Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Ukrajinská krev, naše svoboda. Západ zatím Putinovi nepohrozil jadernou zbraní

82 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Proč by měl "západ" hrozit Rusku jadernou zbraní ? Rusko západ neohrožuje neválčí s ním a koho ve skutečnosti a mimo mimoňů zajímá nějaká Ukrajina ?😉
reproman
A zatímco si tady proruští troubové větrají tlamy, Rus bombardoval Poltavu.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Pravděpodobně jako odpověď na agresi Ukrajiny na Ruské území, že.😑
reproman
@RASPUTIN Ale no tak, pisálku.
Zdenek1313
Uslintane,senilní kecy. V nesmyslné válce umírají lidé, voz našemu komunistickému řitnímu alpinistovi nevadí. Aneb proč myslet na člověka, když jde o hodnoty. Hodnoty demokracie. Prave a jediné.
Avatar - našinec
našinec
Mno, Západ jadernou zbraní Rusku hrozil. A opakovaně. Polsko a Česko chtěly dát UA jaderné zbraně hned po začátku války, stejně tak hrozil Macron a Boris Johnson. U Macrona a Johnsona to byly reakce na výhružky Moskvy.
giorgio287
Jadernou zbraní by mohl hrozit pablb fiala. A tlouct u toho pěstičkou.
lug70
@giorgio287 Na Rusko chtěly metat atomovky akorát babizny Černochová, Pekarová-svetrová, Langšádlová. Prostě slepičí mozky.
King I
Scénář je daný, stejný jako za druhé světové války:
Ukrajina dostává materiál, prachy a informace, a až bude hrozit, že obsadí Moskvu, američtí vojáci budou rychlejší. Na Čínu pak hodí pár atomovek. Pořešeno.
Richard Šebesta
@King I Zavřete ho ! Je to DEMENT. Hoďte na něho síť.
Avatar - našinec
našinec
UA v současné době používá strategii, kterou použily Vítězné mocnosti proti Německu - likvidace zásob pohonných hmot. Rozdíl je však v tom, že na území Německa žádné zdroje nebyly. Na druhou stranu spojenci zlikvidovali i zpracovatelský průmysl ropy(rafinérie), což byl ještě větší problém.
King I
@našinec Ukrajinci ničí i rafinérie, díky za pozitivní zprávu.
Avatar - našinec
našinec
@King I Není zač. Na druhou stranu je to těžká rána bruselskému Green dealu.
Jozef Kolek
@King I bla bla bla
od koho berú banderovci plyn, ropu?!, skús sa zamyslieť, mudrlante!!
bella.
Doporučuji všem vybrané články si schovávat.
To co zplodil tento je jak z 50 let KSČ Rudé právo.
Akorát, že nepřítel se změnil.
----------------------
Z článku jsem usoudila, že autor si myslí, že Západ je úplně blbý , že se zalekl 3. světové války, když nechce dovolit jisté zbraně Ukrajincům na území Ruska .
Mimochodem, kdo uvěří denní mediální proukrajinské masáži, že Ukrajina použila i zakázané kazetové zbraně, proti kterým byla?
------------------
Krev Ukrajiny mě nezajímá.Za mě nebojuje a Putin mě neohrožuje
----------------.
Západ má s podobnými válkami zkušenost a tuší, že to jde do kopru.
Doporučuji po válce obstavit Zelenského majetek ulitý za hranicemi + jeho pohlavárů a hned bude mít Ukrajina na obnovu 20 % své země, kde se bojuje. ----------------------------------------------------------------------------
King I
@bella. Ukrajina bojuje i za tebe, i když jsi Ruska. Potřebuješ osvobodit.
bella.
@King I 👎️
Jsem vzdělaný člověk,
Ukrajinu ti nechávám.
Jak jsem řekla - s tebou je to strážka IQ s betonem.
---------------------------------------------------------
King I
@bella. Vzdělaná není to samé co chytrá. Pokud to nevíš, tak moc chytrá nejsi.
reproman
@bella. Zaměňujete, madame, titul se vzdělaností. Titulovaných blbců už jsem potkal mnoho, a kupodivu všichni do jednoho sami sebe označovali za vzdělané. Nikdy jsem se ale nesetkal s tím, že by totéž o sobě prohlásil skutečný vzdělanec.
