Komentáře

Zpět na článek

Lenka Zlámalová: Zadusíme vás kontrolami a registry. Babiš zrodil hlášení daní, Fiala pracovních smluv.

28 komentářů

bella.
EET vrátit!Uniká tolik peněz, že nejaká Zlámalová nemůže dohledat pravdu je škoda a mizérie jejího myšlení.
Za Fialy o 7 000 nakynuly kanceláře navíc zaměstnanci, zdá se že jde o uměle vytvořená místa!
Fiala to vede od deseti k pěti !!!!!👎️
-----------------
Filip Kaštánek
@bella. Prave se Vam pokusili vysvetlit, jak je ta nase kontrola draha a neefektivni a naklady na ni prevysuji vynosy, a ze v prosperujich zemich to delaji jinak a lepe. Asi neuspesne...
bella.
@Filip Kaštánek
Váš výklad po mně sklouzl, protože EET se osvědčily a pokud to jinde dělají jinak, měl Fiala a jeho nohsledi a Pavel ( pokud by to ten vůbec pobral ) už 3 roky na změnu !

Pavel lítá po světě a výkazy práce z toho neodvádí, čechrá si pírka a pro ČR vymýšlí debility.Momentálně neplné území Ukrajiny , že může do NATO, protože to chytrá hlava pana prezidenta Pavla nynější situaci pobrala jako situaci před 75 lety v Německu a nějak nepostřehla hlavinka , zelená guma, že fakt je jiná doba! Takže od něho něco kloudného k ekonomice Česka těžko a od premiéra , učitele češtiny a dějáku si já vykládat o Nutelle a kečupu nenechám.Jeho květnaté bláboly jsou jen pro Uršulu z Bruselu, kdy vyčkávají, jak dopadnou volby v USA.
Mezitím si Zelenskyj šlehnul a žádá povolení od Německa na použití raket a tím na Německo chce hodit vyhlášení jeho 3. světové války
Svěrací kazajku 👊 a o omezení svéprávnost jednat, jinak to nevidím. Do války honí na Ukrajině invalidy.Vím o tom.Takže , jak ve Švejkovi, na invalidním křesle hurá na KURSK !
👎👎👎👎

---------------------------------------------
Uživatel_5836863
Bylo by potřeba zřídit ministerstvo pro potlačování byrokracie. A návazně odpovídající odbory na krajích a městech. Nejenom že se tak zatočí s tou úmornou byrokracií, ale nádavkem by tak vzniklo několik tisíc pracovních míst.
Viliček
Pani Zlámalová má pravdu jen částečně.Nemluví o zelených buzeracích, o ESG u uhlíkovém clu.GENDER a pod. to jsou další lahůdky. Byrokracie zatěžuje nejen firmy, ale bují státní aparát mnžství neproduktivních kotrolních darmožroutů.Máme přezaměstnanost, ale místo růstu máme recesi.To znamená, že spousta lidí provádí zbytečnou ba škodlivou činnost a na produktivní práci scházejí pracovníci.
Juchin
Trefný článek, přesně tak.... Ona v tom hraje roli i zásada "podle sebe soudím tebe", a to napříč politickými stranami a hnutími. Když jsem sám latentní zloděj a hajzlík, který nectí pravidla a zákony, tak jako zákonodárce vidím touto optikou i své spoluobčany a podléhám neodolatelnému pokušení buzerovat, kontrolovat a "zaklekávat".....
Ivan Fučík
@Juchin
Tesat do kamene! Třeba politik podezřelý z čachru s městským majetkem, byl vykopnut nahoru a nyní nám ordinuje vratné PET lahve a chce zrušit fungující systém tříděného sběru.
Filip Kaštánek
@Ivan Fučík Svata pravda, myslim na to a vidim to uplne stejne. Ted se chysta zakazovat nebo nejak znemoznovat tisk reklamnich letaku...
Jiří Brchl
Přestože jsem voličem ODS , tentokrát opravdu hodně přestřelil!!
Ivo Studený
To je trochu zásadně mimo, srovnávat daňové úniky a pracovní právo. Když někdo klepne zloděje přes prsty tak na tom nic špatného nevidím, na rozdíl od pisálka. Pokud tedy nepíše článek zrovna takový zlodejičkův kamarád
Uživatel_5825171
@Ivo Studený Vítejte v ČR, kde je ukotveno právo presumpce neviny, když ovšem nejde o úřady. Pak dokažte, že jste něco neudělal.

Myšlenka, že někdo díky EET klepal zloděje přes prsty je zcestná, kdo obcházel daně, tak ho EET ani jiná automatizovaná kontrola nezastaví. Prostě štamgast platí dál hotově a účet nechce, tak mu to dál píšou na lístek a neznámým tvářím dají účet jako vždy.

