Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Foltýnovy svině, hajlující influencerka i lži dezinformátorů jsou součástí svobody slova

81 komentářů

Uživatel_5836863
Na tom je pikantní, že se oni dotčení nepoznali ani v nešťastných, ani ve smutných, ani v opuštěných. Jenom v těch sviních. Tomu říkám sebereflexe.
Miroslav Rys
@epr3 Ano, tvoje svoboda je být hňup, který ani nerozumí česky. Teď jsi to Foltýnovi nandal! Chytrej jak Bureš a Pitomio dohromady 😀😸
Avatar - našinec
našinec
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Georg Waldman
Bylo mi sedmnáct, když v srpnu 1968 najela ta mrzká východní lůza do Československa. Prožil jsem svá mladá léta ve "svěrací kazajce" normalizace a proto nemám pro dnešní dezinformátory a kolaboranty jiného pojmenování, než odporný odpad naší společnosti. Jako s odpadem, by jsme s nimi měli také jednat. Okupace Československa sovětskými vojsky v roce 1968, je srovnatelná s okupací nacistického Německa v roce 1938. Putin ve válce na Ukrajině, jen navazuje na započatou likvidaci tohoto národa Stalinem.
Avatar - epr3
epr3
@Leonard Ano, jsem sv.ně a ještě to drze přiznávám. Radši budu stokrát sv.ně, než jednou Foltýnův kamarád a příznivec.
Leonard
@epr3 Tak do vás se trefil a to je dobře
Avatar - epr3
epr3
@Miroslav Rys Ty jseš fakt jednoduchej. Foltýnové tě naučili slova "proruský", "putinovec" a "dezolát" a ty to budeš do konce života používat. Za takové jako ty jsou Foltýnové rádi, nemají s tebou totiž žádnou práci. Stačí ti jednou něco nakecat a po zbytek života jedeš tak, jak potřebují😂.
Miroslav Rys
@bella. Proputinoidi nejsou žádní občané, jsou to, co řekl Foltýn. Jestli s tím máš problém, dej si nohu za krk 😀😀
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Nadpis článku je pravdivý, i tak lze totiž popsat hloubku žumpy demokracie, ve které není místo pro slušné lidi.😉
Avatar - našinec
našinec
Tak něco, co jistě budou vládní dezinformátoři označovat za dezinformaci. Od 1.7.2024 uprchlí občané UA se stali součástí českého sociálního systému. A hned toho začali využívat pro neplacení výživného a začali požadovat tuto náhradu od ČR. Samozřejmě, že jim stát je nucen vyjít vstříc. S ohledem na skutečnost, že takoví chudáci mají minimálně tři děti, tak již jen v základu je to zajímavá částka. A kdo to v tom umí chodit, tak si ji dokáže ještě navýšit. Skoro to vypadá, že o Ukrajince a Rómy se perou stejné neziskovky. Na rozdíl od Čechů však na nějaké vymožení částky od Ukrajinců je prakticky nulová šance.
Jan Macharacek
@bella. K vaší zpovědi bych dodal,že jste neuvěřitelně hloupá. Uff..
Richard Šebesta
@Georg Waldman Nur lauter Lüge von Anfang an ! Herr Waldman. Nebo přinejmenším neúplné informace. Taky pamatuji 21.8. 1968 a v zájmu objektivity. Krom vojsk SSSR dojeli Enderáci a Poláci, a Bulhaři a Maďaři . Hlavními aktéry vpádu do naší země byli už na jaře 1968 Walter Ulbricht nejvyšší komunista NDR a Polák Gomulka . Rusové s tím souhlasili taky ale jak píšu tihle dva byli nejaktivnější. Nejmenší zájem měl Maďar Kadár. Poslední věc. Kdyby tyhle satelitní státy byli proti žádný vpád do naší země by nebyl. Píšu to proto,že se všechno schvaluje na Rusy ale jak už to bývá ono to je trochu jinak.
bella.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Saša Krach
technická: platí to i pro Zemana a Bureše? Nebo ti mají u tebe výjimku a mohou urážet oponenty podle libosti?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Máme svobodu slova, ale jenom tím správným směrem😀
kosmos kosmos
@Frank51482 ty jsi přesně to co pan Foltýn popisuje 😂👍
Frank51482
@Miroslav Rys Tak zrovna od tebe ostrovide to opravdu sedí. Ty jsi blbý jako dveře od chléva.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Můžeme s Foltýnem souhlasit či nesouhlasit, můžeme mít na jeho výroky odlišné názory, ale v jednom se jistě většinově shodneme : Je to protiruský primitiv a dává to při každém rozhovoru jasně najevo.😋
Avatar - epr3
epr3
@Miroslav Rys Rysi, ty tady každým svým příspěvkem jen ukazuješ, jak jsi mimo a jak vůbec nechápeš o čem je řeč. Ale nesmutni, nejsi vůbec sám. Zalez do nory a zkus se pochopit, o čem můj příspěvek je.
Avatar - epr3
epr3
