VY inteligente. A proti útlaku SSSR bojovali tak, že odvahu demonstrovali na vpádu do " imperialismu " země, kterou ani neznali pro svou n e g r a motnost, tj, do ČSSR v r. 1968.A boj za lepší život bez SSSR demonstrovali tak , že za 30 let svou vlastní zemi tak zkorumpovali, rozkradli, že co tam?Zdrhají a na cestu si berou jen sebou samými napsaná " prohlášnení " o své bezúhonnosti a vzdělání .A protože tohle VY nevíte, od Ukrajinců vím, že tato prohlášení platí jen v Česku, v Polsku je s blábolem na papíře vyhnali.Buď dej doklad, nebo nic.
V 1968 se Ukrajnci zde , sebraní různě z polí domnívali, že jsou v Americe ( né, že né! Jsou na to i očití svědci !) a na Václaváku obsadili Dům obuvy a skupovali boty všech velikostí a v Jindřišské padali do mdlob z chlebíčků v lahůdkářství a osočovali lidi, že jsou kapitalisté, když si takhle tady žijí. No dnes se na našich dávkám jim dávkách bezostyšně pasou a my na ně pracujeme a oni to považují s naším Fialou, že je to naše povinnost. ....­....­....­....­....­...To­lik i moje přípomínka k nevzdělanému vašemu vyjádření ohledně dávek shora! - cca 120 přiznaných, ale kolik nepřiznaných ? miliard za 2 roky už spolkli.Malé Česko se hroutí, Fiala ani o pomoc EU nežádal a je to v ů l , jak Merkelová , že "my to zvládneme" ! " Já nechci , nude hůř a budou další, neboť sem jezdí rodit, poberou 400 000 rodičovské a klidně jedou domů.Číslo konta totiž neřeší, jestli je ta " chudák " matka tady, nebo doma z rodičovské žije celá rodina atd atd. .Neodpovídejte mi, nebudu reagovat.Ta t u p o s t některých Čecháčků mě rozčiluje a nemám k tomu co dodat! Hrají si zde na demokracii, ale demokracie není okrádání.A tohle okrádání je!
Milan Richter
@bella. Nemá smysl reagovat. Vy se sám zalknete vztekem s nenávistí ke všemu, k čemu přispíváte.
Lilith Černá
Jojo, samá dezinformace jako s tím Banderou a ulicích pojmenovaných po něm a dalších ukronáccích.
A co ten nově vzniklý ukrajinský prapor NACHTIGALL, soudruhu Bartkovský? Vy toho zřejmě o historii moc nevíte. To bude asi taky nějaký hinduistický název, viďte?
Tolerujete to, co tu nebylo od německé okupace tolerováno jen proto, abyste jako presstituti dobře posloužili svým pánům. Ale váš svět se hroutí, tak byste měli myslet na zadní kolečka. Na internetu zůstanou ty vaše propagandistické a pronáckovské výblitky na věky věků!
Holy James
@Lilith Černá - sklapni, Ruslano.
Největší náckové sedí v tom vašem Putlerstánu.
bella.
@Holy James
Hm a já mám zprávy, že šli oko za oko ruští na ty ukrajinské nácky, co tam masakrovali místní Rusy.A našla jsem obrazový dokument, který vyšel v 2014 a nad kterým se pohoršila a žasla Evropa a i naše vláda upozornila, protože se v Kyjevě veřejně sešli nacisté Ukrajiny, skandovali, měli nože a kalašniky.
Se divím, že jakmile začala válka, zapomněli na svůj nacionalismu tam a zdrhli sem.A tady teprve v opilých hádkách a v bezpečí vystrkují kudly a formují si názory !A naše vláda je uvítala!!!