Zato nám ostatním zvyšuje stát náklady, bere čas a všechny občany ( i ty co nepodnikají) pak stojí stovky milionu správy nových systémů, databází a platy úředníků.
bella.
@Uživatel_5825171
Zajímavé je, že díky EET se navalily miliony do státní kasy!Fakt zajímavé, že ?

mmmm­mmmmmm­mmmmmm­mmmmmm­mmmmmmm
Filip Kaštánek
@bella. A stouply naklady, ktere prevysily vynosy. Jak se to rika? Nechci slevu zadarmo?
Uživatel_5769580
Fialo kéž by jsi už zmizel že světa, ten odporný sliz fuj. Udělej něco dobrého a neber lidem naději na lepší život. Kolik jsi ty a tvá SK...... Familie dali peněz pro školáky nic, jen brát to umíš!
giorgio287
Neumínic Fiala měl dosud jistých 15% daní z dohod o provedení práce. Teď nevybere nic, protože jako zaměstnavatel jsem dohody nahradil smlouvami o dílo a silně pochybuji, že někdo něco přizná a zaplatí daně.

Tak to dopadá, když se neschopný hlupák z Brna montuje do věcí, kterým nerozumí.
Saša Krach
Prý šedá ekonomika jen kvete...
Je to jediný ekonomický ukazatel co stále stoupá ...
A i díky zrušení EET....
Takový řemeslník...kolik si vezme na hodinu... hooóódně...
Kolik dá na daníc­h...­.Máa­aálo­...
A ostatní???...Dnes odhadem prý 20mi­liar­d...Gr­atula­ce. Trapné
giorgio287
@Saša Krach
Kdyby platil hódně na daních, musel bys mu hódně připlatit. Chápeš?
Saša Krach
@giorgio287 Myslím že 400 až 500 Kč .Co dnes berou na hodinu je dosti...
Zaměstnanec čumí..a táhne stát.... hlupáku.
giorgio287
@Saša Krach
Hlavně zaměstnanec úřadu, voják, policajt, učitel nebo zdravotník.
Ti všichni berou plat z daní nás, kteří soukromě podnikáme a zaměstnávané lidí.

Ale to Vy krasoduchu asi nepochopíte 🤣
Saša Krach
@giorgio287 No hlupáku...až ti někdo vykrade živnost kdo ti pomůže ....nebo nezaplati kdo ti pomůže...a děti chodí do školí nebo do jeskyně...a co lékař....tak to všechno ti platí zaměstnanci....a normální je platit daně a nedělat vyžír­ku..­..😝😝­😝😝😝😂😂😂­😂😂 Dáte na daních jen to ....aby se neřeklo....a zaměstnance vyberete dvakrát ...Proto šedá ekonomika bují a vláda čumí...😂
bella.
@giorgio287
To sotva, protože si najde toho, kdo nepřepískne náklady!
A ten kdo přepískne přije o kšefty!
-------------------------------------------------------------------------------
Uživatel_5718257
Oba dva na hov.no
Richard Šebesta
@Uživatel_5718257 To je sice řečeno trochu nediplomaticky ale 100 % souhlas. Bureš je zloděj a komunistický estebák zvyklý podvádět kde to jde a Fiala profesůrek který by byl možná schopen učit na VŠ ale jako premiér je na dvě věci.
bella.
@Richard Šebesta
No, Šebesto, jste důchodce.I na ty myslel Babiš a právem!
Důchodce není ve společnosti " hmota " na odpis.
------------
A Fiala Vás tak ale bere.
-------
Mně je mi fuk kolik máte důchod, není mi fuk, že Fiala slíbil dodržet program a sprostě otočil a Vaši tisícovku každý měsíc dává radši , obrazně řečeno na ukrajinského důchodce, nebo matky co sem jezdí rodit, odjedou a rodičovskou 400 000 ,- si nechávají posílat na Ukrajinu a to jim ještě dáme porodný a na kočár!A živí se tam našim porodným všichni.
Takže mlčte, prosím Vás, jste posedlej Babišem a moc věcem nerozumíte !👎️👎️👎️
---------------------------------------
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Ten problém je v tom, že to VĚTŠINA voličů chce. Nás živnostníků a malých podnikatelů je menšina a navíc nemáme žádnou politickou stranu, která by naše zájmy hájila. Chybí zde živnostenská strana. Pro velké firmy jsme obtížný hmyz, tahle papírová válka je nástroj, jak nás zlikvidovat...
Jan Kalisek
@Uživatel_5734171 Svobodní.

http­s://sv­obod­ni.cz/
Georg Waldman
Jeden má manýry STB a druhý manýry kantorské. Výsledek je však stejný, nasr*nej lid.
bella.
@Georg Waldman
Já tedy žádné STB manýry nezažila a žiju tady a sleduju to!!!!!!!
Tyhle kecy jsou strašný, mluvte normálně a nezapomeňte, že Babiš aspoň vždycky v EU kopal a kope na nás, Fiala nás prodal!👎️👎️👎️
------------------------------------------------------------------------