Komentáře

Zpět na článek

Německo před zemětřesením: Nárůst kriminality migrantů a katastrofální Scholz posilují opozici

55 komentářů

diskutujici
To jsou věci. Chtěli ležet na zádech, že noví doktoří a letečtí inženýři za ně budou makat a ono prd. To naštve 😊 Škoda jen, že to jsou naši sousedé, navíc bez plotu. Chyba, velká chyba.
Richard Šebesta
Merkelová říkala my to zvládneme. Mýlila se a Olaf je toho názorným důkazem.
King I
@Richard Šebesta Nešaškuj, kdo tě má pořád poslouchat...
Richard Šebesta
@King I Pro tebe to nepíšu. Je to pouze pro inteligenty ! Asi tak moulo.
Avatar - epr3
epr3
@King I Oni to germáni jako zvládli? Že jsem si nevšiml.
Frank51482
Jednou i skopčáci přijdou k rozumu, ale jestli to nebude příliš pozdě.
Josef Franz Menoušek
@Frank51482 Nun, Vy jste ale tupoun . . .
Avatar - epr3
epr3
@Josef Franz Menoušek Ty jseš zjevně mnohem tupější. Máš snad dojem, že to u Němců, potažmo v celé Evropě, probíhá všechno správně?
Frank51482
@Josef Franz Menoušek Menoušku, ty jsi vypatlaný ko.ot.
Avatar - našinec
našinec
Přijeli se pomstít za vraždy svých blízkých a zničení jejich domovů. S tím se muselo počítat.
Miloš Paul
Stále nahlížíme na muslimskou imigraci naším evropským křesťanským pohledem. Pokud nám nedojde, že Korán zakazuje svým věřícím jakoukoliv manuální práci jako zločin zotročení, tak stále nebudeme chápat ty migrantske hrdlořezy.
Základem je tedy skutečně to, co chce AfD. A to že každý migrant bude muset povinně umět německy a podepíše souhlas s německou ústavou. Jinak vyhazov. Přeloženo pro sluníčka: žádné mešity, žádné madrasy, žádné podporující neziskovky v převaděčství.
Tohle se již brzy bude přetřásat v parlamentech spolkových zemí hned za našimi hranicemi, protože AfD volby vyhraje.
King I
@Miloš Paul Tak to jim asi na stavby už od 7. století jezdí zedníci z Ukrajiny
reproman
@King I Oni sami nic nestavěli vlastnima rukama. Nezaložili žádné nové město - stavěli na základech těch, která vyplenili nebo která našli opuštěná. A jako stavitele buď najimali nebo zotročovali jiné národy. Představte si, že především Židy.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Miloš Paul
tohle je dobře naivní představa. Ještě by mohl třeba podepsat, že nebude páchat terorismus...))) Ten problém migrace je ten, že tam jsou lidé, kteří nemají co ztratit. To je hnací motor všech teroristů světa. A je jedno, jestli to jsou teroristé komunističtí nebo náboženští. Politikům z AfD nebo u nás SPD nejde o řešení. Jde jim jen a pouze o to dostat se k moci. Jak to trefně označil Michal Horáček, jsou to komerční nacionalisté. Migrace nemá jednoduché řešení. Momentálně je důležité další migraci zastavit a investovat do technických a personálních prostředků. Armáda, policie atd. A především zrušit MOTIVACI dalších migrantů, tedy od základu předělat sociální systém...
King I
@Uživatel_5734171 Má pravdu v tom, že mají zakázanou manuální práci, jen zapomněl dodat, že pro druhé - to je pro ně otroctví. Všechno si mají dělat svépomocí. Tak si všichni svépomocí vykopali ropu – až na Palestince. Proto jsou tak celoživotně v pi. Jen Afgháncům se nechtělo kopat, tak sejou mák.
King I
Největší expert na ilegální migraci široko daleko, známý pod uměleckým pseudonymem Šebesta, by nám mohl vysvětlit, proč o násilné činnosti migrantů slyšíme hlavně z Německa, kde je podíl 0,3% migrantů na obyvatelstvo, nebo Švédska, kde je podíl 0,2% migrantu na obyvatelstvo, zatímco jsme nic neslyšeli o kriminalitě migrantů ve Slovinsku, kde je jejich podíl 30% na obyvatelstvo, či v Maďarsku, kde to dělá16% na obyvatelstvo. ČÍM TO ASI TAK BUDE? Čím víc jich je v populaci procentuálně, tím jsou hodnější?
