Komentáře

Zpět na článek

V roce 1969 byli lidé vražděni a mučeni, může za to i zrůdný šéf komunistů Husák. Fico se mu klaní

103 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Tvrzení novinářského pisálka o vraždění lidí v roce 1969 je buď poplašná zpráva, nebo zpráva o aktuálním zdravotním stavu pisálka.😉
TCerny
P.Buchertovi bylo v r.68 8 let a konecne se prestal pocuravat a mohl odlozit plenky a chce vypravet o tom, jak o v r. 68 v Praze bylo.
Ja jsem zazil 21.8.68 coby mladicky chirurg v nocni sluzbe na Bulovce a tehdy jsem ty invasorske bandy rusu, ukrajincu , polaku etc. skutecne take k smrti nenavidel a pozdeji iHusaka .
Poslednich 50 let ziji ale v nemecku a sve tehdejsi nahledy jsem radikalne zmenil , protoze to nebylo ani zdaleka tak strasne , jako na soucasne Ukrajine ci v Gaze kde nelezi uz ani kamen na kameni
.V r. 68 nam skutecne rusove strileli nekdy pod !!! nohy a do Musea o cemz si lide na Ukrajine ci v Gaze mohou jen snit.
Ta ceska glorifikace psychicky labilniho ditete sebevraha palacha , ktery je jen jednim od r. 62 zdokumentovanych 700 sebeupalenych sebevrahu proti bezpravi na celem svete , je udes par excellence , ale jenom toto Cesko po tomto politovanihodnem pomatenci pojmenovavaji skoly , ulice namesti a snad i jesle!!
Husak sedel v komunistickem zalari 10 let a potom se bohuzel zmenil ,ale i proto mam pochopeni.
Za ty statisisce zabitych treba v Gaze by se melo upalit nejmene tisice psychicky dekompensovanych palachoidnich sebevrahu , kde vsak by nebylo mozne po nich pojmenovavat ulice , protoze tam uz zadne neexistuji.
Videl jsem ten tolik opevovany film Vlny od Madla , ktery v te dobe jeste ani nebyl na svete a nejvic se mi na tom filmu libilo, jak my prazane jsme na ruske tanky hazely horlaviny a ani se to snazili uhasit svymi cepicemi namisto aby nas jednoduse postrileli.
Ten Madl licl v tom filmu hruzne milieu v CS Rozhlasu , u nas na Bulovce a v mem okoli to ale takove nebylo ani naznakem.Nikdy jsem v KSC nebyl a nejakeho STB clena jsem v CSR ja za tech prvnich 30 let po valce nikdy nepoznal a bylo to v nahledu ex post nejkrasnejsi obdobi meho zivota.
Uživatel_5236112
@TCerny
Na takový příspěvek mohu já jenom plivnout. Dobře, že jste za kopečky.
TCerny
@Uživatel_5236112
anonymni uzivateli ja jsem tu dobu zazil nesmirne intensivne coby chirurg na Bulovce od r. 1966 a zcela jiste nepotrebuji cist clanky panu Buchertu a spol, kterise v te dobe jste nosili plenky jake to v te dobe bylo.
Husak stravil v komunistickem zalari skoro 10 let od r. 51 ( to mne bylo teprve 8 let) a pak chtel prozit tu dalsi zivotni etapu ponekud prijemneji , coz se mu pomohlo.
Ja a vsichni mi pratele , lekari na Bulovce drzeli s komunisty hubu a krok protoze jsme chteli lecit a operovat , jinak bychom skoncili v kotelne jako p.Havel, ktereho si vsak vazim.neb stravil v kriminale skoro 6 let po malyh kouskach, Husak vsak 10 let in toto!

Ja delam chirurgii uz 58 let a je mi 81.
A v cem jste kompetentni Vy " uzivateli" a kolik Vam je let samozrejme neprozradite, neb jste maly usmrkany uplivany truhlik co toho v zivote v tomto Cesku jeste moc malo zazil..
TCerny
@TCerny korektura: p. Havel stravil v komunistickem kriminale skoro 5 let po malych kouskach, Husak pak 10 let in toto.( v kuse)
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Uživatel_5236112 ....Jo ferdo, pravda je někdy nepříjemná.
bella.
@TCerny
Mádl a jeho umělečtí přátelé znají historii z vyprávění.
A starší herci , muzikanti, malíři jsou už asi dementní.
Není pochyb o tom, že Češi byli zrazeni, nejen svou vládou, ale i Západem, který o tom věděl a deklaroval, že se do toho nebude plést. Proč nikoho z nynější vlády roku 2024 a i z řad diskutujících tady nenapadlo toto:
1)
V 1968 + 30 let si na svých hranicích Západ a NATO klidně "Rusa " a celou "Varšavskou smlouvu nechal" ubytovanou v Ćesku a neřešil .
2)
A proč v 2020 NATO zběsile kolem hranice Ruska začalo manévrovat, když je Ukrajina tááák daleko ! A proč zběsile vyvolává Brusel , zejména šílený Macron a i náš voják na Hradě Pavel spolu s premiérem Fialou
v podstatě 3. světovou válku, kdy navíc Pavel na Hradě omlouvá i ukrajinský teroristický čin útok a Nord Stream, kterým ohrozila Ukrajina obyvatele Evropy a zničila i přilehlý ekosystém. Pavel za to nebyl ani pokárán!!!! 👎️Tedy je v podstatě podněcovatel!👎️
Osobně bych očekávala, že pokud na Ukrajině byla porušována lidská práva ruské menšiny , mělo to být na programu OSN řešeno.Pokud víme, byla následně Minská dohoda a Putin čekal na Západ. Ten dohodu šoupl do šuplíku , lidská práva nechal u ledu a honem honem smlouval stavbu NordStreamu.Nám v té době Západ -Brusel diktoval embargo na obchod s Rusy! Sám neměl v úmyslu lidská práva menšiny na UA řešit ( v Iráku je řešil - Kurdy)
Rus chtěl po UA zaplatit její obří dluhy za ruský plyn , UA nezaplatila nic a už " agresorovi " nezaplatí.Dluží všem, ale vyjdou z toho jako chudinky.