Podle mě jste prostě jenom namyšlená.
Richard Šebesta
@King I Ukrajina bojuje i za tebe ? Už jsem slyšel podobnou repliku Königu. Vsadím boty,že jsi se inspiroval tímto zločincem. Byl to alkoholik a komunista a vrah Gottwald. U Madridu se bojuje za Prahu řekl ten soudruh v roce 1936. To máš tedy pěkný vzor. Aspoň víme kdo je tvůj vzor a kdo tě inspiruje. Zcela jsi se odhalil ! Je to jasné to je ta linka komunistů. Bureš-Pavel-King !
giorgio287
Není to zvláštní, že se ukrajincům nechce chcípat za zájmy bajdenovic zkorumpované rodinky? To jen blbeček z Brna to ještě žere. Co, Fiala?!?
bella.
@giorgio287
Není to zvláštní, Ukrajinci jsou takoví.Zelenskyj slíbil ráj na zemi a jak s tím zatočí.K tomu používal scénky a s nimi jezdil po Ukrajině a oni se váleli smíchem.Na naše poměry stupidní, ale tam vzdělanost není, tedy to zabralo.
Když se provalilo, že by měli ale i máknout a to už bylo horší.Nejsou na plány do budoucna a přesto fńukali , že je tam beznaděj. .A pak se jim díky Putinovi a díky jejich zběsilosti vůči ruské menšině / korektní v informacím musíme být/ otevřely hranice sem do Evropy, takže zdrhají jen se jim za patama práší.Česko neopustí, ale Ukrajinu navštěvují.Většinou za kšeftem s naším zbožím.Kšeft už je i s těhotnými, co k nám jezdí rodit a žádat dávky.Vzpomněla jsem si teď na ten hrozný případ, kdy Ukrajina prodávala, ano prodávala děti z kojeňáků do ciziny, kdy mnohdy , jak se zjistilo i prokázaným pedofilům.
Oni už jsou takoví.Národní hrdost tam není, vůle makat taky ne.
Převažuje : " udělejte to za mě! " I ten boj!
Fiala a ani Pavel, ani Foltýn mě nepřesvědčí k lásce, prostě není co s tím ?
King I
@bella. Sorry Bella, ale měla by ses trochu vzpamatovat. Už žvaníš totální ***viny. Vážně nejsou na sebe hrdí, vážně nejsou pracovití? Viděla jsi vůbec někdy nějakého Ukrajince?
bella.
@King I 👎️
Denně s nimi mluvím, ale ne s těmi, které znáš 20 let z vaší sámošky, nýbrž s tsunami, co se sem na " čestné prohlášení " za lepším nahrnula na věčné časy!
Denně !!! Rozdíl je obrovský!
----------------------------------------------------
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Fyjalo octup...
giorgio287
Zavřete toho magora štajgrvalda do blázince !!!
Hned!!!
Pavel Nyklíček
Na válce.je vždy krásné že po ní přijde mír...
Všechny války ruské, ale i evropské skončili na jednom bodu a to, že došly finance.
Pokud země jako Rusko dokáže válčit 2 roky jen ze zásob, tak prosím....
Pokud ale musí přejít na válečnou výrobu, pokud musí dráze nakupovat, pokud se sníží příjem z komodit, pokud má extrémní náklady na vojáky, žoldaky, přichází o rafinerie, tak to nejde donekonečna.
Miliardové škody má na technice, miliardové škody má snížením vývozu, lidé odcházejí ze země, inflace rublu, reparace pozůstalých...
1+1 = 2
Dávám bolševikovi rok.
giorgio287
@Pavel Nyklíček
Ukronáckovi dávám půl roku.

A pokud bolševik do roka chcípne, stačí pak na pražském hradě vyvětrat smrad.
jerryx
@Pavel Nyklíček A není na tom Ukrajina z hlediska lidských a materiálních rezerv náhodou hůř? A ani pomoc Západu není nevyčerpatelná. Nedělejme si iluze, západní politici kašlou na Ukrajince úplně stejně jako na vlastní občany a jde jim jen o svoje P.R. Pak je tu ta jejich pblíbená zkratka, že kdo nemiluje vládu, musí být proruský.
