Komentáře

Zpět na článek

Státní peníze, hup do mojí kapsy! Režisér a herec Tomáš Magnusek opakuje trik senátora Hilšera

10 komentářů

Ivan Fučík
Aspoň víme koho nevolit.
Avatar - našinec
našinec
Ano, je mnoho způsobu, jak lze legálně, ale nemorálně přijít k penězům. O striptérovi Hilšerovi jsem nikdy valné mínění neměl. Magnusek je politickým reprezentantem Náchoda, podniká v sociální oblasti, hotelnictví, filmovém průmyslu, atd. Zkrátka má stále málo. A je to na něm vidět a ani opakované liposukce to nezachrání.
reproman
@našinec Takhle. Jednu věc mu lze přičíst k dobru. Momentálně u něj bydlí rodina ze Šonova, kterou výbuch baterií od fotovoltaiky připravil o dům. Ovšem jestli je to dobročinnost, nebo jestli z toho zas něco má, to těžko hádat.
Avatar - našinec
našinec
@reproman Minimálně má z toho politické body pro volbu do Senátu.
Richard Šebesta
Proč mi Hilšerovo a Magnuskovo , hup do mojí kapsy připomíná jednoho konkrétního politika , který svého času založil hnutí,které mělo bojovat proti korupci a vrátit důvěru občanů v politiku ? Dnes toho zakladatele ANO nesnáší mnoho lidí protože poznali,že on je cokoli jen ne seriózní politik. Mimochodem je stále trestně stíhán a další jeho kauza se rozjíždí ve Francii.Faktem ale je že agent Bureš má také hodně příznivců . Já osobně mu nevěřím ani podobným šibrům jako Hilšer nebo Magnusek.
reproman
@Richard Šebesta ANO nemělo bojovat proti korupci, ale korumpující i korumpované nahradit. Od samotného počátku bylo jasné, že jde o čistě podnikatelský záměr. Akorát mnozí naivně říkali "peněz už má jak šlupek, do politiky jde z entuziasmu." Pěkná blbost. Kdo šel do politiky z entuziasmu, rychle v hrůze zdrhnul (takových jsem několik znal osobně), byl na něj spáchán nějaký špinavý intrik, nebo se v politice dokonale asimiloval.
Magnusek je můj skorosoused přes kopec. Mám za to, že místní z něj moc nadšení nejsou. Ale možná najde sympatie u přespolních diváků svých filmů.
Anton Augustin
@Richard Šebesta Babiš vám kouká i z pod postele.
Richard Šebesta
@Anton Augustin A nesmrdí vám nohy ? Zuffälig ?
Milos Barta
@Anton Augustin To vám také. Jen každému kouká z jiného důvodu.
reproman
@Anton Augustin Každej máme nějaký zvířátko. Mně třeba zpod postele vykukuje zakrslý králík Milouš, přezdívaný Pinďa.