Komentáře

Zpět na článek

Vzestup radikálů: Napodobí Konečná s Okamurou volby v Německu a na Slovensku?

61 komentářů

kosmos kosmos
@reproman tomu škaredému komunistickému zvířeti ze Starého je to jedno 👎 hlavně že jde půl mega měsíčně z kapitalistické EU 👍
reproman
Ta ženská je asi opravdu tak šeredná. V tisku se někdy úmyslně vybírají dehonestující fotky. Ale když ona se takhle ksichtí i na vlastních plakátech.
kosmos kosmos
Tolik hlupáků tady není aby ti extremisti měli nějaké lepší preference 😄👍
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Samozřejmě, návrat STRANY je pro přihrblé EU dezoláty stresující.😉
Avatar - našinec
našinec
Radikálové již nám vládnou po posledních parlamentních volbách.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Asatin ......No zbohatlíků máme dost a již nastává doba, aby se o své zisky rozdělili s těmi, kteří zisky svojí práci vytvořili. Je to logické, žádoucí a nevyhnutelné😉
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Jsem rád, že STRANA je zde zpět pro všechny slušné lidi😎
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Ani jeden nemá šanci na nějaký významný volební výsledek. Ale o to se tu nehraje. V podstatě se dělá konkurs na koaličního partnera estébáka Bureše. Tomu je úplně jedno, jestli půjde do koalice se socany, s lidovci, s ODS nebo s Okamurou, Šlachtou, Konečnou či Macinkou. A tady má jak Okamura, tak Konečná šanci. Jeden i druhý klidně může těch 6 procent udělat, stejně jako Motoristé či Šlachta. To je na té dnešní politice to nejšílenější, že se tu nebavíme o programech, ale o marketingových projektech. A zapomeňme na to, že tu máme demokracii navždy. Stačí se podívat na Slovensko a vidíme devastaci demokratických struktur v přímém přenosu. Pokud další vládu bude sestavovat třeba Bureš, Šlachta, Motoristé a KSČM či SPD, vydáme se přesně touto cestou. Nicméně za sebe mohu slíbit, že já se svých svobod jen tak nevzdám... Jmenuje se to občanská neposlušnost a přesně tím směrem bych se vydal...
jerryx
@reproman A za útoky nožem v Německu může krajní pravice, že?
reproman
@jerryx A vrah z vólstrýtu, to jste zapomněl.
jerryx
Tak podle mě je radikálem ten, kdo
podporuje migraci kriminálních živlů, věří tomu, že je 72 pohlaví a taky tomu, že nějaká stupidní opatření ochladí planetu. A taky žádá potrestání těch, co tomu nevěří a nejradši by je zavřel, ale kdo by pak na takové, jako je pan Sezemský dělal a kdo by jim poskytoval služby? Paní Konečná má názory, se kterými většinou nesouhlasím, ale mluvit se s ní dá. S panem Sezemským ne. Ten zbabělec se vyhýbá jakékoliv diskusi. Prostě provládní a sorosovský šašek. A klidně bych mu to řekl i osobně.
Frank51482
Kdo si dovolí kritizovat vládní svinstva je radikál. Tak až tam jsme to dopracovali. Už chybí jenom prověrky.
giorgio287
@Miroslav Rys
Tak pravil fialový bezmozek, který není schopen argumentace, tak hlupáček je prská a nadává.
Amen.🤣
Frank51482
@Uživatel_5734171 Stačí se podívat na pražský hrad, co se tam usadila za bolševická prolhaná a bezpáteřní svoloč. Není třeba se dívat na Slovensko. A jestli někdo něco devastuje, tak je to bezpochyby zločinecká pětidemolice a takoví blbci, kteří tuto chamraď volí.
Frank51482
@Asatin Dolarem si brzy může vytřít zadek. Nebude mít hodnotu ani toho toaleťáku.
giorgio287
@Uživatel_5734171
Bojuj za fialovou cenzuru, vyhazov z práce a kriminál za názor. Heil Fiala!
kosmos kosmos
@giorgio287 ty seš vůůůůl🤣👍
Saša Krach
Všechna čest paní Konečné.Pokud by se soutěžilo o nejlepší političku u nás , paní Konečná je nejlepší. Proč to tvrdím
Vlastně sama vytáhla komouše na volitelná místa . Vládní politici se jí bojí a když nevědí kudy kam...