Řekl bych, že když se někdo nazve "strategickým komunikátorem", bude se snažit opravdu komunikovat a nikoho předen nenasr.t. Strategická komunikace je jen jiným názvem diplomacie a žádný diplomat, který někde jedná, neřekne že: "předem toho, než tady kdokoli cokoli řekne, vám musím sdělit, že vy všichni tady jste k.k.ti".
Přesně takhle to Foltýn řekl, já mu to neberu, mě takové řeči neuráží. Ale on by si měl připomenout staré české přísloví, že jak se do lesa volá....
Takže Foltýne, ahoj ty zelená lampasácká gumo a oficírskej zm.de, tohle je zase moje svoboda.
qazwsx
@Georg Waldman A smi se napsat, ze nas soucasny soudruh prezident tu mrzkou vychodni luzu jeste v roce 1987 verejne pochvalil za invazi?
bella.
@jerryx
Lidi to naštvalo, protože výrazivo vládnoucí garnitury je čím dál vůči občanům země hrubější.
📢 - vocaď pocaď , panstvo !
----------------------------------------------------------------
jerryx
Nechápu ,proč to ty lidi tak naštvalo, naopak by dvojice Foltýn +Kartous mohla objíždět kulturáky a odhalovat dezinformátory. Dvojice typu Šimek+Sobota nebo Holzmann + Budín tu dneska chybí. Problém je , že v těch dvojicích by jeden měl hrát chytrýho, což novodobý Terazky ani tělocvikář ,co vyměnil bradla za progresivní sektářství, rozhodně není.
bella.
@Jan Macharacek
Mluv za sebe, protože jen h l o u p ý jedinec a slabý v argumentech se schovává za " my "
A takových je tady Vás vícero! 👎️
-----------------------------------------------------
bella.
@Leonard
Leo, máš nedostatky.
Nepleť do toho migranty z kolonií Západních zemí.Tam se to odehrávalo dle jiného algoritmu.Nebudu ti to vysvětlovat, komu není shůŕy dáno v Respektu od @bella nalejvárnu nedostane, jasný ?
No a Ukrajina je svéprávná země, s nížmy nemáme co do činění a která přes 30 let ( jako my ) budovala svou republiku, kdy mezitím se rvala nácovsky s usazenými Rusy ( zdroj povídání samotných východních Ukrajinců) a za 30 let nic tato země nevybudovala, neboť její mentalita je skutečně jiná .A tak rozkradla co mohla a je vedena na Západě jako země rozvojová.
A ano, mohou si za to sami, kdo asi jiný ? Neumí diplomacii ., neumí vládnout. Nejsou skutečně na výši , není to národ , jsou to skupiny . A tak teď vycucávají Evropu a Ukrajina je jim ukradená , protože válečnými utečenci z 80 % vůbec nejsou.Rakušan tohle přece ví a západní Němci taky! Poláci je vyhazují, nedávají už dávky a zbyli jsme my, dokud se Fiala nepochlapí a neudělá opatření jako Němci a Poláci.
Pokudchceš pro ně charitu, tak jen do výše, aby nepoškodila vlastní národ.Fiala nás zadlužil biliony a šašek z Hradu k tomu tleská!!! 👎️👎️👎️👎️👎️👎️
-----------------------------------------------------------------
bella.
@Jan Macharacek
Váš problém, že na ty chytřejší, tedy i na mě kapacitu nemáte.
....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­.....
Jan Macharacek
@bella. Jste hloupý člověk. Víme.
Leonard
@Richard Šebesta Hlavní město SSSR bylo na Ukrajině?
kosmos kosmos
@bella. ti, kdo obdivují ruského prezidenta Putina, jsou velmi často lidé, kteří jsou nešťastní, zapšklí, zahořklí, smutní, opuštění anebo mají jenom životní smůlu anebo jsou to prostě jenom ***“....kde máš odpůrce války máňo?já tam potom čtu že ty jsi hajlujici sv.ně a tvůj starý je gay 😂👍
Ferdi Nand
Pokud jsi, Milko nepochopila, že myslel stejný skot jako jsi ty, tak je mě tě líto.@bella.
kosmos kosmos
@epr3 tebe dezošu potřebuje zlodejsky estébák 🤣👍
Avatar - epr3
epr3
@kosmos kosmos A ty jsi přesně to, co Foltýn potřebuje.
bella.
Vážený pane Bucherte,
čekala jsem, že mi odpovíte ohledně toho Foltýna a jeho represí vůči občanům, s " kterými se mazat nebude " a k jeho názorovému streamu, že jsme s v i n ě , my kdo nesouhlasíme s dalším protahováním války, anebo s válkou vůbec , neboť vznikla neschopností Bruselu a přebujelého narcismu Zelenského. Můj názor mi ani Vy, ani nějaký Foltýn nemůže brát!
Dala jsem Vám čas, abyste se pochlapil a sdělil mi, zda i já Vás mohu nazvat svi.ní .. , když Vaše články jsou tendenční bláboly a souzníte s tím, že nadávání je možné.
Místo Vaší odpovědi byl můj příspěvek smazán.
---------------------
Tohle jsem chtěla vědět.
--------------------------
Není nad jasnou řeč!
-------------------------
Chápu, že to máte s Foltýnem v 💪.
Doporučuji kérkou trojzubce to ozdobit.