Objektivní novinařna je zakázaná, to co přicmrdává na Seznam.cz a v Reflexu je červená knihovna lásky k Ukrajině, která se nám nacpala do domu.
Je to šílený!
U nás tomu marazmu napomáhá Petr Pavel se svou Pětikoalicí.
Už dosáhli toho , že tu jejichUkrajinu, kterounám dnes a denně nutí v upravených článcích milovat lidi začali nenávidět.Tak to vidí plebs na ulicích, kam Pekarka, Fiala a Pavel nedohlédnou ! 👎️👎️👎️
.................
bella.
Pane Bucherte,
hážete tady čísly, jak babka na trhu .... stovky lidí byly zabity , zraněny, tisíce mučeno.. , ale doklad, zdroj nula!
Do Husáka se navážíte, ale asi jste nezažil co bylo obvyklé.Lidi psali na prezidentskou kancelář a nápravy byly, ne že ne!Dnes se tak akorát prezident a motorkář v předklonu veřejně omluví ukrajinské 10 leté holce, hajzlíkovi co si nahrává spoužáky a dokonce ji pozve na Hrad, kdy toto gesto posílilo Ukrajince že běda, když se jim něco vytkne, provokovali a ihned nahrávali .. ! Vše proti nim, i naše city byly a jsou asi i teď trestné. Pomalu i písmeno Z tehdy bylo !
----------
Pane Bucherte ,
proč se Vám teď najednou Husák hodí, abyste skrze něj tady ječel na Fica ?!!! Nevím proč by nemohl Husák navrnout v r. 1944 , aby Slovensko připadlo Rusku! Na rozdíl od Vás Češi nesli dost těžce, že Slovákům pomáhali skoro 30 let na nohy od 1918 a přesto se Slováci trhli a šli s Hitlerem! 👎
Slovensko byla naše bezedná díra .Rozpočet vždy 50 : 50 , tzn. že Čechy a Morava dostávaly dohromady tolik co mrňavé Slovensko .A kdyby nebylo ješitného Masaryka, nemuselo být u nás vůbec!
-----------
Pane Bucherte,
Husák jel ve své rovině a v podstatě neuhnul.Byl komunista a i když ho vlastní strana skoro umučila, byl věrný odkazu dál.Nechápu to, ale asi neměl jinou možnost.
Největší paskvil morálky byl pro naši rodinu usměvavý podrazák D u b č e k a jeho "socialismus s lidskou tváří " , nad čímž náš děda šílel . Dubček dal hrůzné 30 leté normalizaci trade mark " lidská tvář" ! A po 1989 žádal o funkci zas! 👎
Jistě by od Pávka vzal metál, tak jak Kubišová .
------
Pane Bucherte,
Největší paskvil morálky současné je prezident P.Pavel a premiér Fiala.👎
(to si aspoň doma v kuchyni tiše přiznejte )
---------
Uživatel_5236112
@bella. Když se tak oháníte morálkou a doložením důkazů, tak Vám musím sdělit, že jste naprostý ignorant a nevzdělanec, nanejvýš účastník VÚMLu a university života. Údaje, kterých se dožadujete, Vám vyhledá každá knihovna, nebo si je můžete koupit, je spousta dobré literatury o zločinech komunismu. Ale pro vás to neexistuje, vždyť komunisti chtěli pro lidstvo jen to nejlepší. Ale vyšlo to jinak! Doložte důkazy svého tvrzení o P.Pavlovi a p. Fialovi (paskvil morálky), v čem pochybili . Ale konkretně. A co byl Babiš, Zeman a spol.?
bella.
@Uživatel_5236112
V článku měl Buchert fakta použít, o tom žádná!
A morálku Pavla a Fialy zrovna vám ( s malým vé ) dokazovat ?
Jak , proboha, dyť jste si odpověděl, vyhledejte si ! A kroě toho jsem i zmiňoavla pramen o Fialovi, jeho synovi a manželce a pochybném doktorátu synka ......
A co se týče až na dřeň jeho ochoty platit ukrajinské migranty z naší svobody a zajištěnosti , to vám nevysvětlím, byla by to srážka intelektu se zdí!

Panebože, vy jste myslitel !
Uživatel_5236112
@bella. Naše svoboda a zajištěnost platí a je garantována západními spojenci a EU a NATO. ČSR byla v r. 1938-1939 obětována, zůstala osamocena stejně jako Ukrajina a nakonec napadena agresorem a připojena k SSSR. Čeští uprchlíci byli nuceni také těžkým způsobem hledat pomoc a začlenění v cizích zemích. Dlužíme světu podporu a navrácení svobody. Ruské obsazení části ČSR nebylo osvobození, ale dobytí a připojení do zájmové sféry SSSR. Je jen lidsky správné pomáhat napadené zemi ruským barbarem, protože Češi tuto situaci zažili jak v r. 1939, tak v r. 1948 a hlavně v r. 1968.
