Zprávy

Zpět na článek

Harrisová přijala nominaci demokratů do prezidentských voleb, Američanům nabídla novou cestu vpřed

8 komentářů

Avatar - našinec
našinec
Bylo na sjezdu řečeno, že pochází z chudých uprchlických poměrů, což je prokazatelně lež. Jinak neschopný Biden(Harissová) vs. všehoschopný Trump je stejné jako neschopná současná vláda ČR vs. ANO 2011.
lug70
Američanům nabídla novou cestu vpřed, ale broděním ve stejném bahně, kde místo prosperity a zvyšování životní úrovně pracujících Američanů je prioritou dovoz ilegálů a zbrojení za každou cenu s vedením dobyvačných válek po celém světě.
Richard Šebesta
@lug70 Da se to akceptovat. Tedy její politika. Ale možná ji křivdíme. uvidíme zda něčím překvapí ?
lug70
@Richard Šebesta ale no tak, čím může překvapit loutka liberální mafie? Tam není zájem na politice něco měnit. To budou jenom samé války po světě, ničení a vraždění lidí a s tím spojené zakázky pro zbrojní korporace. Vždyť i ty sám to musiš vědět.
Jozef Kolek
tá môže ponúknuť veľkú ***
Richard Šebesta
Harrisová znamená pro nás špatnou volbu. Když vezmu její priority v zahraniční politice tak to hovoří samo za sebe.Bude o usilovat o mír na blízkém východě. Ovšem ve válce na Ukrajině ani slovo o usilování o míru. Čili další zbrojení a nekonečné válčení.Apropos madame, co když Izraelci nebudou zájem o vaše mírové návrhy ?
Andrew Shob
Kazdy kdo ji slysel odpovidat na otazky (tim nemyslim predcitani predem pripraveneho projevu), vi, ze je blba jak vykotlany parez.
Pred novinari se proto schovava, rozhovory nedava.

Jeji volebni program neni prakticky znam. A ty stripky, ktere zname, jsou budto ukradene od Trumpa (ruzne ulevy na danich) nebo doslova komunisticka politika (zastropeni cen, kradeni patentu firmam atd.)

Jako VP mela za ukol se postarat o hranici s Mexikem. Vysledek: 15 milionu ileagalu. Z toho 300 000 malych deti, o kterych nikdo nevi, kde jsou. Samozrejme to cele jen proto, ze Demokrate chteji opet ve volbach podvadet a k tomu se ilegalove narame hodi.

Jestli vyhraje tak Amerika skoncila. Uz ted to v podtstate neni demokraticka zeme. Posledni demokraticka volby tam meli 2016. Od te doby tomtam bezi jak v Rusku.

p.s. Ne, nevolim STBaka. A fandim Ukrajine.
jerryx
Američanům nabídla chudobu , vymývání mozků a teror od jihoamerických migrantů. Trump je sice blázen, ale není o čem uvažovat. Volba Kamaly znamená bolševizaci USA.