Zprávy

Zpět na článek

Levné, ale nekvalitní. Pohonné hmoty v Česku zlevňují, ale častěji se objevuje závadné palivo

6 komentářů

jir-ka
Tak z tohoto článku jsem se dozvěděl velký kulový . Konkrétní výsledky žádné a seznam čerpacích stanic kde se prodává nekvalitní palivo taktéž . Děkuji za vyčerpávající a konkrétní údaje .
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Dost dobře nerozumím tomu, proč si platíme kontrolní instituce. Pokud ta pumpa prokazatelně prodává nekvalitní palivo, má být OKAMŽITĚ upozorněn spotřebitel a ta pumpa má vrátit peníze nebo zaplatit případné škody. Je to stejné, jako kdyby obchod s potravinami prodával kontaminované potraviny, kontroloři to zjistili, zahájili nějaké správní řízení, ale dál se tam ty kontaminované potraviny prodávaly... Tomu opravdu nerozumím...
Frank51482
Jen blbec tankuje u noname pump, kde je litr o pár haléřů levnější. Akorát nechápu, proč ČOI nezveřejňuje seznam pump, kde prodávají nějaké svinstvo?
Luboš Hanus
@Frank51482 Já mám dojem, že jsem párkrát takovej seznam viděl na webu.
Luboš Hanus
@lug70 Kristova noho....
lug70
Vláda tohle samozřejmě ví, že se vesele pančují i paliva a zneužívá to k buzeraci řidičů. Rakušan posílá svoje policejní pochopy udělat šťáru na řidiče, změřit jim emise. Potom v médich čtete, že neprošla většina změřených aut a že byly rozdány pokuty řidičům, kteří to nemají jak ovlivnit.