Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Čechi Čechúm! Černý drški a Židácy tady nechceme, řvou zvráceně na internetu „našilidi“

54 komentářů

giorgio287
Ano. Nejsme v Africe. Takže tu černoši a arabové nemají co pohledávat.

Nebo si snad nějaký imbecil přeje dennodenní znásilňování našich žen a vraždění nožem? Pokud ano, je to úchyl a patří do blázince!
Petr Oberdorfer
@giorgio287 Zase ty, oporo společnosti? Nejsme v blbákově, takže tady nemáš co pohledávat. Ale je hezké, že máš strach o svoji imaginární ženu. To cením.
Uživatel_5337246
@giorgio287 naprostý souhlas
Avatar - našinec
našinec
Je to paradox. Ve Zprávě od ČTK uveřejněné zde na RX se uvádí, že lidé žijící v zahraničí, kteří se budou cítit Čechmi, budou moci volit do orgánů ČR. Jak zde uvádí pan Mertlík ve Zpětném zrcátku, tak náplavy z ciziny jsou také Češi. Pak že nejsme veliký národ!
Avatar - našinec
našinec
Tak ti lidé, co kritizují vládu a jiné záležitosti, zpravidla s češtinou a formulací názoru, na rozdíl od příznivců pětikoalice, problém nemají.
Martin Bartuněk
Jméno našinec a česká vlajka u jména. Klasický příklad potrefené husy. Jak kdyby ten článek byl o tobě , anonymní vlastenče.
Ladislav Soukup
@našinec Leda ve tvé paranoidní realitě.
Saša Krach
Pan Mertlík má dnes v mnohém pravdu...I když v něčem se hrubé milí, ale je to jeho názor .
V židovské otázce dneška,,,mnoho lidí v mém okolí zastává názor Francie...který se v mnohém rozchází s názorem naší vlády...Ale to vám nikdo u nás neřekne.😂
Začlenění cizinců do naší společnosti je jasné. Pokud se velmi sblíží s naší kulturou nikomu nevadí. Ale pár pitomců se najde v každém národě...
Prezident Zeman po svém politickém konci nabírá a zabírá stále více bodů oblíbenosti. Asi to bude tím že vždy mněl svůj politicky názor,,,a nebál se a kritizoval i strany jemu .blízké...např zrušení superhrubé mzdy...ANO ODS...která zadělala na velký malér .Varoval neposlechli.
Lidé si uvědomili že není důležité u prezidenta jakou má košili či motorku ale jak se staví k normálnímu voliči....A tady je Mertlík na straně kostkovaný koši­le..­..an­tiko­munis­ta.😂😂­😝😝😝
Saša Krach
@Saša Krach A dodám...Ježíš a Židé....pokud to tak bylo,,,byla to od prvopočátku vnitřní politická záležitost Jeruzaléma...Ani Řím se nechtěl angažovat ..A dopadlo to jak to dopadlo
Po XX letech potřebovala Evropa sjednotitele a křesťanství se nabízelo ....A co následovalo pogrom jak na Židech tak křižácké výpravy kde to odnesli i Arabové....
Nakonec i otec vlasti Karel povolil pogrom ...Jo prachy jsou prachy...
O tom by mohli vyprávět v Americe..
Kdo tam dělá hlavní politiku....😝😝😝😝😝😝😝 A má velké zastoupení....ano Židé...Ale nic proti tomu....Takový je svět a někomu se to zdá prostě nespravedlivé...
Vladimír Sobotka
Velmi smutné a bohužel pravdivé. Co se to s lidmi děje, že nejsou schopni rozpoznat, kdo je oběť a kdo agresor - co ještě za hrůzy musí ruská a palestinská sběř udělat?!
Saša Krach
@Vladimír Sobotka A zapomněl jsi napsat jak se chovají protistrany...Jen aby to bylo vyvážené....😝😝😝😝
Mibus
@Saša Krach Jaké protistrany? Ty co se brání útokům na děti, ženy a starce? Jak se bránit těmto brutálním útokům?
Saša Krach
@Mibus A protistrana????
