Komentáře

Zpět na článek

Toto není Divoký kačer. Putin nabízí pomoc západním emigrantům do Ruska, kteří věří jeho hodnotám

31 komentářů

Miroslav Rys
To oni si dobře rozmyslí. Tam by si totiž nemohli otvírat rypáky jako tady... Kde je cenzúra a dyktát Bruselu 😀😀
Miloš Paul
Vládní finanční rezerva by se neměla použít na zvyšování mezd ve státním sektoru, ale na nabídku jednosměrné letenky kamkoliv do Ruska. Trochu vylepšit ten Baťkův dekret. V den okupace by to bylo symbolické. Místní kolaboranti by se mohli přesunout do svého ráje.
Bruno Ferari
Pomoc si musite zaslouzit. Takze nejdriv na frontu a pak vitejte v lune maticky Rusi.
Baboon
Jak se tam dostanou? Bude stačit žebřiňák, nebo vypravíme vlak? Vozembouch Peterková to povede a bude dělat kulturní vložku ječením a šviháním o zem, Zítko bude cestou prodávat fény. Bude to pro ně cesta snů. 😄
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Šebesta, já to napsal šebestštinou, abys to pochopil i ty. Nepochopil 😀😀
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@King I
třeba Institut Václava Klause celý, podobně jako Lidový dům...)))
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@lug70
než se pustíš do rozumování, zkus si zjistit, kde v Evropě je největší muslimská komunita. Ano, správně, je to v rusku...))) Pokud tedy evropskou část ruska počítáme do Evropy. Ostatně největší muslimské teroristické akce byly právě v rusku, i když určit motiv teroristů je v rusku většinou problém
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
On jich spoustu sežene, nedělejme si iluze. Třeba šmejdy, co se budou chtít vyhnout evropské jurisdikci. Až vydají na Bureše žabožrouti mezinárodní zatykač, klidně tam může jít i kuní ksicht. A spousta dalších s podobnými problémy. Přesně z tohoto důvodu se tam odstěhoval Depardieu, také měl problémy s daněmi. A nejen s daněmi, on těch průserů měl dvanáct do tuctu. Přestěhovala se tam bývalá ministryně zahraničí Rakouska, která na své svatbě s putinem trdlovala, přestěhoval se tam René Fasel, milovník českého hokeje. Těch vejlupků je celá spousta a putin ji MÁ, CO NABÍDNOUT. Ona taková beztrestnost něco stojí, ostatně to už říkal jeden se sedmi statečných, co za deset dolarů denně bydlel v kůlně s miskou fazolí... A za deset dolarů si člověk tehdy koupil koně i s kočárem...
Viktor Blaha
A musí ty *** chtít jít dobrovolně, nebo stačí nahlásit jejich jména?
Petr Oberdorfer
@našinec Oni by se určitě uživili, ty chytráku. Ale možná nechtěli odcházet ze své vlasti jen proto, že tu u koryt byli bolšáni, a vyháněli je rudí fízlové, jako jsi ty.
King I
@lug70 k tobě, ty odjíždíš
Uživatel_5836863
Já v zemích bývalého SSSR (Rusko, Bělorusko, Ukrajina, Litva, Lotyšsko, Kazachstán, Tádžikistán) prožil dohromady cca 4,5 roku. Měsíc tu, dva měsíce tam. Několik desítek míst, kde jsme stavěli provozy a pak jsem tam jezdil na servis. Žil jsem s nimi, jedl, pracoval, bydlel v pronajatých bytech i u lidí doma, nakupoval na tržnicích, prolezl fabriky, vesnice i města.
Žít tam natrvalo? Pobaltí no problem. Skousnul bych Bělorusko a Ukrajinu - jsou nám podobnější než bychom čekali. Zbytek NIKDY, s Ruskem v čele.
kosmos kosmos
@Richard Šebesta zalez do russka dezoši puťka ti dá 7.500🤣beztak leješ ligu a tam nortoni zdechaji v 55tak tam vlastně ani nelez na tu chvilku 😂
Uživatel_5709390
@King I A za měsíc se vrátí z brekem jako ten Slovák před dvěma lety. Jinak to už tu bylo,po druhý světový,a šup na Sibiř stavět magistrálu. Rajchl s Tomiem by mohli dělat předáky.
King I
