Komentáře

Zpět na článek

Zneužité oslavy Slovenského národního povstání: Proč má Robert Fico respekt Vojtěcha Filipa?

45 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Prounijní dezoláti nemají Fica rádi, protože ten se stará v prvé řadě o občany své země. A to se v EU nenosí, na prvním místě je tam dnes Ukrajina.😶
Ferdi Nand
Čím je tenhle Jánošík starší, tím méně se mu daří maskovat křivácké rysy na jeho mordě. Typický rudý kolaborant s mongoloidní tváří.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Ferdi Nand ...Ferdo ty jsi rozený diskutér, ty argumenty, ta inteligence jak ty to děláš ?😉
Jozef Kolek
nech zije fico!
Uživatel_5542819
Zneužité oslavy SNP ? Autor článku totálne osprostel ! Zneužívala ich predchádzajúca hlava štátu . Aká kontraverzia v prejave ? Jedným z cieľov bolo pomocou 2 východoslovenských divízií spojiť sa s postupujúcimi sovietskymi jednotkami a ukončiť vojnu na území Slovenska . Idiotská propaganda ...
giorgio287
Odporný výblitek fašistického fialového politruka.

Kéž by u nás byl politik formátu Orbána nebo Fica. My máme jen liž***ky bruselských, amerických a ukrajinských řití. Hnus!
kosmos kosmos
@giorgio287 ty jsi stejně poťapaný jako Fikovi voliči a to je unikát 👎👎
Avatar - našinec
našinec
Dle ODS a TOP 09 se ROA skládala z bezva kluků, kteří mají v Řeporyjích pomník. ROA za svého bere Andreje Hlinku, kterého autor v článku kritizuje. Řád Andreje Hlinky je druhé nejvyšší státní vyznamenání SVK.
Saša Krach
Dosti mně překvapuje kolik českých voličů má ale úplnou zbytečnou starost o Slovensko.
Volíte na Slovensku...ne
Tak to nechte na voliči tam.
Vám je do toho,­,,ku­lové,­,,,😝😝😝­🤣🤣🤣🤣🤣🤣
I když hlupák se vyjádří ....ale nic nezmění...😂😂😂😂
Richard Šebesta
@Saša Krach Pravdu máš jen napůl. K volbám v jiných zemích se taky vyjadřujeme (Francie,Holandsko i Slovensko a td.) I když nezměníme nic. To je fakt.
Saša Krach
@Richard Šebesta Pravda ....ovšem ne cíleně....Pouze rozbory a tím to skončí ...
Slovensko,,,,stále dokola jak když se hrabe bába v koksu....
😂
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Saša Krach
co to meleš, ty jantare? Běžně se tu všichni vyjadřují k volbám ve Francii, v USA, v Německu atd. Proč bychom se nemohli vyjadřovat k volbám na Slovensku?!?!?
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Ale můžete...Každý týden jednou ..
Divné že...😂😂😂😂😂A jsem zvědav jak se budete brzy montovat do Němec­ka..­...😂😂­😂😂😂A­si ne!!!
Uživatel_5542819
@Uživatel_5734171 Nikto vám neberie právo sa vyjadrovať o čomkoľvek . Lenže sú to len klamstvá inšpirované opozíciou, ktorá doteraz nerozdýchala porážku v demokratických voľbách . A prečo ste sa nevyjadrovali, keď Čaputová preberala vyznamenanie od nacistickej nadácie v Nemecku a keď vyznamenávala ľudákov ? Vtedy ste to nemali potrebu komentovať ...
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Uživatel_5542819
jak můžeš vědět, k čemu jsem se probůh kdy vyjadřoval a nevyjadřoval? Na SNP a slovenský historický mindrák jsem měl jasný názor už v době, kdy Čaputová a Šimečka chodili na základní školu...)))
kosmos kosmos
@Saša Krach zbytečnou asi ne někteří tam mají i rodiny....ti jeho voliči to jsou ultradezoláti to kdybys s nima mluvil tak by sis připadal jen jako obyčejný dezolát 😀👍
Richard Šebesta
@kosmos kosmos No ty jsi nám to vysvětlil , mudrlante !
Jozef Kolek
nech zije fico!!, smradi
Pavel Nyklíček
@Jozef Kolek
Nevím nevím zda Fico přímo žije, ale sotva se plouži, špatně ji a je na práškách 24 hodin denně.... 🫤
To k žití moc není.
Mel Bourne
@Jozef Kolek dufam, ze si na slovensku, plochozemec...uzi si ho
kosmos kosmos
Komanč Filip je menší špinavec než fiko👎
Ferdi Nand
Jenom další komunistický gauner.