Richard Šebesta
@jerryx Přesně. Lépe bych to nenapsal.
King I
@Richard Šebesta Ale napsal... V psaní kravín jsi mistr světa
Pavel Nyklíček
@jerryx
Ještě jsem se nespletl.
Zatím vše jde tak jak jsem předpokládal už wpřed dvěma roky.
Kupříkladu Babiše sleduji více jak 10 let a vše co udělal a jak skončí jsem vždy spolehlivě trefil s časovým předstihem.
Mám to jako koníčka.
Jediné čeho se bojím, že až skončí v politiké, jde najdu něco tak fenomenálniho...🫤
jerryx
@Pavel Nyklíček To si pak povíme , s Babišem jsem jednou mluvil asi hodinu, mockrát jsem si napsali, takže moje představa je asi taková: Chce být šéfem, řídit stát jako firmu, o všem rozhodovat. Poctivý? Může být oligarcha poctivý? A napsali by stateční babišobijci z Reflexu něco proti Křetinskému? Asi ne, co? On není intelektuál ,ale není blbej, je jen ADHD. Prostě rychleji mluví, než myslí. Ty jeho maily mé osobě musím číst několikrát , vynechaná písmena a dělá chyby. Za covidu se to ukázalo jako katastrofa, uvěřil prvnímu psychopatovi s grafem. Ale kde byla pětikoalice, když jsem se s ním hádal o otevření škol a zrušení lockdownu? Taky jsem jim psal a ignorovali mě. A co jsem říkal od začátku? Že Švédi mají pravdu. A co říkal Fiala? Poslouchejte vládu.( tu Babišovu!) A co mi řekl Babiš? Já se s Váma bavím, ti druzí s Váma mluvit nebudou. A to platí na celou společnost ,vláda mluví jen se svými příznivci. Oni jsou nejen sobečtí, ale i hloupí.
bella.
@Pavel Nyklíček
Na válce není krásného lautr nic! Ani to, že nějaký konec přijde.
Protože ten konec je vždycky hrůzný.
Jediný, kdo na tom něco získá je Ukrajina. Celý Západ se tam pohrne vybudovat ji novou a zcela jistě ne jen na těch 20 % území, kde bojuje.
Obrovské dluhy , které Ukrajina má nikdy nebudou splaceny, s tím se počítá, né že ne! Jak si zařídí Západ, aby splácela a hlavně do kdy !!! obrovské půjčky mě fakt zajímá, protože o tom a jejich korupci je pak jejich vstup do EU !!!!

Západní státy, které jsou s hospodařením na hnoji nutně potřebují zakázky a pro svoje lidi práci, Takže jejich byznys pozvedne Ukrajinu konečně z rozvojové země na úroveň vyspělé Evropy, jen nevím, jak pozvednou tamní lidské zdroje k touze po vzdělání /vzdělávání a práci.
-----------------------------------------------
Německo se dosud musí dle zákona po válce podřizovat v mnohých rozhodnutích USA. A US armáda tam dosud je. Tak to bude i na Ukrajině a o to US hlavně asi jde.
--------------------------------------------
Pavel Vlček
Nejsou Lidi=Vojíni do nulté a první linie do masomlýnku = meat grinder !!! Ukrajinští vlastenci a flastencí a desertéři a nemakačenkové se vyplatili úplatky a chlastají a upozorňuji na zbytečně na sebe např. v hospodě-klubu Rocky Sport Bar na Benešově ul. u hlavniho nadražíí v Brně !!! A Zakarpatia nejsou Ukrajinci, byli to kdysi 20 let Čecho-Slováci a předtím jestě Rakousko-Uheráčci včetně východní Haliče se Lvovem !!! A na východní Ukrajině (Novorusko) jsou sovětští etničtí Rusové !!! A o tom to je !!! A Krym je strategický poloostrov = GeoPoltika, byl kdysi ve starověku řecký, pak osmanský=turecký, pak Carsko-Ruský a pak Chruščovský-Brežněvovský Danajský Dar Ukrajinské SSR !!! =Sdílejte, než to smažou !!!
bella.
@Pavel Vlček
Dneska se lidi bojí, jak v 50.