Tak si sbalte, chlapci, pojedete do svého ráje. Nemáte za co? Lukačovič to platí. Do týdne po vyhlášení to nebude jediná noha kolaboranta.
Miroslav Rys
@Miroslav Rys A máš zas blbě interpunkci, yndženýre 😀😀
Baboon
@King I a naše zlatá Janinka Vozembouch Peterková ostrouhá? To by byla diskriminace! 😁
King I
@Viktor Blaha 😁
King I
@Baboon Ta půjde do onlyfans
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Hlavně že ten rypák otvíráš ty, primitive. Vrať se na základku a udělej si DYKTÁT na tvrdé a měkké i , bambulo.
Viktor Blaha
Chudák Dominik umře hlady, na Putina nemá 😟
Václav Hubáček
Bleeeeee, to je hnus , kdo to psal je zaprodanec. No fuj, to je zaujatý a ještě prolhaný. Takovýhle servery by měli smazat z netu
Uživatel_5383670
Navrhoval bych podpořit emigraci do Ruska finančně, podobně jako s rómy do Británie. To by mohlo mít efekt. Ovšem podmínit ztrátou občanství. Proč ne?
King I
@Uživatel_5709390 Půjdou si vystřelit. Třeba to stihnou.
lug70
@Richard Šebesta muslimové byli v ruském impériu vždycky Přece jenom SSSR tvořily i některé státy s velmi početnou muslimskou komunitou. Výhodou Ruska je, že se tam s muslimy ani jinými náboženskými komunitami, které by dělaly bordel nijak neserou. Nedělají tam z nich privilegované a nedotknutelné bohy, chráněné tzv. pozitivní diskriminací, jako v EU. Taky na rozdíl od Evropy nejsou v Rusku černoši, což je ještě horší verbež než muslimové a kór, když ti černoši jsou sami muslimové. Francouzi by mohli vyprávět.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Žiješ v omylu. Já vím,že pro tebe jako zastánce EU je těžké přijmout fakt,že v mnoha zemích EU jsou NO-GO zóny a hlavně jich přibývá. Možná že v Rusku je dnes více muslimů než v západních zemích EU. Jenže to se může rychle změnit. Muslimská migrace do EU pokračuje vesele dál a ani zdaleka jí není konec. No a do Ruska pokud vím žádná velká migrace muslimů není.Tam se muslimové množí přirozeným vývojem nikoli migraci. Apropos včera jsem slyšel šokující zprávu v některých německých městech např.Ofenbach je počet cizinců větší než Němců. Je jich tam více jak 50 %.
Avatar - našinec
našinec
Mno, uprchlíci z UA převažují nad těmi z RF, a to již před 24. 2. 2022. A to je Ukrajinců méně. ....Jinak v ČSSR měli profidisidenti možnost legálně opustit vlast na čarokrásný Západ. Jenže to by pak již neměli pro Západ žádnou cenu a na Západě by se tudíž neuživili. Tak zůstali.
lug70
Lidi, kteří žijí vedle černých NO-GO zón, které na západě přibývají geometrickou řadou můžou být nakonec nuceni tu Putinovu pomoc využít. Už teď se spousta Němců z měst zamořených tmavýma migrantama tlačí do Maďarska, ale tam může být za chvíli plno. A kam potom ti lidi z těch životu nebezpečných míst, kde mít bílou hubu znamená se automaticky stát terčem agrese, půjdou?
Milena Michaela Orsi
@Andrew Shob 😁😁😁
jerryx
No jestli jsou ty hodnoty vnucování nějaké idiotské ideologie, servilita k papalášům a jediný správný názor, tak takových na Západě je. Ale ti emigrovat nemusí, ta ideologie je jiná a na Západě jsou takoví miláčky vlád. ( Jako třeba jistý nejmenovaný časopis, kde nedávno proběhla normalizace a šéfredaktorem byl jmenován nezkušený mladík😊) Rozdíly samozřejmě jsou , progresivisti nevyhazujou z okna ,ale jen z práce.
Andrew Shob
To je proto, ze zapadni media lzou uplne stejne jako ten Putin. Jenom o jinych vecech.

Putin lze o Ukrajine a Rusku a zapadni media lzou o Trumpovi, ilegalni imigraci, EU, globalnim oteplovani, covidu.
Ta ceska navic lzou o soucasne vlade a neustale glorifikuji komunisty a STBaky.

Jenom lzete, lzete, lzete a lzete. Jste uplne stejne odporni jako ten Putin