Miroslav Rys
@King I Šebesta a procenta?? To si myslím, že neklapne 😏
King I
@Miroslav Rys Aha... 😁 To jsem asi přehnal.
Avatar - našinec
našinec
@King I Kde sis ty čísla vycucal? Jinak v roce 2020 bylo v HU 2,8% migrantů, v ČR 5,4% a v SLO 6,1%.
King I
@našinec Ty tady vidíš každého 20. člověka migranta? To snad nemůžeš myslet vážně... Kde sis ty čísla vycucal? Odpověz.
Avatar - našinec
našinec
@King I Migranti nejsou jen muslimové a statistika je neúprosná. To tvá čísla byla asi důsledkem popíjení, že?! V současné době je to v ČR každý desátý.
King I
@našinec Jak ty si jako proruská svi.ně můžeš brát do huby ukrajinské válečné uprchlíky? Kdo je ten zbytek?
Avatar - našinec
našinec
@King I Ty jsi blbej jako všichni příznivci vládní koalice. Statistika nerozeznává migranty. A stejně jako vládní politici jsi taky prolhaný, viz tvoje čísla. Zkrátka, svůj k svému. Však už se říká, že ODS volí v běžném životě neúspěšní lidé.......Ty tvoje čísla mohou maximálně vyjadřovat podíl na nelegální migraci na "Západ" či Německa z hlediska migračních cest.
King I
@našinec Co to tady zkoušíš za triky?
reproman
@King I Člověče, víte vůbec, kolik u nás žije třeba Slováků? Kolik techniků a manažerů z různých společností z celého světa? Kolik Ukrajinců se u nás usazovalo už před třiceti lety? (Mám mezi nimi pár dobrých známých). I moje prabába, ač jsem Čech se vším všudy, byla vlastně migrantka.
reproman
Snížit kriminalitu lze velice snadno: Nekriminalizovat banality jako loupeže, znásilnění nebo menší vraždy.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@reproman
Fico tenhle model právě testuje...)))))
Avatar - epr3
epr3
@reproman Tak až ti ojedou starou nebo dceru, tak si sem přijď popovídat, jak ti nevadí a ty tomu slimáčkovi odpouštíš😂😂😂.
reproman
@epr3 Nepsal jsem nic o odpouštění.
Nekriminalizovat. Prostě zabít.
Avatar - epr3
epr3
@reproman To je ovšem jiná.
Miloslav Podhola
Jako v Německu, tak ve všech zemích dopadnou občané, kteří si zvolili neschopné politika do vlády země.
Nemusíme pátrat daleko! Stačí se ohlédnout.
Petr Lavička
Řesenim je nelegální migranty zavřít do detenčnich táborů.Poskytnout jim jen základní hygienické prostředky a potraviny.Těm, co v detenci projeví snahu učit se německy nebo najít si zaměstnání na rok pobyt na zkoušku legalizovat a po roce pokud nespáchají trestný čin , složí základní zkoušky z němčiny a najdou si práci udělit přechodný pobyt.Zbytek v co nejkratší době deportovat. Jinak se obávám, že se z Německa skutečně do padesáti let stane Německý islámský chalifat, který bude ohrožovat nemuslimské sousedy na východě ( Česko a Polsko).
Josef Kučera
A hlavní viník je Angela Merkel, která už dávno měla sedět v Kriminálu, měl jí být dávno sebrán veškerý majetek na úhradu škod které napáchala, z pozice své profese za zneužití pravomoci úřední osoby. Ostatní členské státy EU jí nedaly souhlas ke zvaní nepřizpůsobivých migrantů z problémových zemí!
jerryx
Já myslel, že se všichni bojí nárůstu populismu a krajní pravice a zase půjdou proti ní demonstrovat. A kdepak je nějaké překvapivé zjištění o propojení AfD s Ruskem těsně před volbami?
Tomáš Daněk
Věřím, že Němci budou zcela uvědomělí, vypráskají tu neschopnou ideologickou verbež od koryt a skončí celý příval bordel dělajících nemakačenek. Nebudou dávky a ubytování gratis a skončí tak celá migrace. Neziskovky, které tu ty "inženýry" vítají, tak konečně skončí a jejich osazenstvo bude muset makat a ne za peníze daňových poplatníků vítat další nemakačenka!
