Zprávy

Zpět na článek

Situace v Kurské jaderné elektrárně je vážná, řekl na návštěvě zařízení Grossi

17 komentářů

bella.
Vážení, abychom to upřesnili, Rusové n e o h r o z i l i jadernou ukrajinskou elektrárnu na začátku války a dokonce to vysvětlovala i " jaderná bába " Dana Drábová ( kterou od doby co se dala na politiku nemusím ale odbornost jí neberu ). A nejen to, měla o tom zmínku na přednášce FEL ČVUT!
Zato nyní je problém obrovský.Jaderná ruská elektrárna je taková , jaká je a Ukrajinci útočí na ni drony.Dnes jsem četla zahraniční tisk a Ukrajinci se k útokům na tuto elektrárnu prý neznají.
Takže - abych to shrnula, nebezpečí je obrovské.
Ve válkách se na jádro neútočí.Jenže Ukrajinci , jsou-li schopni teroristického činu proti civilistům celé Evropy a narušení vodního ekosystému vyhozením NordStreamu do povětří jsou možná schopni i útoku zde.A i zde jsou schopni to svalit na Rusko. Takže je zde precedens a tedy prosím proukarjinské zde osoby, aby mě neotravovaly bláboly o nevinnosti UA a snažili se být v této situaci rozumní.
Zelenskyj neustále vyzývá Německo, aby mu dalo souhlas použít rakety a Němci mlčí.Chápu to tak, že Zelenskyj chce na ně hodit masakr 3. světové.

Oploťte Ukrajinu a už ji k nám nepouštějte.

Mimochodem, četla jsem dnes zábavný narativ, (jak jinak, než u
Lukačoviče 😄 ,majitele Seznam.cz) , že mladí branci - Ukrajinci odmítají střílet a utíkají z fronty!
Já bych Lukačoviče opravila 🔨!
Utíkají, neb se bojí o sebe, né že nechtějí střílet na Rusy!
A protože Ukrajinci jsou jiní a nějak disciplínu neuznávají a tihle branci zdá se, že vůbec ne , tak když nevystřelí a zdrhnou , nepřítel zcela jistě skolí jejich chrabřejší druhy. S tímhle "materiálem " toho Zelenskyj fakt moc nezmůže.
Dostal miliardy za vedení plynu přes UA, kdy vyhodili NordStream tak snad má dost na vycvičené žoldáky.
Voják poslechnout rozkaz musí, jinak ohrozí ty ostatní, ale vykládejte to UA!

