Komentáře

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Okamurův masakr, Alena Schillerová s koňským zadkem a disident Michal David

60 komentářů

Uživatel_5863575
@jerryx víte vůbec co jste v příspěvku sesmolil? Přečtěte si to po sobě, než budete něco odesílat.
Uživatel_5863575
Pane vyučený Mertlíku, to co plodíte, tak to je ubohost, to vypovídá o Vás jaký jste člověk. A v tomto věku. Že se nestydíte.🤐👎
petr franta
Fialoví melou úplný kraviny jako SPD
Frank51482
Zamindrákovaný brusič kovů se asi neviděl v zrcadle, když kritizuje vizáž někoho jiného. A podle všeho je stále připraven někam k odjezdu, protože vlasy už má sbaleny.
Uživatel_5542819
Mertlík ? Iba jeden zakomplexovaný pisálek, ktorý je schopný iným závidieť okrem úspechi aj nos medzi očami ...
Leonard
@Uživatel_5542819 Napsal pravdu, brečíš zbytečně
jhomolka
@Uživatel_5542819 Zato ty, anonymní nula, jsi ten správný borec, čobole.
kosmos kosmos
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
jan Vebr
Bože, Pane Mertlíku pište dál, je to velká úleva ducha...
Lilith Černá
Mertlík je stále zoufalejší. Je s podivem, že se média nevěnují zásadním kauzám jako je zprasená Bartošova digitalizace, Síkelovy předražené nákupky (podezření z korupce) nebo podivné zbrojní zakázky pro Ukrajinu a zabývají se místo toho zadky opozičních političek. Ubohost a zbabělost. Drželi jste hubu už u mafiánské kauzy Dozimetru, v níž je minimálně pět mrtvých, drželi jste ji u Nutellovy kampeličky a zmizení několika miliard pro Ukáčka, ale Čapí hnízdo pro vás představuje neskutečný problém. Zrzavec od Chvilkařů dělá po celé dva roky pětidemoliční hrůzovlády mrtvého brouka a najednou vylézá zpod kamene, aby demonstroval za soudružku Fridrichovou.
Libtardi jsou neuvěřitelně špinavá sebranka. Radši budu Foltýnova ***!
Karel Teply
@Lilith Černá To už jsi delší dobu Doroto.
Uživatel_5836863
@Lilith Černá Vy jste prostet jen blbá, to je v pohodě.
petr franta
a ty ? totální vylízanec, když se zastáváš fialovejch nemáš v kebuli ani hovna, pouze vakuum
Leonard
Fakt dobrý článek, ikdyž u té ČT bych nesouhlasil, nechci Xavera na obrazovce, ale kvalita 168 šla letos do hnoje.
Saša Krach
Mertlikovo Pí-ÁR zrcátko jako vždy na.......Nasadil koňskou hlavu všem co by mohli oslabit jeho koně. A jako obvykle zapomněl na své kulhající koně a kobyly.
Tak že zase jen dopo­ruče­ní..­.Vyčis­tit zrcátko nebo hlavu,,,je to o 💩 a k tomu stále do kola ... Nuda.....Ale pro hlupáky dobré, to uznám 😝😝😝😝
Lilith Černá
@Saša Krach Ten zapšklý dědek je jak klon Saši Mitrofanova. Oba by mohli z fleku psát do normalizačního Rudého práva. Mitrofanov tam ostatně psal.)))
jerryx
Takže si budeme dělat legraci z dam v letech, jak vypadají? A co si takhle dělat legraci z pana Mertlíka, že je starý? Asi i hůř chodí, zapomíná, nebude on i senilní? Hloupé , co? Tak pro puberťáky, ne? Ale přesně tam klesla Fialova pětikoalice s Pavlem Novotným jako mluvčím a novodobým Terazkym na místě odborníka na strategickou komunikaci. Je možné být stupidní a sprostý, ale jen na ty , co nevěří vládě každé slovo.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@jerryx
Nikdo si nedělá prču z toho, jak Schillerová vypadá. Lidé si dělají prču z toho, jak si ta slepice nechává upravovat fotky a jak se prezentuje jako štíhlounká zasněná třicítka s tvářičkou bez vrásek... Ta paní si vysloveně koleduje o to, aby si z ní lidé tu prču dělali...
