Komentáře

Zpět na článek

Buchert: Vzkříšení Kamaly Harris. Je nakažlivý předvolební optimismus hraný, nebo tomu skutečně věří?

7 komentářů

Pavel Maleček
Harris reprezentuje jen rádoby intelektuální elity (pravda ovládající státní správu, média, školství či kulturu) s jejich neomarx-progres ideologií a užitečné idioty - aktivisty této ideologie, která přes maskovací kecy o lepších zítřcích a vylepšování demokracie ji ve skutečnosti likviduje a k neo-socialistické totalitě směřuje.
Která stejně jako staro - socialismy, tj. fašismus, nacismus či komunismus společnost do zmaru, teroru mocných, bídy mas a nakonec do krvavého konfliktu zavleče.
Proto je přes odpudivé lidství Trump jedinou šancí jak zabránit destrukci demokracie a socializaci USA. A tím i záchranu celého už tak skomírajícího Západu.
Richard Šebesta
Už jsem psal Kamala je pro nás špatná volba Trump i z chybami je 100 % lepší. Kamala nezkušená a falešná. Konflikt na blízkém východě chce řešit domluvou a je pro mírové řešení. Na Ukrajině je pro další válčení. Proč není pro mírové řešení i na Ukrajině ? Čili bláznivá ženská která je falešná a rozporuplná . Nebo bude něčí loutkou ? Doufám že nevyhraje !
jerryx
Bohužel si myslím, že vyhraje, neboť většina lidí podlehne vymývání mozků a zvolí někoho, kdo nic nenabízí, nemá ani ponětí o světě kolem a za koho bude vládnout bůhvíkdo. Ano, Trump není oslnivý kandidát, je trochu i blázen, ale proti bolševismu, který hrozí s Kamalou, je zlatý.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Barevní vždy přehrávají, ono je to vidět i při fotbale.😉
giorgio287
Já bych amíkům posla Fialu. To by teprv čuměli!
reproman
Nikdo na světě není a nikdy nebude schopen naplnit slib, že bude "prezidentem všech".
Vyhovět většině příznivců, a přitom nevytáčet většinu odpůrců do ruda - to je tak maximum, ve které může soudný člověk doufat.
Avatar - epr3
epr3
Už se prý nechal slyšet Ben Stiller, že bude volit Kamalu, protože chce změnu...😂. Nevím, v čem tu změnu očekává, snad jediná by byla v tom, že by ve vajthausu seděla žena....ale politické směřování á la Biden, by se určitě nepohnulo ani o milimetr.
Kamala jako viceprezidentka nebyla nikde vidět, natož že by se snad pokoušela o korekce Bidenovy zmatené politiky. Když už ji novináři přinutili mluvit, pravila něco v tom smyslu, že Joe to dělá správně. Jestliže v kampani dokáže vystupovat sebevědomě, asi hraje přesně to divadlo, které po ní chtějí hrát její volební poradčuci. Odvádí nejspíš dobrou práci, ale bude to naprosto bez obsahu.