Zprávy

Zpět na článek

Soud uložil Miroslavu Peltovi 5,5 roku vězení, pětimilionový trest a zákaz činnosti

6 komentářů

Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Kdysi jsem dělal bafuňáře v pralesní lize. Po nějakých 5 letech jsem naprosto znechuceně odešel, ten systém je na systémové korupci postaven a není síly to změnit. Naivně jsem se o to pokoušel, ale je to boj s větrnými mlýny. Jak říká legendární Ivánek Horník:"Ten fotbal se sám neudělá". Ti lidé kradou a podvádí, ale mají pocit, že jsou poctiví a že jsou ti oddaní dělníci fotbalu... Lidé jako Petla, Berbr, Starka, Chvalovský měli dávno sedět, měly jim být zabaveny majetky, jejich kluby měly přijít o licence atd.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Je to tak. Jenže tenhle systém je založen na lži podvodech, lhaní a korupci. Platí to nejen ve sportu ale v celé společnosti.V listopadu 89 nám Havlové a další dobrodruzi slibovali ráj na zemi a pravdu a lásku. SKUTEK UTEK a my žijeme skoro ve stejném hnoji jako za totáče. Jednou za 4 roky to ale můžeme těm zlodějům hodit ale nic nezměníme. RUKA RUKU MYJE. Taková je pravda.
giorgio287
Kapři připluli 🤣
Richard Šebesta
Kauza trvá 7 let a nyní už není skoro podstatné kolik ale kdy skončí ? Pro oba obžalované je trestem už samotná délka trvaní celé kauzy která jak se zdá zdaleka nekončí. Ale snad se soud jednou dopracuje ke konci ? Apropos Burešova kauza trvá taky 7 let a není u konce. Doufám že i tato jednou skončí ?
reproman
@Richard Šebesta To by se za Stalina nestalo. Berija by je odprásknul a hotovo.
King I
@reproman
Nestává se to často, nestává se to vlastně vůbec, ale tentokrát má Šeby recht. Od soudce je to dobrá prasárna.