Komentáře

Zpět na článek

Neslavný epilog Lidových novin. Skončily jako mediální zbraň bývalého majitele, kterou už nepotřebuje

58 komentářů

Georg Waldman
Lidové noviny na každé WC. Můžete si s nimi vytřít .....
Michal Bednárek
Tenhle STBák na co šáhne, to jde do kopru. Takže dobře Lidovkám tak.
Saša Krach
Skončily jako mediální zbraň bývalého majitele, kterou už nepotřebuje...A otázka zní...Kdy skončí tento platek jako mediální
Zbraň.....😝😝😝🤣😂😂😂😂
Michal Bednárek
@Saša Krach Asi zkrachuje, že Krachu. To sem musíš přestat chodit, aby to Reflex poznal a vzápětí zkolaboval. Takhle mu jen zvyšuješ návštěvnost a inzerenti platí.
pablo41
Ten jeho poskok Komárek skončil stejně.
Avatar - našinec
našinec
Paradoxní je, že Sezemský de facto popsal, na jakém základě funguje Reflex či Forum24. Ale na druhou stranu mi přijde normální, že někdo vlastní média jako součást politického boje či jiného. To snad bylo vždy a všude. Nechápu, nad čím se kdo pozastavuje. Lidové noviny nebyly žádné veřejnoprávní médium.
Saša Krach
@našinec Protože jeden může a druhý...potenciální nepřítel ne..Pokud bude Reflex tak neúčinný jak je....Sezemský ho zařízne....😂
Avatar - našinec
našinec
Agrofert vlastnil Reflex v letech 2013-2018, kdy ho prodal společnosti Czech News Center.
Avatar - epr3
epr3
@našinec Podle lepševických blbečků za to stejně může Babiš.
Andrew Shob
Vzdyt je to uplne jedno. Normalni ctenar ani nepoznal, ze STBak neco vlastni. Vsechny ostatni ceska media jsou tak extremne levicova, ze Lidovky a MFDnes byly jeste na te prave strane.

Ceskych novinaru, kteri nepodporuji komunisty a STBaky, je jako safranu. V prezidentske volbe, pokud clovek neni komunista nebo STBak, tak ani nema sanci. Novinari ho okamzite zariznou. V te posledni to slusni lide uz ani nezkouseli.

Za covidu STBak porusoval zakony, ustavu, zakladni lidska prava a dovedl CR na hranici statniho bankrotu a vsechna ceska media mu za to jeste tleskala.