,😂😂😂😂🐂
Holy James
@Saša Krach Jak vyvážené?
Necháme mluvit půl hodiny Židy a půl hodiny esesáky?
Avatar - našinec
našinec
@Vladimír Sobotka Tak to byste měl začít u sebe.
martin simunek
Velmi výstižné, děkuji.
Ferdi Nand
Každý má právo na svůj názor a své sympatie. Kdysi nám cpali sovětské komsomolce, dělníky a pracující inteligenci, denně a všude, dnes je zase vystřídali afroasijští, kulturní obohacovači. SSSR byl sousední stát a byly zde určité vazby, ale co máme společného s Afrikou, to nechápu. Občas si připadám, že je zde černošská komunita zastoupena v počtu jako byl počet sudetských Němců před II.sv. válkou. Takže každý tlak vzbuzuje protitlak.
Uživatel_5543572
@Ferdi Nand Co máme společného s Afrikou? Tak pro začátek třeba náš původ.
Richard Šebesta
@Uživatel_5543572 Ale tím to končí. Poté co získali africké státy nezávislost na koloniích tak se ukázalo,že si neumí sami vládnout a a stále válčí a mají tam převraty a mnoho obyvatel těchto zemí se tlačí do Evropy a třeba ke svým takzvaným utlačovatelům Alžířané a Marokánci do Francie, Egypťáné zase do VB atd.Ono skutečně platí když je něčeho moc je toho příliš !
Avatar - našinec
našinec
@Richard Šebesta V mnohých státech, kde v podstatě mají "monarchu", kterému leží na srdci jen své blaho, to tak je. A nemusí to být jen v Africe. Na druhé straně, velká uprchlická krize začala po útocích států NATO na arabské státy - např. Libye, Sýrie, atd. a vyvolání tzv. Arabského jara. To bylo něco podobného, jako velké utíkání Ukrajinců po Oranžové revoluci, po Kyjevském puči a dalších demokratických akcích. I když je tu ještě také varianta, že někteří se přišli mstít.
Ferdi Nand
Ty možná... Jiná teorie ovšem tvrdí, že jsme mimozemského původu, snad i z Marsu. Já tedy, ve svém rodokmenu, jsem nenalezl ani černocha a ani ET.@U­živa­tel_55­43572
Miroslav Hrnčál
@Ferdi Nand hm, zajímavé, máš rodokmen 30000 let zpět. Jestli ho někde dělají, chci ho taky. 😁
Jiri Koudela
Já třeba ve velké většině na sociálních sítích viděl, že té holčině drtivá většina fandila, ale Mertlík to vidí jinak, opět si kopnout, rozdělit společnost, jednu část společnosti paušalizovat, protože má jiné názory, tak určitě ta část je rasistická.. Mertlíku, ty jsi ňouma, věř mi 🤡
Ferdi Nand
Společnost už rozdělená je. Den ze dne víc a víc. Nebude to mít hezký konec.@Jiri Koudela
jerryx
@Ferdi Nand Je to hezká a sympatická holka, samozřejmě, že až na pár zakomplexovaných jedinců nikomu nevadila , ale samozřejmě ten, kdo neobdivuje Fialu jako pan Mertlík, musí být asi automaticky i rasista.
Ferdi Nand
Krása je relativní. Sympatie též.@jerryx
Mibus
@Jiri Koudela Rozdělit rozdělenou společnost? Sám jste důkazem toho, že pan Mertlík ťal do živého. Jen hloupý může nadávat jinému, že má jiný názor, než Vy. Nadávkami povyšujete svůj subjektivní názor na ten jediný platný světonázor. A kdo jej nesdílí, tak ho označíme tím Vaším slovem. A nevychovaně mu navíc budete tykat.
Jiri Koudela
@Mibus Jenže já nejsem novinář s černobílým viděním světa, nebo prodejná ***, která za pár korun napíše cokoli, můj názor sis možná přečetl ty a další tři, tvůj názor už asi jen já.. Vážně tam nevidíš rozdíl? A ňoumům zásadně tykám 🤡
Uživatel_5676142
Díky ....... , opět tref­né,věc­né,prav­divé­...