Pavel Maleček
SNP je pro Slováky kabát, kterým překrývají svou nacionální špínu. Ostatně proto taky vzniklo, tamní pronacistické "elity" (ke kterým do napadení Ruska v hávu SSSR patřili i komouši) si tím snažili umýt své od nacismu (ne fašismus ten byl jen do r. 1943 v Itálii, než tam převzali moc nacističtí Němci) zkrvavené ruce.
Nejen z likvidace Židů, ale i ze spolu s Němci přepadením SSSR Ruska.
Samozřejmě to skončilo tím, že ti až na pár výjimek byli zalezlí v teple a bojovali a umírali běžní lidé, když +- z poloviny to nebyli jen Slováci, ale zástupci všemožných jiných národů.
Dnes opět na Slovensku se vším špatným co k němu patří kvete nacionalismus na plné pecky. Ovšem jen proto, že městská inteketuálně nadutá, neomarx-progres elita (spíš jelita), ho v čele s Čaputovou svým tlakem na ideologickou pilu sama reinkarnovala.
No a na této vlně se Fico zpět k moci vyvezl. Mělo by to být poučením i pro naše bruselské soudruhy v čele s Fialou a Pavlem. Taky do bruselské řiti tak snaživě lezou, že to odpor většinového voličstva vyvolává. Což znovu Babiše k premiérování, stejně jak jeho dvojče Fica vynese.
A z tria Babiš, Fico, Orbán už husí kůže naskakuje. Ale divte se řadovému, tedy většinovému voličstvu když vidí to destruktivní bruselské, neomarx-progres, tedy multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštění. Pak není divu, že je pro ně Putin přijatelnější alternativou.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Pavel Maleček
s většinou souhlasím, nicméně je tu jedno ALE. A sice značný vliv a dosah hybridní války rusáků. V tomhle jsou rusáci nejlepší na světě. Liberální a pravicoví voliči u nás pořád skuhrají, že není koho volit, ale to jsou spojené nádoby. Jakákoli snaha o nějakou alternativu je hned ze startu likvidována politickými šíbry. Ti buď záměrně nebo kouzlem nechtěného dělají z politiky takovou žumpu, že si každý slušný člověk třikrát rozmyslí, než se do vrcholné politiky pustí. A zhusta jsou tito šíbři napojeni na rusáky. Já ani pikosendu nepochybuji o takovém napojení třeba u Zemana a Klause. A právě tito dva šíbři udělali z české politiky takovou nechutnou srajdu, že náprava bude trvat desetiletí. Klaus se zase snaží vrátit do hry svým projektem Motoristé sobě. Předseda této obskurní tlupy je mluvčí Institutu VK Petr Macinka, dalším výrazným politikem je Boris Šťastný, který se obdivem ke Klausovi netají, totéž Turek. A nejkomičtější je, že Motoristé jako svého nejbližšího partnera mají ANO, jehož předseda Babiš nařkl Klause z toho, že po něm chtěli jeho lidé milion euro úplatek...)))
Uživatel_5542819
@Pavel Maleček Zrejme budeš *** ! V SNP bojovala najmä slovenská armáda v počte okolo 60 tis. vojakov . Čo urobili tvoji predkovia ? Nič , spolupracovali s Nemcami a hrbili sa ako teraz pred Bruselom . Až na výnimky , ste národ poserov a zradcov ...
King I
Fico je lokální kašpárek. V každém paneláku se najde takový schizoid. Ale potěšil mě Šebesta – rozpadá se čím dál víc. Vidíme jeho rozklad v přímém přenosu a dobře se bavíme.

Brzy se nám všem uleví.
lug70
Podle nových "historických faktů" od renomovaných historiků (narozených po roce 1989) nás i zbytek Evropy od nacistů osvobodila americká armáda s pomocí udatných bojovníků Stepana Bandery. Takže Bandera byl hrdina boje proti fašismu, nacismu i komunismu. Nacisté podle nového výkladu historie už nebyli Němci, ale nějací ufoni bez národní příslušnosti a druhou světovou válku samozřejmě rozpoutalo Rusko, které bylo v druhé světové válce věrným spojencem nacistů. Rusko je teď pro západ univerzální viník všeho zla v minulosti až po současnost. Může dokonce už i za ničivá tornáda, zemětřesení i výbuchy sopek nebo slunečních erupcí, za vznik Islámského státu a stojí i za ovlivnění veškerých voleb po světě, které dopadnou neúspěšně pro liberální, proamerické či probruselské strany a politiky. Ruská stopa je nalezena prostě všude, kde se něco šustne. Možná, že i v atentátech na Fica a Trumpa.
