Zprávy

Zpět na článek

Stanjura: Schodek rozpočtu na příští rok bude maximálně 231 miliard korun, víc nedovolí zákon

6 komentářů

Avatar - našinec
našinec
Njn, v rámci boje proti Burešovi a Zemanovi současná vláda zlikvidovala možné zahraniční investice, současná vládní koalice svým mecenášům umožnila diktovat ceny energii a tak firmy s velkou spotřebou energie zkrachovaly, čeští daňoví poplatníci musí uživit dva státy, atd. Současná nedobrá ekonomická a hospodářská situace jde za pětikoalicí, ať už jako stranami v opozici, tak i nyní za jejich vlády.
Ivan Vovk
Pro mě je to pořád něco, co mě hlava nebere. Není epidemie, není válka, hospodářství sice nic moc ale aspoň černá nula. Tak proč proboha prožíráme budoucnost takto velkýma sekerama?
giorgio287
@Ivan Vovk
Debil z brna a jeho tlupa. To je odpověď.
giorgio287
Za 4 roky vlastizrádné vlády rekordně zdražily energie a tedy vše strašlivě zdražilo - jídlo cca o 50%, plyn a elektřina na několikanásobek (z čistě ideologických důvodů). A tím i všechny výrobky a služby. Naše roztomilá vláda tim způsobila inflaci a každého z nás okradla o 1/3 úspor. Vpustili do naší země půl milionu cizinců a vyplácí jim z našich peněz dávky. Na cizáky a financování cizí války peníze jsou. Ale na naše staroušky peníze nejsou - okradli a budou okrádat o tisícovku každý měsíc do konce jejich života. K tomu nám zvedli daně. A za 4 roky zvedli dluh o víc, já 1 000 ( slovy tisíc) miliard. To je milion milionů, kterým zadlužili nás a naše děti.

A TOHLE MÁ TU DRZOST O SOBĚ TVRDIT, ŽE JSOU PRAVICOVÁ A ROZPOČTOVĚ ODPOVĚDNÁ VLÁDA?

P.S. Milouš Jakeš byl hlupák, ale proti těmto byl duševní gigant!
lug70
Za vlád ODS vždycky mizel majetek státu i peníze ze státního rozpočtu ve velkém pryč. Vždycky kradli a odkláněli, dokonce i prachy z půjček od MMF i komerčních bank. Teď je to ještě horší, protože ti šmejdi mají absolutní většinu, tak se chovají jak utržení z řetězu a moc dobře vědí, že podruhé tu šanci se napakovat na generace dopředu už mít nebudou.
Richard Šebesta
@lug70 Souhlasím ale dodám ,že stejní zloději byli i socani už od Zemanových dob. Hlavně že ten opilec vyhlásil akci : ČISTÉ RUCE. Vzápěti zatkli jeho ministra financi Svobodu a taky seděl. Od té doby začali socani,krást ještě více a mafián Mrázek byl u nich pečený i vařeny. Bureš a jeho ANO to je taky banda zlodějů.