Komentáře

Zpět na článek

Sociální demokracie znovu vábí komunisty, Maláčová chce do jejího čela. Blíží se slučovací sjezd?

35 komentářů

bella.
Pane Jiří Sezemský,
pokud já vím, tak Matěj Stropnický nechce " mír za každou cenu " a na rozdíl od Vás měl na zámku Ukrajince, kterým bláhově nabídl pomoc. Myslím, že tam má už jen dva. ( V Česku se běžně pracuje , nekrade a nečeká s rukou nataženou, vyřešte za mě problém!).
Dle Vašeho algoritmu bych já klidně řekla, že náš prezident a premiér chtějí válku a její protrahování za každou cenu !
Takto tohle jsme si vysvětlili a dodám ještě tohle :
Stropnický měl o Ukrajině přednášky, doporučuji Vám se dovzdělat. Jsou i na Youtube .A doporučuji všem v Refle­xu!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!

Zbytek článku : víte on Zaorálek má vždy k tomu co říká doklady, není uřvaný jako Danuše Nerudová, co žvaní z patra a nemá jediný doklad o tom co říká, zrovna tak užvaněny a v realitě se neorientující Fiala a Petr Pave, kteří sice doklady mávají, ale mají je setsakra zkreslené ,cenzorem upravené.

Konečná má vzdělání k tomu, aby střela takovou Nerudovou a je to ženská, která jde k věci a neplýtvá slovním materiálem jako výše jemnovaní.
Nevím o co Vám jde, ale osobně Maláčovou nemusím, Konečnou se Zaorálkem ano!
Šílíte tady v Česku nad sociální demokracií a přitom dáváte šílené dávky Ukrajincům za nic a opičíte se po Západu.Při bedlivém pohledu by Vám došlo. jak sociální ten Západ už dávno je a proč asi je!
Ale potřebujeme i SPD, ANO a Motoristy s Přísahou.
Ten chlív, co tady je je třeba uklidit včas, abychom zůstali suverénním státem a ne něčí gubernií. Poučení máme mít z toho, jak dopadl ZÁPAD!
------------------------------
Dneska jsem se nasmála .
Konečně se na VŠ omezí počet dokto­randů­.Katas­trofi­cých jen 45 % bylo úspěšných k získání titulu.
Takže ten Fialův synáček 🦸‍♂️stihnul udělat doktrorát z Jamese Bonda "vědeckou činnost " a " věděcké publikace " za 5 minut dvanáct !!!