Vemte se za ruce a berte lekce diplomacie.Tu my potřebovat budem.A zejména po té pasece, co tu po Vás zbyde
🆘!
Frank51482
Jedno je ale jisté. Zelená blbá guma nemůže slušného člověka urazit. Je to jen prostinký idiot, který se umí producírovat akorát po buzerplace. Zum befehl! A kdo prodělal ZVS, tak mi dá jistě za pravdu, co jsou gumy zač.
bella.
@Leonard
Vůbec nevím o čem tady meleš!
Taky sis šlehnul, jako zelený mužík u požadavku na 3. světovou , nebo co ?
Tumáš 💉zlatou ránu, ať je od tebe pokoj !!!!
-----------------------------------
😆😆😆
bella.
@Leonard
Jestli se Vám tohle líbí, pak nechcete žít v demokracii, ale smradu stáje.Nějak máte porouchané vnímání.A protože na tom nejste nejlíp, pak vězte, že když Foltýn kydá hnůj na vlastní občany , neví, že zrovna Vy jste kámoš Zelenskýho.Počítá do toho hnoje i Vás!!!!!!!!
My jsme pro něho dav, v kterém nerozlišuje, kterému vyhrožuje!
Dochází Vám, že kdybyste byl chytřejší došlápnete si na něho a postavíte VY jeho do pozoru, ať Vás ihned přestane míchat mezi ty prosuský, když Vás nezná ?
Hele - jim je to jedno.Hlavně chtěl sdělit, dejte si bacha budou represe.
No , já být Vámi, bych se mu ozvala ! Horkou linku na udávání dezolátů jistě má, prosím .. 📞
---------------------------------------------------------------------------
Avatar - našinec
našinec
Četl jsem zde některé názory a jeden, se kterým souhlasím, bych rád trochu rozvedl. Kdokoli je placený z peněz daňových poplatníků, nemá právo ty daňové poplatníky urážet. Zkuste si v soukromé sféře urážet svého mecenáše. A toto bylo i zvyklostí, že politici či jiní se uráželi mezi sebou, ale nikdy své zaměs­tnava­tele(­daňo­vé poplatníky). Tohle se rozjelo do zhoubných rozměrů za této aktivistické přicmrndálkovské vlády, která nedokáže své kroky řádně odůvodnit.
Leonard
@bella. Jasně, klidně, už se tě bojím fašisto ano kdo nepozná hajlování, je fašista. Kdo podporuje Rusko je fašista a urážet Ukrajinu, no řekněme že to k porážce Ruska stačí.
Leonard
@jerryx To oni ví moc dobře čím je tak dožral.
Leonard
@RASPUTIN Slušní lidé, to jsou ti namakanci z Brna co krom zvedání činek nic neumí. Označuj se tak sám, nikdo jiný to o tobě netvrdí
bella.
@Miroslav Rys
Až na to, Ryse,
že Foltýn , ani Fiala , ani Pavel na Hradě nejsou pro mě svými skutky arbitry práva, morálky a bezpečí.