----------------------------------------------------------
Petr Vodicka
Přitom je to tak jednoduché. Prostě zveřejnit test genetiky, jestli má chromozom XX, XY, případně nějakou výjimečnou subvariantu. Tohle je prostě diletantství na max. Proč to není dávno součást podmínek, které musí účastník takových her splňovat? Jestli brzy tento test nezveřejní, dá nám všem jasný signál, čemu věřit.
porucik
95 procent našich rádo by novinářů podporuje 6ti *** a pomlouvá kde koho. Nevadí že fialový fašismus nás žene do pekel, hlavně když platí. Takže hlídání mafiánské demokracie ve prospěch Bruselu Reflex nezklamal.
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pavel Maleček
No za tohle kroucení částečných pravd, tak aby to vítězící neomarx-progres ideologii, sloužící nastupujícímu totalitnímu neosocialismu vyhovovalo, by Bartkovskému i sám mistr propagandy Goebbels zatleskal.
V obecném hodnocením Ruska i starých jezevců D+Z má samozřejmě pravdu, ovšem překroucení jejich výroků v prospěch neomarx-progresu, tedy multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivého jako dobratrousení, předvedl majstrštyk, hodný svého průhledně učitele Goebelse.
Zvláště v překrucování Dukových slov o třech nejvíc ideologii sloužících olympiádách. Když k pronacistickému Berlínu, prokomoušské Moskvě se jednoznačně přiřadila i neomarx-proresu sloužící Paříž. Když všude olympiáda posloužila místo k oslavě sportu a fair-play soupeření k propagaci totalitního socialismu.
Ano s tím rozdílem, že v Berlíně a Moskvě už tyto ideologie vládly zcela nezakrytě, zatímco v Paříži se k otevřenému převzetí moci neosocialismus s neomarx-progres ideologií teprve chystá. A olympiáda jednoznačně posloužila k urychlení tohoto demokracii destruujícího procesu.
Pro ty co nevěřícně kroutí hlavou doporučuji k přečtení dílo George Orwella. Hlavně farmu zvířat a 1984. A to co nejdřív, než bude zakázáno. Jak se tomu už na mnohých západních, prý pokrokových univerzitách děje ... a nejspíš už i v redakci Reflexu.
Mít je Bartkovský načtená (což dříve patřilo k základní výbavě každého rozumem obdařeného člověka), tak by takovýto ideologický škvár nikdy nenapsal.
giorgio287
@Pavel Maleček
Ale vždyť za lhaní a překrucování je soudruh Bartkovský honorován. Po každodenním lizu fialové řiti a politickém školení mužstva u soudruha Foltýna je Bartkovský připraven nablít do klávesnice cokoli, co si jeho chlebodárci přejí.

Normální člověk se k tomu propůjčit nemůže.
Lilith Černá
@giorgio287 A viděl jste tu obtloustlou kreaturu někdy? Zamindrákovaný chudáček... Pamatuju si, jak se vetřel na mítink Rajchla a pak o něm lhal. Ten udělá pro prachy cokoliv. Křetínský ho tu jen nechává Reflex dorazit. Dobří novináři už dávno odešli a pravicový časopis vydává Stoniš. Tohle je ultra­progre­sivis­tická ***.
Karel Březovják
No a p.Bartkovsky se zastává člověka, p. FOLTÝNA, pověřeneho Nutelou pro boj s dezinformacemi. A dle něj je 4,5 % naroda špinavci a zombíci. Takové kumpány zaměstnává FIALOVÝ ...
Milan Marek
Zeman ještě žije? 😳
Dagmar Šimková
myslím, že žije, a proč, kvůli vám má umřít dreku,d
Lubor Zemanek
Pane Bartovský,
zaráží mne u vás ta obrovská nenávist k lidem, kteří mají jiné pohledy na věc. Doporučil bych vám sledovat i jiná média, než ta z hlavního proudu. A prosím o trochu pokory. Toť vše.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Lubor Zemanek
což platí dvojnásob u Zemana a trojnásob u Duky... Zeman je hulvát a buran, tam mě to nepřekvapuje u kardinála Duky mě to lehce šokuje, ale není to první takhle kontroverzní vyjádření. A není to otázka jiného pohledu na svět, je to do jisté míry zaslepenost a arogance církve coby instituce. Jak píši níže, především o období nacizmu by katolická církev měla být poněkud "zdrženlivější"...