Fialo, tomu říkám kauf! James Bond téma na doktorát!
----------------------------------------------------------------------------------
arbitr
Šmarda, vědoucí, že je zkušený a ůspěšný politik a předseda kdysi tradiční a veleúspěšné strany, získal definitivně přesvědčení, že mu stačí změna názvu a vlastní prohlášení a jejich opětovné rušení a žádné voliče strana ve skutečnisti nepotřebuje, prostě potřebuje hlavně schopného předsedu - což je on sám.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
STRANA je zde prostě zpět pro slušné lidi.😎
Uživatel_5257683
@RASPUTIN To máte pravdu, ještě abych nemohl jít na malou nebo dokonce na velkou STRANU...
reproman
@RASPUTIN 0,8% slušných lidí v populaci bude potěšeno.
richard richard
Krach veskerych levicovych systemu jasne prokazuje, ze podporovatele levice by meli byt zbaveni volebniho prava a medikovani.
Predstavitele a vedouci postavy tohoto smeru by meli byt vzdy ukamenovani, protoze proste lidi stale dokola vedou primo do pevne zdi reality, o kterou se ti prosťáčci vzdy strasne rozbiji.
Pavel Maleček
Maláčové evidentně chybí světla politických ramp a samozřejmě nějaký ten ze státního fufník (nejlépe ročně pár milionový) za politickou funkci. Ne v zájmu prostého lidu, ale pro tohle vlezla do Babišovy vlády, čímž skutečné ČSSD zatloukla rakev.
No a tohle je jen "revajvl" toho co už jednou předvedla. Plná huba péče o prostý, kapitalisty odíraný lid, ve skutečnosti však touha po snobském životě za státní peníze. Jak je tomu ostatně u všech těch věrozvěstů lepších zítřků zvykem.
Richard Šebesta
@Pavel Maleček Palec nahoru !
Avatar - našinec
našinec
Zkrátka Levice se chce zachovat jako současná vládní koalice. Mimochodem, KSČ a SOCDEM jsou v podobné situaci jako TOP09 a KDU-ČSL.
Richard Šebesta
Pokud se soc.dem. chce spojit s komunisty jsou blázni. Ano souhlasím s autorem. Komunisté se nemění Konečná je stalinistka do morku kosti a divím se že to mnoha lidem nevadí. Soudruh Skála jehož ona sama nominovala na kandidáta o hrad tvrdí,že Rusové měli právo nás přepadnout v roce 1968 neb ČSSR nechtělo splnit přání SSSR jako povolení nějaké základny a další nesmysly. Nebo taky že Katyn je dílo Němců nikoli vrahů z NKVD a další nesmysly. Taková ksčm je pro ně partner ? Fajn,přeji jim mnoho neúspěchu !
bella.
@Richard Šebesta
Proboha, kde jste vzal , že Konečná je stalinistka " do morku kostí "?
Je dle mého oběma nohama na zemi a nežvaní vatu, jako fiala.
A kdyby náhodou - podívejte se, jak Vám ODS rozkradla republiku a nyní Vám nutí sociální politiku jako prase.Ukrajinec přijde, ihned je pojištěncem a jen bere a bere.
Srovnejte si to v hlavě.
---------------------------------------------------------
Jan Macharacek
Fieri­linger­....Bi­lak.­..Hu­sák.­..O zrádce jsme věru neměli nouzi. A vždy v tom byla rudá lůza.
bella.
@Jan Macharacek
No a já dnes mám za zrádce českého národa Fialu a jeho rodinný klan a Petra Pavla , který čeká už 2 roky na povel kam se má zařadit, jestli je český prezident, nebo ukrajinský , fanatickou Černochovou a tajtrlíka Rakušana.K tomu jim sekunduje opěrný sloup senátu Mirka Němcová.
--------------
Jako občan jsem zhnusená jejich amatérismem a servilitou Bruselu .
Nikde nevidím nic, než osobní zájem za každou cenu ještě urvat pro sebe z funkcí co se dá.👎👎👎
------------------------------------------------------
giorgio287
Soudružka Maláčová studovala jakési okultní vědy v Londýně. Asi často chodila k Marxově hrobu a chudince to zůstalo... 🤣
jerryx
Jako ženská se mi moc líbí, ale jako politička je to katastrofa. SOCDEM je mrtvá strana a paní Maláčová se o to taky zasloužila. Asi by to měli rozpustit a prodat zbylý majetek. Asi nikomu už chybět nebudou.
reproman
@jerryx Možná to mám podobně. Maláčovou vidím jako skvělou, hodnou, laskavou a pečlivou maminu od plotny. V tom nejlepším smyslu slova. Tak jak si pamatuju svoje babičky a tety. Běda však, když taková začne s politikou...
Vladimír Masata
Jsou nepoučitelní, přitom to byla právě spolupráce s komunisty přes vlastní zákaz přijatý na svém sjezdu, i s jejích "tichou účasti na vládě" která je o velkou část hlasů jak není divu připravila když navíc vidíte tu proruskou zapařenou špínu od nich co jezdí nakonec s Putinovými nočními vlky a další bývali členi a dnes pro změnu kandiduje za nacisty z SPD jehož je i členem? Ani to že vládli s největším zlodějem se sklony toho nejprimitivnějšího sňatkového podvodníka ještě ktomu ze Slovenska, proboha co tady pak s nimi páchal úplnou genocidu úplně všeho když ten zloděj byl pro 70% zcela nepřijatelná persona a ještě navíc s diktátorskými skony a s diagnozou patologického lháře a psychopata? To jím taky hlasy ubralo. kdy v září odhady říkali 8% a vidíte jak dopadli snad 3? Snad Šmardu, kopnou někam. Ten by šel do spolku i s tím nacistou a léčitelem,Turkem, co se s ním Konečná šmajchluje a i rozumí?
bella.
@Vladimír Masata
Já jsem to nedočetla , zarazilo mě toto Vaše povídání cit . : proruskou zapařenou špínu od nich co jezdí nakonec s Putinovými nočními vlky"
Já zase žasnu, že Fila a spol. pozvali Azovce , kteří není to tak dávno byli Evropou odmítáni a na Ukrajině se vyznamenali hrozbami v r. 2014 na svém setkání, kde nejen byly kudly, ale i samopaly.
Kromě toho mají na tancích svastiku 👎I toto jim bylo nedávno EU vytýkáno.A prej to bylo selhání jednotlivce ( to určitě ) .