Uživatel_5864729
@lug70 ...a evidentně mohou i za vaše IQ houpacího koně.
Richard Šebesta
@Uživatel_5864729 Autor není daleko od pravdy. Na Rusy dnes mainstream svádí skoro vše. Konkrétně. Poškození Nordstreamu. Jak se pak ale ukázalo pachatelem byli Ukrajinci. Ale to nevadí, to je jen detail. no ne ? To jen jeden z mnoha příkladů.
Richard Šebesta
@lug70 Částečně to je pravda. Rusko jako UNIVERSÁLNÍ nepřítel se dnes hodí .
Richard Šebesta
K tomu napíšu jen toto. Fico zneužil SNP ke svým politickým účelům to je bez diskuse ale totéž dělá i současná česká vláda. Viz. třeba 21.8. 1968 . Navíc Fico je cizina nemusí mne tak moc interesovat. Poslední věc k tématu. Říkejte si co chcete ale pokud se Konečná a ta její banda dostanou do sněmovny příští rok ve volbách viníkem této TRAGÉDIE bude jednoznačně tato válečná a demoliční Fialová vláda ! To je taky bez diskuse.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Pro nás Čechy je ale otázka co je větší tragédie zda návrat stalinistky Konečné a její ksčm nebo tato demoliční Fialová vláda ? Můj názor že to vyjde na stejno obě varianty jsou pro mne nepřijatelné.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
to je jak z Cimrmana. Nedám si po obědě viržinko, neplačte, sami jste si to zavinili... Do psí lebky, pokud si lidé zvolí Konečnou, Bureše nebo jinou krysu, tak je to odpovědnost jen a pouze těch lidí a nikoho jiného. Já mám k současné vládě tisíc a jednu kritickou připomínku. extrémně mě štvou lidé jako je třeba Blažek, který je doslova žábou na prameni, ale pokud vyhraje Bureš a bude sestavovat vládu třeba se Šlachtou či Konečnou, bude to vždy odpovědnost voličů a jejich hlouposti...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Tak to je demokracie chlape ! Každý má právo na názor. Budu ti oponovat . Znám dost lidí, kteří po listopadu 89 nesnášeli komouše ale časem je, někdo dříve někdo později začal chválit a dokonce volit. Jak je to možné ? Mám známého který mi řekl , po 35 letech od převratu jsem volil komunisty. Nikdy bych si nemyslel ,že to někdy udělám. Mimochodem má 64 let. Tito lidé jsou důkazem že nemáš pravdu. Pokud tihle lidé tak radikálně změnili názor mohou za to vlády Fialů,Zemanů,Klausů a další kteří dělali a dělají špatnou politiku. A konkrétně Konečné nepochybně za rok pomůže např. válka na Ukrajině a zcela katastrofální politika současné vlády a to jak v domácí tak zahraniční politice.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Jo a ještě dovětek,to že vyhrál Fico volby na Slovensku ač byl politicky na dně byla opět katastrofální politika Matoviče, Hegera a Odora a presidentky Čaputové.
Ti nezvládli svou roli a to co do nich lidé vkládali.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
Pokud člověk volí dnes komunisty, tak je vypatlanej osel. Nebo nezná dějiny. Bolševici se nezměnili a nezmění, jejich ideový základ je pořád stejný. Nevzdali se třídního boje, nevzdali se diktatury proletariátu. Pořád mi chtějí sebrat majetek, pořád mi chtějí sebrat svobody. A mě nedojímá, že jiné subjekty jsou stejné nebo horší. To přeci není argument. Takže každý, kdo volí komunisty, je pro mě gauner a chce mě okrást. Takhle jednoduché to je...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Dá se s tím částečně souhlasit ale stejnou část viny nesou ony neschopné vlády, které nedokázaly naplnit očekávání oněch lidí. Takhle jednoduché to je . Svět není černobílý.
PEtr Tobes
gauner a mafian Fico uz nema vubec zadne zabrany, udela vse pro vlastni beztrestnost a udrzeni moci a je mu vsechno ostatni uz uplne jedno a zneuzije uplne cokoliv..ten jeho projev na vyroci SNP je totalni dno, on uz se vubec netaji tim, ze by mu vyhovovalo kdyby SK bylo zase v russacke sfere vlivu, hlavne kdyby si on udrzel "formalne moc"..sice se to nestane hned, ale v budoucnu se muze stat jeste leccos s Ficem u moci zcela jiste
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@PEtr Tobes
Fico přesně ví, na jakou strunu zabrnkat. Je to takový inteligentnější Mečiar. Většina Slováků má historický mindrák a strašně dobře se jim poslouchá to, co jim lidé jako Fico, Mečiar nebo Danko či Slota říkají. Kdo zná slovenskou náturu, tak se nediví. Přesně proto je tam národní hrdinkou Nasťa Kuzminová. Jim je jedno, že to je ruska jak poleno, podstatné je, že na olympiádě zavlaje slovenská vlajka... Tímto zdravím i jihoafrického golfistu Roryho Sabatiniho...)))) Také Slovák...))))))))