Rusko vyhodi do povetri municni sklad, zavrazdi dva ceske obcany a reakce STBaka byla ututlat to! V normalni zemi vlastizrada. V CR? Nic. Novinari maji jenom starost, aby nekdo nezaregistroval web, ktery poukazuje na jeho podlezavost Rusku.
Avatar - epr3
epr3
@Andrew Shob V normální zemi, tedy v právním státě, určuje vinu soud svým rozsudkem a třeba i v nepřítomnosti obviněných. Ten se v případě údajných ruských rozvědčíků opakovaně vyhazujících muniční sklad ve Vrběticích do povětří, jaksi vůbec nekonal, takže nemohl konat ani Babiš.
Pavel Nyklíček
@Andrew Shob
Tak tak. A bude hůř.
I Babišovi teď je hůř. Soudy čekaji a letošní majetek mu poklesl o 50 mld. na konečných 80mld.
Když vezmeme v úvahu, že 50mld. dluží 35 bankám, tak se nudit nebude.
A nikdy neodstúpim.
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nommonik
@giorgio287 Běžte se léčit
Richard Šebesta
@Nommonik Proč on, píše pravdu. Léčit se běžte vy. Lži Fialový vlády nevadí ? Lži Bureše vadí ? Tak to mi vadí lži jak Bureše tak Fialovy pětidemolice. Nejste odkojen komunistickou propagandou ? Asi jo. Soudruzi taky lhali jako Fialová vláda.
Nommonik
@Richard Šebesta Já se tomu směju, pane. 🤣🤣🤣
Saša Krach
No přátelé přestali se do plátku sypat peníze....tak skončil...
To samé může potkat Reflex a půjde....a hlupáci po něm zůstali a ti chodili každičkého rána....a nekorektní šplechty hledali....a zvykli si a šli onanovat jinam.
😂😂😂😂😂😂
Nommonik
@Saša Krach Máte hezká rána... 😎👍
jhomolka
@Saša Krach Další mohutný výstřik, už tě musí bolet ruka...
Asatin
Babis a ctenar?On rad cte akorat svoje bankovni konta.On uz davno mel cist jen vezensky jidelnicek.
Pavel Nyklíček
Lidové noviny nám odešly.
Zrovna tak odejde Babiš.
V sedmdesáti a s jeho diagnózou....brzy.
Bude ho škoda. Co mohl ještě napáchat krásných gaunerských skutků...
Amen.
Avatar - epr3
epr3
@Pavel Nyklíček Jestli bude odcházet jako Putin, kterému dálková diagnostička Džamila diagnostikovala snad všechny nemoci světa a sotva pár týdnů života, tak si ještě počkáte....
Pavel Nyklíček
@epr3
Příští rok budou volby. Babišovo poslední.
Biologické hodiny tikaji a nemýlí se.
Avatar - epr3
epr3
@Pavel Nyklíček Biologické hodiny tikají, jisté je to, že jednou umře každý, ale každý jsme jedinečný a vydržíme různou dobu. Tím kdy a kdo, si nemůžete být jistý.
jerryx
@Pavel Nyklíček A tím všechny problémy zmizí ,že? Vláda je dokonalá, prezident je skvělý intelektuál . Asi budeme moci i zrušit volby, ne? Lepší lidi přece nemáme. Ale když už to nebude kazit Babiš, bude ráj na zemi.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Nikoho v této zemi nemáme, aby schopně vedl tuto zemi.
Všechny už jsme vyzkoušeli a Babiš už nemá co nabídnout.
Snad sliby, ale už je stár.
Biologické hodiny dotikávají...
Nommonik
@Pavel Nyklíček Rád bych s vámi souhlasil. Co je ale smutné? Na kolik let jsme propůjčili tomuto pánovi naší zemi na hraní... Zač? Pro pár koblih a mnoho lží a zločinů... A vypadá to, že lid nemá dost...
jerryx
Obávám se , že zažíváme neslavný epilog Reflexu, i díky panu Sezemskému a svazáckému šéfredaktorovi.
Avatar - epr3
epr3
Když takovýto článek napíše pisálek Sezemský, smolící do Reflexu a Fora24, tedy těch nejservilnějších novin jaké se u nás vydávají, mohu se jen usmívat.
Pavel Nyklíček
@epr3
Přečti si knihu od Václava Kmenty. 2 díly. Babišovo Palermo.
Pokud přečteš pochopíš, že Babiš byl, je a bude gauner.
Ovšem pokud nepřečteš, pak zůstaneš šestý pěší z Ivančic.....
A ty necčteš. Škoda.
Babiš tyhle lidi rád.
Avatar - epr3
epr3
@Pavel Nyklíček Ale já čtu a moc se těším, až někdo napíše něco podobného na našeho současného prezidenta, premiéra, ministra vnitra atd.
Já jsem nikdy nezpochybňoval, že Babiš šel do politiky hýčkat svůj byznys, ale on na rozdíl od těch současných, se dokázal alespoň trochu s lidmi dělit. Za jeho panování byly peníze na investice pro lidi. Ta současné smečka normálního člověka jen sedřela z kůže, připravila ho o reálný příjem a znehodnotila jeho úspory.
Nemohu jinak, ale když si mám vybrat mezi Fialou a Babišem, protože o nich budou příští parlamentní volby a nebude jiná možnost, tak to s klidným svědomím hodím(poprvé) Babišovi.
Pavel Nyklíček
@epr3
Příští rok bude Babišovi 71. Dobrá, tak tedy bude vládnout, což mi nesedí dle mého odhadu, ale budiž a bude končit v 75 letech.
Evropa se hroutí a za 5 let tento starý muž v 75 letech nebude schopen ničeho. To bude holý fakt. Co dál?
Proto to chce nové mladé tváře už nyní.
S Babišem by to bylo už jen trápeni. Má stovky firem a svých starostí dost. Vládu by už nebyl schopen řídit.
Vzpomínám jak za covidu byl vyřizený a to byl podstatně mladší důchodce.
jerryx
@epr3 To samé, kde byl Fiala , když jsem se s Babišem hádal o otevření škol za covidu? Fiala ve své zbabělosti nepodpořil ani petici proti stupidnímu zavření okresů, kterou vytvořili lokální zástupci JM kraje za jeho ODS! Vypadá to, že za covidu poslouchal Fiala Babiše na slovo stejně jako dnes poslouchá Brusel.
Michal Bednárek
