Komentáře

Zpět na článek

Macinkův senátní experiment. Klausovec Boris Šťastný jako pilotní projekt vlády Motoristů s ANO

15 komentářů

Pavel Maleček
No největším naháněčem volebních hlasů pro ANO je v současnosti sám Fialův vládní 5x vehikl. Se svými rozhodnutími, až sebevražedně nasírajícími většinu voličstva. Aby ne, když je od problémů občanů zcela odtržený a řeší jen nenažrané požadavky byznys politických rádoby elit, spíš jelit.
To samozřejmě v čele s lezením do bruselské řiti, nejen při podpoře migračního paktu (řízené islamizace EU). A v závěsu s nejdražšími energiemi či potravinami široko daleko ... zvláště v přepočtu na řadového občanstva kupní sílu, přesněji slabost.
To kořeněno aktuálním pirátským fiaskem s digitalizací stavebních řízení. K tomu čím dál větší problémy se zajištěním lékařské péče, s víc a víc drze nenažraným státním úřednictvem či neschopnost, spíš strach vzít hákem nadnárodní řetězce či korporáty, lichvářsky oškubávající stát i občany o stovky miliard ročně.
Pokud bude Babiš jen trochu šikovný, tak ve sněmovně díky Fialovi žádné koaličníky potřebovat nebude.
jerryx
@Pavel Maleček Ono je přibližně pětina lidí, co bude baštit vládní propagandu vždycky, což si pamatuju už za komunistů. V současné době má Fiala podporu jen tohoto fanklubu, jiné už nezíská, neboť politice nerozumí. A přibývá lidí, co si říkají- to už radši toho Babiše.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@jerryx
Přání otcem myšlenky. Volič pětikoalice opravdu nebude volit Bureše. Co reálně hrozí je, že nepůjde k volbám. Ale je opravdu blbost si myslet, že frustrovaný volič TOP09 nebo Pirátů půjde za rok volit ANO...))) A ty turbulentní tendence jsou u všech stran, včetně opoziční SPD i ANO. Za prvé se voliči mění, ročně umře přes 100 tisíc lidí, to dělá půl milionu lidí za 4 roky. Stejné množství přibude prvovoličů. Takže nevařme z vody, volby jsou za více než rok a to se stane milion věcí. Včetně třeba toho, že Babiše ve Francii zavřou...))) Ten jeho problém s daňovým únikem v Provence je obrovský...
jerryx
@Uživatel_5734171 Tohle říká vládní propaganda- ale třeba já budu volit Babiše jen proto, abych hlasoval proti zelenogenderové vládě. Nemám žádné sympatie k ANO ani k Babišovi, ale lepší možnost není. Ano máte pravdu, voliči Pirátů a TOP09 volit Babiše nebudou, to jsou progresivci, vyznavači fanatické ideologie, ale voliče lidovců si už Babiš získal a voliče ODS může získat. Co se týká Starostů , tam je nemyslící pirátské vedení kolem Rakušana , ale pořád pár solidních lidí na radnicích.
Babiš není žádné terno, důležitý je rozpad tohoto příšerného slepence , který, kdyby vládnul po roce 1989, tak jsme teď někde na úrovni Kosova.
King I
Čučkář. Šichtářová je jiná liga. Pro zvolení rozseká v přímém přenosu na hadry fotra svých sedmi dětí. Proti ní jsou i ty feministické krávy totální nuly.
jerryx
@King I To načasování je zvláštní, ale může to spíš souviset s rozvodem. Ale jak víte, že to není pravda?
King I
@jerryx Žiju reálný život. Pak nemusím plkat na diskuzích, jestli jo nebo ne.
jerryx
@King I Já taky, takže vím, že jsou domácí tyrani i ženské, co falešně obviňují. Mimochodem o Feriho vině dost pochybuji.
King I
@jerryx Vždycky za to můžou obě strany – manželka i tchýně.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@King I
Nejvtipnější je, že Šichtařová kandiduje za Svobodné a Pikora za Motoristy...))) Jeden větší šašek, než druhý. A je jim zcela u řiti, jak tím zdevastují svoje děti... To budou patrně ty tradiční hodnoty, kterých mají oba plnou hubu... Oba se chovají jak dezoláti z Výměny manželek...
jerryx
Boris byl můj spolužák na UK , kolem svých 20 let se ještě choval docela normálně a tehdy to byl fešák. No abych řekl něco pozitivního, Boris byl vždycky jen zarytým klausovcem ,ne jako Marek Benda, který se udržel servilitou k úplně každému předsedovi ODS.
Jiří Bubeníček
Boris Šťastný profláknutý klausovec ,chameleòn morálky a hlavně politiky! Stará struktůra pro ruského typu!!!!
Avatar - epr3
epr3
@Jiří Bubeníček Ještě že teď máme ve vládě a na Hradě samé morální titány....😂😂😂
Karel Teply
@epr3 Titán české politiky Bureš patří na hrad , ale Mírov tatrmane !!!!
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Bureš ví, že se bez koaličního partnera neobejde. Ze stran, které mají relevantní šanci uspět ve volbách si může hned ze startu škrtnout STAN i Piráty, tam je koalice vyloučená a to z obou stran. Vyloučená je i koalice s SPD. Za prvé je SPD na sestupné trajektoriii, ale hlavně by to bylo pro ANO příliš "drahé". Okamura by přinesl pár ušmudlaných mandátů a chtěl by za to příliš velkou cenu, především v programové oblasti (NATO, EU) a hlavně by chtěl Pitomio spoluvládnout a to je to poslední, o co má Bureš zájem. V jeho představě je koaliční partner jen sluha, vzpomeňme si na ČSSD. Zbývá ODS, ale ta současná nepřipadá do úvahy. Muselo by dojít k palácovému převratu, Fialu a Kupku by musel nahradit třeba Kuba a Udženija. Vyloučit se to nedá, ale pro ODS by to znamenalo konec. Půlka voličů by NAVŽDY odešla, včetně autora těchto řádků.
Přesně proto si Bureš "pěstuje" nového koaličního partnera. Ke Šlachtovi, který nepřekročí svých 5 procent si vyrobil Motoristy. Projekt, jehož jediný program je odpor k elektromobilům a cyklistům. Od vzniku Strany přátel piva a Nezávislé erotické iniciativy nejobskurnější projekt na české politické scéně. A není náhoda, že za jeho vznikem jsou lidé, co se motají kolem Václava Klause. Tomu zkrachovalo už 5 podobných projektů a vymýšlí stále nové a nové. Namátkou Hlavu vzhůru, Machovi Svobodní, Trikolóra...
A teď to ZÁSADNÍ. Bureš v přímém přenosu ve sněmovně (osobně jsem to slyšel na vlastní uši) obvinil Klause, že po něm jeho lidé chtěli milion euro úplatek za to, že prezident Klaus podepíše zákon o podpoře biopaliv. Klaus tehdy ten zákon opravdu vetoval, Bureš musel na poslední chvíli sehnat do sněmovny většinu na přehlasování veta. Dva dny před koncem mandátu sněmovny. To obvinění z korupce se nikdy neprošetřovalo, prostě to vyšumělo, obě strany by na to rády zapomněly. Dnes se Bureš s Klausem schází, oba se usmívají na společných fotkách jako největší kamarádi, Klausův mluvčí Macinka Bureše velebí a obdivuje...