Rozhovory

Zpět na článek

Matoušková: Děti kombinují alkohol a různé drogy. Závislých přibývá a prevence je slabá

12 komentářů

saku
Začít se musí u rodičů. Pořád se píše o dětech, jenže je na čase hovořit o rodičích.
V rodině začíná vše dobré i špatné.
Žádná vláda, žádný stát, rodiče jsou příčinou.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Filip Nedbalek
@RASPUTIN Zatímco z tebe a tvých "příspěvků" ta morálka úplně čiší, vepřová hlavo🤦🏻
Leonard
@RASPUTIN ty nemáš nic lepšího na práci soudruhu?
Leonard
@Frank51482 nechodil jsem na tvoji ZŠ tak nevím co tě tam učili a jestli pro tebe sexuální výchova je nějaké fuj tak co je potom těhotenství náctiletých nebo pohlavní choroby pro tebe? Asi něco "jé super ty to máš taky"
Leonard
Alkohol je startovní droga, tak bacha na to. A nedělejte, že jste jako děti nepili alkohol a teď jste pobouřeni.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Leonard
@King I tak hlavně že jsi tu ty, mimochodem kolik let jsi online, že ještě čekáš experta v diskusi. To je jako čekat, že ti dárky přinese ježíšek
Leonard
@saku Zjednodušujete, ale ano máte pravdu, Alkohol není nástrojem pro opíjení a život bez alkoholu je krásný, to musíme lidi učit, tyhle zásady. Ne že chlastání je sexy a být opilí je sranda.
King I
Čekal jsem v diskuzi experty a našel jsem tři bývalé komouše se slzou v oku
Frank51482
Snad stačí, že je už v základce seznamují s ***skými praktikami. To budou v životě hodně poztřebovat.
Richard Šebesta
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.