Zvláštní, denně v tram slyším ,jak už mají Ukrajiny plné zuby , ale veřejně ani nepípnou.Vím, jak Pražáci jsou frustrovaní, to vážně jsou, nic jiného než Ukrajina tady není a není k nám ani zdvořilá .Ztrácíme půdu pod nohama co je ještě naše.Ani náš vlastní názor nesmíme mít.Hned se ozve : pššt , aby vás nezavřeli to se nesmí !"
Josef Mysliveček
Správně napsáno 👍🏻 Proruská špína ať klidně prská ty svoje debility...
bella.
@Josef Mysliveček
Jděte do háje!Co je proruského na tom, když někdo řekne, že už má Ukrajiny plný zuby?!!!
Co je proruského na tom, že žádáme konec a domluvu, protože Ukrajina nám už dluží miliardy a nikdy nevrátí, ani svou prací, protože na to, aby ano by to neměli být převážně dělníci.
Nevím co je proruského na tom říct, že mě Rus neohrožuje, nenakecávejte mi to , momentálně mě ohrožuje vláda ČR v právech občana, které tady krátí ve prospěch občanů Ukrajiny, račte si to spočítat.Západ nám miliardy nezaplatí a co jsme za ně mohli mít !!!
Přijde mi, že ti kdo plácají Ukrajině a válce a protiruským sankcím na menšinách na Ukrajině mají taky jen základní vzdělání, rozhled nemají. Ukrajinci se na svou zemi vybodli a zdrhají za lepším, sedí tady jako pecky a vy podporujete válku.Je to hodně schizofrenní, že? A na druhou stranu bosové i ti mediální mají z těchto hloupých zisky.
Dyť každou zprávu ze Seznam.cz si musí člověk ověřovat jinde.Reflex je ukrajinský bulvár, sem jde člověk v naději že je poučí, ale je to srážka IQ s betonem
---------------------------------------------
-----------------------------------------------
lug70
Ukrajinská krev, zisky západních korporací. Takhle měl začít titulek článku. Zbrojní korporace vydělavají majland na válce, agrokorporace na ukrajinské půdě a další se těší na rozprodej Ukrajiny za babku. A na vrcholu pyramidy, kam teče nejvíc krvavých peněz sedí obří americké investiční fondy, jako je Black rock, Vanguard, State street.
Jan Bejšovec
@lug70 Takže jak byste to řešil Vy? Neposílal nic, nechal Ukrajinu zotročit, hlavně aby zbrojaři neměli zisky???
lug70
@Jan Bejšovec Růžové brýle třeba sundat dolů. Ukrajina bude teprve zotročená až bude splácet tu západní "pomoc", která ji dostala do toho stavu, kde je. Zadarmo ta pomoc není. Však už taky se v médiích objevil plán na tzv. obnovu Ukrajiny, což jinými slovy znamená parcelování a rozprodej Ukrajiny a jejich zdrojů. Nijak jinak nemá Ukrajina možnost splácet své závazky. Západní státy si samozřejmě jako svou kořist naplánovali západní části Ukrajiny a nám, Polsku a dalším zemím bývalého východního bloku přidělil oblasti, které má v držení Rusko a o kterých západ moc dobře ví, že už zůstanou ruské. Takže my tu na východní části utřeme a západ bude vydělávat majland. Máme fakt povedené "spojence".
Stanislav Peluch
@lug70 tu blbost, co jste napsal jste opsal z Aeronetu, nebo ze Sputniku?
kosmos kosmos
@lug70 ty jsi na hlavu 🤦a potřeboval bys od pana Bejšovce bejkovcem přes záda 😂👍 raději budu svobodný a splácet než si to nechat ukrást špinavým a smradlavým mongoloidním russakem 👍
Jan Bejšovec
@lug70 Na splácení dluhu není nic zotročujícího. VB splatila poslední dluhy za druhou světovou teprve nedávno. A nevšiml jsem si, že by těch 70 let byla otrokem USA. Kde přesně se dočtu o tom plánovaném parcelování Ukrajiny, pominuli Sputnik, Aeronet a další srajdy???
bella.
@Jan Bejšovec
Upřímně!
Co je vám do Ukrajiny?