Velmi jste mne pobavil(a) a rozesmál(a) závěrem věty "byla by to srážka intelektu se zdí!", přičemž intelekt připisujete sobě a natvrdlost mé osobě (zeď), chichichi. Máte o sobě velké mínění, ale na druhé straně to přinese i báječný a humorný estrádní zážitek. Pána Boha na pomoc nevolejte, je ještě možné, že vám pomůže věčně živý Lenin.
TCerny
@bella. Mea linda , souhlasim s vami , nicmene vsak Dubcek nemohl jinace v r. 68 jsem ho coby mlady chirurg na Bulovce take velmi obdivoval.Ze se situace v CSR zmenila , zcela jiste neumoznil Havel ( jakkoli ho obdivuji) ale jedine a pouze Gorbacov.
Kdyby nebylo Gorbacova , nic by se nezmenilo.
A tu udesnou ceskou glorifikaci toho sebevraha Palacha povazuji za udes par excellence , ktery ve svete nema obdoby!
Ja jsem chirug -traumatolog uz 58 let a odsuzuji jakoukoli sebevrtazdu ci sebeposkozovani ( autodafe a automutilaci) na rozdil od udesne hlavy ceskych katoliku, prof. Halika ( mnohem mladsiho nez ja !!! ) ktery se svym ceskym Jezisem ( ktery mi muze byt ukraden stejne jako Allah ci Budha ci nejaky Buh a Bozi) sebevrahy a sebeposkozovani neunosne glorifikuje.
bella.
@TCerny
Dubček byl sice organ izátor Pražského jara, to vzniklo vlnou ze Západu.Samozřejmě nebýt ruska a Gorbačeva nic vy se tu nezměnilo.
Jenže Dubček vystupoval jako lídr a v Ruusku se podělal a přijel s normalizací"
Palach byl labilní s tím souhlasím.Zajímalo by mě, kdyby se upálil dnes před Strakovou vilou, jestli by ho také opěvovali, protože přece ta jeho holka dělala novinařinu a vidí dnes kam až klesla a kde je svoboda slova, hlavně ta investigativní.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Ovšem pro většinu tehdejších obyvatel byl minulý režim pohodový a bez starosti. Tím nemyslím to cca 1% tehdejších smradlavých ožralů, zvaných disidenti😉
TCerny
@RASPUTIN ta leta v CSR od valky ( narodil jsem se uprostred 2.s.v.) do r. 74 byla ta nejkrasnejsi v mem zivote -s komunisty jsme drzeli hubu a krok a v lekarskem pokoji na ne unisono nadavali, ale ta tehdejsi soudrznost v nadavani na komouse a pratelstvi mezi prostymi lidmi a predevsim ta ubiquiterni skromnost byla pro mne velmi prijemna.Ackoli jsem pote z Nemecka kde ziji poslednich 50 let navstivil vickrat Tahiti ( Bora Bora etc.) Hawaii, maledivy Bali starsnou spoustu mist v Karibiku etc.etc-bylo pro mne tehdejsi chude Bulharsko se zlatymi pisky jedinecne krasne.
jsem laudator temporis acti!
Uživatel_5236112
Rasputinovi"
Jelikož komunistická minulost stále zasahuje do naší současnosti a snaží se ji co nejvíc poškodit, je minulosti třeba věnovat prvořadou pozornost. Stále vyplývají na povrch zrůdné zločiny bolševiků. A budou stále, jak se budeme dostávat k utajovaným informacím z bolševických archivů.
Je příjemné vědět, jak moc to vzrušuje a rozčiluje bývalé zjevné i utajované komouše a jak jim asi musí být, když se něco z jejich zločinů odhalí!!!
Sláva Ukrajině, dolój Putinym! Dolój predátěljami češskoj Ródiny.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Uživatel_5236112 ...Ferdo a léčíš se ?😉
bella.
@RASPUTIN
Léčit by se měl, ale kde?
Naši doktoři už příval UA nestíhají a on by jistě ukrajinského s koupeným titulem nechtěl!
----------------------------------
bella.
@Uživatel_5236112
Nevím, proč bych měla provolávat slávu Ukrajině, která nás drancuje seč může a je ke všemu ještě na nás drzá.
Nevím . opravdu nevím proč bych se měla z těmito (v počtu jednoho už mlionu) sociálními nájemníky České republiky ztotožňovat!
👎👎👎
--------------------------
TCerny
@bella. Munequita linda , naprosty souhlas!
TCerny
@Uživatel_5236112
Proboha kolik Vam bylo v r. 68 , za tak zasvecene blabolite jako p. Buchert?
Ja jsem srpen 68 zazil jako mlady chirurg na Bulovce , nikdy jsem v KSC nebyl anikkdy nejakeho STBaka nepotkal.a poslednich 50 let ziji v nemecku. Mne a nasi rodinu osvobodila v r. 45 v Praze Ruda armada a proto jsem ji vdecny.To obdobi v CSR po valce az do r. 74 bylo pro mne to nejhezci v mem 81 letem zivote treba jen proto, jak jsme tehdy byli starsne skromni a a vazili si i dovolene v Bulharsku.Byl jsem mnohokrat na tahiti, Hawaii , maledivach Bali a nescislnekrat v Karibiku , ale ty tehdejsi Zlate pisky byly nejkrasnejsi , i kdyz zlate pisky na Guadeloupe , Martinique, Bahamas , Bora Bora , Kuba etc. jsou jiste take krasne.