Jakub Bareš
Nejlepší je, že všechny příznivce těch LGBTQ+I a jiných BFLMPSVZ hnutí by Palestinci v zájmu své svaté víry okamžitě ukamenovali, upálili, nebo cokoliv, co by jim přišlo pod ruku.
jerryx
@Jakub Bareš Co mají společného progresivisti s Palestinci? Jediný správný názor a nenávist ke svobodně myslícím lidem.
Fuji Fujera
Jak vybaven a v jakých podmínkách musí žít ten, co s takovým klenotem souhlasí. Pravda, přečteno pár odstavců. O poškození autora však vypovídá. Ovšem i o členech souhlasné party. Člověk nečte často něco tak úchylného.
Mibus
@Fuji Fujera Stačí slézt z oblak a jít mezi lidi. A zdržet se dehonestování těch s jinými názory.
Jozef Kolek
bla bla bla
Mibus
@Jozef Kolek Buc buc buc.
Stačí to jako odpověď?
Juchin
Velmi trefně napsáno. Bohužel.
jerryx
Ale no tak. Zase vedle , většina Čechů nejsou rasisti, ale rovnostáři, ve smyslu toho, že chtějí stejné podmínky pro každého. Barva pleti nemá být handicapem ale ani výhodou. Čechům vadilo trapné poklekávání kvůli černošskému kriminálníkovi a vadí jim kriminalita migrantů, vadí jim Rakušan, který bojuje proti dezinformacím, ( což jsou jiné názory, než jeho) ale o hamburských demonstracích za chalifát řekne, že nestojí za řeč. A o antisemitismu bych pomlčel, na straně palestinských teroristů je OSN a většina zblblých levičáků, co je má pan Mertlík tak rád.
Mibus
@jerryx Většina Čechů jsou rovnostáři? Tuhle větu chápu tak, že ti méně snaživí a schopní chtějí mít stejný blahobyt, jako ti co se více snaží a proto mají. Tohle za socialismu prosazovali bolševíci. Když dva sousedi měli každý 2 kozy, jeden o ně pečoval a měl je. Druhý na ně kašlal a pošly mu. A tak sousedovi jednu zabavil. Když pošla i ta, sebral mu i tu druhou. Ve finále neměli nikdo nic, ale lenoch byl spokojenější. Tohle je to Vaše rovnostářství
jerryx
@Mibus Tohle je sporné, myslím, že každý chápe, že třeba Karel Gott byl bohatý neboť byl vynikajícím zpěvákem, totéž platí o pracovitých a podnikavých lidech.
lug70
Stačí se podívat vedle do Německa nebo Francie anebo do Švédska, hlavně do větších měst co tam dělají ty "černý držky" za bordel. Kriminalita migrantů tam láme rekordy, každodenní útoky s nožem, znásilnění, války tmavých gangů, hořící auta atd. Sice chápu, že Mertlík je už dědek téměř nad hrobem a může mu být všechno fuk, jestli i z ČR se stane druhý Afghánistán nebo Somálsko, ale copak nemá děti, vnuky? Copak normální člověk by přál svým potomkům osud bílých perzekvovaných vyvrhelů v islámském chalífátu? Na západ od nás k tomu už pomalu spěje. V Německu už dokonce byly demonstrace radikálů, kteří by chtěli z něj udělat chalífát s právem šária. To Mertlík je slepý, nevidí to a chce to i tady? Správný chlap a hlavně novinář by neměl kopat do lidí, co jsou proti tomu, ale měl by kopat naopak do těch, co nám ty tmavé migranty chtějí sem nasáčkovat.