--------------------
P.S. Dluhy byly po 2. světové odpouštěny.Např. Polákům.Ukrajině budou odpuštěny taky výměnou za investici do země a zisku.
Angláni vstupovali do EU v takovém stavu, že bída na vesnicích řvala o pomstu.
Hlína místo podlahy, život na vsích z ruky do huby.
Nahrabala si z EU vše co mohla a 5 min po 12 díky Nigel Faragovi z toho svazku vypadla.Je i tak nyní v dezolátním stavu, jak to dají dohromady bůhví, hlavně že se prsí do války s Ukrajinou ....
tempter
@lug70 „Lid povolal nás do zbraně, my opustili frézy a uniformy navlékli si místo kombinézy. Stojíme pevně, v oku žár, vstříc slunci píseň letí, střežíme práci dělníků a šťastný spánek dětí. Kdyby snad vrazi z Wall Streetu přepadli nás jak saně, poznají záhy lidu hněv, promluví naše zbraně!..“ Prostě starého psa nové kousky nenaučíš, že lugu. Je mi tě upřímně líto, to co tady předvádíš nejsou názory, ale diagnóza.
lug70
@tempter Tak mi to co jsem napsal vyvrať. Jenže to nejde. Z celého kolektivního západu zbrojařské koncerny hlásí rekordní zisky a rekordní zisky hlásí i agrokoncerny, jako jsou Monsanto, Dupont atd, které už dnes vlastní přes 30% ukrajinské půdy. Na válce a rozprodeji Ukrajiny západní koncerny a investiční fondy vydělávají majland. Peníze jsou pro západ vždy na prvním místě a to je historický fakt.
tempter
@lug70 Raději peníze a svobodu než bídu a gulag. A jestli ty umřeš chudý a naštvaný, to je světu úplně jedno.
King I
@lug70 Tak poděkuj Putinovi že nám dává vydělat. Co pořád řešíš za problém?
lug70
A už je to tady. Když není argument, objeví se jako vždy smečka nicků s nadávkami a žvásty o nějakém aeronetu apod. Ukrajinci nebudou pod západem nikdy svobodní a už vůbec ne bohatí. Budou otroci ve vlastní zemí. Budou žít v kolonii západu kde ji nebude patřit nic, ani půda pod nohama a budou dřít až do smrti po celé generace na dluhy, kterými je od 2014 systematicky zatěžuje západ. A že to nám Putin dává vydělávat? Západu asi ano, ale my jen platíme a ještě nás čeká splácení miliardových dluhů z půjček od západních komerčních bank, které si Fialův gang vzal na vysoký úrok pro Ukrajinu.
tempter
@lug70 Tohle se léčit nedá, zemřeš chudý a naštvaný.
Pavel Vlček
@lug70
Však Tuzemsko - Morče - Tato Země - VšeProIslámistán Czechistán jsme taky otroci a montovna a dohánime Německo a.Rakousko a tzv. Západ a Evropský Svaz Bruselistán E.U. Titanic uź 35 let a nic a skutek utek !!! A sdílejte to, než to smažou hodnotoví progresivní liberální demokraturnici a globální korporátní fašisti a geat-resetisté a green-dealisté a LGBTQ+NSDAP a Genderisté a Obamisté-Bidenisté-U.S.A.-ŘiťoLezci a a EuroHujeři a VšeProBruselisté a VšeProIslamisté a Sluníčkáři a Vitači a ... !!!
Josef Mysliveček
@lug70 Dej si facku, třeba se ti rozsvítí... 🤦🏻‍♂️
Pavel Nyklíček
@lug70
Nás stát je mezi těmi, co mají také obrovské zisky díky válce, takže to je pořád stejné....
Kdo zbraně vyrábí, bohatne
lug70
@Pavel Nyklíček Náš stát? Naivní představa. To by musel zbrojovky stát vlastnit. Zisky jdou soukromým firmám, které stát neumí ani pořádně zdanit a má problém z nich vytáhnou vůbec nějaké daně. Zato stát, tedy my všichni budeme ještě celé generace platit, to co Fialův gang odklonil na Ukrajinu+splácet miliardové půjčky s vysokým úrokem, které Fialova chátra si pro Ukrajinu vzala u komerčních bank. Že by se českému státu něco vrátilo, už nelze čekat, po tom co nám západ přidělil k poválečné obnově část Ukrajiny, která je a je jisté že už i zůstane pod ruskou správou.
