Divoký kačer

Zpět na článek

Rekordman z Olomouce si dokázal vyřídit digitalizované stavební řízení. Prezident mu udělí vyznamenání

17 komentářů

Katka Moudra
😆👍Trefné.
dusanhamal
Vážení, co to zase za blbost. Proč by ho měl odměňovat prezident. Piráti si jednoduše nasadí jedince, který všechno zvládne a najednou se stane to, že stavební řízení vlastně systémově funguje. A to že 99% lidí s tím má problémy to už nikdo neřeší. To by měla především řešit vláda, která, jen tiše přihlíží, jak to zase zpackali....
moniak16
@dusanhamal přečetl jste si v článku upozornění?

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.
Uživatel_5456448
Každý kdo něco stavěl a potřeboval k tomu stavební povolení ví, jak to tady v tom Kocourkově chodí. Bez úplatků, hezky osobně předaných těm, jejichž úkolem je jen prověřit dokumentaci a poslat ji co nejrycleji dál to nejde. A jak by se měly úplatky předávat digitálně. Mně je jasné, že tady jde o bojkot úředníků, kteří by mohli být ochuzeni o jejich "práva". Říkejte si co chcete, a možná že tady diskutují právě ti potrefení, ale z toho snad 154. (tedy předposledního, jen před Kamerunem) místa na světě v rychlosti vyřizování stavebního řízení se asi jen tak nehneme. I díky "žurnalistům", kteří se na celé situaci díky svým článkům nestydatě podílejí.
Alena Váhalová
@Uživatel_5456448 i já mám stejný názor, hlavně úředníci se brání. Já pošlu něco přes datovky a úředníci chtějí osobní návštěvu, potom odpoví dopisem do vlastních rukou.
Georg Waldman
Mezi slepými je jednooký králem.
honza1212
O stavebním řízení vím pouze to, o čem se v současnosti diskutuje. Ale když jsem nucen koukat v tv na Bartoše, zvedá se mně žaludek. Ten špindira si myje vlasy tak jednou ročně, má je mastné, je to na blití. Oblek od promoce nečištěný, košili špinavou, nevyžehlenou, ta jeho musí být odvážná s ním vlézt do postele. Vždyť musí smrdět.
Odpornej chlap.
reproman
@honza1212 Myjete se dvakrát denně pod předkožkou?
Uživatel_5316639
No nevím jak moc to funguje, když si na to musíte vzít týden dovolené.
moniak16
@Uživatel_5316639 přečetl jste si v článku upozornění?

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.
Frank51482
Tak od nějakého zavšiveného hloupého feťáka nikdo nemůže očekávat nic dobrého.
daniel zaricky
@Frank51482 koho tím myslíte?
reproman
@daniel zaricky Asi toho bezďáka co bivakoval před úřadem vlády.
Ladislav Čižmár
Keď sa na slonsky 1.7.2018 spustila elektronicka komunikacia s daňovym uradom i ja som pri počitači presedel tyždeň bez vysledku až tu zrazu mi vyskočilo okienko potvrdenie o prijati. Cely bez seba som vyskočil od počitača a bežal za manželkou že môžme isť na dovolenku, cela rodina sa tešila až do doby keď prišla poštar s dopisom na podpis. Daňovy urad mi uložil pokutu za nepodania daňoveho tlačiva 30 euro. Na konci potvrdenia bolo malymi mismenkami napisane neprijate.😆
reproman
@Ladislav Čižmár Potom ale žádnou medaili nemůžete dostat. To je Vám, doufám, jasné.
Jana Nováková
Výstižné 😝
King I
Jak zhulenej byl?