Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Miloš Zeman, smějící se bestie zemědělci a estonské letadlo Kunda

24 komentářů

Ferdi Nand
Tahle republika měla jenom jednoho presidenta. Byl to T. G. Masaryk. Pak už samý debil, kořala, křivák , kolaborant a zrádce.
Asatin
Putinuv uzitecny idiot Zeman je jen tragicka osoba,ktera si nezaslouzi nase obcanstvi.Mozna ,zas napise knihu,jak jsem se mylil jako zradce.Uspech zarucen.
jerryx
@Asatin Teď už máme na Hradě jiného literáta, bohužel od svého díla z roku 1987 ,,Můj životopis aneb jak přijeli v roce 1968 sovětští přátelé." už nic nenapsal.
Asatin
@jerryx V ustrednim vyboru KSC,pracovali dva soudruzi pro americany..Proc si myslite,ze mohl velet Natu.Tato hra je pro vas tabu.Stekejte co chcete,nic nezmenite.
jerryx
@Asatin Teda, to je na úrovni pověsti o Králi Ječmínkovi. Po listopadu jsme měli Havla, po tom dejme tomu Klause, pak hospodského burana a teď generála, co to bere jako vrchol své kariéry, přitom sám nedá dohromady ani pět vět ženám k MDŽ.
Miroslav Rys
Co by se asi stalo, kdyby z křoví vyskočilo divoké prase a drclo do vozejku?? 🤔😸
Avatar - epr3
epr3
@Miroslav Rys A co teprve, kdyby to divoké prase potkalo tebe, a nemělo zrovna tu nejlepší náladu?
kosmos kosmos
Kobzol by se měl obléct do kvadra and go 🤣
Frank51482
Bartkovský, opět je to jen slátanina a vypadá to ,že prémie budou nižší, ku*rva Bartkovský nižší!
Richard Šebesta
@Frank51482 Vtipné !
jerryx
@Frank51482 Prémie budou, jeho nadřízení Reflex nečtou, jen kouknou na obálku, zda účinně pranýřuje společenské nešvary.
Avatar - epr3
epr3
Bartkovský mimózní jako vždycky. Když už píše o kapitalizaci zisků a socializaci ztrát, měl by se podívat na naše vodárenství, kde to francouzská firma Veolia dovedla k legálnosti a naprosto pravidelné dokonalosti.
A když už na Zemana není co vyšťourat, vyčteme mu to, že se už pod kopcem nezapnul do péřovky a že s ním celou dobu chodil slovenský novinář.
Dobrý na šéfredaktora😁.
jerryx
@epr3 Pan Bartkovský to tuší, že na to nemá a ví, že prodej Reflexu klesá. Křetínský Reflex nečte, ten čte možná tak Blesk , jen mu kdysi jeho snobští známí řekli, že ten Reflex je nějaký moc krajně pravicový ( což je pro ně výraz pro jakékoliv samostatné myšlení), tak řekl dost, od teď se bude psát, že za všechno může Babiš a kdo neobdivuje Fialovu vládu, tak je to jen proto, že věří dezinformacím. Takhle psát není těžké, ale problém je, že to lidé nebudou kupovat. Nezajímá je slovenská ministryně kultury s plochou zemí , když máme ve vládě Hladíka, který věří, že zastaví globální oteplování. Jako ajťák.😊
TCerny
Samozrejme , ze cizinec by tu cast tohoto clanku o kunde nepochopil, neb treba v nemcine je slovo "***" zcela indiferentni ( Kundenparkplatz -parkoviste pro zakazniky , Urkunde -listina ,Erdkunde -zemepis, etwas erkunden -neco prohledet , geehrte Kundinen -vazene zakaznice etc.)
Na stejnem principu nemohla byt drama od Kundery " Ptakovina" prelozene do jakehokoli ciziho ( neceskeho )jazyka. Cela ta hra se toci okolo toho,kdo nakreslil v jedne tride na tabuli obrovsky kosoctverec s carkou uprostred, coz se celou hru vysetruje kdo byl ten odporny lascivni Missetäter( hanebnik).
Kosoctverec s carkou uprostred lemovan nekdy uvozovkami po celem obvodu znamena vulvu jen v Cesku.Mimo Cesko zustava tento "koprosymbol"( symbol pro sprostarnu ) zcela indiferentni.
TCerny
@TCerny bohuzel vymazal mi kontrolor ctnosti Reflexu cesky vyraz pro vulvu po cemz muj prispevek ztraci zcela vyznam.
