Komentáře

Zpět na článek

Prezident Pavel je terorista a šokující vyvrhel. Hlásná trouba Kremlu Zacharovová nepřestává perlit

58 komentářů

bella.
Prezidente Petře Pavle 👎️, čtěte:
---------------------------------------------
Je to oprávněné?
Ohrozili nás?
Byl to omluvitelný čin proti " cílům" ?
Kdo byli ty " cíle ?! Já to chci vysvětlit! Ukrajinci ohrozili miliony nevinných lidí v době nouze o energie , ohrozili chod států , nikoli ale Rusů, těm způsobily obrovskou finanční ztrátu, nicméně jsme tady my a teroristický čin postihl nás. Postihl i přírodu , kdy zdemolovali přilehlý mořský ekosystém. Jsme tedy dle toho my, Evropané, tím jejich cílem?

Prezidente , važte slova, nebo ať vám je radši cenzoruje Foltýn.
Ukrajina se do toho " cíle " , tj. Evropské unie chce nacpat a Vy nadšeně tleskáte. Já tady terorismus nechci a vynucování taky ne! .
Tohle schvalovat, omlouvat není známkou diplomacie, není to ani známkou inteligence, Ukrajina ohrozila chod Evropské unie.
Jednoznačně jste to měl odsoudit, Ukrajina - neukrajina.Jde o princip.
Teror je jednou teror!
------
Poškozením plynovodu Nord Stream se transport ruského plynu do Evropy, když nepočítáme transport ruského LNG, který se teprve rozvíjí, opět plně usadil v trubkách z Ruska přes Ukrajinu do Evropy. A co udělala Ukrajina, když už byl Nord Stream mimo provoz? Opakovaně zvedala tranzitní poplatky nejen za ruský plyn, ale i ropu. Roční příjem Ukrajiny za tranzit ruského plynu a ropy do Evropy lze odhadnout v přepočtu na stovky miliard korun ročně.
---------------------------------------------------------------------------------
Ferdi Nand
Komunistická ideologie je zločinecko - teroristická myšlenka. Každý kdo ji přijal za svou a po roce povinné kandidatury vstoupil do KSČ je regulérní gauner. Jsme debilní národ, když dovolíme zločinci zasednout na Hrad.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Ferdi Nand ......Skutečný komunizmus je nejvyšší známá etapa vývoje lidské společnosti. Nejdříve a mj. je však nutné přežít žumpu demokracie, ve které není místo pro slušné lidi.😉
Ferdi Nand
Něco jako "HRNEČKU VAŘ". Co komouši umí, nám bolševici předvedli v praxi, kdy ze sedmé nejsilnější ekonomiky světa nás přivedli na úroveň rozvojové země s nesměnitelnou měnou. Věřit té utopii může jenom nevzdělaný blb jako jsi ty. Jestli tak toužíš po rudém blahobytu zkus Čínu, KLDR nebo Kubu, troubo. @RASPUTIN
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Ferdi Nand .......Že ty jsi takový slušný a inteligentní podporovatel Ukrajiny ?😉
Josef Franz Menoušek
Krycí manévry, Pávek je vystudovaný sovětský rozvědčík a tak pracuje pro Moskvu . . . jinak ani nemůže, agent Pávek !
