Zprávy

Zpět na článek

Levné, ale nekvalitní. Pohonné hmoty v Česku zlevňují, ale častěji se objevuje závadné palivo

6 komentářů

Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Dost dobře nerozumím tomu, proč si platíme kontrolní instituce. Pokud ta pumpa prokazatelně prodává nekvalitní palivo, má být OKAMŽITĚ upozorněn spotřebitel a ta pumpa má vrátit peníze nebo zaplatit případné škody. Je to stejné, jako kdyby obchod s potravinami prodával kontaminované potraviny, kontroloři to zjistili, zahájili nějaké správní řízení, ale dál se tam ty kontaminované potraviny prodávaly... Tomu opravdu nerozumím...
lug70
Vláda tohle samozřejmě ví, že se vesele pančují i paliva a zneužívá to k buzeraci řidičů. Rakušan posílá svoje policejní pochopy udělat šťáru na řidiče, změřit jim emise. Potom v médich čtete, že neprošla většina změřených aut a že byly rozdány pokuty řidičům, kteří to nemají jak ovlivnit.
Luboš Hanus
@lug70 Kristova noho....
Frank51482
Jen blbec tankuje u noname pump, kde je litr o pár haléřů levnější. Akorát nechápu, proč ČOI nezveřejňuje seznam pump, kde prodávají nějaké svinstvo?
Luboš Hanus
@Frank51482 Já mám dojem, že jsem párkrát takovej seznam viděl na webu.
jir-ka
Tak z tohoto článku jsem se dozvěděl velký kulový . Konkrétní výsledky žádné a seznam čerpacích stanic kde se prodává nekvalitní palivo taktéž . Děkuji za vyčerpávající a konkrétní údaje .