Téma

Zpět na článek

Rusové v Česku: Ilegální Putinův stát ve státě. Jak naložit s ruskými majetky u nás?

13 komentářů

Martin Prágl
george soros je skvěle informovaný člověk a předvídáním vývoje pro sebe a klienty vydělal biliony dolarů (něco odlil i pro vznik charty 77). existují média pro plebs a média (ft, wiwo, wsj) pro lidi s penězi - klienty sorose. v takových soros upozornil, že rusko je velmoc na vzestupu a evropa jde do ***e (oddělení sentimentu od dat). rusko sedí na gigantickém bohatství, které je každou vteřinu větší a evropa se chystá na demografickou superkrizi. k tématu dopouručuji taky přepověd jeff curie (exšéf investic u goldman sachs). za zmínku stojí možná i to, jak levná je v v digitálu je archivace dat. kartotéky co se dají spálit nejsou a likvidace výtisků taky nepomůže. všechno se průběžně ukládá. info od sorose je dostupné jako russia resurging power europe verge of collapse.
King I
Důchodci dva a půl roku řvou jako opice, že místo jim jdou peníze na Ukrajinu a když mají šanci na ruské prachy, tak jsou silně proti. Solidní demence.
jerryx
@King I Ty prachy nepůjdou důchodcům, ale nějakým greendealovým šejdířům , genderovým aktivistům a bojovníkům proti dezinformacím.
Jozef Kolek
máte v tom skúsenosti !
vid. zlodejstvo na odsunutych Nemcoch !!
reproman
@Jozef Kolek Voní vás Maďaři taky brzo odsunou.
Richard Šebesta
@reproman IGEN
Bruno Ferari
@Jozef Kolek ...pravil hlas fasistickeho Slovenskeho štátu...
giorgio287
Když IDE o Rusa, tak ho okrást lze?!?

Tady někomu regulérně hrabe.
Miroslav Rys
@giorgio287 No jo, chrochtal, Rusákům tě zabavíme. Budeš tahat na poli pluh. Konečně tak najdeš sám sebe 😸😀
Richard Šebesta
@Miroslav Rys A ty půjdeš do lesa kam patříš. Ryse Ostrovide.
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Chybí ti před "kam" čárka, Šebesta. Kdy už budeš psát jako člověk a ne jako hloupý hašašíra, hm?? 😸😀
lug70
Hmmm, Kaputin. Zbytečné existence profesionálních prudičů, placených US ambasádou přes povedenou Kolářovic rodinku za vyvíjení tlaku na české politiky i firmy aby jednaly jen v zájmu USA, Bruselu a NATO. Hlavami těch nefachčenek jsou, nějaký Holanďan a Hilšerův kámoš Otakar van Gemund, Michal Majzner a bývalý neúspěšný podnikatel polského původu z Petřvaldu u Karviné, Tomasz Peszynski, který zjistil, že je lepší, výnosnější a mnohem méně pracné se živit jako profesionální "občanský aktivista". Jinak skupina Kaputin má další odnože, jako "Jsme tu", Pulse of Europe", "Czechs Support Tibet / Cesi Tibet" a ostatně do stejné (ne)ziskové mafie patří i Milion chvilek. Motá se tam furt stejná skupina parazitů, kteří jsou na práci leví.
jerryx
No jak? Jako s našima penězma,
Fiala je dá na Green Deal nebo uječeným aktivistkám z neziskovek. Případně vytvoří další trafiky pro statečné gaučové bojovníky Foltýny a jejich kamarády, kteří budou říkat, že kdo není pro Fialovu pirátskou vládu, je pro Putina. Takže nakonec nám Rusáci těma svýma penězma paradoxně uškodí.