Lilith Černá
@Uživatel_5734171 Ono vás šokuje, že katolíky (jakož i pravoslavné a muslimy!) uráží taková blasfemie? Ale ono to uráží i nevěřící, kteří mají ,na rozdíl od vás, mozek v hlavě. To, co vám zahájením olympiády satanisti sdělili, by vás mělo velmi zneklidňovat.
Frank51482
@Lubor Zemanek Ale nenávist musí být vrozená vlastnost pisálků z Reflexu. Jinak by se tam totiž neuchytili. Zeman i Duka něčeho v životě dosáhli. Čeho dosáhl škrabálek Bartkovský kromě nenávistného prskání? A to Zemana ani Duku opravdu moc nemusím.
bella.
@Lubor Zemanek
V podstatě s vámi souhlas, ale vždycky mě zvedne ze židle slovo " pokora, " neboť spíš evokuje ústupnost.Naopak Bartkovský nemusí být pokorný, musí být víc vzdělaný.Pokud bude , pak nastoupí u něho kritické myšlení.
A musí být v dnešní době i finančně zajištěný, prodože pro pravdu , anebo jiný názor se už i vyhazuje ze zaměstnání.
A k tomu marazmu svobodného vyjadřování a jednostranných informací dopomohl učitel Fiala a paskvil prezidenta Petr Pavel a tato bezpáteřní média.Blížíme se Francii a Německu.

mmmm­mmmmmm­mmmmmm­mmmmmm­mmmmmm­mmmmmm
Asatin
Me pripada,ze neni potreba nadzvedavat viko rakve.
bella.
@Asatin
Tvojí ?
Klidně! Odpočívej v pokoji !!!!!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------
Milan Richter
Oba už jsou dávno v propadlišti dějin. Netřeba na ně reagovat a dávat jim tak publicistu. Zaslouží si absolutní nezájem.
bella.
@Milan Richter
Propadliště dějin?
Panebože vy máte slovník!
Jen připomínám, že Zeman první bez pardonu označil Merkelové migranty jako migranty,
EU zakázala toto slovo používat, tak se různě obcházelo, Zeman to řekl a EU srabáctví ho nezajímalo,Taky razil obchodování s Ruskem.A proč by ne ? Nám EU zakazovala obcod , že musí být embargo, ale Merklová lítala za Putinem kvůli plynu .No a koečně dnes Němci zažalovali Ukrajinu - její hajzly, co poškodily Nordstream . Ukrajina se přece dušovala, že oni ne!A tím ale způsobili další krizi.Zákeřní a nevypočitatelní ukáčka jsou.
Zeman přece jen kopal na české barvy.Pavel kope za sebe, aby si to na Hradě ještě užil a tak lítá po světě a čte národu co mu rádci napíšou, hlavně o Ukrajině.

-----------------------------------
Jozef Kolek
hrubo trápne
Uživatel_5456407
Bývalá hlava Katolické církve měla v minulosti docela veliký problém.On za komunistů seděl.Kam se poděl ten starý,dobrý Reflex?Co je tohle za pisálka,co si neumí najít informace?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Otázka roku je, kde je Klaus? Duka si plácá játra, Zeman si plácá játra a co Václav? Když slyším podobné moralistní nesmysly, vždy si vzpomenu na film Život Brianův. Ten chtěl Vatikán zakázat, protože si prý dělal legraci z Ježíše Krista. Podobné nesmysly dnes plácá Duka. Motivace ruských agentů Zemana a Klause je jasná, jen netuším, jakou motivaci má církevní bafuňář Duka. Možná jen chce kázat a poučovat, ale k tomu by si měl vybrat jiné téma, než je sport a především se velkým obloukem vyhnout období nacizmu, které nevyznívá pro katolickou církev zrovna lichotivě...
bella.
