Komentáře

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Většina Izraelců si myslí, že… Nevěřte všemu, co tvrdí „zaručení znalci“

13 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Netanjahu jenom ukazuje, proč nikde a nikdy neměli židy ve světě rádi. Je to nesnášenlivý a agresivní národ😶
Tomáš Císař
"Nám Čechům ohledně Izraele levičáci vymývají mozky! Už si nesmíte nic sami myslet! Oni vlastně ani sami nemyslí, názor musí být hlavně progresivní! Lidé co zastávají jejich zlé a ošklivé názory vlastně nemyslí a jsou to jen levičáci, levičáci, levičáci, ... uughh reee!"

Mno, já si jich právěže ve veřejném prostoru ani moc nevšiml - samozřejmě pár se našlo. Osobně jsem si třeba vůbec nevšiml, že by někdo kdo je proti současnému Izraelskému postupu říkal "co si většina Izraele myslí". Spíš je tu - ve většinovém názoru i ve veřejném prostoru - veliké moře velmi striktních pro-Izraelských, zastánců Izraelského postupu... Ale když pan Fištejn říká že i to je ohroženo...
Avatar - Pavel Mikel
Pavel Mikel
Dobrý den, děkuji za nadějné informace. Ať žije stát Izrael a jeho obdivuhodní občané. ❤️‍🔥🇮🇱.
Volám dohled Reflex.
Zakažte urážlivé reakce psychopata který si sám říká, že je ruský Krach.!
Zdravím pana Fištejna a dík Reflex za to, že dává příležitost 🙏🏻👋🏻
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Pavel Mikel ...už z toho zadku prožidovského Reflexu vylez ferdo, jsi směšný😂
Saša Krach
No.Myslim si že Izrael se už pomstil mnohonásobně ..A Izrael ví že.Hamas nikdy nezníči...Nábor bojovniků po bojích se zvýšil...A peníze dostanou. Tak co udělat..kdo to ví....já ne.
Netanjahu po válce čeká soud za skutky před válkou...tak proč pospíchat že....😝
Uživatel_5542819
Fištejn pozná názor väčšiny Izraelcov ? Fištejn kecá ! Ostatne, ako obyčajne ...
Petr Oberdorfer
@Uživatel_5542819 Jestli je tohle jediné, co dokážete k tématu říct, proč nejste raději zticha?
martin simunek
@Uživatel_5542819
Raději mlč!
Tomáš Císař
@martin simunek 😥
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Židovský stát stojí a padá na obrovské soudržnosti obyvatelstva, na obrovské loajalitě ke státu. Přesně proto je tam povinná vojenská služby pro muže i pro ženy a s výjimkou ortodoxních tu službu plní opravdu všichni a dobrovolně. Oni prostě a jednoduše BRÁNÍ svůj stát. To není jako u nás, kdy značná část národa by klidně dala zemi rusákům či jiné velmoci výměnou za nižší ceny energie nebo jinou vyžírku. Dej mi levnou naftu a plyn a vezmi si, co chceš... Židé vědí, že proti nim stojí brutální arabská přesila, která čeká na to, aby je zničila. Ostatně přesně proto tam má Česko dobré jméno, Izrael nezapomene na podíl Československa při vzniku státu. A jestli něco slouží ke cti bývalému prezidentovi Zemanovi, tak jeho vztah k Izraeli. Možná jediné pozitivum, co bych na tom vypelichaném jezevci našel...
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Hlupáku jak můžeš ty pan nikdo trpaslík který píše dlouhé články na jedno brdo urážet Zemana který o proti tobě je obrem ....Vysvětlení je jen jedno ..hlupák se na více nezmůže....
😝🐂🐂🐂🐂🐂🐂
Tomáš Císař
@Saša Krach Travička zelená, to je moje potěšení...
Tomáš Císař
@Uživatel_5734171 A kam ta válka vedla nebo povede? Jediný rozumný cíl je dostat ven rukojmí.

Jediné řešení je že Arabové z Gazy odejdou. Nebo odejdou Židé...

Tohle není "obrana". Hamás nelze zničit. Čím víc Izrael likviduje životy Gazánců, tím větší podporu bude mít ta organizace co proti němu bojuje. A Hamás do toho taky přesně proto šel ... a Izrael se "chytl" (teď jen jestli měl jinou možnost...)

Je ta akce Izraele v Gaze tak brutální, protože to v těch podmínkách jinak nejde, nebo protože je jim to prostě jedno? Respektive, anebo ještě hůř, protože chtějí být brutální, protože se prostě chtějí mstít, protože jim dávají najevo ať jdou?
A vy a vám podobní, položili jste si zatím tuhle otázku vůbec...?
Některé hlasy z Izraelské vlády by tomu nasvědčovaly.

Poznámka na okraj: Jen si to matně pamatuju, tak kdo ví, co je n tom pravdy, ale na Ukrajině prý během války vzrostlo uznávání Bandery za hrdinu. Každopádně je známý fakt že západní Ukrajinci ho uctívají odjakživa, protože _bojoval proti Rusku_.

Další poznámka: Kdyby nastěhovali Izrael k nám, a pár nás při tom vyhnali a vybili, taky se s tím moc nesmíříme. Otázka je kdybychom se s tím už smířili, ale vzájemné násilí by to určitě protahovalo.