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
V našem EMINENTNÍM zájmu je prosperující Německo. A jestli něco v našem zájmu není, tak je to nárůst vlivu uskupení jako je AfD. Je opravdu komické sledovat, kolik prostoduchých občanů u nás této straně fandí. Jedním z hlavních bodů programu v zahraniční politice této strany je zrušení Benešových dekretů, dále pak omezení příhraničního pracovního styku atd. Zjednodušeně řešeno Německo Němcům. A rozhodně není náhoda, že stejně jako Fronte National Marine le Pen, tak i AfD je částečně financována z ruských zdrojů... Takže abych to shrnul. Scholz je tukan a zaslouží debakl, stejně jako politici typu von der Leyen či v nedávné minulosti Merkel, ale rozhodně není řešením Bystroň z AfD...)))
jerryx
@Uživatel_5734171 Tomu, co se říká o AfD naprosto nevěřím, protože to říká rozvědka a média ve službách extrémistů, zvaných Zelení. Být členem AfD vyžaduje odvahu a já bych je volil. To už je těžší otázka, zda bych dokázal volit Okamuru proti Pirátům, nebo Fica proti Progresivnímu Slovensku, kdyby nebyla žádná jiná možnost. Protože o Okamurovi a Ficovi jsem si udělal obrázek sám.
Petr Lavička
Já strany typu AfD, u nás SPD a ve Francii stranu Le Penovè také nemusím.Bohužel hlavní německé strany( ať už dříve CDU-CSU a nyní SPD) v řešení migrace totálně selhaly.Co je tedy podle vás řešení? Já bych to viděl tak, aby nelegální migranti nedostávali žádné dávky ( jen po určitou dobu existenční minimum) a naopak po určité době ( 3- 6 měsíců) měli pracovní povinnost. Oni totiž ty dávky v Německu i třeba Švédsku přesahují minimální mzdu v ČR, navíc z nich migranti nehradí náklady na ubytování.Takže být nelegálním migrantům ze Sýrie nebo Afghánistánu v těchto zemích jim mnohonásobně zvedne životní standard, než kdyby doma pracovali.
Richard Šebesta
Kancléř Scholz mi silně připomíná našeho Fialu. Oba spojuje NESCHOPNOST vést svou zem. I když Scholz vládne mnohem větší zemi a problém NUMERO EINS se jmenuje NEZVLÁDNUTÁ MIGRACE. Těch problémů má Deutschland pod jeho vedením více ale tenhle všemu vévodí. Už jsem psal jednou, staré pořekadlo zní : kdo seje vítr sklidí bouři. Fascinují mne politici a hlavně političky celé EU kteří vidí kam vede ona nezvládnuta migrace a stále se tváří že se nic neděje. Počítám do toho i naše. U nás tu sice multi-kulti máme minimum ale až se západ přehltí jsme první na řadě. Co pak bude říkat Gregorová, Jourová a další až půjdou k nám ? Protože jsem dříve narozený mám totožné pocity jako za totáče tedy málo pozitivů ale za to hodně negativů.
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Šebesta, výraz "numero" pochází z němčiny?? Tys učiněný polyglot 😀😀
jerryx
@Richard Šebesta Přirovnat Scholze k Fialovi? To si snad Scholz nezaslouží.
Miroslav Rys
@jerryx Fiala byl rektorem. Co děláš ty, hlídáš parkoviště?? Pak je pro tebe AfD to pravé 😀😀
jerryx
@Miroslav Rys Nevím jestli by tvoje maminka měla z tvých způsobů radost. Ale vzhledem k tomu, že Ty zbožňuješ vládu, ukazuje to taky na chování vlády. Takže, celý život dělám medicínu - běžného praktika a myslím, že to zvládám. Politologii na rozdíl od medicíny nemusí člověk umět, může i psát knihy jako Fiala a pak to v praxi všechno popřít. A rektorem dneska může být každý, což za doby mého studia nebývalo. Já obdivuju Václava Havla, jak si stál za svým, nenechal se zlomit, nestal se ale fanatikem , byl slušný a tolerantní a nesoudil. A copak děláš Ty tak skvělého? Na úřadu vlády šéfa něčeho strašně důležitého ?
Avatar - epr3
epr3
@Miroslav Rys Já bych Fialovi nesvěřil ani to parkoviště.