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Prostě se může stát, že Zacharovová má pravdu a přikrčení uctívači Ukrajiny mohou zase jenom kvičet nebo, jak rádi dělají, zvracet. Jinak Zacharová je hlásná trouba, pisálek je zřetelně jenom bez toho hlásná.😉
Jan Nowak
Bodejť, Okamura nebo Zeman či Babiš byl by ji přijatelnější.
Michal Bednárek
Názory Zacharovové, coby štěkající čuby místního fašistického režimu, zajímají málokoho. V podstatě již nemá již co nabídnout a jen se zviditelňuje svými výplody chorého mozku. S pádem Putlera padne i tato, rádoby, moderátorka.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Michal Bednárek .....A kdy má ferdo ten pád "Putlera" podle tvých vlhkých snů přijít ?😀
Uživatel_5585799
@RASPUTIN ...dočkej času, jako husa klasu, ty troubo. Nic netrvá věčně, kromě hlouposti a hlupáků😁
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Uži­vatel­_55857­99..­.Že ty ferdo budeš takový protiruský slušný a inteligentní diskutér ? 😀
bella.
Tak pane Jiří Sezemský, aby bylo jasno!
Při výbuchu došlo k seismickému signálu, který způsobil obrovský výbuch v podzemí moře , a který zaregistrovalo Švédsko, Belgie, Německo.
Rusko v 2022 vyzvalo Švédsko , aby věc vyhodnotilo a Rusko při tom deklarovalo správně dle zákona , že jde o teroristické ohrožení . Co si myslí náš Západem dosazený prezident je hodně neobhajitelné. Leda tak pro Milion chvilek, Reflex , Mirku Němcovou, Nerudovou a Fialu, ale ten se v tom stejně nevyzná. A že ten gigant nemůže vyhodit jen tak partička potápěčů si žádalo šetření. Mezitím si v klidu Ukrajina za pronajímaný pozemek svého kusu Ukrajiny, kudy vede plynovot začala UA zase inkasovat miliardy a rozvířila se fáma, že za ten výbuch může Rusko - Putin.
I náš dezinformátor Lukačevič , majitel tendenčního Seznam.cz články o tom,že to bylo Rusko pustil neověřené taky do oběhu !
Není sporu, že výbuch způsobil i ekologickou katastrofu, což by zrovna madam Nerudová, kdyby jí to pálilo měla říct nahlas a kromě toho to ohrozilo miliony lidí , civilistů a jejich domácností, nehledě na výrobu a chod jejich státu.
Tohle terorismus je ! A Pavel nemá právo obracet to a měnit význam terorismu jen pro svůj fanatismus Ukrajině.
Samozřejmě nikdo normální nepochybuje , že akce byla s vědomím Ukrajiny a nikdo normální to nenazve jinak, než zákeřné teroristické svinstvo!
Takže ta Zacharovová řekla pravdu a má oporu v zákoně!
To je čistě jen a jen k tomu NordStreamu, jasné?To tvrzení není za hranou!!!
A tedy pane Jiří Sezemský, prosudujte zákony, podívejte se na výzvu Ruska směrem ke Švédsku, Belgii a Německu a chytněte se i s Pavlem , nikterak inteligentním pánem za nos.

