Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Je svět černobílý? O pravdě a lži jsem hovořil s Adolfem Hitlerem

7 komentářů

Pavel Vlček
Gott mit uns !!! Měli na rukávech, ale JHWH = Elohim = Hospodin nebyl s nimi !!! Že by snad správně mělo tehdy být psáno: Allah mit uns nebo Allahu Akbar mít uns ??? !!! ??? !!! -Sdílejte, než to smažete !!! Náboženství neni Opium, ale Dynamit !!! Pravil a napsal dnes upozaděný a utajovaný filozof Leonhard Ragaz !!! Bum bum bum !!! A jednovětné proroctví Baby Vangy Jagy Gazy o Klingonech ???
Frank51482
Karle, a jak dělá kozička?
Jan Macharacek
@Frank51482 No, tohle Franku nevědět! Ale podle vašich komentářů není divu, tavárišč.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Jak novinářský pisálek naznačuje, zločinec Hitler byl vlastně vizionář, když tvrdil, že nebezpečím pro mír jsou židé a Rusko, což současnost v Gaze a v Ukrajině potvrzuje.😎
Pavel Vlček
@RASPUTIN
Evropské Národy se budou učit od Izraele a od Židů, jak se vypořádat s Islamizací a Terorismem !!! Sdílejte, než to smažou !!! Svaz evropských islamizovanych pašalíků - Bruselistán - Evropský Svaz - SEIP = E.U. je Titanic !!!
jerryx
Podle autora Princezny Jasněnky je svět černobílý, slušný člověk věří Fialově vládě a zbytek jsou dezoláti. ( Bohužel je jich 75%)
Pavel Vlček
@jerryx
Pražáci a StředoČeši věří vykutalené vymňouknuté brněnské vládě PětiDemolice ODSTAN v čele s Máchalem Signalistou Nutelou Kečupem Fiaskem !!! A o tom to je !!! Pán Bůh s Námi a Hodnotový Dozimetrický Slizký Lhář pryč !!!