Miroslav Rys
@jerryx Aha, takže fachidiot, pro něhož jsou obory, jimž nerozumí, nic. Znám spoustu felčarů, jejichž
intelektuálním vrcholem je vypsat spravně recept. Většinou jsou to koprofágové, kteří, nic jiného neumějíce, živí se na lidských tělech. Paraziti. Nedělám na úřadu vlády. Učím. Češtinu, angličtinu, francouzštinu, italštinu, latinu. Hlavně doktoři jsou na latinu tupí jako brusle, nikdy nepochopí supinum, participia, prostě trubky 😀😀
jerryx
@Miroslav Rys Fachidiot je člověk, který rozumí jen jedné věci. Podívej se do slovníku. Už je mi to jasné, máš poruchu osobnosti, klastr A - paranoidní typ, to není nadávka ,takových lidí s nějakou poruchou osobnosti je 11%, já sám jsem klastr C, úzkostný typ. Takové pacienty jako Ty mám taky, nesnáší doktory, považují je za ignoranty a je to výzva , léčit je. Jako učitele jazyků bych Tě nechtěl, jsem dyslektik, přeříkávám se i v češtině, takže se přes celoživotní snahu nenaučím pořádně německy a anglicky a máš pravdu, komolím i latinu. Ty by sis mě vychutnal, protože máš empatii na nule a asi za to ani nemůžeš. A znovu se ptám, měla by Tvoje maminka radost z toho, jak tady nadáváš lidem?
TCerny
Coby obcan Nemcka poslednich 50 let , jsem samozrejme presvedcen , ze situaci, ktera naprosto neni kriticka , jak to lici stavu neznaly autor clanku.Je pravda , ze soc. demokraicka strana kanclere Scholze vyznamne ztratila hlasy , ale CDU, jjejiz kanclerkou byla nase obdivuhiodna p. Merkel 16 let( 4 funkci periody jako skoro nikdo jiny ; a jen kvuli p. Merkel od r. 2014 jeji stranu CDU volim a ktera nyni volby vyhraje pred extremne pravicovou AfD ktera ma uspechy jen ve vychodnim Nemecku ( byvale DDR).Samozrejme wir schaffen es !Niocmene to ale asi bude irrelevantni neb treba ja, narodivsi se uprostred 2. svetove valky v Praze budu zpopelnen na zacatku 3.svetove , tentokrat nuklearni valky , kde uz nebude ani vitezu ani porazenych , jen zhirosimisovana Panevropa.
K teto valce mirime milovymi kroky a je v podstate jedno jestli novym kanclerem bude Merz ( CDU) nebo Söder(CSU).
Avatar - epr3
epr3
Scholz je něco jako Fiala v germánském vydání. Když mu na jedné tiskovce senilní blekota Biden do očí řekl, že Nord Stream (USA) zastaví všemi prostředky, jenom čuměl, nic neudělal a USA ten plynovod skutečně odpálily.
Když Merkelová v roce 2015 kdákala, že Němci všechno šafn, davy radostně výskaly a hýkaly.
Kdo se nebrání, v lepším případě samovolně zanikne, v tom horším ho zamordujou, na což je v Evropě už slušně zaděláno.
Richard Šebesta
@epr3 Souhlas !
Peter Hosek
@epr3 a ja se pridavam k Richardu Sebestovi.
Bořivoj Zelený
@epr3 16.října 2010 na srazu mladých křesťanských demokratů v Postupimi Angela Merkel mluvila o naprostém neúspěchu o vytvoření multi-kulti společnosti v SRN. "Tento přístup zklamal, naprosto zklamal", uvedla doslova. Dokonce plamenně prohlásila. "Nepotřebujeme přistěhovalce, kteří jsou přítěží sociálního systému". "Cítíme se vázáni hodnotami křesťanství. Ti, kdo to neakceptují, nemají v naší zemi místo".
Tento svůj postoj později ve všech bodech popřela.
Nejspíše byla někde na koberečku, kde dostala nové "noty" podle kterých byla nucena jet. Což svědčí o jednom - politici jsou pouhými loutkami, které někdo za oponou řídí. I když ne všichni se nechají někým řídit, např. Orbán, Fico ...
Miroslav Rys
@Bořivoj Zelený Grco a Čurbán jsou oporami každého jelita, jež nezvládá svůj život, je staré a tupé a ve své tuposti si myslí, že ti dva orangutani mu zařídí lepší život. Dva dobytci jako Bureš 🐂😀
Avatar - epr3
epr3
@Miroslav Rys Jako dobytek se tady vyjadřuješ ty.
Miroslav Rys
@epr3 Dobytek se nevyjadřuje, dobytek povětšinou bučí. Jako ty 🐂😀
Frank51482
Tak co chtít po blbé jitrnici?