Komentáře

Zpět na článek

Kampaň o obtěžování v MHD rozděluje společnost. Vážně ale někdo nechápe rozdíl mezi kouknutím se a zíráním?

29 komentářů

bella.
Autorko,
mě se zdá, že jste se sebou nespokojená.
Jsem krásná žena a problém je, že pořád někdo zírá.
Nesčetně jsem čelila a jdu dál.
Zírání není přepadávání a mě už tyhle přepjaté blbosti otravují.

20 let po znásilnění se ženy soudí , protože je metoo, teď budou nahánět chlapy, že na ně koukají, současně si budou říkat, že black lives matter a převedou si to jinak a bude z toho, že i albíni lives matter , pihovatý lives matter , obézní lives matter a blbý lives matter!

Ćus a dejte už s tím pokoj!

A mimochodem- v metru byly hlavně bilboardy loni o HIV - že je v podstatě OK, že může mít i děti.Tak stupidní reklamu na HIV lidi zvedla ze židlí! Toto se objevilo po eskalaci Ukrajinců v Česku.
Toho si všímejte!
Běda kdyby takový " zírání " dokonal!
----------------------------------------------------------
Rada:
Proberte to s holkama v komunitním dvorku , nebo si oblečte burku !
Avatar - našinec
našinec
Ono to je o tom, že exhibionistky, kterým se nechce dělat a chtějí být ve sdělovacích prostředcích, tak se snaží zviditelnit s různými kampaněmi. Ale mají v zásadě pravdu - proč čumět na nějaké blbky v Metru? Na takové šeredné stvoření jako je žena. Ono, zkuste těmhle blbkám vysvětlit, že pokud si před vás sedne blbka s minisukní a s výstřihem ke kolenům, tak i když byste se chtěli dívat jinam, tak to nejde, jelikož pokud se budete dívat jinam než před sebe, tak za chvíli budete mít problém s krkem, s páteří, atd.
Avatar - našinec
našinec
Zíráte do blba a pak najednou zjistíte, že na blba.
Miroslav Kašpar
Celý Všehomír je tu od toho, aby na něj pokud možno neustále někdo zíral a v lepším případě i žasnul, pokud je toho schopen. A žádnej "tvůrce kampaňí" na tom nic nezmění. Jděte s tím ke všem čertům
Juchin
Na tom článku je nejstrašnější "Odbor rovnosti žen a mužů Úřadu vlády.....". Další důkaz toho, že jsme fantasticky bohatá země, když si můžeme dovolit vydržovat takové úředníky....
MaxBernard
- Podle průzkumu se 5,6 % dospělých lidí identifikuje jako součást LGBT komunity. Tyto menšiny považují svoji orientaci proto za normální a žádají přijetí.

- Podle průzkumu z tohoto článku se "s nechtěnými pokusy o hlazení, líbání či fyzické sblížení setkalo dvacet procent cestujících, s onanisty 19 procent". To je 4x více! Proto je tedy toto chování nutné o to více považovat za normální.
Frantisek Zemek
zas nás byla facka z otočky - vyřešeno - nepásl sa na tom bambilion daňožrůtů
Uživatel_5836863
Mojí sestru a její spolužačku obtěžoval kdysi, ještě za bolševika, exhibicionista, když se vracely z tanečních. Holky si pozorně prohlídly jeho vystrčené urození, načež mu se smíchem doporučily zlepšit hygienu, jinak že z toho může mít i nekrózu (študovaly zdrávku). Chudák prej utek.
Anžto si dobře pamatuju mnohá varování, šuškandy o výskytu podobných úchylů, i několik míst v okolí (Holešovice, Bubeneč, Dejvice, Letná) kde se skutečně vyskytovali, rozhodně nebudu tvrdit, že to je až problém dneška.
I na mě se jednou jeden dobýval do kabinky na hajzlu v plaveckém bazénu v PKOJF (dnes Výstaviště). To mi bylo asi čtrnáct. Poštval jsem na něj plavčíka.
Jan Bejšovec
@Uživatel_5836863 No, ale toho obtěžování se dopustily sestra a spolužačka, protože na něj nemístně zíraly. Podle dnešních progresivistů si každý může přece nosit co chce, aniž by tím zavdával podnět k čemukoli. Prostě se tak dobře cítí, tak co je druhému do toho. Když tedy může někdo nosit vemena tak, že jsou sotva zakrytá z 5 procent, proč by někdo nemohl stejně tak nosit šourek? A ostatní kvůli tomu na něj nemají co zírat
Frank51482
Tak je dávno zřejmé, že se do Prahy přesunula ta největší chátra a odpad z celé republiky. Tak si to tam pěkně užijte.
bella.
@Frank51482
Neužíváme si, je to hrozný úpadek.Už se válejí klidně i nazí na ulici, na koupáku a je jim to fuk. A do toho ještě ti Ukrajinci, na jednoho Pražáka jeden čím dál víc drzejší a drzejší Ukrajinec /Ukrajinka .Intelektový sešup!.