A hele, Turek není nacista!Bacha na to !
Ale Azovci - to je jiná, tam plakej na hrobě !

Nějak si tu " zapařeninu " srovnejte v hlavě !!!
Jasný ?!!!!
----------------------------------------------------------------------------- 👎
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Skutečný komunizmus je nejvyšší známou etapou vývoje lidské společnosti. Doufám, že dnešní KSČM , třeba i v rámci koalice STAČILO, posune naší zemi ze žumpy demokracie blíže ke skutečnému komunizmu. Nebude to lehká cesta, bude řada zuřivých oponentů, ale to nezadržitelnému vývoji nezabrání.😎
Pepa Zahrádka
@RASPUTIN Posle Vašich příspěvků znáte komunismus jen z webu a jako správný proletář jste byl nejdál v okresním městě, neb na delší cestu nemáte potřebný kapitál jak jste sedřen buržoazií. Pokud se najde dost lidí navrhuji na Vás vypsat veřejnou sbírku a odeslat Vás na zlkušenou do jedné ze zemí, kde ještě třídní boj dýchá. Na výběr máte : Venezuela, Kuba, KLDR , ale ne na dovolenou do hotelu, ale hezky požádat o občanství a v 6 si píchn out příchod do jedné z tamních fabrik, ketré patří všem.
giorgio287
@RASPUTIN
Ty máš dost, soudruhu!
Uživatel_5257683
@RASPUTIN Doufám že se toho Komunizmu ještě dožiju, zatím jsou bolševici mistři jenom v hledání slepých uliček...
lubhol
@RASPUTIN To vás učili na VUMLu, že jo?
Saša Krach
Sociální demokracie strana pro normální lidi...proč. Protože má v názvu sociální. A byla sociální a bude . Proto pro normální příjmovou skupinu...
Tito ,,, normální,,,, byli vlastně nenormální😂 vyhnali z parlamentu stranu která se jich zastávala a dali hlas pravicové straně která jim dá ,,,,vyhazov z práce bez udání důvodů,,,,přeloženo jsi starý jdi do p.r.d.e.l.e....!!!
Jak říkám, u nás 40 let vládne kapitál a sežral vše.
A volič 40 let se nenaučil volit.
Přitom je to tak jednoduché....říci si před zrcadlem pravdu co jsem co budu a kdo mi pomůže.
Ovšem😂😂😂😂😂😝Čecháček je namyšlený úůúl....
lubhol
@Saša Krach Sašo, Sašo opravdu si myslíte že socanům přebrala voliče ODS? Jestli jo, tak asi moc nemyslíte, a ještě se snažíte ostatní poučovat. Vy jste ale trdlo.
Richard Šebesta
@Saša Krach Sašo plácáš někdy bludy ale někdy mluvíš rozumně. Nikdo není dokonalý včetně mně. Teď plácáš bludy. Která sociální demokracie byla ta správná ? Ta Zemanova ,kde organizovaný zločin pod vedením Mrázka začal ovládat stát ? Nebo ta Grosova kde pan premiér neuměl vysvětlit kdo mu půjčil milión a proč tak náhle zbohatnul ? Nebo že by Sobotkova kdy stát prodal "podnikateli " Bakalovi za babku byty OKD a další majetek ? Nebo že by ta za Hamáčka která spolupracovala s estebackým agentem Burešem a kryla jeho prasárny a nakonec se nechala díky Burešovi vyexpedovat ze sněmovny ? Pokud je soc.dem. mimo sněmovnu je to správné a hlavně je to díky neschopnému vedení. Máš názory jako komouši za totáče. Víš co tehdy soudruzi tvrdili ? Lidé jsou nerozumní (hloupí) když nechápou komunistickou politiku,která je pro lidi to jediné a správné. Ty tvrdíš že vyhnali ze sněmovny stranu,která se jich zastávala. Asi se jich zastávala špatně když ji vyhnali. Tím neřikám,že ODS je seriózní strana ale asi má lepší voliče,kteří jí věří. Já jsem třeba ODS nikdy nevolil a VOLIT NEBUDU. Podle mne to jsou taky zločinci a mafiáni.
lug70