Uživatel_5676142
@lug70 Pan Mertlík není žádný dědek nad hrobem , myslím ,že je rok nar.1965 a to je podle mne chlap v nejlepších letech a dle jeho názorům mu to asi není " fuk ", proto píše , jak píše .... nemusíte to číst . A kdo vlastně nám ty tmavé migranty sem chce "sáčkovat"? a teď mluvte nebo pište ...... hezký večer ..
lug70
@Uživatel_5676142 myslíte špatně, je ročník 1945. A kdo nám chce tu nasáčkovat migranty? Asi Ufoni, ne? Jak se někdo může tak blbě ptát, když je to všeobecně známo. No přece Brusel s Německem a to už od začátku tzv. migrační krize. Ale to nejhorší je zrada ministra Rakušana, který podepsal tzv. migrační pakt v němž je obsažena "povinná solidarita", což je jen jiný výraz pro kvóty a potom se vykroucel a lhal, že se vlastně nic neděje. Maďaři a Poláci se tomu postavili a hned avizovali, že se tím paktem řídit nebudou ani pod nátlakem. Odmítl se jim řídit i premiér Slovenska, Fico. Od našich strachem z Bruselu podělaných představitelů nic takového není slyšet. Kdo mlčí, souhlasí.
Uživatel_5543572
@lug70 Naposledy "sáčkovalo" migranty do Evropy Rusko přes svého vazala Bělorusko.
Richard Šebesta
@Uživatel_5676142 Píšete bludy. Nemáte přehled. Už jen ten Mertlikuv věk. Příště lepší informovanost než napsat PITOMOST . Pane uživateli.
lug70
@Richard Šebesta já myslím, že si tady toho Mertlíka @Uživatel_5676142 plete s bývalým ministrem financí Pavlem Mertlíkem, který je ročník 1961.
Richard Šebesta
@lug70 Souhlasím.
Pavel Maleček
Hm Mertlík se do údajného českého rasismu a antisemitismu pustil až třísky lítají. Jen si jaksi v tom dobrotrusném záchvatu nevšiml, že si sám pod sebou seká větev.
Ono totiž ono reprezentování "bílých" států barevnými navezenci nemá jen pozitiva. Za jejich úspěchy nemožno nevidět stovky, spíš tisíce bílých domácích sportovců, kteří přes tréninkovou dřinu nemají šanci reprezentovat svoji vlast. Prostě nejsou tak geneticky vybaveni jako pro výrobu sportovních úspěchů z Afriky dovezení jedinci (jak špičkové dojnice jen nedojící mléko ale medaile), pro legalizaci pobytu vydávaní za před válkou a bídou uprchlíky, prý hledající v bílých zemích lepší život.
Že právě tohle vyvolává onen Mertlíkem kritizovaný rasismus je nad slunce jasné. Vždyť až na výjimky už v dynamických i části vytrvalostních sportovních disciplín (krom těch v nichž je kromě svalů potřebná i hlava) už bílého sportovce neuvidíte. Stejně jako nedávné fotbalové mistrovství Evropy, co hlavně při zápasech států ze západní, tedy prý vyspělejší Evropy, spíš jako mistrovství Afriky vypadalo.
Ono prostě čeho je moc toho je příliš. A tak není divu, že i ve sportu se to proti původním sportovním ideálům obrátí. A na závěr pro Mertlíka koňtrolní otázka poručíka Troníka - proč v Česku žijící a trénující japonská oštěpařka olympijské zlato nevybojovala pro Česko, ale pro Japonsko ... a přesto jí Domažličtí kde žije nadšeně vítali? Kde je ten dle Mertlíka odporný český rasismus a vůbec celková národní ubohost ?
Uživatel_5670215
@Pavel Maleček Ty jsi demagog...😭😭👎
Richard Šebesta
@Uživatel_5670215 Du auch. Řikal mi kolega Rauch.
Richard Šebesta
@Pavel Maleček Souhlasím Herr Maleček. Je to tak. Dávám palec nahoru.
Michal Pinc
Dneska, bohužel brutálně pravdivé... ale co s tím my ostatní můžem dělat? Asi se jen smířit s tím, že svět se zasw změní až s našimi dětmi, a dbát na to, abychom je poučili o zkázách co přinášì komouši, náckové a jiní levičáci...
Avatar - Michal Trnka
Michal Trnka
@Michal Pinc Takže myslíš dnešní vládu a její voliče, že jo?
Michal Pinc
@Michal Trnka ne, proč?
Jozef Kolek
@Michal Pinc ty si mysliteľ !!