Komentáře

Zpět na článek

Anketa: Takové věci dělali fašisté, říkají slovenští umělci na konání tamního ministerstva kultury

15 komentářů

Peter Balta
presne tak. fasisticka liberalna banda musi skončiť.
Avatar - našinec
našinec
Fico se na SVK chová obdobně jako Fiala v ČR. Doufám, že si naši politici nevezmou příklad ze SVK ohledně doživotních rent. I když u nás jsou zase příspěvky pro registrované umělce, atd.
giorgio287
Souhlasím. Progresivní fašisti, co poštvali na premiéra Fica vraha, by měli být exemplárně potrestáni.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
I na Slovensku by se měli vrátit k dobrým zvyklostem předků, kdy "umělci" a cikáni směli vstoupit na území obce jenom se souhlasem starosty a jenom po omezenou dobu.😉
King I
@RASPUTIN na Reflexu by se měli vrátit k dobrým zvyklostem svých předků a vynést blbce, komouše, kolabranty a jinou špínu z diskuzí. Jediný problém je, že by nás tu zůstalo asi 10.

Tím "nás" samozřejmě nemyslím tebe, šel bys první, splňuješ všechny kritéria.
giorgio287
@King I
Správně soudruhu! Vrchní cenzorská s v i.n.ě Foltýn z tebe musí mít radost. Nicméně pokud umíš číst, zkus někdy Ústavu. Tam se dočteš, že cenzura se nepřipouští.
King I
@giorgio287 Soukromých subjektů se zákaz cenzury netýká, génie. Zákaz cenzury je tu hlavně proto, aby tě hned po narození nemohli shodit ze skály.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@King I ...Jsem rád, že vy směšné postavy jste v menšině proti většinové části slušných lidí Česka.😀
Jan Macharacek
@RASPUTIN Jaķo vždy rasistické a hloupé.
Jozef Kolek
bla bla bla
nech žije Fico !
King I
@Jozef Kolek A jak je to dál?
Jozef Kolek
@King I to se nikdy nedozvíš!
lug70
Jak kdysi někdo řekl "fašisté v budoucnosti budou sami sebe nazývat antifašisty". Skuteční (liberálně-progresivní) fašisté byli na Slovensku po právu odstaveni od moci ve volbách na ně bohovsky nasranými lidmi, ale furt vystrkují růžky, nálepkují a hlavně bonzují na Slovensko v Bruselu. Kdyby to co do Bruselu donášejí byla aspoň pravda, ale oni vloženě lžou a ještě vyzývají Brusel proti Slovensku k sankcím. Progresivce však štve nejvíc, že Ficova vláda, respektive ministryně kultury Slovenska zastavuje státní penězovody, které minulé vlády zavedly na zvrácené progresivní LGBT, gender agendy a "umělecké" projekty. Zkrouhla taky na ně napojené (ne)ziskovky. O prachy jde vždy v první řadě, proto ti progresivní paraziti tolik řvou.
Miroslav Rys
@lug70 Nejvíc tady řveš ty. V hlavě prázdno, z kultury znáš nanejvýš Honzíkovu cestu, kterou jsi doslabikoval v 9. třídě, ale řveš jak Pitomio, když si skřípne pracku do dveří, protože si dveře bez karambolu otevřít neumí 😀😀
lubhol
Hvorecký, proč do toho pletete pravici? U vás se jedná o populistickou levici a nacionalisty.