Komentáře

Zpět na článek

Toto není Divoký kačer. Putin nabízí pomoc západním emigrantům do Ruska, kteří věří jeho hodnotám

31 komentářů

Václav Hubáček
Bleeeeee, to je hnus , kdo to psal je zaprodanec. No fuj, to je zaujatý a ještě prolhaný. Takovýhle servery by měli smazat z netu
Uživatel_5383670
Navrhoval bych podpořit emigraci do Ruska finančně, podobně jako s rómy do Británie. To by mohlo mít efekt. Ovšem podmínit ztrátou občanství. Proč ne?
Bruno Ferari
Pomoc si musite zaslouzit. Takze nejdriv na frontu a pak vitejte v lune maticky Rusi.
Baboon
Jak se tam dostanou? Bude stačit žebřiňák, nebo vypravíme vlak? Vozembouch Peterková to povede a bude dělat kulturní vložku ječením a šviháním o zem, Zítko bude cestou prodávat fény. Bude to pro ně cesta snů. 😄
Miroslav Rys
To oni si dobře rozmyslí. Tam by si totiž nemohli otvírat rypáky jako tady... Kde je cenzúra a dyktát Bruselu 😀😀
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Hlavně že ten rypák otvíráš ty, primitive. Vrať se na základku a udělej si DYKTÁT na tvrdé a měkké i , bambulo.
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Šebesta, já to napsal šebestštinou, abys to pochopil i ty. Nepochopil 😀😀
Miroslav Rys
@Miroslav Rys A máš zas blbě interpunkci, yndženýre 😀😀
kosmos kosmos
@Richard Šebesta zalez do russka dezoši puťka ti dá 7.500🤣beztak leješ ligu a tam nortoni zdechaji v 55tak tam vlastně ani nelez na tu chvilku 😂
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
On jich spoustu sežene, nedělejme si iluze. Třeba šmejdy, co se budou chtít vyhnout evropské jurisdikci. Až vydají na Bureše žabožrouti mezinárodní zatykač, klidně tam může jít i kuní ksicht. A spousta dalších s podobnými problémy. Přesně z tohoto důvodu se tam odstěhoval Depardieu, také měl problémy s daněmi. A nejen s daněmi, on těch průserů měl dvanáct do tuctu. Přestěhovala se tam bývalá ministryně zahraničí Rakouska, která na své svatbě s putinem trdlovala, přestěhoval se tam René Fasel, milovník českého hokeje. Těch vejlupků je celá spousta a putin ji MÁ, CO NABÍDNOUT. Ona taková beztrestnost něco stojí, ostatně to už říkal jeden se sedmi statečných, co za deset dolarů denně bydlel v kůlně s miskou fazolí... A za deset dolarů si člověk tehdy koupil koně i s kočárem...
Avatar - našinec
našinec
Mno, uprchlíci z UA převažují nad těmi z RF, a to již před 24. 2. 2022. A to je Ukrajinců méně. ....Jinak v ČSSR měli profidisidenti možnost legálně opustit vlast na čarokrásný Západ. Jenže to by pak již neměli pro Západ žádnou cenu a na Západě by se tudíž neuživili. Tak zůstali.
Petr Oberdorfer
@našinec Oni by se určitě uživili, ty chytráku. Ale možná nechtěli odcházet ze své vlasti jen proto, že tu u koryt byli bolšáni, a vyháněli je rudí fízlové, jako jsi ty.
Viktor Blaha
Chudák Dominik umře hlady, na Putina nemá 😟
lug70
Lidi, kteří žijí vedle černých NO-GO zón, které na západě přibývají geometrickou řadou můžou být nakonec nuceni tu Putinovu pomoc využít. Už teď se spousta Němců z měst zamořených tmavýma migrantama tlačí do Maďarska, ale tam může být za chvíli plno. A kam potom ti lidi z těch životu nebezpečných míst, kde mít bílou hubu znamená se automaticky stát terčem agrese, půjdou?
King I
@lug70 k tobě, ty odjíždíš
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@lug70
než se pustíš do rozumování, zkus si zjistit, kde v Evropě je největší muslimská komunita. Ano, správně, je to v rusku...))) Pokud tedy evropskou část ruska počítáme do Evropy. Ostatně největší muslimské teroristické akce byly právě v rusku, i když určit motiv teroristů je v rusku většinou problém