Asi tak, RYSE! 👎
-------------------------------------------------------------------
bella.
@epr3
Přesně tak!Až na to, že zelený mozek , ani senátorka nesmí občany urážet.
Fakt si neumím představit, že by ve svém povolání nadřízenému řekl, že je s v i n ě , nikdo si to z nich adresně nedovolí a gumy ve vládě a jejich " protěže" urážky hážou na lidi , kdy cíl je dehonestace lidí za účelem donutit je jít s proudem jejich defektních úvah jejich nikterak inteligentní základny současné vlády .Tohle je nejhorší doba po normalizaci v 70. letech §!! 👎
-------------------------------------------------------------------------
jerryx
@bella. Já to říkám pořád, tak jak s námi mluví Novotný nebo Foltýn, by s námi mluvil Fiala ,kdyby to nebyl takový zbabělec. Za Foltýna jsem rád, za Pavla Novotného už méně, protože tento zakomplexovaný primitiv ubližuje lidem. Foltýn tomu, co říká , i věří, ale je podstatný rozdíl, jestli to říká někdo, kdo přijel z ukrajinské fronty , nebo někdo, kdo sedí za stolem v klimatizované kanceláři a bojuje hubou. Ano, Foltýn byl v misích, ale teď vzal zbytečnou trafiku, kde nic nedělá, tak by se mohl podle toho chovat.
Miroslav Rys
Tady je to, jako když se odklopí kámen. Sem tam plíseň, sem tam obtížný hmyz, ale pořád stejná tlupa frustrátů, jejichž vrcholem yntelektuálňýho snažení je vyprázdnit se na Reflexu. A to je taky jediné, co mohou a umí. Smrdět 😀😀
Miroslav Rys
@bella. Stačí se podívat na to, jak píšeš, náno. Každý druhý jezevčík je chytřejší než ty 😀😸
Avatar - našinec
našinec
@bella. Ono je to trochu jinak. Tyhle vládní politiky dosadili stejní lidé, co platí tyto pisálky. Hlupáci si myslí, že si tyto svi*ně zvolili, ale to je hluboký omyl. Například Milion chvilek ovládali "bývalí" zaměstnanci těchto oligarchů.
Anton Augustin
@Georg Waldman 17 let bylo tak vašemu dědovi, jinak máte v hlavě o šedesátém osmém v hlavě kovbojku.
Uživatel_5697006
Vynikající článek, kašlu na chyby, teček netřeba. Důležitý je obsah a ten je SUPER !!!
bella.
@Leonard
Jak to, že tohle beret jako snížení.
Naopak !.Pan redaktor mi má co vysvětlovat.Mně ano.Pokud Vám ne, Vaše věc.
A skutečně se nebojím pojmenovat věci tak, jak jsou !
-----------------------------------------
bella.
@Leonard
Hajlující holka 👎️by potřeboval přes hubu a na den a noc zavřít do Mauthausenu.
Jenže když dovolili hákový kříž u hlavy Putina, ať se nediví.Tato vláda opustila morálku v předklonu k Bruselu.Taky jaká je to moráika řvát huráááá, Ukrajici zabili xy Rusů a zničili budovy ! Sakra dvojí morálka ?
Za chvíli to bude huráááá,. podřízli NordStream , aby Ukrajina vydělala miliardy na sebe , to jsou pašáci Už to slyším! A že Ukrajina tohle udělala právem!
Koho všeho ti parchanti ukrajinský poškodili a co smlouvy a co to jejich vydírání ? UA povaha je vše, jen ne přímá a holubičí a ten Fiala a jeho trouba ve funkci at už vypadnpu.Zničili nás.Jsem zvědavá, kolik zase dáme za plyn a elektr.👎️
-------------------------------------------------------------
....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....
bella.
@Georg Waldman
No si myslím, že Východní lůza 👎️sem leze dál a nemám náladu ji vzdělávat, dotovat, uzdravovat a umím si vypočítat co s ní tady asi tak jsme " vyhráli " na věčné časy.
Mimochodem 1968 máte dost odfláknutý popis dění, za všechno může Rus, žejo ?Ale bylo to jinak.
Teď mě osobně děsí přátelství " s Ukrajici.
Jsem chytrý člověk, víme ?
Země nám taje před očima a budoucnost ? Radši odtud utéct! 👎️👎️👎️👎️👎️
Leonard
@bella. vážně tomuhle se snížíte?
Leonard
Taky jako označovat dezinformátory za lháře, fašisty za fašisty a komunisty za komunisty. Lež označovat za lež. Ale hajlující holka fakt není svoboda slova, to je podpora nacionalistického komunismu
bella.
@Uživatel_5836863
To není sebereflexe! To je projekce. To co je on rojektuje do jiných, chápeš? Navíc je zde fakt, že řada lidí s IQ mnohem vyšším, tedy úsudkem krtickým a s mnohem odpovědnější prací , než tento úředníček jmenovaný Fialou 👎️ví, že hrubé nadávky prostě poslouchat nemusí! Mindráky toho úředníčka jim nestojí za to.Navíc, komu dojdou argumenty vytáhne Putina.Jak přes kopírák.Slabomyslný algoritmus posledních 2 let politiky připodělaných z Hradu a Bruselu!
JInak extra pro sebe srozumitelně: ne každý stojí o to, aby si úředníček malého formátu jen co dostane funkci otevřel na lidi hubu.To může někde v kravíně na krávy a v prasečáku na s v i n ě byť mu nic neudělali.

