Komentáře

Zpět na článek

Nejasné Babišovy příjmy a prodej luxusního zámečku ve Francii. Primátor Hrabáč je jen slabý odvar

57 komentářů

Avatar - našinec
našinec
U opozičního politika mne to až tolik netrápí.
Ferdi Nand
Bolševický udavač, zloděj a gauner. K čemu mu ty miliardy jsou ? Jeho děti mu jednou flusnou do ksichtu, sám se nemůže jít ani vyc hcat a do penálu si sebou nic nevezme. Divím se, že se sám nad sebou nepoblije.
kosmos kosmos
@Ferdi Nand nakradené miliardy... být zlodějským čobolským estébákem tak skočím ze skály 🤣 špinavým...
Saša Krach
Je až zarážející co jinak zdravý lidé mohou vyplodit za bobky....a to po celý den.
Musí být vy.sr...z podoby...🤣🤣🤣🤣
Alibabanakole
@Saša Krach Ale zase třeba vědí jaké se píše i ve slovním spojení: zdraví lidé.
Richard Šebesta
Když by se hodnotila situace politicky tak si troufnu typovat. Pokud bude Bureš ve Francii trestně stihán je to definitivní konec jeho politické kariéry. Chtěl bych vidět stranu ,která by s ANO a Burešem v čele šla do nějaké koalice ? Když s ANO budiž ale bez Bureše. O výsledku soudu v jeho zdejší kauze Č.H. si nedělám iluze. Když ho 2x osvobodili tak na potřetí ho osvobodí také .Ale ta Francie mu může zlomit vaz (politicky).
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
u nás si především koupil Policii (ten výrok vyšetřovatele Mikšovského je naprosto skandální), státní zastupitelství a předtím ovládl příslušná ministerstva, která se vůbec ke škodě neznala, přestože to bylo do nebe volající. Nic z toho ve Francii mít nebude. Já osobně si myslím, že až mu opravdu poteče do bot, tak zdrhne z dosahu evropské jurisdikce. Karibik to jistí. Všechno tu prodá, zažaluje Česko a bude se všem smát po vzoru Viktora Koženého...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 je to možné. U něho určitě.
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Stále onanujete....stále fantasy magorie.????
Uživatel_5858283
@Saša Krach Hňupe
Alibabanakole
@Uživatel_5734171 Je krkatý jako stará koza, moc toho nekoupil. Na tyhle orgány lépe fungují spisy, které Andrej na mnohé má. A to by v tom byl čert, že by páni soudci, politici, policajti atd. byli křišťálově čistí.
PEtr Tobes
tak uvidime jestli mu projde i toto "smecko"..u nas mu projde "cokoliv" to uz bohuzel vime, ale ve Francii by nemuselo, tam se s tim nemazou a je to dobre, ocovidne se chtel vyhnout placeni velke dane z nemovitosti a neverim, ze to bylo ciste..pokud bude dostatek dukazu tak bude jeste sranda
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@PEtr Tobes
ve Francii nikoho ten pitomec nezajímá. Pro ně je šejdíř okresního formátu. Ostatně přesně proto se ten zmetek tak lísal Macronovi, věřil, že mu pomůže. Dnes už i Bureš pochopil, že Macron na něho kašle, tak přešaltoval a snaží se lézt do řiti Marine le Pen...)))
giorgio287
Babiš je podvodník, o tom žádná. Fiala je neschopný blb a vlastizrádce. To je horší.
twain
@giorgio287 V článku de o Fialovy nepíše. Jste tu špatně
Avatar - epr3
epr3
@twain Nauč se česky, tvejne.
Saša Krach
Co je zajímavé...např. Francie, její úřady opravdu o proti nám tvrdý a nekompromisní postoje na podvod.
A nechá Babišovi prodat zámeček....😂😂😂😂😂
Ale asi jo nevím...
Mám souseda pořád řve ,,,za komošů lepší. Drž hubu...říkám.