Lilith Černá
@Uživatel_5734171 A proč vás netrápí spíš vládní slepice jako Decroix, co si myslí, že jí "pochvalné" přípěvky píše přímo Putin nebo úplně blbá Pekarová s krasavicí Nerudovou? Tyhle blbky rozhodují o našem životě, Schillerová nemá aktuálně žádnou politickou moc. Ještě za demokratického zřízení mainstream kritizoval především VLÁDU a nikoliv opozici. Že by zásadní poslání novinářů Mertlík a další režimní poskoci neznali? Není to spíš tím, že to nejsou novináři, ale děv...ky? Soudruh Bartkovský je taky něco neuvěřitelného. Až se režim otočí, tihle ubožáci polezou zase do jiné pr.... Takovéhle obraty už jsem za svou existenci zažila mnohokrát a vždycky je to velmi trapná podívaná.
jerryx
@Lilith Černá Bartkovský za to nemůže, nemá žádné zkušenosti, nic nezažil a takhle se ani nic nenaučí. Ale pan Mertlík dělal za bolševika manažéra rockových kapel a potýkal se s takovými , co psali tehdy stejně, jako dnes píše on. Tohle nechápu, copak v 80ti letech potřebuje podporu od nějakého Alexe Sorose, nebo podobného progresivního blba?
Karel Teply
@Lilith Černá Doroto to máš jako brigádu to trollení tady ? Nebo je to z přesvědčení ???
jerryx
@Uživatel_5734171 Tak asi takhle, má se kritizovat vláda i opozice, jenže Reflex je jednoznačně na straně vlády, což se ani o progresivním seznamu.cz říct nedá, ten je sice zaujatý , ale ne tak směšně. Občas na komerčních stanicích dávají otřesný Vorlíčkův komoušský film Bouřlivé víno, tak nějak takhle to je s Bartkovským, Mertlíkem a Sezemským a jejich objektivitou- pětikoalice jsou podle nich andělé a opozice čiré zlo. Jenže 72 % lidí, co nevěří vládě ,to už je trochu moc. Fiala je prostě katastrofa, napsal kdysi konzervativní knihy a dnes všechno popřel, když pubertální pirátky trochu zvedly hlas. Takový Vyšší princip naruby, neschopný zbabělec mimo realitu. Za covidu jsem byl jasný antibabišovec, tehdy mi ještě neznormalizovaný Reflex i tisknul příspěvky, ale teď říkám, to už radši ten Babiš.
Uživatel_5863575
@víte vůbec co jste sesmo­lil?U­živa­tel_57­34171
Leonard
@jerryx Fakt nechápete kritiku. Asi jsem první kdo ti to řekl, ale nauč se to zvládat.
jerryx
@Leonard Ale chápu, ale novináři mají kritizovat ty, co vládnou. Nikdo o režimní média nestojí.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@jerryx
tohle je totální nesmysl. Novináři mají kritizovat toho, co dělá něco špatně. když to dělá špatně vláda, mají kritizovat vládu, když to dělá špatně opozice, mají kritizovat opozici. Představa, že opozice se kritizovat nesmí, je zvrácená. A stejně zvrácená je představa, že vláda se má kritizovat za každou cenu...
Leonard
@jerryx Ano, ale to platí jen u veřejnoprávních medií, jestli chcete media jako v Rusku tak tam prorežimní jsou.
Asatin
Perfektni clanek.Diky
King I
Putin nám ponížil Šebestu a zařízl jeho mírové plány:

"O jakém jednání můžeme vůbec mluvit s lidmi, kteří nevybíravě útočí na civilisty, civilní infrastrukturu nebo se snaží ohrozit jaderná zařízení. O čem s nimi vůbec můžeme mluvit?