ČSSD byla kdysi tradiční stranou, zastupující zájmy pracujících lidí, než ji ovládli trojští koně chobotnice Aspen institute. Od té doby se ČSSD zpronevěřila svým voličům a zastupovala cizí zájmy, Bruselu, Washingtonu, Berlína a hlavně nadnárodního kapitálu. Lidi je proto poslali k šípku.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@lug70
A ten Aspen koně byli kdo? Paroubek? Gross? Zaorálek? Hašek? Tvrdík? Maláčová? Hamáček? Šmarda? Sobotka? Tihle všichni se podíleli na pádu socanů do nicoty. Největší podíl mají poslední předsedové a místopředsedové (Hamáček, Zaorálek, Šmarda), kteří kývli Burešovi na koalici, to byl poslední hřebík do rakve. Kuní ksicht je použil a odkopnul jak prašivého psa. A voliči si logicky řekli, proč chodit ke kováříčkovi, když můžeme ke kováři. ANO přebralo socanům skoro všechny voliče, zatáhnout do toho Aspen institut je skutečně majstrštyk...
jerryx
@Uživatel_5734171 Paroubek, ačkoliv byl populista, rezignoval, když měla ČSSD 22%, tedy asi 10x víc, než teď. On to asi nebyl ,kdo položil socany.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
ČSSD se podařil zázrak. Strana s třicetiprocentní podporou, s miliardovým majetkem, která ročně dostávala od státu stovky milionů za mandáty a další stovky milionů za volby, která měla z pronájmu budov další stovky milionů, tak přivedla všechno zu grunt, potácí se na dvou procentech a dluží, kam se podívá. A jedním z viníků byla i "hustá dvojka" Maláčová. Je opravdu komické, jak se do čela snaží dostat ti, co způsobili ten kolaps. Této paní se zjevně zastesklo po nějaké té funkci, zjevně jí chybí světla ramp, tiskové konference, zjevně jí chybí nás zase arogantně poučovat. Naštěstí o tom rozhodují voliči a ti dali socanům definitivní sbohem. Ta tlupa opravdu už nikoho nezajímá... A u bolševiků je to podobné. Zná snad někdo kromě blonďatého pometla Konečné jiného komunistického funkcionáře? Já se o politiku zajímám a opravdu bych nevypotil ani jedno jediné jméno. Konečné pomohla média, z nějakého záhadného důvodu to trdlo neslezlo před eurovolbami z obrazovkami, především na Primě byla v podstatě nonstop. Ale do sněmovních voleb ani do krajských kandidovat nebude. A sloučení KSČM a ČSSD je nesmysl, možná o tom sní nějací salonní levičáci, ale u voličů by to neprošlo. Skončilo by to na dvou tématech a sice vztah k EU a vztah k NATO. Ty strany jsou nekompatibilní a mají obě zcela rozdílné voliče. Bolševiky volí lůza, které se stýská po reálném socialismu, socani mají přeci jen chytřejší voliče...
Bohuslav Spevak
Už byli jedna strana. Konec
Uživatel_5499426
Opět se tu začíná strašit komunisty. Od roku 1989 praviodelně a vždy před volbami. Že sociální demokracie potřebuje silného vůdce a restart je zřejmé. Já změnu ve vedení strany podporuji, tak jako podporuji spolupráci s ostatními levicovými stranami. To není o ideologii, ale o programu. Škoda jen, že se s KSČM neshodujeme v otázkách zahraniční politiky. Tady je třeba si dávat velký pozor. Nicméně shoda na vnitropolitických tématech je důležitější.
Bohuslav Spevak
@Ulevice baví jen mladé. Do jisté chvíle. Než sam musí vydělávat na děti. Těm keci nestačí.
Karol Chwistek
Jenže komunisti mají jediný program - svoji ideologii. Stejnou před sto lety jako dnes.
lug70
@Karol Chwistek komunisté se změnili. Moderní komunisté už nemají rudou barvu, ale zelenou a už nemají pokrokové ideologie, ale progresivní. Pětiletky nahradily bruselské agendy, podle nichž se plánuje, kdy a jak nás připravit o svobody a zavést totalitu, dnes už ne pod rudým praporem, ale pod Green dealem.