--------------------------------------------------------------------------
Je to chudák ....., že by druhý Rakušan ?
Richard Šebesta
@Saša Krach To je pravda Sašo právě Bureš a Zeman jsou ti dva co to praktikovali a praktikuji jak píšeš ! Tedy nejen oni ale byli a jsou tím pověstní. Pak třeba i Tupolánek a další.
King I
@Uživatel_5836863 Míň se za tu svi.ni stydí.
King I
@Saša Krach On to řekl jinak - komu dojdou argumenty, ten vtrhne na Ukrajinu Dezinformátore.
Saša Krach
S.v.in.e sem b.a.chy.ně tam....Jednou jeden politolog řekl.
Když někdo začne urážet a používat sprostá slova v politice...
Je u konce svých argumentů....
😝😂🤣🤣🤣🤣🤣A vysvětlil že sobě si nepomůže a mnoho lidí,,,
těch slušných naštve....😁
bella.
@Ferdi Nand
Milkou myslíš krávu. Tohle pobíráš, tedy .
Současně mi říkáš, že jsem ta *** od Foltýna označená.
Tak abys věděl - *** je *** = prasovití!
Kráva = skot !
Nemůžu být 2 v jednom! A tuhle " drobnost " už tvoje hlavinka nebere .
--------
A dle mě přesně tuto úroveň mají příznivci vrchního cenzora Foltýna, jeho ochranné paže Fialy a záštity světového míru Petra Pavla opásaného granáty pro Ukrajinu z ( bohužel) symbolu českého státu Hradu.