Udělal z tebe blbce na kvadrát, thinktanku Šebesto. Ale pořád mu ještě můžeš vysvětlit, že svět není černobílý.
Asatin
@King I Chcimiri jsou zalezli v boude.Dnes se stekat nebude.Sebestovi se musel zbytek mozku zavarit.
King I
@Asatin Odkopnutý pes se zase vrátí k pánovi a bude mu vděčně lízat koule. Šebesta a ti další jsou jen psi, co se nějak naučili chodit po dvou.
Leonard
@King I pánovi Putinovi, ale ten už se jim nevrátí! Po 80 budou pen ruského pána, co asi si pončou?
Lilith Černá
@King I No tvl, vy i po té ostudě s Nord Streamem, kdy jste tady vyřvávali, že to byl Putin, po údajně odvlečených ukr.dětech, které se našly v Německu a dalších lžích, budete tvrdit, že Rusko útočí na jaderky? Myslíte, že jsou Rusové tak šílení jako Fialenko a zničí si vlastní životní prostředí? Oni totiž na rozdíl od psychopatky Drábové a Černochové vědí, že výbuch nepostihne jen nejužší lokalitu. My starší pamatujeme Černobyl.
Karel Teply
@Lilith Černá Ty jako zasloužilá svazačka pamatuješ i Kabrhelovou ke které jsi vzhlížela s úctou Doroto.
Leonard
@Lilith Černá jaká ostuda madam? píšete tady nesmysli, nikdy nikdy nedokázal, že to byl Putin, tak si dejte pohov se lží.
Frank51482
A k tomu nějaký blbý brusič kovů Mertlík s kobylí tlamou se asi neviděl v zrcadle.
malylibor
Děkuji, pane Mertlíku. Opět skvělý komentář. Humorný s nadhledem, ale naprosto přesný a výstižný.
Uživatel_5676142
Mertlíku , opět za jedna , jednou bych chtěl jít s Tebou na pivo a povídat si,
neskutečně pravdivá břitká novinářská tužka, se znalostí nejen historie ...
Uživatel_5697006
Naprosto ÚŽASNÝ článek. Aa to myslím že OPRAVDU úžasný. Mňam a zdravím
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Okamura je politická mrtvola. On už sedí na tobogánu, na jehož konci je politický septik. Kuní ksicht si vybral za svého potenciálního koaličního partnera Šlachtu s Macinkou, neboli Přísahu s motoristy, neboli uskupení Fízl a Dýzl. Okamura není pro Bureše zajímavý. Za prvé lidsky, protože by chtěl vládnout a ne poslouchat a za druhé odchodem z EU. To je přímo proti byznysovým zájmům kuního ksichta a toho nic jiného, že jeho vlastní byznys nezajímá. Takže teď bude ANO podporovat Přísahu a Motoristy a to naprosto jasně a veřejně. Dnes třeba zahajoval kampaň Borise Šťastného (Motoristé) Patrik Nacher. Neboli jednomu politickému turistovi pomáhal druhý politický turista. A je opravdu komické, jak si padli do náruče Bureš s klausem, protože Motoristé jsou další dítě Václava Klause, předsedu tam dělá přímo klausův člověk, Petr Macinka. A je to o to komičtější, že Bureš obvinil Klause a jeho spolupracovníky z toho, že po něm chtěli milion euro úplatek za podpis zákona o podpoře biopaliv. Zjevně se tehdy nedohodli, Klaus ten zákon vetoval a kuní ksicht tehdy musel podplatit poslance, kteří se mimořádně sešli DVA DNY před koncem mandátu a veto přehlasovali. A tehdy na to přímo ve sněmovně dohlížel právě kuní ksicht a předseda Agrární komory Veleba... A takhle si tu my žijeme...
jerryx
@Uživatel_5734171 Díky za informaci o Babišovi , já mám s ním dost špatných zkušeností za covidu, jenže Fiala je takový zoufalec a ti Piráti a jiní aktivisti natolik blbí a stalinističtí, že v současnosti je pro mě Babiš nejlepší volbou. Nebudu přece volit Okamuru, Šlachtu nebo dokonce komouše. Až tu vznikne něco, co odmítne genderové a zelené pitomosti ,cenzuru i babišismus, rád to budu volit.