@Uživatel_5734171

vy jste tady napsal pel mell jako ten Bartkovský !
Sorry to se nedá ! Fakt, že ne
PEtr Tobes
a hle stary jezevec se zase "vyzvracel" , a Duka ten taky nemohl chybet..to je tragikomedie, ale lepsi uz to nebude...lhar zustane lharem, navic to byla vzdycky prokremelska filcka a porad je, jeho otocku po 24. unoru 22 mu nelze verit ,byla to cista ucelovka aby nebyl odvolan z funkce pro velezradu, o nic jineho tam neslo..takze ted uz zase jede tu svoji a pojede dal, je to jeho ostuda
Saša Krach
Zeman, znám. Duka, znám.
Bartkovský, neznám.
Ale myslím si že by s ním jmenování nekamarádili.
😝😂😂😂😂
Ladislav Soukup
@Saša Krach Tak to Bartkovského dozajista nesmírně mrzí, že by s ním ti dva kolaboranti nekamarádili a že vy ho neznáte 😄
Avatar - Uživatel_5347832
Uživatel_5347832
To je tu zase nářku od ruských onucí.
bella.
@Uživatel_5347832
To je tady nadávek od proukrajinských štěnic za jiný názory !Že ?
------------------------------------------------
Uživatel_5829261
Pan Foltýn je plukovník,takže blbne.
pablo41
@Uživatel_5829261 Ale neblbne !
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Proč máme novinářský pisálku zapírat, že většina Ukrajinců za II sv. války pomáhala fašistům? Proč zapírat, že to byli Ukrajinští vojáci, kteří na rozkaz Ukrajince Brežněva přijeli v srpnu 1968 do Československa na tancích a pod praporem SSSR jako první ? Proč se pisálku nepřiznáš, že je za to obdivuješ ?
Anonym
@RASPUTIN Pro nás to byli tehdy rusáci, žádní Ukrajinci....a mezi fašisty a bolševiky nebyl žádný rozdíl
Miroslav Rys
@RASPUTIN Tebe omlouvá jenom to, že máš v kebuli stelivo pro kočky, takže ty tvé žvásty jsou ekvivalentní bublání bahenního plynu 😀😀
Frank51482
@Miroslav Rys Ostrovide, a co je na jeho tvrzení nepravda? I velitel okupačních sovětských vojsk byl Ukrajinec. Fanatikům se to těžce rozdýchává.
Karel Teply
@RASPUTIN Co mně na to řekneš *** ?? Místo konání: Ukrajinská sovětská socialistická republika
Příčina: uměle vyvolaný hladomor komunistickým režimem
Úmrtí: 4–10,5 milionů osob. Stalinova práce !!!!!!!!!!
bella.
@Karel Teply
Karlíku DOST!
Uměle vyvolaný hladomor to nebyl, ale tuhle mantru tady opakují nevzdělanci a trdla s vymytým mozkem pořád.
Rusko sázelo na industrializaci, soupeřilo ve Západem.Jen připomínám, že ve válce přišli o 20 milionů lidí, v o l e ! Západní Evropě po válce pomáhala Amerika rozhodně víc, než naše východní země Rusku po osvobození.
Rusko vyváželo, mělo smlouvy na pšenici, tu vyvézt muselo, jenže pak byla obrovská sucha.Hladomor nebyl jen na Ukra­jině!­!!!Chr­uščev lítal do USA vyjednávat dovoz jejich pšenice do SSSR. (Dobové fotky si z té doby dohledej!!!)

To, jak zacházel Chruščov se svými rodnými je jiná kapitola, ale " uměle vyvolaný hladomor " si ty představuješ spolu se svými trouby jako , že Rusové poručili větru a dešti, aby nad Ukrajinou nepršelo?
