Rozhovory

Zpět na článek

Vass: Žene se na nás bouře. Pokud neubráníme naše hodnoty, bude to začátek zahnívání světového pořádku

14 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Vaše hodnoty jsou pisálku pro většinu občanů lživé a máte pravdu, zahnívají a páchnou.😉
Saša Krach
Celé je to na voliči....Můžeme volit na Slovensku nemůžeme. Tudíž je to na nich,,,,a dá se napsat.
Naše zbytečná starost....
A tak to je...😂😂😂😁😁
lug70
Na Slovensku této chobotnici "něčích" zájmů začala být půda horká, tak se stěhuje kout pikle k nám do Prahy k vůli chystanému slovenskému zákonu o cizích agentech. Na Slovensku musí velmi dobře vědět, co jsou ti Globsec zač, že to jsou škůdci a proto na ně cílí zákon o cizích agentech. Takže činnost této chobotnice zrovna košer nebude. Na stránkách Globsecu se nedozvíte, kdo to financuje, tedy komu vlastně slouží. Ten někdo zřejmě nechce být vidět. České zákony v tom vyžadují transparentnost s povinností vydávání každoročních výročních zpráv. Uvidíme, jestli vůbec něco vydají. Jinak, nás občany ČR by mělo sakra zajímat, proč se v mafii Globsec tak intenzivně angažuje prezidentčík Pávek. Čí je to vlastně loutka. Já osobně podezřívám, že je to loutka zbrojařských korporací. Politici by měli mít stopku v členství v takových pochybných organizacích, protože to vždy zavání korupcí a službě cizím zájmům.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@lug70
a nevadí ti, že se tam angažuje i Babišovo ANO?...))))) Patrně je k tomu Aspen institut donutil...
Avatar - epr3
epr3
Globální bezpečáci prý už existují 20 let...😂 v životě jsem o nich neslyšel ani nečetl.
A s tím zahníváním, jste už těch dvacet let pozadu. Tzv. Západ už minimálně po tuto dobu pěkně vyhnívá zevnitř, a ta vaše konference to rozhodně nespraví.
jerryx
@epr3 Před 40 ti lety se tu sešli jim podobní , jmenovalo se to ,,Za mír a život proti jaderné válce." To ještě pamatuju, mělo to stejný význam - žádný.
King I
Jak chceš ochránit hodnoty
západního světa před dutým fízlem, který nedokáže vyjmenovat jedinou planetu sluneční soustavy? Toho blbce postavíš před zrcadlo a on se začne družit sám se sebou.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Problém je, že každý si pod pojmem "naše hodnoty" představuje něco jiného. Ona je to taková obecná fráze, za kterou se schová ledacos. Pak nám třeba třikrát rozvedený mladý Klaus staví svůj program na ochraně tradiční rodiny, nebo ekonomičtí migranti Bureš s Okamurou nás chtějí chránit před ekonomickými migranty... Atd.
King I
@Uživatel_5734171 Svoboda jednotlivce, rovnost před zákonem, demokracie, právní stát, pluralismus, lidská práva, respekt k jednotlivci a jeho důstojnosti, odpovědnost a spravedlnost.

Prostě všechno to, co v tom východním bordelu není nebo je jen částečně.
jerryx
@King I Tak proč se to progresivisti, jejichž hnutí je čistě západní, snaží všechno zničit a vnucují nám klimaalarmismus, woke kulturu 72 pohlaví a podobné blbosti?
King I
@jerryx Do hlav úchylů nevidím, ale mají na to právo. Zato nechápu heterosexuály, že si to nechají líbit.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Novinářský pisálku co je to taký pojem "naše hodnoty" a kdo je to vůbec ti "neubráníme" ?😂
King I
@RASPUTIN Naše hodnoty jsou takové, že to co z nás každé ráno vypadne má větší sebeúctu, než ty jsi kdy měl.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@King I 😎