Jsem chirurg uz 58 let ( poprve jsem promoval na FVLKU v Praze
v r. 1966 na MUDr , podruhe pak v Hannoveru v r. 85 na Dr.med.),
je mi 81 l et "homo sum et nihil humani a me alienum puto" ( jsem clovek a nic lidskeho mi neni cizi) a ani nejsem obcan Ceska lec narodil jsem se v Praze uprosterd valky.
jerryx
@TCerny Promoce 1.LF UK Praha 1994, ale dělám jen praktika. Podobně vzdělání lidi jako Vy ,mě kdysi učili na fakultě a taky jsem už součást historie, jeden z toho davu na Václaváku roku 1989, jak to vždycky pouští v TV v Listopadu. Tak nebyl jsem nikdy žádné eso, ale dneska nestačím žasnout, kdo všechno je dnes vysokoškolákem a dokonce má i profesorský titul. Máte za sebou skvělou kariéru a máte i nadhled. Německo mám rád, letos jsem strávil týden v Kolíně nad Rýnem, loni v Brémách, takže jsem navštívil i Hannover. Je úžasné, čeho Němci dosáhli po válce a nepochopitelné, jak se nechali zblbnout zelenými fanatiky a Merkelovou. Když jsme asi okolo roku 2000 navštívili rodinného známého v Kasselu, starého pána, říkal nám už tehdy, že když jsou lidi jako levicový terorista Joschka Fischer ve vládě, neskončí to dobře. Měl pravdu.
TCerny
@jerryx Z meho rocniku 66 byli napriklad moji spoluzaci a kamaradi orthopäd ,prof. Tonda Sosna, kardiochirurg Prof. Ivan Vanek , nefrolog prof. Honza Maly , byvaly dlouhodoby reditel IKEMu(muj velmi dobry pritel, byl mi za svedka na svatbe 66, jeho syn kardiochirurg prof. Jiri Maly ma ted v IKEMu problemy) , gynekolg prof. Karel Citterbart ( chodili jsem spolu do skoly od 1.tridy v Praze na Rokosce) z jejichz ucebnic jste se mozna ucil.Ja zazil srpen 68 coby mlady chirurg na Bulovce a poslednich 50 let ziju v Nemecku.
Zeleni mi jdou take na nervy , ale Jozka Fiser byl fenomenalni recnik( btw byl asi 5x zenaty!) ale p. Merkel , ktera byla 16 let nasi kanclerkou( tak dlouho jako zadny jiny kancler s vyjimkou Adenauera) ja velmi obdivuji , neb velmi sympatisuji s multikulturelni spolecnosti vsech ras, barev kuze a nabozenstvi
jerryx
@TCerny Nepřekvapujete mě kolego, já jsem havlista a taky jsem multikulturní, jenže kriminalita není kultura. Ani útoky nožem. Já ty lidi nesoudím, vyrůstali v džungli, nic dobrého se nenaučili, neměli totiž od koho. Ale proč si tu džungli dovážet sem? A taky mám zážitky, co se nedají reprodukovat, což jsou Václaváky v listopadu 1989. Takže si už nic nakecat nenenechám , Havel byl určitě jeden z nejlepších filosofů minulého století a své myšlenky skromně nabízel. Například pan Soros a ostatní své myšlenky nevybíravě vnucují, ale pro mě jsou nepřijatelné.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Vládní letadlo naší vlády by se mělo také přejmenovat po nějaké významné obci Česka a to tak, aby název charakterizoval naši vládu. Navrhuji příbramskou obec Pičín.😎
Avatar - epr3
epr3
@RASPUTIN Vzhledem k tomu, kdo to éro užívá, by seděl spíš název Bohnice.
Filip Nedbalek
@epr3 koukám, že vy dva žaludi se tady vyzvracíte úplně k čemukoliv😄 gratuluji k životu v zahořklosti👍🏻
Avatar - epr3
epr3
@Filip Nedbalek Co můžeš dělat pod článkem, do kterého nablil už sám autor?
Avatar - epr3
epr3
@Filip Nedbalek A zahořklý fakt nejsem, jenom nejsem naivní tak, jako ta většina, která sem chodí Bartkovskému, Mertlíkovi, Sezemskému a dalším prodejným tydýtům, tleskat.
Jozef Teplicky
@Filip Nedbalek
To sú rodáci zo SpitiHnevu.
Spití - je po slovensky to čo v češtine ožralej.