Rozhovory

Zpět na článek

Prchalová: Vydávali se za děti, lákali sexuální predátory do lesa a bili je. Lovcům hrozí vysoké tresty

19 komentářů

lug70
Jedna z výhod minulého režimu byla, že měl devianty podchycené. Byli pod kontrolou odborníků a museli brát medikamenty, tlumící jejich deviantní choutky. Ty nejagresivnější, kteří byli bez šance na resocializaci měl minulý režim trvale zavřené v ústavech. Tak to mělo i zůstat. Spousta obětí deviantů, hlavně žen a dětí by nemusela umřít. O svého malého kluka rukou devianta přišel třeba bývalý europoslanec Hynek Blaško.
reproman
@lug70 Jednou z výhod všech podobných režimů je minimální kriminalita. Nejbezpečnější v nočním městě jsem se z celého světa cítil v Bělorusku. V Grodnu, Bobrujsku, Minsku, i v menších městech. Chodily tam trojčlenné ozbrojené patroly. Nikoho si nevšímaly, nikoho nebuzerovaly, jen tam byly.
Ale vono to má zase i nevýhody.
kosmos kosmos
Lovci predátorů jsou stejní uchýlí jako sexuální predátoři 👎kdyby jednoho lovce zmáčklo 5 úchylů tak taky brečí strachy hrdina 🤣
King I
@kosmos kosmos No právě, mají udělat bitky jako Baník pyčo Sparta a když prohrají lovci, budou tu holku muset hrát až do konce.
Avatar - našinec
našinec
@King I
kosmos kosmos
@King I lovci jsou jako kamarádi pyče,ale jako pyče jsou výborní 😂👍
Avatar - našinec
našinec
Predátoři, hm. Predátora si představuji jako agresivního útočníka, tzn., že třeba přepadne nezletilce v parku či jinde. Ne, že nezletilce ukecá na internetu a pak jdou na rande. Ano, styk s osobou, které nebylo 15 let je nezákonný. I pro mladistvého, když už jsme u toho. Navíc mnozí nezletilci to mají jako super brigádu. Na zive.cz třeba psali, jak prodávají své nahé fotky na seznamkách. Možná si ještě vzpomenete i na případ katarského prince.
jerryx
A spousta těch zbitých si to už příště rozmyslí. Rozčilují mě ti pseudohumanisté , kdyby šlo o jejich děti, mluvili by jinak. Opravdu mě zmlácený úchyl nijak nepohoršuje.
Richard Šebesta
@jerryx Souhlasím. Stát si chce zachovat ale tvář jako že jsme právní stát. Zločin přece nelze trestat zločinem. Vše musí mít zákonnou podobu. Jenže ono to nějak nefunguje prosazování toho zákona. No a teď nejde jen o partů deviantů ale je to celospolečenský problém. Celounijní. Třeba taková " banalita " že se v mnoha zemích EU vyskytují ilegální migranti. Prkotina no ne ? Až na to že někdy tihle ilegálové mohou vraždit. A tak tu žijeme v tom ráji jménem EU !
jerryx
@Richard Šebesta Když jde ale o ty, co říkají, co se vládě nelíbí, tam stát polehčující okolnosti nevidí. Jinak řečeno, úchylové a kriminálníci se těší větší ochraně, než ti, co sice nikoho neohrožují, ale mají blbý kecy.
Richard Šebesta
Tam kde selhává stát začnou si lidé vyřizovat účty sami mezi sebou. To není nic nového pod sluncem. Vždycky to tak bylo a bude. Je to ale doklad o degradaci a rozkladu naší společnosti a o tom že NEJSME PRÁVN Í STÁT !
kosmos kosmos
@Richard Šebesta právní stát nebyl za tvého mladí dědku 👎 plantáš už páté přes deváté 👎zamysli se nad sebou 🤦ty hlavo...
Richard Šebesta
@kosmos kosmos Ty hňupe na rozdíl od tebe mám zkušenosti a ty máš co ? HO...
kosmos kosmos
@Richard Šebesta zkušenosti leda z hospody😂a ještě jsi propitý jak nudla 👍a tu trochu rozumu jsi nechal ve flašce borovičky 🤣tys byl fofo -furt ožralý furt ospalý 😄a blbý jak troky 😂
Frank51482
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nommonik
@Frank51482 A koho "podobného* dál? A kdo o tom rozhodne? Vy snad? Tohle už tady bylo... Jistě víte, budete vzdělaný a sečtělý člověk. 😎
Jan Vršovský
Vždyť řekli že plánují zveřejnit celou databázi tak ať už to konečně udělají. 👍
King I
Kdyby byli pedofilové chytřejší, vylákali by lovce do lesa a tam je zbili. Jsou to buz ny.
Pavel Nyklíček
Policie nwmá kapacitu na hledání všech co mají nějakou úchylku.
Pokud tito lidé nebudou mít strach, že je přistihnou, tak budou vesele páchat své choutky dál.
Ve chvíli, kdy ale budou mít pocit, že i oni by mohli naletět a dostat přes hubu, dojde zcela přirozeně k poklesu a to bude zásluha těch co Policii nahradí.