To budeme za chvíli držet všichni,,,,a zařídí to ti hloupější třeba na Reflexu...jsou sprostý urážek plná klávesnice a chtěli by vládnout další čtyři roky­....jo­,jo.­...ří­kám ale většina blbá není....😂😂😂😂
A pár manipulativních 🐎🐎🐂 je nezachrání....😛
King I
@Saša Krach Zaplatil bych ti občanskou nauku, ale vypadal bys tam jako Otík v kině na dětském představení.
Saša Krach
@King I
Král l 🐎🐎🐎🐎🐂 hurá. Už ne...
Richard Šebesta
@Saša Krach Sašo je to asi tak. Voliči současné demoliční vlády jsou ovčané ale totéž platí o voličích agenta Bureše to jsou taky ovčané. Asi tak.
King I
Nevěřím tomu, že tento hňup, kterých do svých 70 let nepochopil, že Slunce je hvězda a Měsíc je měsíc, dokáže spatlat taková šmejčka. Toho debila museli sebrat na ulici, obléknout ho do drahých hadrů, dát mu základní kurz češtiny a jako prince Mentála předhodit princeznám z vesnice. Sami teď musejí c hcát smíchy, že jim to fakt vyšlo.
richard richard
@King I Taky moje oblibena teorie. Babis je jen dráb, hlavy sedi nekde jinde.
King I
@richard richard On to na sebe práská sám – postup se zámečkem mu prý poradili, sám řekl, že je prostý člověk a ničemu nerozumí, ani politice, ani ekonomii, vůbec ničemu.

Dost možná je projekt tajných služeb, aby práskal. Nedivil bych se, kdyby Hrabáče udal Bureš sám. Informace měl.

Lidé kolem něj umírají. Například Dubský, který pro něj ukradl Agrofert. Jen Bureš stále žije. Obecního blba nikdo střílet nebude. Chtěli na něj hodit i vraždu Mrázka, ale to kopyto by si vystřelilo oko i v zastoupení.

Stačilo ho sledovat u soudu o Čapí hnízdo. Ten blbec vůbec nevěděl, která bije. Zasáhnout musel až Šott, a určitě ne ze své vlastní vůle. Nikdo si takhle dobrovolně nezničí reputaci.

Babky Koblihy tohle instinktivně tuší, proto s ním mají soucit a odpouští mu všechno.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@King I
Naopak, tahle šméčka jsou opravdu provedena naprosto hloupě. Jak se říká "na hulváta". To opravdu není nic sofistikovaného. Podobně třeba fiktivní reklama na Čapím hnízdě. To jsou devadesátky jak z učebnice... Bureš vystavil fiktivní fakturu a nenamáhal se ani vytvořit krytí. A když se na to přišlo, tak si koupil vyšetřovatele a státního zástupce...)))
King I
@Uživatel_5734171 To je také možné vysvětlení. Tohle jsem si myslel dřív, dokud jsem netušil, jak moc blbej je.
malylibor
@King I Mám jednu zkušenost. Největší chyba inteligentního člověka je, když podcení, čeho je schopný všehoschopný hajzl, a to přesto, že jinak je to idiot, který se nikdy nenaučil ani mluvit.
Martin Vnouček
Ale ANO se přece liší od tradičních stran. ANO je na rozdíl od politické strany čistý marketingový projekt mnohokrát usvědčeného lháře, podvodníka a práskače, který zkouší, jak se dají lidi oblbnout.
Bobes006
Je to super jak se koukáte jen jedním směrem .Ale problémů mají politici i z ODS TOP a STAN ale tam vy se nedíváte že ????
twain
@Bobes006 Skvělý komentář od někoho, kdo si říká Bobeš🤣
Richard Šebesta
Agent Stb Bureš je nejhorší politický gauner. Stále se mi nechce věřit,že takový člověk může existovat. Na druhých vidí kdejaké smítko a on sám má kalhoty poblité od shora dolu a nic nevadí.Jsem zvědav s čím vyrukuje pokud ho francouzské úřady obviní ? Opět to bude kampaň proti němu, jako u kauzy Č.H. ? Jeho lžím,faulům a podvodům může věřit jen imbecil. Protože má stále silnou podporu u tolika lidí tak se ptám to je u nás tolik imbecilů ? Dodám na závěr,že jistě Bureš není jediný z politiků kdo krade, podvádí a lže v jednom kuse. Nikdo ale nebyl trestně stihán jako premiér po celé období výkonu funkce a to ani v rámci EU pokud se nepletu. Bureš řekl nejednou , že pokud by nebyl v politice žádné kauzy Č.H. ani jiné by nebyly. Pak je otázka,když to věděl proč nezůstal mimo politiku mohl vesele krást a podvádět a nic by se mu nedělo.Má to logiku ? Nemá. Jako to,že je u mnoha lidí stále tolik populární.