Kolik Vam je urivateli let? Snutty boy ( Rotznase wie aus dem Bilderbuch ) mluvici o dobe, kterou jste nikdy nezazil!
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Je zbytečné a ubohé vracet se do minulosti. Prospěšnější by bylo psát o zrůdné neschopnosti a škodlivosti současné poloukrajinské České vlády pro život občanů Česka, ale na to novinářský pisálek nemá odvahu.😎
lubhol
@RASPUTIN Proruským bolševikům fakta nevoní, ale každý ví, že právě o minulosti se mluvit musí.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@lubhol ...Mluvit ano, ale ne lhát a jednostranně posuzovat minulost očima disidentů kteří tehdy spolupracovali s nepřáteli Československa a tvořili necelé procento populace.😉
Uživatel_5236112
@RASPUTIN Komunistický režim v ČSSR si po r. 1948 sám vytvořil nepřátele podle vzoru SSSR a jeho pokynů. Naše vazby na demokratický svět byly zpřetrhány, nepřátele jsme si nechali vnutit my sami ze strachu. A strach a násilí jsou dvě "hodnoty", jimiž se dá pokořit celý národ. Díky za těch pár statečných, kteří se vyčlenili z této zrůdné ideologie. A okupace z r. 1968 ti nic neříká??? Tam se vyčlenila většina národa, ale zbraně, tanky a ruská krutost byly mocnější.
kosmos kosmos
@RASPUTIN russácký tupý trotle lež není názor tak zavři smradlavou hubu!
bella.
@lubhol
No já když to vezmu od shora, tak náš ( čí vlastně ?!) prezident Pávek se jednou provždy omluvil, že byl mladistvá nerozvážnost ( z které udělal závratnou kariéru ) a už o tom nemluví.T
Tak co tady Buchert vytahuje Slovensko , kdy to vyškubnul z kontextu a neřekl, že se Slováci přidali k Hitlerovi, vytvořili si vlastní stát , tudíž je klidně v 1944 Husák nabídl Rusku , i když jsme do nich od Masaryka nacpali šílený peníze!
Hele a proč ne ? Dyť nás zradili znova po 1989 a trhli se zas!
Pavel Nyklíček
Fico je klasický diktátor.
Jemu podobní bohužel na tomto světě žili a žijí a dokud bude na světě hloupost, jako že bude, tak nám tito diktátoři budou vládnout.
Nevím koho bych v současné době nazval přímo diktátorem, ale dobře má našlápnuto Babiš.
Je to logické i vzhledem k jeho minulosti, současnému chování a praktikam , které si osvojil v době, kdy vládl diktátor Husák.
Je zajímavé si přečíst dějiny Husák.
On byl velmi progresivní a až na stará kolena bylo znát, že ho stáří utlumilo.
Vzhledem k věku Babiše již nepředpokládám, že by v sedmdesáti letech mohl ještě progresivně něco urvat na svoji stranu, co urvat Husák, ale jako škodná státu by mohl být ještě velmi velmi nebezpečný.
On sám má málo a chce více....
To už je nemoc a nemocný patří do postele.
Vzhledem k chorobám Babiše a nutnosti opakovaných hospitalizaci, již progres necítím.
On už premiérem nebude. Biologické hodiny tikají všem stejně.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Pavel Nyklíček ...A léčíš se ?😉
Uživatel_5236112
@RASPUTIN Pravda není nemoc. Ty se neléčíš, a přitom jsou tvoje příspěvky úplně a záměrně lživé, nenávistné - jsou to bludy, které je nutno léčit. Začni od sebe, nestarej se o jiné.
bella.
@Pavel Nyklíček

Nyklíčku , nééé­éééé­éééé­éééé­éééé­éééé­éééé­éééé ! 🤣🤣🤣
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
McmlII
Pane Bucherte, už není rok 1989 a nepište nesmysly, jak jste psával v Mladé Frontě pro Socialistický svaz mládeže.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Gustav Husák byl poslední slušný prezident kterého tato země měla. A na tom nic nezmění přiboudlí novinářští pisálci nebo jejich přicmrndálkove.😉
Uživatel_5236112
@RASPUTIN Rasputine, ty vtipálku! Historie už Husáka zhodnotila a zařadila, na tom ty nezměníš ani písmenko. Sám byv vězněn, neměl slitování a sám se stal věznitelem a ruskou onucí. Když jsi tak chytrý, staň se sám novinářem, ať vím jak vypadá správný "pisálek". Zatím na tebe samotného nejlépe sedí slova přiboudlý, pisálek a přicmrndálek. A našla by se i více přiléhavá označení. Za Husáka a komoušů bys takové hovadiny nesměl psát, pokud by nebyly režimu poplatné, anžto Husák udržoval tvrdou censuru a mnoho svobod, kterých teď můžeš využívat, bys neměl k disposici. Běž si zaplavat do Mojky!!!
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Uživatel_5236112 .... Pokud minulost hodnotí antikomouši a podobní EU přicmrndálkové je jasné jaký je výsledek, ale ten nemusí být pravdivý. A jinak ferdo, nemohl být "ruskou onucí", tehdy nás totiž okupoval SSSR ne Rusko, a v čele SSSR a příkaz k obsazení Československa vydal Ukrajinec Brežněv😉
Uživatel_5236112
@RASPUTIN Nedělej chytráka, Brežněv i Chruščev byli poloviční Rusové a poloviční Ukrajinci (jeden měl matku Rusku a otce Ukrajince, druhý naopak). Být rusákem bylo a je dodnes výhodou v žaláři národů jako byl SSSR a nástupnický stát Rusko. Máš mezery ve vědomostech.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Tak to zcela určitě. Naše rodina se také jmenovala také Husák a byli jsme také všichni slušní...👌
Měl krásné monology a dobře se po nich usínalo...