Začnou vyčítat minulost, 😂😝
Myslím si , pokud vydrží nasazení a vládní strany pomohou svou neši­kovnos­tí..­..bu­dou komoušové v parlamentu.,.
A pro hlupáky,,,,nejsem její volič...😝
jerryx
@reproman Někdo nevypadá jako Claudia Schiffer a někdo je zas blbej.
reproman
@giorgio287 Vy taky ne?
giorgio287
@kosmos kosmos
Však má fialový extremista důvěru 2% občanů. Lidé nejsou hloupí, ani sviňáci.
giorgio287
Fialoví liberální fašisti a vlastizrádci potřebují:
1. Volební porážku
2. Soud za vlastizradu
3. Tvrdý trest

A kdo zařídí bod 1. je úplně jedno. Každý bude lepší než oni.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Nebýt radikálů, není zde demokracie.😉
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Ferdi Nand...Takže přiznáváš, že tě mezi sebe nepustily ? 😉
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Asatin .. Tak zkus vypnout ČT24 a zapnout svoji hlavu. To je ta koule na tvém těle.....tam ne, nahoře😀🙄
Asatin
@RAS-Putin. Slysel jsem ,ze jsi z dezolatu zblblej,to se da lecit, vrat se do ruskeho sveta.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Asatin ...Slyšel jsem, že prý jsi šel na malou, ale bohužel i trochu na velkou.😉
lug70
Uživatel_5850027 s těmi svými detaily se můžeš akorát vyfotit. Prej porušování právního státu v Maďarsku . Ale no tak, to jsou takové hov.., kterým můžou věřit jen blbci. S tím na mně nechoď. Kdyby Orbán byl takvý zloduch, porušující právní stát, tak by takovou podporu svého obyvatelstva neměl. To s údajným porušováním právního státu je jen takový univerzální bič Bruselu na neposlušné státy, které se bruselskému diktátu nechtějí podvolit. Poláci by taky mohli vyprávět. Zato u nás je viditelně porušován právní stát a nic se neděje. Fialův gang si vyloženě vytírá s naší ústavou zádel a Brusel nic. Právní stát je u nás totiž porušován žádoucím směrem, povoleným Bruselem. Když Francie vystoupila z NATO byla úplně jiná doba, mnohem svobodnější. Navíc je Francie velký stát, který byl vždy dobře vyzbrojen a případné invazi NATO by se ubránil. To my jsme podle Francie podřadní vazalové malí a bezbranní. S námi by byli hned hotovi. Jinak na Ukrajinu nejdou od nás jen archivní kusy techniky. Fialova vláda tam posílá po celých vlacích a kamionech i nové kusy zbraňové techniky a munice, k tomu naše paliva, léčiva, proviant atd, a my to platíme z našich daní. A nakonec, ty německé Leopardy na Ukrajině hoří stejně dobře jako staré dobré T-72. Není v tom rozdílu.
Bořivoj Zelený
@Uživatel_5734171 K čemu volební program, když je po volbách totálně popřen. Vidíme to u současné pětidemolice dnes a denně.
Avatar - epr3
epr3
Jan Macharacek Nefuň tady a argumentuj, a nebo nevysírej.
Saša Krach
@Uživatel_5734171 A už se prober..a nestraš lidí....
kosmos kosmos
@giorgio287 právě že jsou hlupáci a volí výše jmenované 😄👍
reproman
@jerryx No vidíte. A tahle vypadá jako karikatura ještěra, má protivné vystupování, a korunuje to hloupý pohled na svět spolu s touhou po moci.
jerryx
@Uživatel_5850027 A jak by se tam asi dostala? Tomu může věřit akorát Fiala. Buď je ruská armáda tak silná, že porazí i NATO, nebo tak slabá, že neporazí ani Ukrajinu. Ale, pokud by Rusko porazilo Ukrajinu, podle Fialy by asi obživli jeho zabití vojáci a obnovila by se zničená technika. Fiala by se neměl dívat na marvelovky.
reproman
@Richard Šebesta Já nevím, ale co si tak pamatuju, tak přesně takhle machrovali docela nedávno sami Rusové
reproman
@giorgio287 Váš naivní optimismus nesdílím. Pokud nevstane z hrobu císař Ferdinand, každej kdo se nabízí po bídném Fialovi bude už jenom mnohem horší.
