Zprávy
Zpět na článek
Soud uložil Miroslavu Peltovi 5,5 roku vězení, pětimilionový trest a zákaz činnosti
6 komentářů
reproman
2
@Richard Šebesta To by se za Stalina nestalo. Berija by je odprásknul a hotovo.
Přejít do diskuze
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Je to tak. Jenže tenhle systém je založen na lži podvodech, lhaní a korupci. Platí to nejen ve sportu ale v celé společnosti.V listopadu 89 nám Havlové a další dobrodruzi slibovali ráj na zemi a pravdu a lásku. SKUTEK UTEK a my žijeme skoro ve stejném hnoji jako za totáče. Jednou za 4 roky to ale můžeme těm zlodějům hodit ale nic nezměníme. RUKA RUKU MYJE. Taková je pravda.
Uživatel_5734171
Kdysi jsem dělal bafuňáře v pralesní lize. Po nějakých 5 letech jsem naprosto znechuceně odešel, ten systém je na systémové korupci postaven a není síly to změnit. Naivně jsem se o to pokoušel, ale je to boj s větrnými mlýny. Jak říká legendární Ivánek Horník:"Ten fotbal se sám neudělá". Ti lidé kradou a podvádí, ale mají pocit, že jsou poctiví a že jsou ti oddaní dělníci fotbalu... Lidé jako Petla, Berbr, Starka, Chvalovský měli dávno sedět, měly jim být zabaveny majetky, jejich kluby měly přijít o licence atd.
King I
@reproman
Nestává se to často, nestává se to vlastně vůbec, ale tentokrát má Šeby recht. Od soudce je to dobrá prasárna.
Nestává se to často, nestává se to vlastně vůbec, ale tentokrát má Šeby recht. Od soudce je to dobrá prasárna.
Richard Šebesta
Kauza trvá 7 let a nyní už není skoro podstatné kolik ale kdy skončí ? Pro oba obžalované je trestem už samotná délka trvaní celé kauzy která jak se zdá zdaleka nekončí. Ale snad se soud jednou dopracuje ke konci ? Apropos Burešova kauza trvá taky 7 let a není u konce. Doufám že i tato jednou skončí ?