A když já , chytřejší to i s tebou hodím všechno na jednu hromadu - vidím pěkný chlív.
A když ministr Rakušan, jako projev demokracie označil to , že můžeme nadávat politikům, nevím, jak se s Foltýnem teď pobratří.
.
Čus a nepiš.
Jsem tady jen pro chytrý!!!
🧠
-----------------------------------------------
kosmos kosmos
@bella. Peterková ty jsi poťapka🤣skoč raději ze skály ať máš klid 😂
bella.
@kosmos kosmos
---------------------------
no comment, kosmose !
A le přesto něco jo.
Dnes je 21.8. , Sovětský svaz byl zaměstnavatelem spolu s naším politbyrem pana prezidenta Petra Pavla.Ten SSSR samozřejmě obdivoval a vpád vojska komentoval kladně.
V podstaě to byla válka proti Česku taky.
Je Pavel zapšklý, zahořklý ?
Asi ne, převlíkl kabát a hajdy do NATO a pak k nám na Hrad.Ä ty, babo raď!
Měl jít taky demonstrovat před ambasádu Ruska a možná by tam nějakou přes hubu i schytal.
Ty nebuď podělanej z autorit, leckterá není moc chytrá, ale zrůdně předpokládá, žes blbý jako oni.
---------------------------------------------------------------

Ferdi Nand
sv ině nejsi. To tvoje má diagnozu.@epr3
Ferdi Nand
Ty ale nejsi občan, jen bolševická lopata.@bella.
Ferdi Nand
Hajlovali už staří Římané.
kosmos kosmos
@Frank51482 pro tebe platí to stejne co říká pan Rys tvému oslovi 🤣👍
Martin Vnouček
@našinec Máte nějaký jiný nápad, jak předejít uvěznění třetiny národa za naplnění skutkové podstaty trestného činu podle § 405 trestního zákoníku, než tu skupinu pro začátek aspoň nějak označit?
bella.
@Leonard
Nevím o tom, že bych já vyhrožovala napadením.
Sem s tím, kde a kdy !!! Uveď to sem! A ihned!
⚠️

------------------------------------------------------------------
Avatar - našinec
našinec
@bella. Máte pravdu. Foltýn je zaměstnancem lidí, které uráží.
Leonard
@bella. jistě že nejsi v pořádku. Vyhrožovat někomu napadením to může jen blbý jedinec.
bella.
@qazwsx
Bingo !

A jak to, že pan prezident Petr Pavel za snaživou chválu svého zaměstnavatele, tj. CCCP a politbyra ČSSR schovává svoje ocenění ? 🎖️🎖️🎖️
Není tohle skandál?
---------------------------------------------------------------------
bella.
@jerryx
Otázka zní, zda Foltýn nevěří těm zrůdnostem a pronásledování Rusů na Ukrajině od Ukrajinců, kteří právě proto, že jsou nevzdělaní znají jen kudly a trojzubec. Samotní Ukrajinci z Východu mi popisují , jak náckové tam jednají s usazenými Rusy a všichni v podstatě znají a ví co byla Minská dohoda.

Pan Foltýn odvrací hlavu od toho problému přesně tak, jak zeleným mozkům nakázaly US odvracet hlavu od genocidy v Jugoslávii.

A protože i my tady máme myšlenkové kreatury bez pořádného vzdělání, tak předem upozorňuji, že Rusko neprování genocidu na Ukrajině, ani to není terorismus, jak někteří se snaží o výklad.Je to občanská válka a není pro mě pochopitelné proč se do ní máme montovat.
Jasně, je to jen a jen hon na Rusa!
Kdyby zamindrákované postkomunistické Česko nepřijímalo běžennce bez ověření ( a že k tomu měly být vystaveny stany pro přečkání ověření není pochyb ) , 3/4 by jich mazala zpátky, ani by nečekala! 3/4 nehrozí doma totiž nic.Nejsou z válečné oblasti a Ukrajina je obrovská !