A Foltýnovi , vojáku a cenzorovi vzkazuji- ani se ke mně nepřibližujte.Sám si ověřte názvosloví a zopakujte co je a není teroristický čin a od kdy je , proboha , omluvitelný?!!! 👎️👎️👎️👎️
Ten blábol Pavel z Hradu nechť odvolá. V odvolávání má trénink a začíná být nebezpečný! Pro nás!
Filip Nedbalek
@bella. panečku...koukám, že jste na noční přišla řádně nažhavena! Jen houšť, soudružko😉
bella.
@Filip Nedbalek
Nedbálku, co je na tom soudružského?
Já si uvědomuji to, co asi vojákovi z Hradu uniklo!
Pavel omlouvá terorismus, tedy je podněcovatelem, protože tady zakládá na " omluvitelný precedens " , takže se můžeme v zájmu " tohoto jeho vyššího principu " dočkat i dalších výbuchů NordStreamu , anebo i biologických zbraní ,anebo atomovky...
Většího v o l a jsem neslyšela takto o tom mluvit .
Ale, přísahám, že jsem ihned říkala, že to dopadne přesně tak!Omluví se , protože z rozjetého vlaku neschopnosti lídrů Evropy nevyskočí ani jeden .Jsem zvědavá co na to řekne Orbán a Fico. Nějaká Uršula Leyenová neřekne nic, ta se bojí ceknout kromě vaty, vaty co mele přesně, jak náš Fiala..
-----------------------------------------------------------------------------
King I
@bella. A teď zkus právně rozebrat ruskou okupaci Ukrajiny.
bella.
@King I si U
Podívej, mícháš 2 věci a tvůj cíl je útěk od tématu NordStream , chápeš?
Já jsem jasně řekla, že se vyjadřuji pouze k teroristickému činu NordStremu , který ohrozil miliony lidí Evropy, civilistů, ochromil chod jejich států , snížil jim životní úroveň a strhnul je v jejich - UA problém s Ruskem a náš prezidet toto omlouvá, tedy do budoucna ten stupido dává precedens a v podstatě podněcuje k teror činům.To je jako 11. září a Twins.Arabové Američanům za Irák .Ukrajina Evropanům za Rusko, jakože abychom se sjednotili a šli na Rusa, že oni bojují za nás(nevím o tom!) .A Rusům se to svinstvo přišilo.
.
A k tvé otázce: válka jejich je válka občanská , žádná teroristická . Rusové proti Ukrajincm a Ukrajinci proti Rusům.A pokud by tam souhlasili o neutralitu ( kterou já bych pro Česko brala všema deseti i se zákony pro neutralitu ), pak by to tam nebylo.A tohle Západ přece věděl a ví.
A teď mi řekni, jak za to můžou ty milóny lidí , které na NordStreamu byli a jsou závis­lí!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!
Za sebe: mě je Ukrajina protivná tak, jak ji denně slyším a vidím, jak se k nám v Praze chová. 👎️👎️👎️
Jestli v tomhle vrchní cenzor Foltýn vidí, že my jsme s v i n ě , tak ať si je tady nejdřív ale srovná !
Čus, nemám už náladu ztrácet ttady teď čas.Jak se zdá, fanatismus tady je děsnej, nelíbí se mi to.
---------------------------
Avatar - epr3
epr3
@King I Ruská okupace Ukrajiny je logická odpověď na osm let vysír.ní, provokací a ozbrojeného teroru proti ruskojazyčným obyvatelům východní Ukrajiny.
Ferdi Nand
Opsáno ze Sudetendeutsche tages Blatt 1938@epr3
Michal Bednárek
@bella. Jak jste přišla na to, že náš prezident je západem dosazený? Já měl za to, že proběhly řádné volby. Pokud tomu tak není, vyzývám k předložení důkazů, že je prezident dosazený. Děkuji
bella.
⬆⬆⬆
@Michal Bednárek
-------------------------
vyzývat můžete , je to jako to bylo s Havlem! Dobře připravené .Nemohu Vám nic sdělovat.
Musí s tím souhlasit vrchního cenzor " demokracie v Česku " voják Foltýn!

