Divoký kačer

Zpět na článek

Přiblížíme publicistiku lidem. 168 hodin nahradí Strážmistr Topinka, tvrdí ředitel České televize

12 komentářů

Štěpánka Martinová
Prase ne...opékejte topinky 😂
Jan Tobias
A nemohla by ČT místo toho natočit seriál o Pepku námořníkovi? Když oholí, tak už mu chybí jen ta fajfka.
Uživatel_5257683
Než si zbytečně zoufat je lepší dělat si z toho srandu.
Obávám se že to je teprve začátek toho co přijde pokud bude zvolen slovenský oligarcha...
King I
Dobře jí zasekl. Každá padlá falešná oběť jakože sexuálního násilí se počítá. My už si vás zařadíme na místo. Dobrý borec.
Jiří Bubeníček
Syslík obecný! Nu s Norou to nemá nic moc společného snad jen ,že pořad uváděla a pořad to byl dobrý! Nehodil se politikům ,respektive Zemanovi ,Babišovi ,Okamůrovi ,tudíž zdiskreditovat a nakecat lidem ,že Nora dělá lascisivní pohyby ,cituji Součka! Na ŕadě je Moravec! Normalizace Ćt probíhá ,úspěšně do voleb je třeba mít hotovo! Děláte z lidí hlupáky Součku z Moravy !
Richard Šebesta
@Jiří Bubeníček Vámi zmínění glosátoři byli taky dezinformátory jak vyšiti. Fridrichová i Moravec. Budu konkrétní Fridrichová mimo jiných dezinformaci když mluvila o premiéru Ficovi vyjmenovala skoro vše co se jí na Fica hodilo ale co se jí nehodilo o tom nepadla ani zmínka. Takže ,řekla,že Fico nechce už posílat zbraně Ukrajině ale že chce Ukrajincům posílat humanitární pomoc o tom ani slovo,nebo taky zmínila,že je Fico proruský ale že označil Rusko za agresora o tom opět nic. To jsou vyvážené a férové zprávy ? Jděte se bodnout. No a to byl jen jeden z mnoha příkladů.
Karel Buron
Koukám na fotku pana ředitele - koho on mi připomíná??? Už vím: Pepka Námořníka, jak se cpe špenátem! A v tom je ten problém: Jestli ten špenát nemá vedlejší účinky!
kosmos kosmos
@Karel Buron ten se tak leda cpe hnědým špenátem 😲👎
Vimproc
Trefné.
jerryx
Navrhuji kompromis. Topinka dostane parťačku - Noru. Je hezká a herecký talent rozhodně má. A úroveň seriálu to rozhodně nezhorší. A ještě by mohli obsadit jako jejich protivníka Wollnera, ten má vzhled padoucha. To by mohli být spokojeni všichni.
Uživatel_5691485
Bravo! V takovém světě se mi líbí žít!
Uživatel_5700640
@Užbivatel_5691485 sláva Kačerovi! Hvězdě našich dnů