Vidět věci objektovně brání, protože informace mediálního bose a dezoláta Ivana Lukačoviče v Seznam.cz jsou příšerně jednostrané a Lukačevič nedává už jiné, než dojemné a vydírající empatie ukrajinské zprávy, takže že existujesvět i mimo UA se člověk u něho na Seznam.cz nedozví.Jenže na Seznam chodí převážná většina. Nedozví se ani činy proti lidskosti přímo Ukrajinci na Ukrajincích! Ukrajinci verbují invalidy,i lidi na infuzích.To vím přímo od nich !!!!! A mladí a statní se válejí tady a jinde v EU.Lukačevič nepřizná , že tohle je exodus Ukrajinců, kteří nikdy Ukrajinu jako vlast svou rodnou a jedinou vnitřně svou mentalitou neberou a jejich náckovská povstání nejsou láskou k zemi, ale seskupování magorů v životě neúspěšných.👎
-------------------------------------
Pavel Maleček
Každý politický extrém má ve svých řadách "***". Nejen ten proruský, ale i ten probruselsko neomarx-progresivistický. Dá se říci že i větší.

Protože ti proruští likvidaci demokracie a podřízení se Rusku hlásají otevřeně, zatímco ti probruselští své touhy po bruselském centrál totalitním socialismu skrývají za krásná slovíčka o vylepšování demokracie, svobody a potlačování nacionalismu. Když jejich cílem je pravý opak - všem národům nadřazený, tedy tvrdě nacionální EU národ (ke všemu s preferovaným afroislámstvem) a demokracii likvidující EU centrál totalitní socialismus.

A ten ve svých důsledcích, jak nás historie učí, je horší než otevřená asijská despocie. Z tou se demokracie umí úspěšně poprat, s vnitřním rozkladem před jako její vylepšování evidentně ne.
bella.
@Filip Nedbalek
Hm, beru to jako pochvalu a je mi fuk co myslíte .
Rozbor mě potěšil, neboť se psaním neživím .
Prasečák nechám úředníčkovi od Fialy a vykydat to tam může s ním i ten švihák z Hradu.Nějak nevykazuje žádnou práci ze svých cest.
Tak ať si ten hnůj jejich ukrajinské politiky a pouhé přicmrdávání v té české uklidí oni !!!
Ukrajina je jejich trade mark ®️
------------------------------------------------------------
👎
Filip Nedbalek
@bella. Krásný propagandistický sloupek! Krátké úderné heslovité věty, špetka cizích slov pro navození pocitu o zdánlivé odbornosti autora, abyste nakonec skončila mezi vašima v prasečáku. Sehr gut, lieber Joseph💪
Filip Nedbalek
@bella. skvělé příblitky, soudružko! Akorát ten Váš sloh je nějaký podivný 🤔 že by nějaký ruský gulag translator? A označovat sám sebe za chytrého člověka, to dělá jen skutečný hlupák, nebo neskutečná arogantní *** 💩
Anton Augustin
@Leonard Ne, stačilo, že Brežněv se na UA narodil.
Leonard
@Uživatel_5836863 Přesně tak!
Leonard
@Saša Krach Taky jeden politolog řekl, že třetina národa je nízké inteligence a proto mu nevadilo, že ho tahle část zvolila za prezidenta či premiéra. Takže nevěřme všemu co říkájí američtí politologové
Leonard
@bella. asi nebudete v pořádku že? Jestli podle vás za to můžou Ukrajinci tak kdy za to přestali být zodpovědni uprchlíci z Afriky, či migranti z Arábie SOUDRUŽKO?
Leonard
@Georg Waldman Vaše slova by se měla tesat, jak je možný a NEMYSLÍM VÁS, že lidé co zažili 68 dnes mluví o totalitě? Jak je možný, že někdo kdo chodí volně po hospodách se označuje za disidenta. A jak je možný, že nám ukradli pravdu a dokonce svobodu slova? Proč jsme to dopustili aby nám dezoláti určovali, co je či není pravda.