Uživatel_5236112
@RASPUTIN Háááááá! Máš smysl pro humor. Přicmrndálek moskevský jsi ty, a na realitě nic nezměníš. Sovětské éra se nevrátí. Myslet si to můžeš, dokonce ti demokracie dává svobodu a možnost své pochybné názory zveřejňovat, což jsme my-antikomunisti 40 let neměli, tak buď rád a zažádej si o vysídlení do podmoskevských večerů.
Richard Zeman
Tak aby bylo jasno.

"Vrazi a zločinci ze srpna 1969, kteří mají na svědomí životy nevinných lidí a trpké osudy mnoha dalších, nebyli nikdy potrestáni. Protože je „přikryla“ státní moc"

A tací lidé, kterým tohle vadí a o člověku, který vedl zemi bez dluhů mluví jako o zrůdě si zvolili jednoho z představitelů represivních složek tohoto zrůdného režimu za svého prezidenta.

Potom může někdo brát podobné články vážně. Pane Autore dejte si mokrej hadr na hlavu.
Miroslav Rys
@Richard Zeman Nemel, jelito, Husák byl stejný zločinec jako K. H. Frank. Jedna verbež.
bella.
@Miroslav Rys
K.H.Frank?
Hm, ty ses naučil jediný jméno Hitlerova režimu ? Proč zrovna Frank ?
Uživatel_5236112
@Richard Zeman
Na tvojom mieste bych si nehal zmenit meno Zeman.
Uživatel_5236112
@Richard Zeman Ty se nechej přejmenovat, jinak budeš brán za šaška, který potřebuje po opici mokrej hadr na hlavu.
Uživatel_5542819
Buchert , nezabudni na vášho súčastného prezidenta, v akej odpornej strane bol a že nebol len radovým členom, ale funkcionárom ! Pozametaj si najpr pred vlastným prahom ...
Uživatel_5236112
@Uživatel_5542819
Pán Ficko bol tiež v kompartaji, Vy by ste museli vela zametať a upratať, lebo on tých funkcijí pozberal tolko, že ich na chrbtě neunesieš. Haha. A vulgárny je ako žiadny iný. No, budete mať zasa dobrého brata Maďára, ako kedysi. Svojí k svojmu.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Uživatel_5236112 ...Kdo nebyl ve Straně, jakoby neexistoval😉
bella.
@Uživatel_5542819
Bingo ! Díky !
Náš prezident Petr Pavel udělal velkou kariéru v době " normalizace " zatímco řada lidí díky normalizaci svou kariéru nuceně skončila.
---------------------
Holt dvojí pohled na normalizaci v Česku.
Nyní už se začalo s normalizací vůči Ukrajině a to je ještě děsivější budoucnost.Ti se nehnou ! 👎 A vrchní cenzor Foltýn nás nazývá s v i n ě m i . Úpadek národa už jen v tomhle projevu je zjevný!
Martin Charvát
Ani ***, ste degenerace. Jediná rovnost je množit se. Jinak diktát.
Avatar - našinec
našinec
Druhé slovenské nejvyšší vyznamenání je Řád Andreje Hlinky a dovolím si tvrdit, že Hlinka byl mnohem rozporuplnější osobností než Husák.
Mimochodem, pusťte si tento odkaz: http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=4Dfb­bxFXKb8 a mezi jinými tam najdete jméno A. Hlinky.
Miroslav Rys
@našinec Husák byl zločinec, Grco je zločinec, ty jsi kravinec. Anything else, guy?? 😀😀
Avatar - našinec
našinec
@Miroslav Rys A ty jsi blb.
bella.
@Miroslav Rys
..... a Mirslav Rys je b l b e c 😂😂😂
Uživatel_5236112
Slovensko nemá významné osobnosti, neboť má jen krátkou historii od 19.-21. století. Osobnosti, které lze považovat za výjimečné, byly vždy sporné,
napojené na hnutí v okolních státech. Pokud se vyskytly opravdu velké osobnosti, nebyly na Slovensku ctěny. Některé z velkých postav historie byly neprávem či lží označeny za Slováky, ač tomu tak nebylo ani nemohlo být. Snad je to celkovou nízkou kulturní úrovní obyvatelstva, nebo až fanatickým příklonem ke katolicismu, jsou velké postavy znehodnocovány nebo problematizovány. Tisíc let pod maďarskou nadvládou nad malou enklávou slovanského obyvatelstva vykonalo své. K upevnění jazykové existence přispěl např. Jan Jiskra z Brandýsa, který působil se zbytky husitských vojsk jistý čas na Slovensku, a vnesl do tamějšího způsobu života a jazyka i náboženství české prvky. Později opěvovaný Lub. Štúr, pokusem osamostatnit slovenštinu, způsobil, že uherští mocipáni přitvrdili v maďarizaci, protože národnostně různorodá říše rakousko-uherská neměla zájem o rozmnožení počtu svébytných národů ve svém svazku. V r. 1918 byly počty a úroveň Slováků žalostné a jen nová republika je zachránila před výmazem z dějin. Je málo známo, že značná část Slováků by byla znovu přijala soustátí s Maďary, než z Čechy.