Podejte si k němu žádost, jestli se smí o tom mluvit.

Anebo ještě líp, nechť Vám on sám dopodrobna vysvětlí, kde se vzal na kanditátce nějaký Petr Pavel, ex-voják, o kterém nikdo nikdy neslyšel a že by pro Česko někdy ya někde něco udělal už vůbec ne.A kdy on sám v předvolebních hovorech po Česku jediné co propagoval bylo, že je vítací a vstřícný k migraci Ukrajinců sem do Česka bez výběru ( my to zvládnem, přesně, jak Merkelová ) a podpora války Ukrajina proti Rusku. Proč ta válka ? To nějak moc nevysvětlil.

---------------------------
Závěr k Vašemu požadavku :
↓ ↓ ↓
podejte si kolkovanou žádost vojákovi Foltýnovi, zda se smí zveřejnit pozadí volby vojáka Pavla.
Až Vám odpoví, dejte to sem!!!!
Podle toho se pak můžeme bavit.
Nastala totiž nenápadně doba " normalizace občanů " a nedělejte, že to nevíte!
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Tentokrát se Zacharová zmýlila. Náš prezident je bývalý kariérní komunista a vojenská ohebná guma která umí jezdit na motorce a skákat padákem. Nic jiného zatím nepředvedl a ani se to od něj neočekává.😀
Filip Nedbalek
@RASPUTIN Přesně jsi popsal Vladimira Vladimiroviče🍻
King I
@Filip Nedbalek 😬 dobrý stěr
Avatar - našinec
našinec
Vyhození Nord Streamů byl teroristický čin a není tedy ani nic divného, že představitel teroristického státu tento čin schvaluje.
Frank51482
Tak to ještě paní Zacharová použila jemné výrazy. Soudruh prezident Pávek je v prvé řadě bezpáteřní šmejd a kolaborant. Omluvou je mu ale skutečnost, že je to jen hloupá blbá guma.
jhomolka
@Frank51482 Na tebe je ale svou hloupostí krátkej.
bella.
@jhomolka
jhomolka , v čem je @Frank51482 hloupej a v čem je náš pan prezident chytrej, když omlouvá teroristický čin a v podstatě ho schvaluje.No sorry, ale ....
Pod vedením našeho pana prezidenta si nějakou dobu nemůžeš být jist, jestli na tom není jako Biden! 👎️
::::­::::::­::::::­::::::­::::::­::::::­::::::­::::::­::::::­::::::­::::::
bella.
@Frank51482
Nic mu nemůže být omluvou.Podmínkou této funkce je, že je schopen tuto činnost vykonávat, že jeho vědomosti a rozhled k této funkci jsou dostatečné a že jeho kognitivní schopnosti zachované.Podmínka je, že v době nástupu funkce si je takový jedinec vědom toho všeho a zaručuje se, že na tu funkci stačí.
Ferdi Nand
Jako vlastizrádce a kolaborant s nepřítelem a dezertér umocněný vojenskou hodností, kdy jako voják měl bránit vlast a její občany,se dopustil několika nepromlčitelných, hrdelních zločinů a může být kdykoli, až to situace dovolí, zatčen a postaven před soud.@bella.
lug70
Jednou ta válka skončí, nejspíše výhrou Ruska. Kyjevský fašistický režim padne a bude vyměněn. A taky začne období narovnávání vztahů západu s Ruskem. V Kremlu si představitelé západních zemí budou podávat kliky od dvěří aby si zajistili s Ruskem spolupráci a obchodní kontrakty. Na to se můžete spolehnout. Rusko je obrovský trh a má veškere zdroje, které si lze představit, takže pro západní byznys to je velké lákadlo. Hrdé blbce budou hrát akorát jen vlády ČR, Polska, samozřejmě pobaltských pidistátů, ale jen chvíli, než jim dojde, že západ je s Ruskem zase kamarád anebo se tam změní vlády na rozumnější. Když všichni uvidí, že západní státy nemají problém jezdit do Ruska dojednávat obchody, tak i hrdí blbci se přizpůsobí. Bude taky zajímavé sledovat, jak mainstreamová média i redakce Reflexu budou ve svých článcích otáčet a s tím i v diskusi začnou otáčet notorický známé fejkové nicky, za kterými se skrývají redaktoři Reflexu (a myslí si, že to nejde poznat), kteří teď ještě na všechno ruské plivají jedovaté sliny. Už se na to těším.
Asatin
@lug70 To si napis na svuj hrob.Valecni zlocinci vzdy skoncili s kulkou v hlave.Ty neznas historii.!?
Filip Nedbalek
@lug70 "fejkové nicky" 😄 Když pomineme, že tohle píše kdosi pod pseudonymem lug70....vždyť tím mateš svoje soudruhy, ty kašpare!
Propagandisticke kecy, soudruhu!!!
bella.
@lug70
Pavel a Fiala nejsou diplomaté, táhnou Česko do příšerné budoucnosti.Po válce
budeme přijímat dál Ukrajince ( vsaďte boty, že jo .Budou slučovat rodiny ) a tam u nich začne ale poptávka po inteligenci.Tak jako národ zblbneme. Chytří od nás půjdou za velké peníze do západních firem na Ukrajině budovat ji konečně k obrazu 21. století a nám tu zbydou TBC, HIV, Syfilis , RS a matky s dětmi, tj. všichni co potřebují zvýšenou zdravotní a sociální péči!!!!.
Pravda je možná krutá, ale pravda to je .
Zelenskyj de facto přetvoří Ukrajinu. To co by nikdy oni , protože prostě na to nejsou nevybudovali, vybuduje jim Západ a US.Pak se možná domů přestěhují /nevěřím tomu/ k hotovému, jako teď k nám přišli k hotovému . Co po nich u nás zbyde ?👎️
To nemá cenu líčit.

