Komentáře

Zpět na článek

Strasti Okamurova spojence Rajchla. Nejasní sponzoři, pochybné účty a odsouzení kumpáni

27 komentářů

Leonard
Kdy hajlování není trestné? Já jen, že mě vadí když hajlují dětska a nechci, aby jednou hajloval prezident republiky.
Jozef Kolek
aaaa takže vadí !! zavrieť, Fialo!!
Anonym
@Jozef Kolek Zavřít všechny dezolaty
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5860239 Klidně, když půjdou také dozimetři, kampeličkáři a podobná pakáž.
Leonard
@epr3 A jak je poznáte soudruzi?
Richard Šebesta
PRO má jisté problémy a je pozoruhodné jakou radost z toho má maienstream a redaktoři píšící v podobném duchu. Je přitom jasné ,že do voleb chybí 14 měsíců . Takže se PRO může ještě zkonsolidovat a možná s někým spoji a půjde do voleb . Když ne tak se Rajchl voleb neúčastní. Volby za rok budou hlavně z hlediska opozice velmi zajímavé. Pro mne by bylo nejhorší kdyby vydržel Fialův kvintet a do sněmovny se vrátila Konečná se svou komunistickou bandou. Doufám že aspoň jedno se nestane nejlépe obojí. Pirátí by mohli vypadnout a s nim TOP 09. Jenže korytáři z Topky se pojistili a mají ochranný kabát od ODS a Lidovců. Vláda padne to je jistota. Neodpustím si poslední věc, která s článkem zdánlivě nesouvisí. Německá prokuratura obžalovala 3 Ukrajince z poškození Nordstreamu. Je zvláštní že jsem nečetl nikde v našich médiích žádnou úvahu o tomto útoku a nějakou analýzu. Kdyby to udělali Rusové to by bylo článku a pisálku ode všad. Teď je nějak klid po pěšině. Proč asi ? Téma se nějak nehodí že ?
Pepa Zahrádka
@Richard Šebesta Německá prokuratura je co? Zatím Německo vydalo mezinárodní zatykač na 1 ukrajinského potápěče. Proč máte potřebu lhát?
Richard Šebesta
@Pepa Zahrádka Pro máte potřebu lhát vy a trapně mlžit. Jste komunista původně ? Na 100 % .
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Soudruh Zahrádka typický komunistický lhář a dezinformátor. Plky a kecy chcete zpochybnit fakt že Ukrajinci poškodili Nordstream. ? Ukázka typické komunistické propagandy. Konečná vás dobře školí !
Pepa Zahrádka
@Richard Šebesta Jako soudruh se chováte Vy. Doložte obžalování 3 Ukrajinců, namísto trapných urážek. Pan Rajchl je právník a moc dobře ví kde má problém, a proto kolem sebe jen kope opět jen v novinách ne u soudu, protože ví jak by to dopadlo, navíc to vám nevadí, že využívá podvodné Rychetského koalice?
Pepa Zahrádka
@Richard Šebesta Kdo poškodil plynovod se ukáže, zatím stíhaji 1 Ukrajince, takže lžete Vy, navít blbě
Romanoo
Stále čekám , kdy novináři budou řešit Rakušanovu kauzu Dozimetr .
Anonym
@Romanoo To nikoho nezajímá, možná jen vás....
Anton Augustin
ODS budiž nám příkladem.
Richard Šebesta
@Anton Augustin To snad ne. Mafiánská strana která tady od 90.let zavedla mafiánské metody v nichž Topolánek a Nečas pokračovali jako nic. Dnes je tato mafiánská strana silně probruselská aby zakryli svůj mafiánský původ. Je šokující že tuto zdiskreditovanou stranu ještě tolik lidí volí.
Avatar - našinec
našinec
Njn, u nás je stíhaná za trestné činy pouze opozice. Zkrátka, česká forma demokracie.......A trochu off topic. Jurečkovu MPSV bude muset podstatně navýšit rozpočet. Proč? Od 1.7.2024 Ukrajinci v ČR přešli pod český sociální systém a důsledky nenechaly na sebe dlouho čekat. Muži okamžitě přestali platit výživné či dokonce si nechali nechat navýšit výživné a neplatí ho. Platí ho čeští daňoví poplatníci. A když Ukrajinka má často 3 děti, tak ....Vypadá to, že Ukrajincům radí obdobné neziskovky, co Romům.
Pepa Zahrádka
@našinec Nic se od 1.7. nezměnilo, proč lžete? zde se dovzdělejte vy "neziskovko"
http­s://ww­w.mp­sv.cz­/pos­kyto­vani-socialnich-sluzeb-uprchlikum-z-ukrajiny
Avatar - našinec
našinec
@Pepa Zahrádka ))))))))))) Blahoslovení budiž chudí duchem.
Pepa Zahrádka
@našinec Tak jak je to s tím přechodem pod náš sociální systém?
lug70
Milá redakce a co tak aféra Dozimetr, nic? Dokonce už i soudce, který to měl řešit se bojí Rakušanovy mafie aby se nestal další mrtvolou v pořadí. Anebo co Fialova kampelička, taky nic? Tam už je taky nějaká mrtvola. Nestálo by zato redakci Reflexu do toho rýpnout? Anebo si vás Fialova, Rakušanova mafie platí za mlčení a odvádění pozornosti? Prej hlídací psi demokracie. K smíchu. Spíš slouhové organizovaného zločinu.
Miroslav Rys
@lug70 Dodělej si základku a zkus to znovu. Proč si každé pologramotné vemeno myslí, že je king? Odpovím si za tebe: protože si každé pologramotné vemeno musí dokazovat, že není pologramotné vemeno. Ale je. A úkoluj si svého čokla, pokud už si ho nesežral. Reflex je soukromý subjekt a fakt nebude psát, jak si kdejaký smradlavý tupan usmyslí. To si táhni na Protiprd. Mezi místními dementy budeš jako doma 😀😀
Romanoo
@Miroslav Rys Vy jste teda inteligent , jistě patříte k té naši vedoucí síle pětikolce , to se hned pozná .
Richard Šebesta
@Romanoo Souhlas Rys je takový Bureš . Jenom,lže v hlavně má prázdno a umí jen nadávát a být vulgární.Myšlenka žádna nikde nic. Bureš je sice gauner ale něčeho dosáhl. Tady ten smrad nedosáhl ničeho tak jenom plive jedovaté smradlavé sliny.
lug70
@Miroslav Rys potrefená husa se vždycky ozve. Namyšlený zkorumpovaný novinář, patolízal zločineckého režimu. Dnes z hlediska morálky být mainstreamovým novinářem je jeden z nejodpornějších způsobů obživy člověka vůbec, hned po vrcholové politice, na kterou je potřeba mít velmi silnou míru bezpáteřnosti, velmi tlustou hroší kůži a hlavně velmi silný žaludek.
jerryx
Zajímá snad někoho Rajchl? Nebýt Reflexu, tak asi nikoho.
Miroslav Rys
@jerryx Tebe, hošo. Můžeš mu vyleštit kadla 😀😀
Romanoo
@Miroslav Rys Tak tomu se dnes říká odpověď inteligenta .