Historie

Zpět na článek

Achtung Panzer! Vláda bude kupovat další německé tanky. Kolik jsme jich v minulosti sami vyráběli?

10 komentářů

giorgio287
Hitler nám ty tanky prodá stejně levně jako naši elektriku? Jeden tank za cenu padesáti?!?
kosmos kosmos
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
lug70
Na Ukrajině se ukazuje, že i drahé tanky Leopard hoří stejně dobře, jako jiné vojenské šroty a stačí na to jen blbé drony za pár šušní. V dnešní době, když chce nějaká vláda nakupovat tanky, nedělá to ani tak pro obranu země, ale ze strachu před vlastními občany. Kór když se bude jednat o takovou vypečenou vládu, jako je ta Fialova, na níž je už pořádně nasrán celý národ. S tanky a jinými obrněnými vozy se totiž velmi dobře potlačují občanské vzpoury a demonstrace.
Frank51482
Skopčáci se potřebují zbavit starého šrotu. Tak je dávno jasné, proč se opravují mosty, které byly v pořádku. Aby ty tuny šrotu unesly. V době, kdy se ukázalo, že nejvýhodněji je válčit drony, budeme nakupovat těžký železný šrot.
Avatar - epr3
epr3
Taky by bylo zajímavé zjistit, kdo těch 4500 tanků po plyšáku rozkradl.
kosmos kosmos
@epr3 těm rusským křápům říkáš tanky?🤣👍
giorgio287
@kosmos kosmos
Kossmosský bezmozek zahýkal. Iá, iá 🤣🤣🤣
kosmos kosmos
@giorgio287 žigul jezdí dobře 🤣? starý dezoši 😀👍
Avatar - epr3
epr3
@kosmos kosmos Kdybys nebyl debil a sledoval v nezávislém tisku co se děje ve válce na Ukrajině, tak bys věděl, že pro tamější podmínky nejsou lepší tanky, než ty ruské.
Já jsem na nich sloužil dva roky na vojně. Pravda, v jiných jsem se nesvezl, ale v konkurenci těch mrd.k, co dodaly státy NATO na Ukrajinu, jsou ty ruské o mnoho levelů nad nimi.
kosmos kosmos
@epr3 Jack in the box effect je hodně dobrý 😂😂😂h­ttps:/­/zah­ranic­ni.hn­.cz/c1-67065850-efekt-certika-v-krabicce-ruske-tanky-maji-vadu-ktera-z-jejich-posadky-dela-velmi-snadny-terc ... hlavně už nešiř bludy dědku 🤣👍