----------------------------------------
King I
tpč já se řečnicky zeptám, jestli se v Praze nenajdou normální heterosexuálové a hned jako první mi odpoví uražená b***a. Mám dost...
King I
V Praze jste samí buzer.anti, že se nedokážete zaslat ženy hned na míst a, rozbít úchylovi hubu? Musíte dělat tyhle kampaně?
Bruno Ferari
@King I Musime, pac k nam jezdi vidlaci jako ty a ti se v MHD neumi chovat.
King I
@Bruno Ferari v Praze jsem bydlel 13 let, než jsem se kvůli holce přesunul do p...e světa. Nezkoušej na mě tyhle ***viny.

Přiznej si že jsi s**č nebo nezvládáš tyhle krávy.
Bruno Ferari
@King I Tak na Kinga z prd#le sveta, ktery zil 13 let v Praze, ma fakt malo kdo.
King I
@Bruno Ferari
Nemáš náhodou jméno podle toho teplometa z filmu s Belmondem?
Už jsem tě pochopil. Dotkl jsem se tě na citlivém místě?
Kawa Saki
Proto si šijete extra poklopce a honiteb si ho v tramvaji a v metru co.😁😁
Bruno Ferari
....hm...a neni to tak davno, kdy sam Dopravni podnik "vyclenil" posledni vagon metra pro ty, kteri se chteli v MHD seznamovat. To nevymyslis....

http­s://zp­ravy­.aktu­alne­.cz/re­giony/­praha/­laska-v-metru-posledni-vagon-ma-byt-pro-neza­dane/­r~i:ar­ticle­:77995­7/
Mibus
@Bruno Ferari Plácáte hlouposti
Akademik CZ
@Mibus jaký hlouposti ? Vždyť to fakticky doložil odkazem .. Má pravdu.
bella.
@Mibus
Neplácá hlouosti, v metru byly vagóny rande.
Nějak to nedomysleli, protože lidi tam naopak na sebe skoro nekoukali ( aby náhodou někdo něco ... )
Při spěchu v Praze si stejně nikdo extra vagon nevyhledával bych řekla, vlítl do prvního co byl a když zjistil, že je to vagón rande, stejně to s ním po práci ani nehnulo.
Ani sranda tam nebyla.
A jak znám současné dění, za chvíli si vydupou ženské vagóny.
-----------------------------------------------------------
giorgio287
Ještě, že je v naší zemi všechno v pohodě. Žijeme si jak v ráji, je levnou jako nikdy, všichni jsou spokojení.

Takže dokonce někteří mají čas z našich daní řešit takovéto pyčoviny, že Hřib!
bella.
@giorgio287
No nepřeháněla bych,naše země byla klidná a krásná.S příchodem východních migrantů klidná není a krásu vajglů a flašek od vodky vidím na ulicích i u Vltavy.
A z daní hlavně ukrajujeme právě jim!
------------------------------------------------------------
Není nad to nazvat věci pravým jménem.
Andrew Shob
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nommonik
@Andrew Shob Moc normálně nepůsobíte...
King I
@Andrew Shob Bukvice se k tomu jen přidaly. Hlavní tah mají ošklivky, lesby a hysterky, co pro pozornost klidně zahrají oběť. Přitom jim to dělá dobře jak nic na světě. Vidím to dnes a denně. Po ničem netouží víc, než po pozornosti. Když už není hezká nebo mladá, tak vymýšlí tyhle ***viny, aby ji dostala. V dětství byly zneužívány a tenhle vzorec obětí v nich zůstal. Stačí se mi podívat na takovou konkrétní aktivistku a hned vidím, jestli s ní souložil otec.

Růžoví panteři se přidávají jen z vrozené tupostí. Krámujií s nimi. Jako třeba polovina redakce Reflexu
Jan Bejšovec
@King I Ošklivkám lesbám a hysterkám nevadí že na ně někdo čumí. Jim vadí, že na ně nečumí mladý, svalnatý, opálený, urostlý, voňavý Ital. Místo toho na ně čumí starý, upocený, tlustý, bezzubý fotr. Onen Ital totiž čumí po těch krásných, štíhlých, mladých holkách a ne po uražených, vyšumělých hysterkách a hnuskách za zenitem. O tom to celé je.
bella.
@Andrew Shob
Andrejku,
vy nemáte asi ponětí o pedofilii.
Pletete si to s lesbami a homosexuály.
Řekla bych, že většina pedofilů jsou hetero.Dokonce otcové svých dětí.
Homosexuál má city pro kluka, ale sobě rovnýho, dospělýho.Nikomu tím neškodí a nikomu to, až na blbce, nevadí.
-------------------------------------------------------------------