lug70
@Uživatel_5850027 Ale no ták. Nenech se vysmát. Co by tu ruská armáda dělala v této vykradené republice? Co by si tu vzali? Kde nic není ani smrt nebere. Je to jen hloupé strašení mimo realitu. Bu bu bu. Mnohem pravděpodobnějším scénářem by bylo obsazení naší země jednotkami NATO, pokud by se tu v budoucnu k vládě dostala rozumnější vláda, která by chtěla ze svazků EU a NATO vystoupit.Taková bratrská pomoc z opačné strany. A to si nedělám srandu. Stačí se jen podívat na Maďarsko, jaké musí snášet výhrůžky z Bruselu. K vůli tomu už Orbán veřejně řekl, že se blíží čas opustit EU. Kdyby Maďarsko ještě chtělo dát vale NATO, tak v Budapešti jsou bleskem Abramsy, Leopardy a další tanky NATO. Píšu správně. Zlodějiny tu provozují jen ti, co tu nyní vládnou, protože mají absolutní ústavní většinu, tudíž krást můžou. Vlády ODS vždycky kradly jak straky. To je historický fakt. To je taky dobře vidět na tom masovém odklánění prostředků státu na Ukrajinu a to ještě mají další neomezené možnosti jak rozkrádat stát. Nikdo jim v tom nemůže zabránit, protože pozice je slabá a vládnoucí zloději to moc dobře vědí.
Richard Šebesta
@Jan Macharacek Lepší než takové kecy by bylo vyvrátit to fakty. Ale fakta asi chybí,že jo ?
Richard Šebesta
@Uživatel_5850027 Až bude paraguayská armáda před Bruselem budete dělat co ? Nebo nebude náhodou i před Prahou ? Takové bláboly bez špetky reality může psát jen IGNORANT. To vás tak naočkoval mainstream o té ruské armádě nebo to máte z vlastní hlavy ?
Jan Macharacek
@lug70 Tož ,tak popletené to může mít jenom úplný mimoň, nebo tavárišč, što?
jerryx
@Richard Šebesta Je to stejné jako s Ficem. Taky byl na 8%, jenže přišel Matovič a pak Šimečka, já osobně bych za této situace volil Pellegriniho, právě proto, že je skutečný liberál a jako gay nemává duhovou vlajkou, ale pro Slováky byl moc moderní. Asi takhle , závidím Slovákům jejich prezidenta, ne premiéra. Ale pořád lepší Fico, než Šimečka nebo Matovič.
lug70
Zase nálepky, jako v pravé a nefalšované diktatuře. Ti, kteří celou společnost obrací naruby, ničí lidem životy progresivismem a Green dealem, adorují deviace, podporují nelegální migraci z cizích tmavých agresivních kultur, štvou do války atd. sami sebe nazývají demokraty. Ti, kteří chtějí vrátit lidskou společnost do normálu, daného dlouholetými tradicemi, chtějí vypakovat nelegálně přivandrovalé zločince a nevděčníky, odsuzují deviantní chování, volají po míru atd. jsou těmi "demokraty" ještě drze nálekováni za radikály, extrémisty, rasisty, ruské šváby, dokonce dezoláty a sfině. To nevymyslíš. Zdá se však, že tu progresivní chátru už mají lidi po krk v celé Evropě. To progresivní sfinstvo se už dlouho neudrží. Sledujte dění na Slovensku, kde ty progresivní zločince odstavili od moci, jaká špína na ně vylézá. Samé zlodějiny a tunely, služby cizím zájmům, deviace tlačené do škol, státní penězovody do soukromých kapes vrchních progresivců přes neziskovky, dokonce politické pronásledování i vraždy (generál Lučanský) atd. Takhle ta progresivní chátra funguje všude, kde vládne, takže na beton i u nás.
Ferdi Nand
Komouši mají na svědomí tisíce lidských životů a statisíce zničených životů a celých rodin a dnes tady, tahle rudá sv ině svobodně vyřvává svoje bludy. Propagaci nacismu budeme stíhat a tyhle bestie mohou svobodně štěkat ?