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Žiješ v omylu. Já vím,že pro tebe jako zastánce EU je těžké přijmout fakt,že v mnoha zemích EU jsou NO-GO zóny a hlavně jich přibývá. Možná že v Rusku je dnes více muslimů než v západních zemích EU. Jenže to se může rychle změnit. Muslimská migrace do EU pokračuje vesele dál a ani zdaleka jí není konec. No a do Ruska pokud vím žádná velká migrace muslimů není.Tam se muslimové množí přirozeným vývojem nikoli migraci. Apropos včera jsem slyšel šokující zprávu v některých německých městech např.Ofenbach je počet cizinců větší než Němců. Je jich tam více jak 50 %.
lug70
@Richard Šebesta muslimové byli v ruském impériu vždycky Přece jenom SSSR tvořily i některé státy s velmi početnou muslimskou komunitou. Výhodou Ruska je, že se tam s muslimy ani jinými náboženskými komunitami, které by dělaly bordel nijak neserou. Nedělají tam z nich privilegované a nedotknutelné bohy, chráněné tzv. pozitivní diskriminací, jako v EU. Taky na rozdíl od Evropy nejsou v Rusku černoši, což je ještě horší verbež než muslimové a kór, když ti černoši jsou sami muslimové. Francouzi by mohli vyprávět.
Viktor Blaha
A musí ty *** chtít jít dobrovolně, nebo stačí nahlásit jejich jména?
King I
@Viktor Blaha 😁
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@King I
třeba Institut Václava Klause celý, podobně jako Lidový dům...)))
jerryx
No jestli jsou ty hodnoty vnucování nějaké idiotské ideologie, servilita k papalášům a jediný správný názor, tak takových na Západě je. Ale ti emigrovat nemusí, ta ideologie je jiná a na Západě jsou takoví miláčky vlád. ( Jako třeba jistý nejmenovaný časopis, kde nedávno proběhla normalizace a šéfredaktorem byl jmenován nezkušený mladík😊) Rozdíly samozřejmě jsou , progresivisti nevyhazujou z okna ,ale jen z práce.
Miloš Paul
Vládní finanční rezerva by se neměla použít na zvyšování mezd ve státním sektoru, ale na nabídku jednosměrné letenky kamkoliv do Ruska. Trochu vylepšit ten Baťkův dekret. V den okupace by to bylo symbolické. Místní kolaboranti by se mohli přesunout do svého ráje.
Uživatel_5836863
Já v zemích bývalého SSSR (Rusko, Bělorusko, Ukrajina, Litva, Lotyšsko, Kazachstán, Tádžikistán) prožil dohromady cca 4,5 roku. Měsíc tu, dva měsíce tam. Několik desítek míst, kde jsme stavěli provozy a pak jsem tam jezdil na servis. Žil jsem s nimi, jedl, pracoval, bydlel v pronajatých bytech i u lidí doma, nakupoval na tržnicích, prolezl fabriky, vesnice i města.
Žít tam natrvalo? Pobaltí no problem. Skousnul bych Bělorusko a Ukrajinu - jsou nám podobnější než bychom čekali. Zbytek NIKDY, s Ruskem v čele.
King I
Tak si sbalte, chlapci, pojedete do svého ráje. Nemáte za co? Lukačovič to platí. Do týdne po vyhlášení to nebude jediná noha kolaboranta.
Uživatel_5709390
@King I A za měsíc se vrátí z brekem jako ten Slovák před dvěma lety. Jinak to už tu bylo,po druhý světový,a šup na Sibiř stavět magistrálu. Rajchl s Tomiem by mohli dělat předáky.
King I
@Uživatel_5709390 Půjdou si vystřelit. Třeba to stihnou.
Baboon
@King I a naše zlatá Janinka Vozembouch Peterková ostrouhá? To by byla diskriminace! 😁
King I
@Baboon Ta půjde do onlyfans
Andrew Shob
To je proto, ze zapadni media lzou uplne stejne jako ten Putin. Jenom o jinych vecech.

Putin lze o Ukrajine a Rusku a zapadni media lzou o Trumpovi, ilegalni imigraci, EU, globalnim oteplovani, covidu.
Ta ceska navic lzou o soucasne vlade a neustale glorifikuji komunisty a STBaky.

Jenom lzete, lzete, lzete a lzete. Jste uplne stejne odporni jako ten Putin
Milena Michaela Orsi
@Andrew Shob 😁😁😁