Proto se slovenským pofiderním politikům jeví Husák jako obří postava jejich dějin, protože považte! Byl presidentem ČSFR!!! Že to byl bezcharakterní člověk, je zanedbatelné, byl přece Slovák! Stejné to bylo s adorací Tisa, Tuky atd. Lidé, před nimiž by se Slováci měli v úctě sklonit, jsou špiněni, hanobeni a na jejich místa nastupují fyzičtí i duchovní "nýmandi". Skloněný Fico nad hrobem Husáka je ten nejpřesvědčivější důkaz trendu, který Ficova vláda nabrala v současné době. A přilepit se k Orbánovi je zrada slovenského národa.
Mel Bourne
@Uživatel_5236112 presne tak....slovensko je zbytocny stat, bez nejakej podstatne stopy v historii...nema a nemalo co ponuknut, preto sa adoruju taketo hovna, lebo aspon nieco....
Avatar - našinec
našinec
@Mel Bourne Ono je to obdobné s Ukrajinou.
Uživatel_5542819
@Mel Bourne Starajte sa vy o svoje dve hovna, ktoré ste si zvolili na Hradčana ...
Uživatel_5542819
@Uživatel_5236112 Osprostel si ? Kráľ Svätopluk, vládca najväčšej ríše v Strednej Európe , v časoch keď kmeň Čechov ešte liezol po stromoch . Matej Bel z Očovej , polyhistor Najväčšia ozdoba Uhorska a učiteľ Diderota . Nebyť štátu so Slovákmi , Nemci by si Čechov natreli na chleba . Kto je to Lub.Štúr ? Si idiot a ***amota . Mimochodom, váš prezident bol v rovnakej strane ako Husák a to dokonca ako funkcionár !
Uživatel_5236112
@Uživatel_5542819
Už je to tady! Dalo sa očakávať, že narodniar vyleze s takymi argumentmi!! Haha. Knieža Svatopluk, ako chceš preukázať, že to bol Slovák? História Velkej Moravy ti nič nerozpráva, nič nehovori? Sam písaš, že akýsi Bel bol najvetšoou ozdobou UHORSKA, nie Slovenska!!! Vas Slovákov. Si idiot a ***amota
Avatar - našinec
našinec
@Uživatel_5236112 Souhlasím, ale dá se úspěšně namítnout, že Knížectví Nitranské bylo součástí Velké Moravy, stejně jako kmeny v české kotlině. Osoby, které uznáváme jako Slováky byly formálně Uhři. Stejně jako Češi narození v letech 1848 - 1918 byli formálně Rakušané. Tzn i Masaryk byl Rakušan. Takže vezmeme-li to takto, tak pár zajímavých Sováků existovalo, např. Matúš Móric Michal František Serafín August Beňovský (tehdy psané Benyowsky; 20. září 1746, Vrbové – 23. květen 1786, osada Mauritania, Madagaskar) byl uherský dobrodruh, cestovatel, objevitel, kolonizátor, spisovatel a válečník, král Madagaskaru, plukovník francouzské armády, velitel polské armády a rakouský voják.
Co se týče Husáka, tak to byl přesvědčený komunista, za což i trpěl za všech režimů v kriminálech. Takže rozhodně křivák nebyl. Nesnažil si "nahrabat". Kdyby měnil své názory, snažil se cíleně ubližovat, tak možná budu kritičtější. Jenže cíleně bylo spíše ubližováno jemu až do dosti potupné smrti.
bella.
@Uživatel_5236112
Hele, jednoznačně, Slováky si přehazovali přes plot díky jejich zaostlosti a nebýt Masaryka, kterého já nikdy neadorovala , jako někteří Češi a to jen díky Havlovi, byli by Slováci s Maďary a my byli bohatý stát.
Nějak jste zapomněl na válku a Slovenský štát s Hitlerem a nějak jste zapomněl na jejich odtržení se opět od Čechů po Sametu.
Proč Fico položil věnec Husákovi já nevím, ale vím, že tady blbnete se svými fakty veřejnost ..
Ficovi já fandím a je mi fuk, že zmagoření Češi proukrajinskou válkou jdou proti němu.Outa Čaputa a Matovič, poslední perly slovenské politiky i ten zbytek Slováků vyhnal z domu! K nám!
Lumir Kus
cituji z článku: "V minulých dnech jsme si připomněli 45 let od doby, kdy totalitní moc v roce 1969 brutálně rozprášila srpnové demonstrace za svobodu..."
Jestli ten článek není 10 let starý tak by to v minulých dnech mělo být 55 let.
Richard Zeman
@Lumir Kus však je to jen obyčejný blb
Anton Augustin
Husák? Podobně se zachoval Beneš a Hácha, prezident Svoboda také zabránil krveprolití. Prostě jsme jen malá zem ve středu Evropy, historie nás učí, že jsme mávátko velmocí. Samozřejmě se k mávátku nalepí spousta korytníků, zvaných dnes politici. Mělo to také pozitivum, Československo nebylo poničeno jako další evropské státy.
Anton Augustin
Například z léta 1944 se zachoval jeho dopis, v němž zradil národ a doporučoval, aby Slovensko bylo po válce zařazeno do svazku národů stalinistického Sovětského svazu. Ale, v únoru 1951 byl zatčen a v sobotu 24. dubna 1954 byl v tzv. procesu s buržoazními nacionalisty, souzenými za velezradu, sabotáž a vyzvědačství odsouzen za velezradu k doživotnímu trestu odnětí svobody. Byl jedním z mála obžalovaných, kteří při procesu nedoznali i přes mučení žádnou vinu, což mu pravděpodobně zachránilo život.