jerryx
@Richard Šebesta Vidíte to jednostranně, já jsem třeba havlista a kdyby Fiala vládnul podle toho, jak mluvil a psal před 10ti lety , podpořil bych ho. A nebylo to tak těžké, hned po volbàch mohl nechat křeslo předsedy Parlamentu opozici, to by se jim pak hůř blokovalo jednání, zbavit se Pirátů, které nepotřeboval, po Dozimetru vyhodit Rakušana třeba na školství a zakázat mu tam šířit progresivismus. Markétě dàt nějaké míň důležité ministerstvo a minimalizovat počet ministerstvech. Tak jednoduché to je a pak by mohl říkat , napravujeme škody po Babišovi. Samozřejmě jet proti Bruselu, Uršule atd. A já bych ho pak volil. Takhle budu volit Babiše jen proto ,abych se zbavil Fialy. Což jsem ještě před půl rokem nechtěl.
King I
Babiš je pro Česko velmi cenný. Umře na něj covid. Takové svinstvo chytit nemůže nic přežít.
Pavol Vraštiak
Babiš je neřízená a ostře nabitá střela, nikdo neví, co udělá a co "vykecá", když bude v úzkých. Podplácí a korumpuje ve vysokých kruzích napříč celým politickým spektrem už dlouho, ale všechny informace si odkládá a klidně je použije, když bude zahnán do kouta. Předpokladám, že v "Babišově archivu" jsou informace, které by nejen položili vládu, ale hrozila by ztráta důvěry v politický a soudní systém. A tohle riziko "totálního prů***" nikdo nepodstoupí. Holt, autore článku, vsadil sis na špatnou kartu. Nemyslím, že mu francouzský nález zlomí vaz. Babiš je v tomto směru neporazitelný, je to náš captain Czechia v podvodu a korupce /made in Slovakia/, po vzoru kapitána Ameriky.
lug70
Si ještě dnes pamatuji, jak novinářka Holcová asi týden před volbami vytáhla na Babiše Pandora Papers s tím, že do pár dní zveřejní i další jména našich politiků a podnikatelů, kteří jsou do toho zapleteni. No a tím to haslo, už po ní nebylo vidu ani slechu. Na svůj slib se ta zkorumpovaná novinářská běhna vykašlala a žádná další jména už nebyla. Svůj úkol na poškození Babiše před volbami přece splnila. Jinak ta běhna byla napojena na třetí sektor.
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=Y5Ic­P7-d2p4
Richard Šebesta
@lug70 Fakta ale přece nejsou někoho poškodit. Poškodit ( pošpinit) rozumějme ve smyslu slova u politika znamená podle mne napsat o někom nepravdu tedy lež. Když někdo napíše pravdu není to špinění .Že nenapsala další to je jiná věc, ti ale nebyli třeba ve vysoké politice.
lug70
@Richard Šebesta nezlob se, ale týden před volbami to byla jasná účelovka na ovlivnění voleb, navíc prokazatelně řízená třetím sektorem, financovaným ze zahraničí. Další jména politiků namočených v Pandora Papers novinářka Holcová zřejmě měla zakázáno zveřejňovat. Co kdybychom se dozvěděli, že i četní politici z nynější vládní koalice tam figurují taky, že? A to si piš, že jich tam bude figurovat jako máku. Někdo ze zahraničí (Brusel, Washington?) potřeboval dostat k moci v ČR tu sebranku zaprodanců z pětikartelu a by mohl naší zemi přes tu bandu zaprodanců ovládat, zadlužit a zotročit. To je evidentní. Troufám si říct, že s Babišem by to, co se v naší zemi děje nikdy nestalo a Babiš by držel basu s Orbánem a Ficem. Ušetřlili bychom si zdražování energií a taky by se z našich daní nefinancovala válka Ukrajině. Bylo by prostě líp. Já vím, že Babiše nesnášíš a ani já ho moc nemusím, ale za dané situace byl mnohem menším zlem, než ta pětikoaliční sebranka. Jinak, na předních místech v aféře Pandora Papers figuruje i Zelenský a spousta politiků západu, bývalých i současných a zajímavé je, že jim to jaksi nikdo nevyčítá. Média drží zobáky.