Pavel Nyklíček
@lug70
Zřejmě nesleduješ ekonomiku.
Asatin
Pokud Zelensky pozada zapad o vojenskou pomoc,muze na Ukrajinskem uzemi rusaky vytlacit zpet na ruske uzemi.Je to stejne, jak to udelal Kuvajt.Takze to OSN taky schvali.Taky to neodporuje zadne meznarodni smlouve.Opravdu to zalezi,jen na rozhodnuti zapadu.Clanek to popsal presne.Ukrajinci bojuji i o zapad,tak pokud chce mir,musi bojovat.
Avatar - epr3
epr3
@Asatin 😂😂😂Trumpetko, tzv. Západ si nic netroufne, protože by tím riskoval, že mu něco z Ruska přilítne na hlavu. Klidně nechá ukra, ať se tam ještě roky rusákem mydlí, to vyhovuje hlavně USA a její zbrojařské lobby.
Asatin
@epr3 Ses jen Putinuv uzitecnej idiot.
Richard Šebesta
@Asatin Rozdíl mezi tebou a eprem 3 je že on napíše nějakou myšlenku ty a Jäger se zmůžete jen na nadávky a posměšky. Žádnou myšlenku v hlavně nemáte. Inu kde nic tu nic v hlavě prázdno večer i ráno. To se hned pozná PRIMITIV.
Avatar - epr3
epr3
@Asatin Kdo z nás dvou je blbější? Já se vymezuju proti tomu platit cizí válku, ty to platit chceš.....
Josef Mysliveček
@epr3 Dej si facku, třeba se ti rozsvítí... 🤦🏻‍♂️
Avatar - epr3
epr3
@Josef Mysliveček Tu si dej ty, tapetáři. Třeba se rozsvítí tobě a dáš dohromady i jinou větu....Ale asi ne.....
Richard Šebesta
@Asatin Odpověz mi mudrlante jak dlouho chceš ještě bojovat z gauče a blbě pindat za naše many ? Rok,dva nebo deset ? Válku nemůže vyhrát ani jedna strana takže zbývá kompromisní mír nebo jaderná válka ? To chceš ? Pak by tě měli odvézt urychleně do cvokhausu a jen aby jsi nebyl trapný pomoc Kuvajtu byl v rámci OSN a ta válka trvala jen pár týdnů tahle už trvá 30 měsíců a konec je i díky takovým jako ty v nedohlednu.
Asatin
@Richard Šebesta Hrajes si na generala ,ktery uz ted vi jak to musi skoncit.Tvuje nazory baznacuji,ze bys nejradeji poprosil Putina aby z Ukrajiny stahl vojska a byl by Sebestuv mir.Misto kecu to udelej.
Avatar - epr3
epr3
@Asatin Proč by měl Putina o něco prosit? On se z dobytých území nestáhne, protože ukra by tam zase rozjeli lynče a vraždy ruskojazyčných obyvatel. Nikdo na světě mu na to nedal záruku a taky se celý svět na řešení tohoto problému zvysoka vybodl, takže si to zařídil sám a těžko mu to někdo rozmluví.
Saša Krach
Pane Karle ..já vím je horko....a už je to otravující....každý den stej­ný..­.hor­ko..­.chtě­lo by to zchl­adit­....nap­říklad atomovou bombou na Rusko....oni na nás....a bude chládek zima ,,,,,veliká...
To se nám všem uleví...
😭😭😭😭
Frank51482
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Josef Mysliveček
@Frank51482 V hlavě duto co? 🤦🏻‍♂️
Josef Mysliveček
@Saša Krach Dej si facku, třeba se ti rozsvítí... 🤦🏻‍♂️
Richard Šebesta
@Josef Mysliveček Ty Jäger ty fakt neumíš nic jiného než tu debilní větu ? V hlavě duto co ? To platí 100 % o tobě.
jerryx
Nejvíc mě baví , jak ti ,co přihlížejí likvidaci Západu zelenogenderovými ideologiemi a o útocích migrantů a islamistů mlčí, statečně vedou válku proti Putinovi. Pan Steigerwald nebyl disidentem za komunistů, byl dramatikem a podle jeho scénářů se natočilo i pár filmů.Ale jako dramatik se pustil i do zahraniční politiky , kde je naprostým diletantem. Nehledě na vojenské otázky- klasický rozpor: Ukrajina podle něj může porazit Rusko, ale Rusko naopak může porazit Západ, pokud porazí Ukrajinu. Já věřím tomu, že ti, co vodí Kamalu, která rozumí politice jen trochu víc, než redaktoři Reflexu, mají víc rozumu, než gaučový hrdina pan Steigerwald.