Zdroj: Wiki
Taková byla léta, za každého režimu jsou političtí grázlové, tenkrát i dnes.
Avatar - denisz
denisz
Takový sprostý názor nemohu přijmout, zajdu na opravdu nezávislé zpravodajství pro upřesnění. Od Slováku vím, že Husák udělal pro ně hodně. Uměl to koulet i s Brežněvem, jinak by to pro nás dopadlo hůře. kdyby to dali např. Bilakovi a jemu podobnému.
Miroslav Rys
@denisz Já vím, že Hitler udělal pro nacisty taky hodně. Logika hodna desetiletého dítěte, Husák byl stejný hajzl jako Bureš...
Uživatel_5417264
Nechutné co předvádějí politici na Slovensku. „Komunisté? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.“ — František Fajtl

Zdroj: http­s://ci­taty­.net/c­itaty/­267745-frantisek-fajtl-komuniste-co-slovo-to-lez-co-cin-to-zlocin/
Uživatel_5858283
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anton Augustin
@Uživatel_5858283 Brežněv se narodil na Ukrajině, jako miliony dalších co si dnes říkají Ukrajinci.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Novinářský nádeníků tvoje přihrblé lezení tím jediným "správným" směrem je zrůdné. A jinak, za události v roce 1989 nemůže Husák, ale Ukrajinec Brežněv, který rozkázal obsadit Československo. Bez příkazu tohoto Ukrajince by žádné tvrzené události v roce 1969 nebyly. 😎
Filip Nedbalek
@RASPUTIN 💩
Miroslav Rys
@RASPUTIN Tvůj fotr byl Ukrajinec, ale abnormálně tupej, zplodiv toto 😀😀
Richard Zeman
@RASPUTIN Však klid. Jen to pouhý blb.
rita
Měli jsme známého,který byl politickým vězněm v době totality a ten nám vyprávěl jak Husák dělal v kriminále svým spoluvězňům do vězeňského rozhlasu politická školení.Takže Husák byl křivák i v kriminále.
Avatar - našinec
našinec
@rita To nebyl. On byl přesvědčený komunista.
Uživatel_5858283
@našinec To se vzájemně potvrzuje...
bella.
@Uživatel_5858283
Ne.To se nepotvrzuje!
Anton Augustin
@rita Ještě o Karkulce, komunistický kriminál nebyl klub názorů.
Avatar - našinec
našinec
Byl to Prduch, který nepobíral důchod. Byl vězněn za všech režimů a nikdy se nepodvolil. Jaký to kontrast k dnešním provládním politikům.
Richard Zeman
@našinec Přesně
jhomolka
Za fšechno stejně může Fyjala, to mi nigdo nevymluvý.
Uživatel_5858283
@jhomolka Stupeň pravopisu určuje i stupeň tvé idiocie,soudruhu...
Anton Augustin
@Uživatel_58582 Jyrka, oblíbené hanobení Paroubka.
bella.
@Uživatel_5858283
ale jen idiot nepozná, že tohle @homolka takhle napsal schválně.Víme ? 😂
Richard Zeman
@jhomolka Pochpytelně. Fyjala je nejrůznějšý šèf vládi, kterího tahle země kdy musela strpjet. Ten parazyt prolhanej múže úplňe za fšechno. Konečně na to ňekdo upozornyl.
jerryx
Jenže proti Ficovi stojí extrémistická strana Progresivní Slovensko, otevřeně se hlásící k tomu nejotřesnějšímu z progresivistických bludů- klimafanatismu, genderovým nesmyslům, podpoře migrace a všeho , co teď ničí Západ. Šimečka, povoláním vnuk disidenta, který samozřejmě nemá nic společného ani se Sorosem ani s nadací, kde je snad celý zbytek jeho rodiny , nabízí atraktivní program- jediný správný názor a zchudnutí těch , co normálně pracují. Asi proto vyhrál Fico, který byl kdysi už vyřízený a měl jen 8% podpory. Kvůli zkušenostem s Matovičem, který EU nevadil a vnucování Šimečkova PS. Na Fica se totiž nadávat může , Šimečku by bylo povoleno jen chválit.
lug70
@jerryx Prej vnuk disidenta. Starý Milan Šimečka, původem z českého Bohumína byl agent StB udavač s příznačným krycím jménem "Paskvil".
Ivan Skty
@lug70 nebol agent stb ale nepriatelska osoba. Bol vedeny ako NO.
Nepriatelska osoba nie je agent stb.
Nemam rad krestanov ale faktom je, ze krestan simecka bol nepriatelska osoba a nie agent stb
lug70
@Ivan Skty starý Šimečka ale žádný svatoušek nebyl. Jako skoro všichni tzv. disidenti do roku 1968 byli ideologicky zarytými komunisty a aktivními agenty StB práskači. Však i podle Wikipedie starý Šimečka tehdy byl aktivním členem KSČ a dokonce vyučoval na vysokých školách marxistickou ideologii. To až po roce 1968 se z nich staly NO nepřátelské osoby, protože v této době, kdy ve vzduchu byl cítit duch revoluce vsadili na nesprávného koně. Doufali ve změnu režimu, kde by se oni dostali k veslům a mohli nastoupit do vlády místo starých stalinistických bolševiků. Jenže starý režim se nedal a povolal tanky aby se udržel. Po roce 89 si ti "disidenti" nechali skartovat v aktech STB většinu svých záznamů z před roku 1968 aby byli naoko čistí a konečně se mohli dostat do vlády v novém režimu.