Máme tady na diskuzi dost trollů a měli by zas celý večer práci......👎️
Tomáš Nožka
Odznak cti pro prezidenta Pavla. Děkujeme ožralá Mášo.
bella.
@Tomáš Nožka
------------------

Jakože Pavel je čestný člověk?
Tomáš Nožka
Tu odpornou lhářku nemůžu ani vidět.
Avatar - epr3
epr3
@Tomáš Nožka Tak na ní nečum.
Asatin
Je to rise zla a rusaci tu svou nadutost resili valkou a taky ji 13 krat prohrali a verim ze tu 14 prohraji taky.Bohuzel to odnesou nevinni.
Michal Kelner
Alkoholičce a Lavrovově bezcharakterní rozkuřovačce Marje už teče do bot, její mediální výstupy jsou již jen k smíchu.
Její negativní stanovisko k našemu prezidentovi je v demokratickém světě bráno jako důkaz důsledné a správné politiky naší země vůči russkému imperialismu.
bella.
@Michal Kelner
V demokratickém světě se nevyhazuje plynovod, nesvádí se to na jiného a teroristický čin prezidenti demokratických států odsuzují, výjimky nedělají.Petr Pavel patrně nebyl zcela při smyslech, když své bláboly sděloval národu, světu !
Michal Kelner
@bella. V demokratickém světě se neanektují cizí země, nezabíjejí se civilisté, plní se obchodní a politické dohody.
Pokud jedna strana konfliktu není schopná dodržet tyto principy, nemůže se divit, že jí druhá strana činí totéž.
Kdo tohle nechápe je buď mimořádně hloupý, nebo pořádná ***.
bella.
@Michal Kelner
V demokratickém světě?!
Fajn, odporuje to ale Rusku a Ukrajině.
O Ruské totalitě se ví.O ukrajinské se zase ví, že demokracie tam nikdy, a to ani po 30 letech jejich odtržení od Ruska nebyla.Je a byla tam diktatura.

" Svobodně " si svou zemi v UA rozkradli a pro svou krimialitu, ne gra mot nost a zkorumpovanost a porušování lidských práv , diskriminaci ,zejména pak k menšinám byli odmítnuti v žádosti o vstup do EU a NATO.Jejich lídři za demokracii " kradli taky (Tymošenková dodnes sedí ) a milionář Zelenskyj je na seznamu daňových úniků.
(To, že jim vstup nyní EU jako slíbila nic neznamená, mají podmínku a čekat mohou taky 20 let! V podstatě je to už ale jedno, stejně sociální migrací už zaplavili Evropu)
Tyto 2 země : Rusko a Ukrajina nejsou ani jedna demokratická a nejsou s námi spjaté ani v NATO, ani v EU.
Regulérně se do toho plést a povzbuzovat dál nekonečnou válku je absurdní ohrožení okolního světa .Je to jejich občanská válka.

A Vy si doplňte vzdělání, ať tady nešíříte bludy!!!!

Mimochodem - naučte se řeči a čtěte zahraniční tisk, protože od Seznam.cz majitele Lukačoviče 👎se toho dozvíte asi tolik, jako od Fištejna v Reflexu.
A v zahr. tisku mají obavy co to bude za režim na Ukrajině po válce a naznačují, že dosud byl diktátorský a mají obavy z chování Zelenského, kterého berou za diktátora taky 👎.
A mimochodem, mě se Fiala a Pavel demoktraticky vůbec nezeptali, jestli souhlasím se snížením životní úrovně a vzdělání v Česku hoštěním uprchlíků ze země, s kterou jsme nikdy nekamrádili a nemáme o ní dobré reference přímo od pramene viz shora! Místo toho rovnou poslechli Brusel! 👎


