Rozhovory

Zpět na článek

Chycení predátoři většinou nejsou pedofilové, ale blbci, míní člen Československé pedofilní komunity

34 komentářů

Uživatel_5836863
Soudce:
"Pokud nám oznámíte zdroj své sbírky pedofilní pornografie, můžeme uzavřít dohodu. Jak vám zní, dejme tomu, šest až sedm roků?"
Obžalovaný: "Docela sexy."
Leonard
@Uživatel_5836863 trapné, gratuluji
Uživatel_5836863
@Leonard Abyste se nezbláznil.
Vy musíte brát sám sebe hrozně vážně, co?
Děláme si srandu ze všech. Vynechávat některé by nebyla rovnoprávnost.
Kromě tapetování diskuzí a poučování co si kdo smí nebo nesmí myslet, máte vůbec čas normálně žít?
Leonard
@Uživatel_5836863 Nebrečte tu, neumíte unést kritiku, tak nepište nic veřejně.
Leonard
Myslím, že ten trend "lov na pedofily" přišel s ruskými pravoslavnými kněžími, kteří doma mají dost špatné zkušenosti, řekl bych dokonce nenašli pochopení. A my rádi máme proti sobě vymyšleného nepřítele.
Naštěstí že v ČR pedofilie není trestná, i když dezolé pořád o tom vedou pohádky
Orpas Anakt
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Leonard
@Orpas Anakt A to mě jako rozesmát vaše poznámka.
Uživatel_5836863
Já mám opačný problém. Děti nesnáším, a ty potvory jsou všude.
kosmos kosmos
Sranda bude až si někdo počká na lovce pedofilů a pořádně jim vypráší kožichy 😂za mě jsou to blbci když nezavolají policii a berou spravedlnost do vlastních rukou 👎
Avatar - našinec
našinec
@kosmos kosmos Dle mého jsou to rváči, co si chtějí beztrestně do někoho zabouchat. Nepřekvapilo by mne, kdyby se objevili Lovci lovců predátorů.
Leonard
@našinec V ruSSku takto lákají gaye a pak je mlátí na schůzkách.
Leonard
@kosmos kosmos jistě že to jsou, vlastně sami páchají trestnou činnost a doznání pod nátlakem není doznání takže blbci co loví blbé a ještě se tím veřejně chlubí.
Orpas Anakt
@Leonard Pedofily je potřeba prostě lovit a eliminovat. A obhájce pedofilů rovněž.
Leonard
@Orpas Anakt To zní jako trapný pokus vyhrožovat někomu, na koho nemáš ani odvahu sáhnout, proč se tě nebojím
Jan Bejšovec
Jen důsledek progresivistických nesmyslů. Černoch z TOP09 dostane pár let natvrdo, za to, že měl sex s holkou (starší 15.let) co šla k němu domů s pyžamkem v podpaždí a u soudu řekne, že nepočítala, že tam bude spát... Na druhou stranu otčím pravidelně znásilňující nezletilou dostane podmínku. Se pak nedivte, že lid vezme spravedlnost do vlastních rukou...
Leonard
@Jan Bejšovec ta podmínka ještě neplatí, zástupce se odvolal pokud vím. A to že jistý bývalý politik TOP09 je černoch fakt nehraje roli pane rasisto.
Uživatel_5836863
@Leonard Vy jste opravdu zabedněnec.
Kdyby byl p. Bejšovec rasista, tak se nebude divit, že onen černoch dostal naprosto neúměrný trest, zatímco jiný za horší věci podmínku.
Černoch je stejně neutrální charakteristika jako zrzek nebo dlouhán.
Leonard
@Uživatel_5836863 další rasista, hoši máte sraz rasistů nebo jen náhodou jdete kolem? Zabedněnec já, to mě rozesmálo kamaráde.
Orpas Anakt
@Leonard Ach, vy levičáčtí progresivisté... Rasa zde hraje roli, jelikož slouží k podrobnější identifikaci jedince. Členů TOP09 je přehršel. Černochů z TOP09 je jen zlomek, tudíž uvést rasu dává smysl.
Leonard
@Orpas Anakt Nejsem levičák ani progresivní, ty si dávej bacha aby tě neulovil lovec trollů
lug70
Víte, jak funguje systém Overtonova okna? Je to způsob společensko-mediální manipulace, na konci které je ve společnosti prosazeno to, co dříve nebylo myslitelné nebo dokonce odpudivé a nezákonné. A začíná to tím, že se o tom stále víc mluví až je společnosti nemyslitelné téma akceptováno, případně i legislativně ukotveno. Proč myslíte, že vznikla organizace Čepek? Tyhle organizace jsou zakládány s cílem prosadit zájmy své komunity proti vůli většiny. Pozor na to.
http­s://ci­tarny­.com/t­emata/­souvis­losti-z-knih/chovani-lidi/overtonova-okna-aneb-sest-kroku-od-nemyslitelneho-k-uzakonenemu
Avatar - našinec
našinec
@lug70 Pedofilie je stejně stará jako lidstvo samo. U žen je pedofilie tolerována, u mužů nikoliv. Ve starém Řecku pedofil se musel o objekt svého zájmu starat.
Leonard
@lug70 Chololoušek by volal sanitku, vidět tohle
Orpas Anakt
@Leonard Tak panu docentu nahlašte adresu.
Leonard
@Orpas Anakt no kdybyste mě to nenapsal, tak to nevím, ale protože jsem tak b., tak jste mě to musel napsat a já teď víc jak naložit se svým životem
Frank51482
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nommonik
@Frank51482 Souhlasím s Vámi, protože jistě máte na mysli pachatele, kteří skutečně ublíží apod. A protože jste inteligentní, víte, že naprostá většina těchto zločinů je spáchána "nepedofily" a hůře, v rodině...
Leonard
@Nommonik Ona přijde doba, kdy se děti budou učit stejně doma, protože rodiče je nebudou chtít nechat v jedné místnosti s učitelem. Už je to v USA kde zraněná žákyně se musela sama ošetřovat, protože kdyby na ni jen sáhl učitel, už to bude sexuální obtěžování. Prostě všeho s mírou nebo dětska budou jezdit na tábory pod dohledem rodičů.
Orpas Anakt
@Nommonik Šáhneš na dítě? Jsi pedofil. Tečka. Zasloužíš si lágr a speciální zacházení od spoluvězňů.
Leonard
@Orpas Anakt Pedofílie není trestná sorry bráško, běž chytat radši ryby
Leonard
@Frank51482 Pedofilové JOSU NORMÁLNÍ LIDÉ
Orpas Anakt
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Leonard
@Orpas Anakt Nenormální podle tebe, ale NENÍ TRESTNÁ, rozumíš česky nebo to děláš schválně?