Frank51482
A kdy bude článek o tom, jak pokračuje kauza Dozimetr a jak pokračuje vyšetřování Fialovy pračky na peníze v kampeličce? Je jasné, že Babiš má za ušima a že asi ani náhodou nebude čistý, ale co zloději z pětidemolice? Hýkela koupil za miliardy trubky, kde neteče plyn, afroameričanová objednala za mnoho miliard nepotřebné americké křápy a další vojenskou techniku. Kolik už zemřelo těch, kteří byli namočení do výše uvedených kauz a zřejmě byli pro vrchnost nepohodlní svědci? A tak bůhvíkým placení slintalové z Reflexu odvádějí pozornost. A to už vůbec nemluvě o "vyšetřování" střelby na filozofické fakultě. Ale koho by to z Reflexu zajímalo, když úkol zněl přece jasně, že?
richard richard
@Frank51482 Mate zajimave informace, jiste uz jste s dukazy seznamil PČR.
Ale v tomto clanku je rozebirano obchodovani Babisovo. S pomoci firem z danovych raju si za nezdanene penize koupil zámečky ve Francii za 500.000.000 Kč.
Udelal vse, co kritizuje pred svymi voliči, kteri shodi vladu kvuli 30 Kč.
jerryx
Kolik vám za každý protibabišovský článek platí? A to jako od kusu, nebo počtu nadávek? Nikdo si nemyslí , že by Babiš byl nějak křišťálově čistý , ale jiná možnost, jak se zbavit Fialy není. Fiala zvýší daně a pak ty peníze vyhodí na Green Deal a podporu nějakých blbů z fanatických neziskovek.
richard richard
@jerryx Greendeal odsouhlasi Babis! Fiala pouze blbe hraje na Babisove hřišti.
Chapu, abyste se zbavil Fialy budete podporovat odsouzeneho lhare, danoveho eskamotera a pravdepodobneho udavace STB.
Gratuluji, jste to Vy, komu Babis stoji na ramenou v te žumpě.
jerryx
@richard richard Ano Babiš odsouhlasil a Fiala to pak ještě vylepšil. Babiš obrátil a Fiala vlastně taky - z konzervativce je zelený šašek . Pokud se musím rozhodnout mezi Fialou a Babišem a považuji GD za pokryteckou blbost, tak se rozhodnu pro obráceného Babiše. Ono se to zastavit dá, ani se Sovětským Svazem to na věčné časy nebylo a ti bolševici z Bruselu tanky nemají.
richard richard
@jerryx v okamziku, kdy se Babis ocitne u moci, rozhodne GD nebude blokovat. Rekne, ze to nejde, pro sve dotace dohodne penize a svym volicum zvedne duchod o 153 Kč.
jerryx
@richard richard U Babiše nevím , jestli GD podpoří, u Fialovy vlády to vím. Takže snadná volba.