Avatar - epr3
epr3
Myslím, že do Reflexu by měl na pravidelné lékařské prohlídky redaktorů docházet i cvokař.
Josef Mysliveček
@epr3 Rusové jsou takové chudinky že? Dej si facku, třeba se ti rozsvítí... 🤦🏻‍♂️
Avatar - epr3
epr3
@Josef Mysliveček Ne, Rusové nejsou chudinky. Duševní chudinky jsou redaktoři Reflexu, proto volám pro zajištění jejich nepřetržité lékařské péče kvalifikovanými odborníky.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
rusáci jedou tzv. opotřebovávací válku. A jim je to jedno, už poďobaný záprdek Džugašvili, který si nechal říkat Stalin, věděl, že na nějakém tom milionu obětí nesejde. Rusáků je několikrát více, než Ukrajinců, takže dřív dojdou síly Ukrajině, především ty lidské. A co je nejsmutnější, "dojdou" síly i Západu, bohužel ne ty materiální a technické, ale morální. Prostě a jednoduše jsou lidé na Západě "unavení" válkou. Přesně na to ten kremelský prcek spoléhá (další v řadě zakrslíků, po Uljanovovi a Džugašvilim. Medveděv se nepočítá, to je jen putinova loutka, jinak ten je ještě menší, něž putin).
Od počátku je jasné, že JEDINÝM, kdo může tu ruskou okupační válku zastavit, je Čína. Sankce na rusáky jsou O.K., ale ty nestačí. Rusáci prostě přejdou na válečný mód. My na to pořád nahlížíme našima očima, ale rusák je z jiného těsta. Západ by měl zesílit diplomatický tlak na Čínu. Klidně ať si Čína rozebere půlku ruska na součástky (což už několik desetiletí pokoutně dělá). Lapidárně řečeno, západní sankce rusáci ustojí, opotřebovávací válku povedou klidně dalších 5 let, ale bez čínské pomoci zdechnou v řádu dní. Problém je, že pro Čínu je výhodné jak slabé rusko, tak oslabená Ukrajina, tak slabá Evropa. K čemuž momentálně dochází...
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5734171 Kdyby to celé Ukrajinci popichovaní tzv. Západem nevyprovokovali, žádná válka nebyla, celá Evropa mohla nadále kupovat levné suroviny a paliva, a mohla dál zůstat velkým hráčem ve světě. Sankcemi se střelila do vlastního kolena a čeká jí jen úpadek a chudoba. Jediné co nevíme, jak rychlé to bude.
Saša Krach
Jel jsem taxi a řidič asi 35 let z Ukrajiny ...kecy o autech pak jsem se omluvil a zeptal se na poli­tiku­....nej­dříve se mu nechtělo a pak to rychle uzavřel ..dohoda byla před dvěma roky na stole ...a dnes můžou jít všichni do ......... ...
Richard Šebesta
@Saša Krach Sašo ať nejdeš na krym ale nemyslím ten ruský ale ten skutečný. Foltyn hlídá a pravda se dnes nenosí , tedy ta která se mainstreamu nehodí.
Jan Bejšovec
@epr3 Jo jasně. Takže vlastně Ukrajina za tu válku může. Úplně stejný argument jako když v 38 tvrdili, že když ČSR neustoupí, bude viněna z vyvolání války.
Avatar - epr3
epr3
@Jan Bejšovec Jasně že za ni může, vyprovokovala ji.
bella.
@Uživatel_5734171
-------------------
Prosím, vysvětli mi zákulisí, keré nám vláda a Brusel neobjasnili.
Proč tam Putin vlítnul.Dyť 30 let měli svobodu a byl v klidu.