Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Tip pro karnevalové vlastence ohledně ruské války a Petr Fiala na třetím místě... Odspodu

8 komentářů

lug70
Aby se lidmi nenáviděný režim udržel u moci, potřebuje vyhledávat vnitřního nepřítele a eliminovat ho. Taky tím udržuje společnost ve strachu. Za minulého režimu k tomu byla zřízená StB. Dnes zdá se, že Fialův zločinecký režim formuje jakousi obdobu StB, do které byl jmenován ideologicky pevně ukotvený Foltýn. Je to teprve v začátcích, ale čekejme, že režim brzy začne přitvrzovat.
Richard Šebesta
@lug70 V podstatě souhlasím ,ale neviděl bych to tak černě. Za rok dostane tento Fialový režim stopku ve volbách.Pevně tomu věřím.
lug70
@Richard Šebesta Stopku dostane jen Fialův tým, ale ne režim. Ten zůstane. A já zas pevně věřím, že tu i zůstane to, čemu teď velí nějaký Foltýn. Možná bude vyměněn, ale to čemu velí už nikdo nezruší a bude se to ještě rozvíjet. To by tu musela drtivě vyhrát volby nějaká(é) nesystémová strana nebo aspoň SPD, která mezi sebou nemá žádného člena Aspen institute aby se něco změnilo. Jenže s největší pravděpodobností tu po volbách bude vládnout ANO a to je taky plné členů chobotnice Aspen institute a absolventů ideologických stáží v USA a Bruselu, tak jako četní politici pětikoalice. Členem Aspen institute je i Babiš, akorát má skrytý profil, takže na strankách AI ho nenajdeš. Ono členství v Aspen institute politiky pětikoalice a ANO nerozděluje, ale naopak spojuje. Sedí tam přece všichni společně u jednoho stolu.
Richard Šebesta
@lug70 Vidím to jinak. Bureš v politice skončí a ANO se tím pádem rozpadne. Už teď tam jsou lidé jako Bžoch či Metnar a další kteří říkají o zahraniční politice něco jiného než Bureš. Já doufám,že nemáš pravdu a další Foltýn ani další podobný dobrodruh už po volbách existovat nebude.
King I
Ta s vině si myslela, že je normální?
Richard Šebesta
Pokud strana PRO má problém s financováním není to nic nového ODS měla a možná má dodnes. Kdo si pamatuje tajemně znějící exotické jméno sponzora odesmanu v 90.létech ? Nebo co soc.dem. ti je mají možná ještě dodnes,nebo už splatili dluh potomkům právníka Altnera ? Popularita Fialy tedy premiéra a celé vlády je u nás v tuzemsku dlouhodobě velmi nízká 18-20 % . Vládu to ale nezajímá jede po své linii ve stylu čím hůř tím lépe. Za rok bude odměněna debaklem ve volbách. Doufám že aspoň jedna nebo dvě strany tohoto Fialova kvintetu skončí po volbách mimo parlament a navždy v zapomnění.
Avatar - epr3
epr3
1) Pokud "strategický informátor" nazve část národa svin.mi, pak není ani trochu strategický, je spíš jen ten informátor, co někomu donáší.
2) Předvolební plakáty. možná v mírné nadsázce, odráží dnešní realitu. Ve vzdušných zámcích, Potěmkinoských vesnicích a vlastních lžích se potácí vládnoucí věrchuška.
3) Že je Fiala vysoce vzdělaný a přesto id.ot, je veřejné tajemství.
4) Když prošacujete všechny magistráty naší země, vždycky najdete nějakou zlodějinu. Teď se to hodilo zrovna v Chomutově.
5) Stejné jako bodu 4. Pokud chcete najít zlodějinu, vyberte si libovolnou stranu a její kancelář.
6) Nevím, kdo tvrdí, že na Ukrajině válka není. Je, však si na ní Ukrajinci také systematicky, minimálně osm let, zadělávali. Dnes jen sklízí, co zaseli.
7) Ano, "oko za oko", opravdová škoda, že už se nepraktikuje. Ti momentálně vládnoucí, by byli bez očí nejpozději do týdne od chvíle, co usedli do vládních seslí.
Uživatel_5494496
@epr3 Bohužel netuší, stejně jako Langšádlová, co to je strategická komunikace. On je rázný, ideově zakotvený, ale není bystrý. Nejhorší na tom ale je, že ho někdo pověřil, aby zrovna vedl strategickou komunikaci vlády, i když je to vlastně dobře, že to dělá neumětel. Třeba by to od někoho schopnějšího lidé brali. Pobavil mě ten výstup s udavačem Kartousem, který obnažuje jeho hloupost - parafrázuji:
- Řekni, že jsem cenzor!
- Jsi cenzor!
- Dan volně chodí, ještě ho nezavřeli - budiž to důkaz, že nejsem cenzor a že žádná cenzura není.