Mel Bourne
@jerryx extremisticka...ty si taky tupy, ako bezny slovak...plytky, jedno­duchy­...zv­asty, ze PS =klimafanatismu, genderovým nesmyslům, podpoře migrace....vies, co je progres? toto tupy slovak a ty nepoznaju, lebo cudzie slovo....ale ty a tvoja osamotena mozgova bunka dokaze riesit len migraciu, gender, klimu a satanisticky progre­siviz­mus.­...sl­ovak schudne korupciou a okradnutim terajsou mocou, ty extre­mista­....sl­oven­sko potrebuje progres, lebo za 30rokov islo dopredu asi 10...blbecku...a hocico, aj uradnicka vlada by bolo lepsie, ako tieto hovna skorumpovane, zlodejske, ruske, totalitne, bez dlhodobeho planu na progres...ty sa len zaoberaj PS, lebo oni tvoria vsetko zle na slovensku....za ficovej moci sa vzdelani slovaci domov nevratia, ale napodiv za PS pri moci by sa vratili....aha, oni su tiez extremisti vymleti zapadom a funkcnym systemom, len ty si ponorka...odbornik na vsetko
Miroslav Rys
@jerryx Ty se nech vyšetřit. Takhle ti to řeknu: nás starých dědků se mladí nebudou ptát, jak si mají zařídit svět. Udelají si to po svém a já jim fandím. Ty si vzteky prdni a jdi si stěžovat na nádraží. Za pár let jsi pod drnem a tvoje cancy půjdou s tebou 😀😀
Avatar - epr3
epr3
@Miroslav Rys Ty tvoje cancy taky a jestli nemáš předplacenou kremaci, tak tě ti tvoji mladí pohodí u hřbitovní zdi.
bella.
@jerryx
Souhlas a přidala bych putu Čaputu co chtěla napravit svět a i Slovensko 😂
Frank51482
A komu se klaní Slovák Buchert? Hlinkovi anebo Tisovi? Anebo dokonce Hitlerovi, ke kterému se Slováci dobrovolně přidali?
jerryx
@Frank51482 Teď už asi novému progresivistickému majiteli Reflexu, aby si udržel místo.
Richard Šebesta
V názoru na Husáka s panem autorem zcela souhlasím. Jen škoda,že ho soudruzi v roce 1954 nepověsili. Ale jak se říká našla by se jiná *** , která by Rusům dělala posko­ka(Bi­lak,Št­rougal­,Kapek atd) . V tom co Fico dělá se dost degraduje v očích mnoha lidí. Rozdělme je ale na českou a slovenskou veřejnost. Slováci logicky vnímají Husáka lépe než Češi. Byl to jejich první československý president a také první vedoucí komunista. Za jeho vlády se Slovákům nepochybně vedlo lépe. Vzpominám když se otec vrátil ze služební cesty z Bratislavy koncem 70.let a řekl. V Bratislavě je mnohem větší výběr zboží než u nás. Rovněž i z vyjádření některých lidí i umělců nebyla normalizace na Slovensku tak tvrdá jako v českých zemích. To co autor píše o jeho úmyslu připojit Slovensko k SSSR je pravda a soudruzi se to pak snažili všelijak kamuflovat. To že on ani další komunističtí zločinci nebyli potrestání po listopadu 89 je ale chyba už nových mocipánů. Podle mne nebyla u Havla a spol vůle tyto zločince potrestat. Velice těžce to nesli hlavně účastníci 3.odboje na konci 40. a počátkem 50.let. kteří na rozdíl od Havla neměli zdaleka tak fešácký kriminál jako on .Mnozí trpěli v lágrech nebo skončili na šibenici. Ctirad Mašín napsal Havlovi otevřený dopis,kde ho vyzval aby odstoupil z funkce, protože jde komunistům na. Jeho výsost Havel mu ani neodpověděl.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Oprava. Mělo být že Havel jde komunistům na ruku.
jerryx
@Richard Šebesta Já s Havlem souhlasím, národní usmíření a tlustá čára za minulostí byla správnou volbou. Stejně tak souhlasím s Pithartem a jeho projevem , známým jako Slyším trávu růst. Havel ani Pithart nechtěli nové Akční výbory, ani hony na čarodějnice. Nenávist plodí jen nenávist. Většina u nás se nějak přizpůsobila, já v době převratu už studoval to, čím se živím dodnes. A nepodepsal jsem Několik vět, i když jsem je četl a souhlasil. Škola mi byla přednější. Někdo říká, že to vedlo k Pavlovi na Hradě. Jenže my jsme žádnou disidentskou armádu neměli, museli jsme převzít komunistickou a v jiných oborech to bylo podobné. Tak jaképak čistky?
Asatin
Jsem rad ,ze Slovaci jsou dnes cizi stat.Cechy vzdy zradili.Neni co dodat.
Pavol Vraštiak
@Asatin
Tak nějak nechápu, čím že nás to Slováci teď zrazují. Fico pokládá kytky na Husákův hrob. My jsme ale po revoluci ty komouše, včetně Husáka ani morálně neodsoudili. Donedávna seděli u nás v parlamentu. Tak co chcete najednou vytýkat slovákům? To jsou zase kecy, a každý den to samé.
jerryx
@Pavol Vraštiak A my máme na Hradě komunistu ,zatímco Slováci mají za prezidenta gaye a liberála v dobrém slova smyslu. Ale to se v současném progresivním Reflexu nedočtete.
Jozef Kolek
@Asatin nech žije fico
Richard Šebesta
@Jozef Kolek Já mám jiné heslo nech žije Orbán.