Doporučení:
--
1) každé zprávy na Seznam.cz majitele Lukačovič přehodnoťe svým inetektem a empirií a pro sichr se ještě zeptejte těch chytřejších.
2) každý článek
Pavel Nyklíček
@bella.
Na každé válce je dobré, že po ní přijde mír.
Těšíme se.
bella.
@Pavel Nyklíček
V tomto případě není na co !
--------------------------------------
Vladimír Vanin
Ukrajinci od začatku valky neutočí na vlastni ani cizí jaderné elektrarny. O něčem takovem nejsou žadné důkazy. Vše co tvrdi russove je přesně naopak. Je spostu videí, kde se sami rusové natačí jak odstřelují zaporožskou jadernou elektrarnu. A o den později vyjdou rusove s prohlašením, že na ně Ukrajinci útočí.
Stejně tak to bylo když vybombarsovali kostel plnych lidí. A o par tydnu později za to hadejte kdo mohl. Rusove se diskreditují sami. Stači si kolikrat jen počkat. Raketu, kterou ukazovali russové, že Ukrajinci odstřelovali elktrarnu se otočila a z nějakeho důvodu letěla směrem od russů.
Tady bych se vsadil, že to bide podobně jak na Donbase. Nejdřiv střílí směrem na Donbas a pak na Ukrajinu, jakože vy jste si začali.
Ale samozrejmě připoštim, že se muže jednat o nějaky výzkumný dron nebo o utočný dron, ktery ale neměl primarně trefit elektrarnu ale byl při akci sestřelen.
Osobne bych se zdržel horkohlavých výslovů.
bella.
@Vladimír Vanin
dron ve válce může být tak akorát průzkumný, nikoli výzkumný
Zbytek - no comment !!!
------------------------------------
lug70
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Rudolf Forman
Vyhledej stín, Rusáku.
Pavlína Klimešová
@lug70Na Zelenáka se nemohu ani podívat, mstivý ksicht, jak se vytahuje, že už mají balistiku, také mám obavy, tento člověk je schopen všeho,zrodil ho západ, ten by se měl teď hodně snažit, aby ho ukočíroval, jinak to odneseme všichni.
reproman
@Pavlína Klimešová Kušuj, báryšňo.
Vladimír Vanin
@lug70 proruske filcky by se za mne mněli odstěhovat do ruska. Jistě se jim tqm bude libit. Nebo přinejmenšim vystřízlíví. Zda se, že přijimaní ruske propagandy v denních davkach je silně navikové a může ppškozovat schopnost vidění realneho světa a logickeho uvažovaní.
Tvrdit, že je agresor oběť a obět je agresor to vyžaduje buď krajní nedostqtek intelektu nebo přiliš velke davky ruske propagandy. Doporučuji dočasny detox a vylet napřiklad na ryby. Aspoň tyden až dva bez internetu.
Dr. Mour
Pavel Nyklíček
@lug70
Jadernou záležitost bych tak viděl někde v řadách hnutí, jako je Hizballáh nebo ANO 😄, ale ani Čína ani USA ani Rusko to nechce.
Každý kdo má doma televizi nechce ani v ní vidět jaderný hřib.
Hřiba máme v Praze u pirátů to stačí a Putin se bojí i bacilu, takže společně s Babišem, co se bojí vajíček tu máme příposerky a ti nikdy nejdou tam, kde něco hrozí a bez ochranky už ani nespí.
Jsou už příliš staří a počítají poslední slunné dny a svit hřibu jim radost neudělá.
Jan Fassmann
Italskej expert, nevím to na 100ˇ% ale v Itálii podle mne žádná jaderka nejni, my je máme už moc let a fungují, ale samo tady se to zase spojuje s invazí, co kdyby takové autor(ka) konečně dostali na hubičku a probrali se, co 68 to byla Invaze i od ukrajinců
Rudolf Forman
Zkus to česky, chasníku.
Vladimír Vanin
@Rudolf Forman obavam se, že česky moc něponimajet
Vladimír Vanin
@Jan Fassmann zajimavé tvrzení. Pak to byly i bělorusové, Gruzinci, Moldavci, Litevci a dalši.
Vim, že pro Čecha je to težko pochopit, ale kdyz jsi současti nějqke federace pqk armada teto federace se bere jako celek. Jako napřiklad americka. Většina amerických vojaku je z Texasu. Takže na Irak dle vas zqutočil Texas?
Navic Rusak od 17. Století neutočil vlastními moskovitskymi silami ale porobenými a zmanipulovanými narody.
Mnoho ukrjinců odřekli sloužit v okupačních vojskach byť puvodbě byly součastí prvně přichozích. A proč? Protože jim došlo, že je zneužili a oni nešli na žadnou ochranu před invazí ale jen tupě jako okupant.
Takže nesuň sem něco o čem nic nevíš. I ukrajina byla okupovana, byť vstoupila puvodně do SSSR jako rovny s rovnym. Bohužel jak už to s rusakem byva za nedlouho přišli nejen o sva prava a svobodu ale i o životy a domov.
Zkus si něco počist o hladomoru na Ukrajině a Kazachstanu. Třebas tě pak ty soudy přejdou.
Moskva vždy vladla silou a manipulaci. To co Češi zažili to je jen prochazka sadem
bella.
@Vladimír Vanin
Hele už mě otravují lidi co furt před sebou tlačí hladomor na Ukrajině.On byl i v Rusku a proč byl si proboha v dějepisu najděte!A pokud bude učitel blekotat tak , jak vy všichni, běžte do knioven a studujte, jak to bylo.
Dneska je totiž dějepis totálně upraven a nejen o hladomoru.
bella.
@Jan Fassmann
Prosím tě, aspoň si vygoogluj kdo to je, co dělá!
-----------------------------------------------------------------
Ztrapňuješ se !