Máš dost!

--------------------------------------------------
Petr Oberdorfer
@RASPUTIN Můžeš mi říct, co to tady zase mektáš o ukrajincích? A je úplně jedno, jestli to jsou polopravdy, celolži, nebo tvůj vlastní pokus o politickou fikci, kříženou s alternativní historií. Podstatné je, že v článku o tématu Ukrajina nepadlo slovo. Vy, věrní Putinovi kuřbuřti, už vidíte za každým stromem partyzána. Nenapadlo tě někdy, že bys místo psaní hovadin zkusil jít třeba na chvíli do práce?
Milan Richter
@RASPUTIN Jen bolševik mdlého rozumu je schopen i s odstupem 35 let napsat tak hloupé bláboly!
Lilith Černá
@RASPUTIN Protože si to žádá nová doba!
Vy nevíte, že v 45. nás osvobodili Ukrajinci, zatímco v 68. nás okupovali Russssové?))) Takhle můžou oblbovat jen nevzdělanou mládež, ale ne staré pardály!
Ladislav Soukup
@RASPUTIN A proč se ty konečně nepřiznáš, že jsi rašistický, flastenecký dezolátní troll?
Papanikula
Bartošovi narostl hřebínek, teď křečovitě opakuje, že nikdy neodstoupí. Míra zahleděnosti do své dokonalosti spojená s arogancí a dětinským trucovitým přístupem u Bartoše je už děsivá. Bartoš v krizové situaci totálně selhal, není osobnostně vybavený na výkon zodpovědné funkce. Ovšem Fiala je slaboch, je nabíledni reálný předpoklad, že svého kumpána podrží.
Filip Nedbalek
@Papanikula pššššt...jdi už spinkat, hlupáčku😘
jerryx
Jsou to přece jen staří pánové na odpočinku. Zřejmě se mladý pán Bartkovský chce zavděčit novému progresivnímu majiteli Reflexu. Ale lidi tohle číst nebudou a Reflex stejně zkrachuje . A takový to byl časopis.
Miroslav Rys
@jerryx Jací pánové?? Dvě stará jelita. Za chvíli je vyřeší příroda...
jerryx
@Miroslav Rys To by byl pan Bartkovský ale smutný. O kom by psal?
Holy James
@Miroslav Rys - už aby jim hráli.
Avatar - Uživatel_5347832
Uživatel_5347832
@jerryx Omyl, právě že teď čtu Reflex nejvíce. Od odchodu starého šéfredaktora se to konečně zase dá číst.
jerryx
@Uživatel_5347832 Zase? Reflex předtím nikdy progresivní nebyl a nemusel povinně psát o Prague Pride.
Stanislav Šebesta
@jerryx souhlas. Přestávám kupovat a číst. Škoda po 33 letech...
bella.
@jerryx
Doufejme do voleb!
Sem zvědavá, jak se otočí
lug70
Tady to už funguje tak, že skuteční lháři a dezinformátoři ještě mají tu drzost nálepkovat za dezinformátory ty, co říkají pravdu.
Anonym
@lug70 Co už naděláte, Mlhoše a Duku dožene karma
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Peter Hosek
@giorgio287 Souhlasim .
jhomolka
@giorgio287 Zato ty se jim plně vyrovnáš,
Miroslav Rys
@giorgio287 Tahleta stvoření žádné boty nemají, na paznehty by je těžko natáhli, paznehte 😀
giorgio287
@Miroslav Rys
Na rozdíl od tebe moulonjsou to vážené osobnosti. To mohlo bez mozku nepochopíš.
Petr Oberdorfer
@giorgio287 Zase ty, oporo společnosti? Jestli tihle dva jsou vážené osobnosti, předpokládám, že máš stejné morální kvality. Tak to jsem nesmírně rád nula.