jerryx
Stejně jako komouši před rokem 1989 se Fialova zelenogenderová vláda a jí sloužící novináři zabývají jen kritikou té ciziny, kterou kritizují jejich nadřízení ( dříve Moskva, dnes Brusel) Ano , Fico není žádné terno, ale kdysi měl 8% podpory. Jenže lidi viděli, že psychopatického Matoviče by Brusel podporoval, i kdyby na Slovensku obnovil nevolnictví a taky arogance a sprostota Sorosovského Progresivního Slovenska ho vrátila k moci. Samozřejmě,že se přehlíží, že prezidentem Slovenska je celkem slušný člověk, kterému nepomůže ani to, že je gay. Neleze Bruselu do zadku a to stačí. Že my máme prezidentem překabátěného komunistu, taky nevadí. Je prezidentem pro Brusel, tak může být jaký chce.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
SNP je výkladní skříň slovenského národního mindráku. Slovensko se po začátku WWII přidalo k Hitlerovi. Udělalo to zcela vědomě, nebyl to žádný puč zvenčí. A udělalo to přesně proto, že toužilo po samostatném státu za každou cenu. Nicméně Hitler začal prohrávat a Slováci začali tušit, že by se mohli ocitnout mezi poraženými se všemi důsledky, co k tomu patří. Proto si tak hýčkají SNP, proto je tam taková hysterie kolem všeho, co by SNP "znevážilo". Je to podobné, jak s Jánošíkem. Řekni v Terchové, že Jánošík byl zloděj a vrah a jsi mrtvý muž...)))). Já to jednou zkusil a nestačil jsem z té krčmy utíkat.
Ve skutečnosti bylo SNP akcí pár tisícovek statečných lidí v Horehroní, někdy v listopadu 1944 už zase většina Slováků mlčky přihlížela tomu, jak je jednotky SS ve spolupráci s částí obyvatelstva decimují. Celé SNP je přehlídkou šílených aktivit slovenských politiků. Požadavkem Gustáva Husáka a jeho dopisem Stalinovi, aby se Slovensko stalo svazovou republikou CCCP počínaje a vysloveně kolaborantskými prohlášeními Tisa konče. A přesně tyto dvě postavy dnes Slováci obdivují. Fico klade ke hrobu Husáka věnce, Danko chce Tisa blahořečit. Větší paradox snad ani nelze nalézt. A JEDINÝM důvodem, proč tohle slovenští politici dělají je to, že Husák i Tiso byli Slováci. Tohle je přesně ten slovenský mindrák, o kterém píši. Jim je jedno, že to oba byli zmetci, podstatné je, že to byli Slováci. Já si jsem jist tím, že obdivují i Vasila Bilaka...)))
P.S. Aby bylo jasno, stejně kriticky se já dívám i na pozice jiných států v Evropě, včetně nás. Ani my nemáme ohledně WWII čisté svědomí, i u nás velká část obyvatelstva kolaborovala s Hitlerem. Čisté svědomí mají z evropských národů snad jen Britové a Poláci. Ostatní více či méně s Hitlerem spolupracovali...
jerryx
@Uživatel_5734171 Asi má spousta Slováků podobné ponětí o historii jako Vy. Vybírá si z ní to ,co se jim hodí. Tohle byste mohl říct i o Češích a Pražském povstání.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@jerryx
kde, prosím, zkresluji informace? A možná jste nedočetl do konce, kde se kriticky vyjadřuji i ke zbytku Evropy, včetně Protektorátu Čechy a Morava.
jerryx
@Uživatel_5734171 Nejste historik. SNP bylo především vzpourou armády proti Tisovu režimu připravované měsíce předtím. Když Němci začali Slovensko obsazovat, muselo vypuknout předčasně. V povstání se angažovala značná část armády a veřejnosti a Tiso se už totálně zkompromitoval, když po jeho potlačení vyznamenal v Banskej Bystrici jako prezident ty nejhorší esesáky, včetně válečného zločince Dirlewangera. Husák si pak SNP přivlastnil a v podstatě zparodoval.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Jsem rád, že novinářský pisálek pokračuje v odhalování pravdy a plně souhlasím i s jeho předchozím názorem, že druhou sv. válku vyhrály USA v rozhodující bitvě s Němci u Moskvy.😀