Lilith Černá
@Uživatel_5734171 Já myslím, že adepti na mrtvoly a nejen politické, jsou tu jiní.)))) Ještě bude legrace!
Leonard
@Uživatel_5734171 posmívá se fašistům, tak to musí být komunista. Taková logika u vatniků převládá.
Papanikula
soudruh nevzdelany Mertlik ministruje a jako zadek ma Danuše nebo Pekárka ?? a co Černoch ?
Miroslav Rys
@Papanikula Se nedivím, že tě přeřadili do zvláštní školy. Tvá pseudočeština tomu odpovídá 😀😀
Miroslav Rys
Shit slut bitch!! Vůbec nechápu, kde se furt berou ti pišišvoři, kteří mohou volit takové střevo, jako je Pitomio 76 (áj kjú). Ale když se zas podívám, co za íkváče sem leze... Šebesta, Tupomach, kravinec, chrochtal, Hnusputin... Prostě there is a lot of stupids... 😖
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Nejsem volič SPD ! Jsi primitiv komunistického typu,a svědčí to o tvém velmi nízkem ikve-tykve. Jsi jako Konečná tedy jako komunisté a vidíš svět černobíle . Asi na to tvůj mozek nestačí ale představ si až jednou dospěješ pokud se to někdy stane tak možná pochopíš že, ŽIVOT NENÍ ČERNOBÍLÝ ! Zpívá o tom třeba Karel Gott ve svém nejlepší písni. Byt navždy mlád.
King I
@Richard Šebesta Já ti rozumím - chceš nám oklikou říct, že nejsi ani genius ani úplný imbecil, nejsi černobílý. Ale nechápu, proč na svou úroveň chceš stahovat ty chytré.
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Hele, Šebesta, nemohu za to, že jsi chabrus nahoře i dole. Kup si čokla, jelito, ať nemusíš svůj neutěšený život trávit blitím na Reflexu. Ale s tebou nebude žít ani čokl, jak jsi tupej, co?? 😀😀
Karel Buron
@No to je úroveň! Jste vy vůbec normální? To není diskuze, ale chrlič vulgarit a urážek. Zamyslete se nad sebou.
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Kadel, wole, teď jsi to rozsvítil!!! 😀😀
Miroslav Rys
@Miroslav Rys Jinak Kadlovo "Forever Young" je původně Bob Dylan. Ale tohoto nositele Nobelovy ceny za literaturu ty neznáš. Znáš Kadla jako pravý český hňup 😀😀
Uživatel_5307608
@Richard Šebesta Bohužel, i byty stárnou, rozumbrado.
Karel Teply
@Richard Šebesta Ty jsi prostě jen " VOLYČ " flastenec tatrmane.
Frank51482
@Miroslav Rys Ostrovide, jsi debil od narození anebo se to stalo tak nějak časem? Co je ti po tom, koho kdo volí? Jsem si jist, že ty jsi volič pětidemolice, ale to je tvůj problém. A jestli něco nechápeš, tak to je také tvůj problém a troufám si tvrdit, že toho nechápeš mnohem, mnohem více. S tím se už ale dělat opravu nic nedá. Akorát chudáci všichni kolem tebe.
Richard Šebesta
@Frank51482 Souhlas Rys je slušně řečeno PRIMITIV a jiný už nebude.Jeho ikve-tykve mu to nedovolí.
Jan Nowak
Okamura si hraje na Trumpika. Sprostý, omezený hulvát.
misazak
@Jan Nowak Hezké jméno - Jan Nowak!
Lilith Černá
@Jan Nowak To myslíte vážně? Po těch vyjádřeních Foltýna, který je vlastně ústy vlády??? Od Okamury jsem nikdy! nic vulgárního neslyšela, na rozdíl od libtardů.
Leonard
@Lilith Černá i já s ním souhlasím soudružko, jsi v menšině