Ferdi Nand
Zločinecká organizace pro všechny slušné lidi ?@RASPUTIN
Ferdi Nand
Nejvíc komoušů padlo v boji o koryta. Tebe by udělali jako prvního. Takovéhle umanuté, agilní blby blby měli komouši na jedno použití. Nepotřebovali, aby jim nějaký slaboduchý idealista kecal do zlodějen.@RASPUTIN
Ferdi Nand
Plynulý návrat do totality. Cenzura už jede na plné obrátky.@Frank51482
Radek Kocvelda
@Uživatel_5734171 Božínku
Uživatel_5850027
@jerryx Ne, ale během pár let by opět vybudovali armádu, Fico a Orbán by je rovnou pustili bez boje až k naší hranici a naše armáda by je sama nezastavila, takže než by NATO stihlo zareagovat, klidně by se dostali až do Prahy
Uživatel_5850027
@lug70 Pár detailů, s Maďarskem mají všichni problém ne proto že by Orbán byl jediný rozumný, ale protože v Maďarsku dochází k porušování právního státu, když v minulosti Francie vystoupila z vojenských struktur NATO, taky v Paříži nebyly tanky bratrských osvoboditelů, jak píšete, tato vláda nemá ústavní většinu, na tu je potřeba 120 poslanců, na Ukrajinu jdou z Česka hlavně archivní kusy techniky, která nám zatím vesele rezla v garáži bez využití, navíc stejně přecházíme na novější a od Německa jsme dokonce dostali Leopardy jako náhradu za tanky poslané na Ukrajinu atd.
Bořivoj Zelený
@reproman Vrahy z "warstrýtu" zmiňovat nemusí, to ví přece každý.
Asatin
@ses ras-Putine -mas na mysli, malou nebo velkou stranu.
Asatin
@RASPUTIN To se muzez taky podelit o svuj zlaty rubl.Ten ma urcite vetsi hodntu nez dolar.
Miroslav Rys
@giorgio287 Škoda, že není imbecilita trestná. Ty bys měl doživotí, chrochtal 😀
Asatin
Konecne, uz ted zari oci a vidi ty zarne komunisticke zitrky, kdy se rada bude delit o sve kapitalisticke penize s delniky a rolniky.
reproman
@jerryx Nože.
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Uff...×2.
Jan Macharacek
@jerryx Uff...
Richard Šebesta
@jerryx Ta poslední věta je výmluvná a 100 % souhlas .
reproman
@kosmos kosmos Hmmm. Mnoo... Jenomže když voni se ti, co by měli teoreticky být rozumnější, docela úspěšně historicky znemožňují. A to pak mají blbci navrch.
Uživatel_5850027
@lug70 Až bude Ruská armáda před Prahou, budete také volat po míru? A mimochodem, zlodějiny a tunely u nás provozují trochu jiní, než o kterých píšete
Richard Šebesta
Už jsem psal jednou. Pokud se Konečná a její komunistická banda vrátí do sněmovny za rok po volbách,bude to z velké části vina současné vlády ! Bude přitom jedno zda se to bude jmenovat ksčm nebo stačilo.Po volbách v roce 2021 byli komunisté na dně v roce 100 letého výročí založení ksč vyletěli ze sněmovny jako špinavé prádlo. 3,8 % jako volební výsledek to byl debakl ! Pak vyměnili šéfa za šéfku a přišel další debakl soudruh Skála v presidentské kampani jehož vyslala v boji o hrad právě ona také PROPADL totálně. Za 9 měsíců volební kampaně nedokázal nasbírat ani 50.000 podpisů na svou kandidaturu . No jenže pak se začala situace měnit,přišly volby do europarlamentu Konečná se spojila s další levicovou stranou a ejhle její stačilo v podstatě uspělo. Proč ? Vláda se svou totálně proválečnou politikou a protilidovou propadla v důvěře na 18-19 %. Dnes už po 35 letech od převratu mnozí neřeší nějaké komunisty ostatně jeden je na hradě druhý předseda nejsilnější strany opozice.
Protilidová politika vlády , proválečná politika vlády, byrokracie v EU neřešena migrace,greendeal to vše jsou věci které Konečné pomáhají a možná pomohou zpět do sněmovny. "Bravo Fialo " "děláš to dobře", většina lidí tě nesnáší a navíc svou politikou nahráváš komoušům !