Zprávy
Zpět na článek
Češi žijící v cizině budou moci od příštího roku volit korespondenčně, prezident podepsal novelu zákona
23 komentářů
Jan Nowak
2
My v cizině nepřenecháme republiku těm prašivým, prorusáckym a podobným bolševickým hnusům naši vlast.
Přejít do diskuze
Jan Nowak
@Frank51482 Tupý Čecháčku ! V civilizovaném světě u civilizovaných národů je to normálka. Samozřejmě, že Češi v cizině nebudou volit prorusácke strany a podobné gaunery. Proto mají takový proRusáci- kolaboranti strach, že by mohlo až 600000 správně volit.
Miloš Paul
To bude kvikotu Bláboly a jeho nohsledů. Není to Čech, tudíž se oprávněně bojí Čechů v zahraničí, to jsou totiž ti, co v hlavě něco mají. A kobliha jim nestačí na zblbnutí.
Jen se divím blábolíkům, že tu ještě otravují, když dostali od rasPutina takovou nebývalou nabídku konečně odtáhnout i s Konečnou do toho ruského ráje.
Jen se divím blábolíkům, že tu ještě otravují, když dostali od rasPutina takovou nebývalou nabídku konečně odtáhnout i s Konečnou do toho ruského ráje.
Saša Krach
Tak si nemůžu vzpomenout co prezident koalici nepodepsal...
Ale myslím že jsem někde četl že udajne podojil krávu..😂😂😂😮
Ale myslím že jsem někde četl že udajne podojil krávu..😂😂😂😮
Frank51482
A čekal snad od blbé gumy někdo něco jiného? Kolaborant podepíše vše, co mu pětidemolice předhodí.
Pavel Nyklíček
@Frank51482
Babiš teď vstoupil do dvanáctidemolice.
Jsem zvědav co podepíše až mu to předloží jeho vedení.
Babiš teď vstoupil do dvanáctidemolice.
Jsem zvědav co podepíše až mu to předloží jeho vedení.
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Zřejmě úplný deál bude Slovensko a měli bychom si z něj vzít příklad.
Pomohl jsem vám?
Zřejmě úplný deál bude Slovensko a měli bychom si z něj vzít příklad.
Pomohl jsem vám?
Pavel Nyklíček
@lug70
Každý politik ve chvíli, kdy je u moci, bude vždy vždy dělat vše pro to, aby u moci zůstal.
Rozčilovat se nad ohranými praktikami může pouze ten, kdo sleduje politiku jen velmi krátce.
Proto je politika zábavná a já osobně již 30 let nemám pocit, že by mi nějaký politik pomohl.
I přes to se mám slušně a články píši jen tak z plezíru.
Každý politik ve chvíli, kdy je u moci, bude vždy vždy dělat vše pro to, aby u moci zůstal.
Rozčilovat se nad ohranými praktikami může pouze ten, kdo sleduje politiku jen velmi krátce.
Proto je politika zábavná a já osobně již 30 let nemám pocit, že by mi nějaký politik pomohl.
I přes to se mám slušně a články píši jen tak z plezíru.
Pavel Nyklíček
Máme tu svobodu slova a názoru, takže můžeme ještě pořád svobodně volit na základě pravidel těch, kdo volby vyhráli a my jsme je volili.
Největší a dle mého názoru nejméně potřebný je potenciál voličů dříve narozených.
Na lůžka LDN chodí lidé a vedou ruku tisícům ležáků.
Důchodce je navíc rentier státu a stát se o něj stará. On by již volit neměl.
Důchodce nemá potřebnou kapacitu, jak státu vstupovat do ekonomiky a ne každý je 100 % schopen vnímat co se kolem něj děje.
Sám se v důchodu rád volební možnosti vzdám, abych nebyl pro ostudu.
Dle mého je každý volič různých hnutí pro ostudu bo hnutí nevychází z demokratického základu a je pouze o jednom vůdci...👎
Vidíme to v Rusku, na Slovensku atd, kde jeden vůdce je....bohužel.
Největší a dle mého názoru nejméně potřebný je potenciál voličů dříve narozených.
Na lůžka LDN chodí lidé a vedou ruku tisícům ležáků.
Důchodce je navíc rentier státu a stát se o něj stará. On by již volit neměl.
Důchodce nemá potřebnou kapacitu, jak státu vstupovat do ekonomiky a ne každý je 100 % schopen vnímat co se kolem něj děje.
Sám se v důchodu rád volební možnosti vzdám, abych nebyl pro ostudu.
Dle mého je každý volič různých hnutí pro ostudu bo hnutí nevychází z demokratického základu a je pouze o jednom vůdci...👎
Vidíme to v Rusku, na Slovensku atd, kde jeden vůdce je....bohužel.
lug70
Zrovna jsem si vzpomněl na interview s Pekarovou-svetrovou, která na dotaz redaktorky, co TOP09 chce dělat s klesajícími volebními preferencemi, s úsměvem na rtech a jiskrou v oku odpověděla, že zavedou korespondenční volbu. Ti šmejdi musí mít plán, jak volby podvodem ochcat aby se udrželi u koryt. To fakt smrdí podvodem na sto honů. Pro nic za nic by tu korespondenční volbu tak urputně neprotlačovali. Korespondenční volba musí skýtat reálné možnosti volebního podvodu. To je jisté.
Lior Chaos
@Jan Nowak
A jaké čecháčky vlastně vlastně myslíš, když jsi sám zřejmě jeden z nejtupějšich ? To je tak, když si ti migroši myslí, že rozumí situaci v Česku nejlíp. Vědí tak akorát kulový.
A jaké čecháčky vlastně vlastně myslíš, když jsi sám zřejmě jeden z nejtupějšich ? To je tak, když si ti migroši myslí, že rozumí situaci v Česku nejlíp. Vědí tak akorát kulový.
Lior Chaos
@našinec Co je těm rádoby “vlastencům” vlastně do toho, co chtějí lidé, kteří tu žijí ?
IQ 107- PePa Pávek se opět projevil jako automat na podpisy. Co se taky dá čekat od zelené bolševické gumy.
IQ 107- PePa Pávek se opět projevil jako automat na podpisy. Co se taky dá čekat od zelené bolševické gumy.
našinec
@Jan Nowak Možná je to jinde normální, ale ne tak v takovém rozsahu, jež se připravuje - možnost volit až 4 generace nazpět. Jsem zvědav, jak lidé žijící v cizině, s nadšením poběží do Česka splnit svou brannou povinnost v případě války. ....Jinými slovy, válku by migranti chtěli, ale bojovat ne.
jerryx
Oni mu poradci poradí, že jednou nemá něco podepsat, aby to nevypadalo tak blbě.
našinec
To bude nádhera, až se voleb do PS bude účastnit třeba 20 či 30 miliónů Čechů. Přitom k české národnosti se v předminulém sčítání lidu(2011) přihlásilo 6,7 mil. obyvatel ČR.
našinec
Je to paradox. V jiném článku zde na RX Mertlík ve Zpětném zrcátku vysvětluje, že náplavy z ciziny jsou také Češi a zde zaznívá, že lidé, žijící v zahraničí, kteří se budou cítit Čechmi, budou moci volit. A pak že nejsme veliký národ!