Divoký kačer

Zpět na článek

SPD přitvrdila. Začala do Česka přivážet migranty z Afriky a vyhazovat lidem pojistky

29 komentářů

hnusoba
Pane Landsmane, běžte se prosím večer podívat na Václavák. KUK!!!! Tam jich je! To byste čůčal!
Miroslav Rys
Z duševně postižených byste si legraci dělat neměli... 😀😀
Zdenek Doubek
S chutí jsem se zasmál !
Frank51482
Ví někdo, kdo ty blázny z Reflexu financuje?
Avatar - našinec
našinec
@Frank51482 Křetínský. To je i důvod, proč jsme měli drahé energie za této vlády.
Miroslav Rys
@Frank51482 Ty, hlupče. Tím, že jej čteš. Řekni někomu dospělému, ať ti to vysvětlí 😀😀
hnusoba
@Miroslav Rys Kolik dneska stojí dvě kila (nebo litry?) čtení?
Jakub Procházka
@Frank51482 Soros, Pekarova Adamova, Biden, Ursula, Ceska televize a CIA. Vy to nevite? a je to proto, ze chteji znicit Cesko a poskodit vlastence
King I
Dodnes mi uniká, jak ten bambusák obohacuje českou společnost.
Frank51482
@King I Myslíš Fialu?
Uživatel_5836863
@King I Obecní blázni dotvářejí místní kolorit.
Uživatel_5700640
Tahle vláda je k ničemu. Zatím je přemnožená jen dívá zvěř a dobytek. A nic nedělá. Až se přemnožení migranti... Sláva Kačerovi
Pavlína Klimešová
Divokej kačer je největší blbec mezi blbci.
Uživatel_5836863
@Pavlína Klimešová Tak to nečti, krávo.
Frank51482
@Uživatel_5836863 Proč by to neměla číst a vyjádřit svůj názor vole?
kosmos kosmos
@Frank51482 protože ta krava nemá mozek na to aby pochopila satiru vole 🤣👍
Uživatel_5836863
@Frank51482 A proč bych já, vole, nemohl, vole, odseknout?
("Mně to nechutná." - "Tak to nežer.")
Uživatel_5697006
@Uživatel_5836863 Přesně tak, tak to NEČTI A NEOTRAVUJ
Avatar - našinec
našinec
Česko vrací Ukrajince a žádá Kyjev o úhradu sociálních dávek

Vláda České republiky v rámci nových úsporných opatření rozhodla o bezprecedentním kroku. Počínaje příštím měsícem zahájí repatriaci ukrajinských mužů zpět na jejich rodnou půdu. Důvodem tohoto rozhodnutí je, jak vláda zdůrazňuje, „nutnost snížit tlak na český sociální systém a zabránit tak hrozícímu státnímu bankrotu“.

Současně s tímto krokem zaslala česká vláda oficiální žádost ukrajinské vládě o finanční kompenzaci za poskytované sociální dávky ukrajinským uprchlíkům. „Je nezbytné, aby si každá země hradila své vlastní sociální výdaje. Česká republika, která se stále potýká s důsledky historicky nejvyšší inflace a rekordním zadlužením, si nemůže dovolit nadále financovat sociální systém pro cizí občany,“ uvedl ministr financí.
Podle vládních představitelů se jedná o „solidární gesto“, které umožní Ukrajině lépe se vypořádat s následky ruské invaze a zároveň uchrání Česko před ekonomickým kolapsem. „Ukrajinští muži jsou přece doma potřebnější. Ať se vrátí a zapojí se do obrany své země,“ zdůvodnila ministryně obrany.
Neziskové organizace označily tento krok za nehumánní a v rozporu s mezinárodními úmluvami. „Je to znevažování základních lidských práv a porušení mezinárodního práva,“ uvedla předsedkyně jedné z nich. „Tato vláda ztrácí veškerou soudnost a mění se v organizaci, která se zajímá pouze o vlastní zisk.“
Reakce ukrajinské vlády zatím není známa.


Poznámka: Tento článek je satirou a nemá za cíl být přesným ztvárněním skutečnosti. Jeho účelem je poukázat na absurditu některých politických rozhodnutí a vyvolat diskusi o složité tématice uprchlické krize.
Pavlína Klimešová
@našinecVelká škoda, že je to jen satira, kéž by se to stalo skutečností, ale tahle absurdní vláda něčeho podobného není schopná, je jen všeho schopná proti svým občanům
kosmos kosmos
@Pavlína Klimešová lezeš okamůře někde až máš hnědou hlavu 🤦ty odborníku na satiru 😂😂
Uživatel_5836863
@našinec Ale co jste napsal není srandovní.
Avatar - našinec
našinec
@Uživatel_5836863 Ony ty články Divokého Kačera také ne. )
Richard Šebesta
@našinec 100 % souhlas
kosmos kosmos
@našinec vlez­japon­skéo­kamů­řeněk­de🤣
Miroslav Rys
@našinec Putin pomůže těm, kteří nesdílí hodnoty svých zemí, přesídlit do Ruska.

Doufám, že už balíš, kravinec 😀😀
Richard Šebesta
Dominik si dělá legraci z Okamury ale přitom dobře ví a nejen on ale všichni Okamurovi odpůrci jak to je myšleno. Jistě Okamura mne osobně zklamal. Myslel jsem že jako poloviční Japonec bude moudřejší. Postavil svou politiku na kritice migrantů a migrační politiky EU. To je bez diskuse a jeho neuvážená slova o jejich přílivu k nám mu sympatie nepřidělají . Na druhou stranu že existuje velký problém jménem MIGRACE pokud jde o EU je rovněž bez diskuse stejně jako fakt,že EU už 10 let neumí (nechce tento problém řešit). Až se jednou západní země přesytí migranty půjdou k nám . Jako Česko jsme první na ráně . Pak si možná i Landsmannové vzpomenou na Okamuru. A už si nebudou z toho dělat legraci.Apropos dnes bylo na seznamkách to co už je skoro dennodenní součásti západoevropského života. Konkrétně tedy ,Němci se doma bojí, kriminalita stoupá. Co a kdo je toho hlavní příčinou psát nemusím.To je veřejné tajemství.
Uživatel_5836863
@Richard Šebesta Jak dávno to je, co jste si myslel, že bude moudřejší? Už před dvaceti lety bylo znát že jen plká. Měl tehdy jinou a možná trefnější přezdívku - Kecatron.
Raskanek
@Richard Šebesta opravdu si myslíte že ti migranti budou chtít bydlet v české republice? Víte vůbec kam ti migranti? Do německa správně, tam kde jsou peníze, jelikož my nejsme nijak bohatá země, tak se nijak nemusíte bát, že by tady někdo šel rabovat nebo někoho odpalovat, tady prosimvás kdyby se vyskytla nějaká sekta muslimů, tak si myslím že by tu stejně moc nepochodili.