---------------
King I
Ovčáček byl větší zrůda. Ten když se ožral, tak i blil.
kosmos kosmos
@King I kde je asi teď Ovečkinovi konec???🤣🤣🤣
King I
@kosmos kosmos Nemůže být daleko... Jednou ho dostaneme. 😄
kosmos kosmos
Stejně jednou tu sprostou hloupou a prolhanou russáckou čîču někdo trefí přesně mezi oči a bude klid navždy 😄👍
Richard Šebesta
Hlásná trouba Kremlu jistě přehání a některé její řeči jsou opravdu za hranou. Ale pokud jde o ty vulgarismy pane autore Zacharovová jistě není jediná. No a pokud zůstaneme doma tak Zeman a Bureš ji silně konkurují ale pozor i ten " správný demokratický " a mainstreamový a vládní tábor není nijak pozadu. Viz. poslanec Kolář a jeho vyjádření na adresu bývalého ministra Zaorálka nebo naposled soudruh Foltýn hlídač proti dezinformacím. Kremelská mluvčí jistě také lže v mnoha svých vystoupeních ale opět to není nic co by se nedělo u nás jak v opozičním tak vládním táboře. Viz. už zmíněný agent Bureš jeho lži a protimluvy jsou už skoro něco jako folklor a aby mne někdo neobvinil že jsem neobjektivní tak třeba paní ministryně Černochová a její lhaní o tom že některé země NATO uvažují o poslaní svých vojsk na Ukrajinu, což tvrdil slovenský premiér Fico. Lhaní je dnes u politiku včetně českých zcela normální věc . Bohužel.
jerryx
Zacharovová je ruskou obdobou našeho Foltýna, stejně jako je Medveděv ruským Pavlem Novotným a takových novinařů jako je pan Sezemský , má Putinův režim plno. Ztráta času se takovými lidmi zabývat, ale Reflexu je mi líto. Zas tak nebezpečný pro pirátsko- fialovský režim nebyl, aby jej museli zničit režimními novináři ,v podstatě stejnými na Východě i Západě.
Richard Šebesta
@jerryx Zajímavá myšlenka.
kosmos kosmos
@jerryx udělej si v hlavě pořádek a přestaň chlastat dezoláte 🤣👍
Jan Nowak
Čím víc se Rusáci durdí, tím je to lepší a vše svědčí, že jsme si zvolili dobrého prezidenta. Pravý opak toho na kolečkách.
jerryx
@Jan Nowak No když tomu věříte a umí i zázraky?
Avatar - Uživatel_5347832
Uživatel_5347832
@jerryx jerryx, ruský trol se ozval. Co příspěvek, to přesně podle narativu ruské propagandy.
Jaroslav Čapek
Úplně se mi nechce věřit, že někdo může být tak blbej. Spíše to je o tom, že daná osoba se chce za každou cenu jen zviditelnit a je jí naprosto jedno že vypouští taková h..na
Mibus
Od roku 1917 se bolševik nezměnil. Z Uljanova udělali Lenina, z Džugašviliho Stalina. Cokoli tvrdí bolševik znamená, že opak je pravda. Bolševismus vznikl podle mne proto, že má-li někdo obě ruce levé a navíc je líný něčeho dosáhnout prací, přivlastní si majetek druhých. V tu chvíli je všeho schopen a udělá to za jakoukoli cenu.
Avatar - epr3
epr3
@Mibus Tak si poslechni jednou Fialu a přijď nám říct, co je zač.
bella.
@Mibus
Mluvíš jistě o Ukrajině.Zde si přivlastňuje ( a drze a mocně , zkus jít na úřady a pohovoř s úředníky ! ) na co sama leností a nevzdělaností nedosáhla?Tak to myslíš, viď! A to nemluvím o nemocnicích a vyčerpaných zásob zdravotních pojišťoven a absenci doktorů na takové hordy lidí.