Miroslav Rys
@jerryx To platím já. Vždycky zavolám do Reflexu: "Jednou Bureš, jednou Pitomio!" a už to jede. A někteří mentálníci tomu věří 😀😀
jerryx
@Miroslav Rys Najděte si stonišovské Reflexy z doby covidu a klidně i starší čísla , porovnejte a všimněte si, co se změnilo.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Ve Francii mu tohle šméčko neprojde, protože Francie je háklivá na podobné podvody. Základní heslo žabožroutů je: Klidně si u nás ulij špinavé peníze, ale koukej platit "solidární" daň. Ta daň z těchto nemovitostí je totiž obrovská, konkrétně u této Burešovy nemovitosti se jedná o 5 mega ročně. Nemusí se platit, když si to člověk koupí na úvěr. A to je pods*** toho podvodu, Bureš si fiktivně "půjčil" sám od sebe. Nápadně to připomíná triky, které úspěšně realizoval u nás. třeba korunové dluhopisy, na které si '"půjčil" peníze od emitenta těch dluhopisů...)))) Čistokrevný podvod, důkazy na stole. Stačí, aby se vyšetřovatel podíval do účetnictví, výpis z účtu zfalšovat nelze. Nebo fiktivní reklama na Čapím hnízdě. Další podobný podvod. Stát okradl hned dvakrát, jeho firmy si tím snížily základ daně, on se vyhnul srážkové dani z dividendy. A naše úřady? Nejprve to krylo ministerstvo financí vedené samotným burešem a pak Schillerovu, po změně u vlády to pak definitivně zametl pod stůl policista Mikšovský, který došel k závěru, že tam ta reklama proběhla. Včera se konal jeden soud proti jedné Burešově firmě (Preol), která se odvolala proti doměření daně ze strany finančního úřadu. A soudce DOKÁZAL, že žádná reklama neproběhla, protože Preol naivně tvrdil, že měl reklamu na golfových odpalištích a soudce si dal tu práci a sehnal veřejně dostupné fotografie z rozhodného období, kde žádná reklama nebyla. Tomu soudci by měli postavit pomník, přesně takhle si já představuji výkon práva.
Jinými slovy, ve Francii se s Burešem mazlit nebudou a čeká ho megaprůser. Minimálně ho čeká obrovská pokuta, ta bude v řádu stovek milionů, ale tam je to trestný čin. Otázka roku zní, na koho to Bureš hodí. Na řadě je Monike...))) Ta totiž byla papírově majitelkou některých firem, fungovala jako bílý kúň. Ostatně firma IMOBA, která je do toho namočená nejvíc, je zkratka Investice Moniky Babišové...)))
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5734171 Ať ho klidně vezmou po létech, pokud mu prokáží trestný čin, ale v Panama papers figuruje celkem 283 Čechů, kteří vlastní 800 firem registrovaných na Panenských ostrovech. Pokud porušují zákon, chci je vidět sedět s Babišem v lavici obžalovaných, pokud ne, tak se na to věčné okecávání vys.rte.
http­s://ww­w.e1­5.cz­/zah­ranic­ni/v-seznamech-z-panamy-je-i-283-cechu-nechybi-znami-miliardari-1284997
Miroslav Rys
@epr3 Nebo co?? Nebo budeš brečet?? 😀😀
Avatar - epr3
epr3
@Miroslav Rys Brečet budeš ty, až Babiše po sto padesáté pustí od soudu s tím, že je nevinný.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@epr3
budeš se muset smířit s tím, že si budu psát, co chci. Až bude Franta Vomáčka z Horní Dolní kandidovat na premiéra, tak se budu zajímat i o jeho průsery... Premiér této země přímo ovlivňuje můj život, proto mi není jedno, že krade, loupí, podvádí, korumpuje a lže. A vadilo mi to úplně stejně u Grosse, u Paroubka, u Topolánka nebo u Nečase...
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5734171 A Fialenko...co? Nic? Ale já přeci nepíšu nic jiného. Pokud někdo lže, krade, podvádí, ať jde sedět. To tady přece nedělá jen Babiš.
Richard Šebesta
@epr3 Nikdo z těch co tam figurují ale nebyli českými premiéry !
richard richard
@Uživatel_5734171 Monike je uplne nahodna kolemjdouci a s Andrejem nema nic spolecneho.
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 jj je to presne tak, dalsi buresovo smecko, u nas mu bohuzel "zjevne podvody zatim prosly", ale ve Francii, pokud budou mit skutecne nabito, tak mu to tezko projde..
kosmos kosmos
Jednou toho čobolského zloděje zmáčknou 👍
Jiri Sojka
Dobře napsáno!Všichni dotčení to vědí a nic se neděje,jenom agent Bureš se směje!