@epr3 - Babiš se dělil? A s čím? Svým vlastním majetkem nebo mandatornímy výdaji z peněz nás všech? Toto téma bych rád rozvedl. Dělit se s lidem penězi, které mi nepatří není dělení.
jerryx
@Pavel Nyklíček Já čtu Havla divil by ses, jak to sedí i na současnost. Lidi totiž zůstávají stále stejní.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Naprosty souhlas. Ta kniha od Kmenta je ale síla.
kosmos kosmos
@epr3 sám jsi servilní tlačítko čobolského estébáckého zloděja a čerpača 😂👍 dědku😂
Avatar - epr3
epr3
@kosmos kosmos Radši už nic nepiš, jenom blbě přiznáváš, že svět kolem sebe vůbec nechápeš a jen troubíš idiotské fráze které hlásá současná věrchuška.
kosmos kosmos
@epr3 moc leješ a potom píšeš srajdy 🤣 na netu máš milión odkazů na tvého milovaného zloděja...z tebe už nikdy nic kloudného nebude😲👎věrchuško russká 😀
Avatar - epr3
epr3
@kosmos kosmos Kosmíku, nedal by si sem aspoň něco z toho miliónu mých odkazů na mého milovaného zloděja? Vůbec totiž netuším, o čem píšeš, ale rád si to připomenu.
kosmos kosmos
@epr3 sic jsi pablb a stejně to nepochopíš tak ti
to přece pošlu 🤣👍
kosmos kosmos
@epr3 http­s://pl­us.roz­hlas­.cz/pe­tr-honzejk-soudy-odhaluji-andreje-babise-jako-rekordmana-ve-lhani-9073931
kosmos kosmos
@epr3 http­s://me­dium­.sez­nam.cz­/cla­nek/to­pi-pigula-dalsi-prohrany-soud-andreje-babise-je-dobrou-zpravou-i-pro-jeho-priznivce-17468
kosmos kosmos
@epr3 http­s://ww­w.iroz­hlas­.cz/zp­ravy-domov/pgrlf-podpurny-fond-podpora-firmy-agrofert-male-a-stredni-podniky-cerpaly-velke_­230731­0500_t­ec
kosmos kosmos
@epr3 http­s://ct­24.ces­kate­levi­ze.cz­/cla­nek/sv­et/ba­bis-definitivne-prohral-soud-se-slovenskymi-historiky-zda-byl-ve-svazcich-stb-opravnene-85988
Avatar - epr3
epr3
@epr3 Víš, Kosmíku, když sem dám odkaz z novin, kterým věřím, tak se místní klaka může přetrhnout v hodnocení, jak je to dezolátský a prolhaný tisk, ale nikdo si to ani nepřečte a nezkusí vlastní úvahou zjistit, jestli na tom, co se tam píše, není alespoň kousek pravdy. Ne, berou přesně ty, které mi tu podstrkuješ jako Písmo svaté, o kterém se za žádných okolností nepochybuje. A v tom je tvoje a ostatních chyba. V lepším případě jsou po nějakém čase nepříjemně překvapeni, v tom horším, a to je i tvůj případ, jim to nikdy nedojde a dělají užitečné idioty celý život.
Jsem už na světě dost dlouho, abych věděl, že mi média hlavního proudu lhala nebo alespoň zamlčovala část pravdy celý život a bylo jedno, jestli zrovna vládli bolševici nebo nynější lepševici. Jedinou vyjímkou bylo nedlouhé období po převratu v roce 1989, ale to opravdu netrvalo dlouho.
Takže když mi někdo předloží něco jako nezvratný fakt, tak si dám se svým odsudkem opravdu na čas a doporučuju to i tobě a ostatním hýkalům a přitleskávačům současného režimu. Jednou budete zklamaní a jak říkám, to ještě v tom lepším případě.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Koncem 80-tých let jsme na správě spojů založili organizaci Vědecko-technické společnosti. Soudruzi byli rádi, že se mládež angažuje, netušili nic podvratného. Kromě toho, že jsme pod hlavičkou VTS pořádali zájezdy do sklípků na Moravu, jsme udělali v hale pro veřejnost velkou nástěnku, která byla vždy tematicky zaměřená. A základem té nástěnky byly články ze samizdatových Lidových novin...))) Na tu nástěnku se stály fronty, chodily tam opravdu desítky lidí si to číst. Vedle té nástěnky měl kancelář podnikový estébák a protože byl sice kovaný, ale úplně hloupý, nikdy mu to nepřišlo podezřelé. Zakázali nám to až poté, co jsme udělali velkou reportáž o Gabčíkovu Nagymárosz, to tam přijeli soudruzi až z kraje a nástěnka musela dolů. Každopádně Lidové noviny byl i za bolševika pojem, díky spoustě svobodomyslných lidí přežily i řádění komunistů, Nepřežily ale řádění nenažraného slovenského estébáka, který z nich udělal firemní plátek Agrofertu. Ale protože Bureš je blbej, jako tuna letu, určitě si značku neochránil a možná, že Lidové noviny v nějaké samizdatové formě zase přežijí...
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5734171 Lidové noviny nastoupily sestupnou trajektorii úrovně krátce po plyšovém převratu. Estébák to možná dorazil, ale LN četly už jen zbytky lidí z nostalgie, obsah neměly už dávno před Babišem.
TCerny
Jsem osobne rad , ze Lidove Noviny a zejmena Istvan Leko skoncili.
Asi pred 10 lety take mne vyloucili z diskusniho fora LN a Deniku Mlada Fronta Dnes .
Kdyz jsem letos jen tak ze zvedavosti zazadal o pristup na diskusni forum LN a Mlade fronty dnes , bylo mi to opet resolutne zamitnuto s oduvodenim , ze muj avisovany profil explicitnuiho sympathisanta multikulturelni spolecnosti vsech ras, barev kuzi a nabozenstvi neni na LN zadouci.
Stejne tak jsem byl vyloucen z Ceske Mensy p. Mazalem s nahradnim oduvodnenim , ze "nejsem obcan Ceska !!".
Takze jsem soucasne clenem jen prijemne Mensa Deutschland.
To ze stale perfektne ovladam i cestinu nikoho ani v LN ani v Ceske Mense nezajima.
Navic nemam, coby 81 lety dedek cekajici na zaklepani backorama , zapotrebi pouzivat jakekoli nicky.

MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Thomas Alois Cerny
nar. 1943 v Praze
Facharzt für Chirur­gie,Un­fallc­hirur­gie Sozialmedizin uz 58 let
Poslednich 50 let Stuttgart
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@TCerny
Bolševici měli vždy děs z lidí, co jsou schopni myslet. Bureš alias kuní ksicht si koupil pár desítek zmetků, co si říkají novináři a díky nim ovládl kdysi respektované noviny. U lidí, jako je Léko nebo Plesl, mu to nedalo příliš práce, smutné to bylo třeba u lidí, jako byl Martin Komárek. Ten kvůli pár hrstem dukátů zahodil celý svůj profesní život, dnes žije v jakémsi koblihovém ghettu, spolu s dalšími podobnými troskami, co se nechali koupit estébákem. Kamberský, Korecký atd...
jerryx
@Uživatel_5734171 Ne tak úplně, myslících lidí se bojí třeba Piráti, nebo Zelení, ale třeba takový Foltýn ne. Ten v životě nepochopí, co to je samostatně myslet.😊
jerryx
@TCerny Dojal jste mě kolego, já šel z diskusního fóra seznamu.cz sám. Nebude mi žádný anonymní mladý svazák mazat příspěvky a dávat denní distanc za to, že si dělám legraci z lovce špiónů ,,generála" Koudelky a příznivců 72 pohlaví. Jestliže je ze sebe nějaký redaktor seznamu ochotný dělat šaška a poučovat mě, co znamená pojem gender, nebude mi pak nikdo mazat slušnou odpověď, že ho lituju, že věří takovým nesmyslům, protože se bojí lidí jako je hysterická aktivistka Šimáčková- Laurenčíková ,kterou náš pán premiér zaměstnal na úřadu vlády. Německo mám rád, letos jsem byl na dovolené v Kolíně nad Rýnem, příští rok chci do Výmaru, ale Vy jste jak ti komunisti v 50tých letech, co bájili o ideálech a neviděli kriminály a tábory nucených prací. Já jsem taky svým způsobem multikulturní, jsem pro rovnost všech lidí a neuznávám žádné předsudky. Ale nevidět útoky nožem, teror migrantů a v podstatě zločinné vládnutí Frau Merkel a zlých fanatiků z extrémní strany Zelení, promiňte, to je vymytí mozku. V Německu se živíme kebabem, nemám žádný problém ani s pracujícími cizinci a moc dobře víte co mám na mysli. Hlásím se k Havlovi a ten problémy uměl pojmenovat. Pokud u nás všichni novináři nejsou tak zbabělí jako u vás v SRN, je to právě díky Havlovu dědictví a dost nás ještě pamatuje, že jako pan Sezemský psal jistý Jaroslav Kojzar z Rudého Práva před 35 lety. Nikdo v mém okolí neobdivuje Babiše , jen už máme dost té arogance a hlouposti jak naší vlády, tak i Bruselu, stejně jako jsme před 40ti lety měli dost našich a sovětských soudruhů.
TCerny
@jerryx p.Jerryx, mozna , ze jste mi rikal , kolik je Vam let , ale ja to kvuli Vasemu anonymnimu nicku zapomnel.Ja vzpominam na tu dobu v CSR velmi positivne , pracoval jsem od. r. 66 na Bulovecke chirurgii, nikdy jsem ve strane nebyl ale drzel jsem semazrejme hubu a krok, paklize Vy jste studoval v CSR musel jste kazdorocne take jako ja delat zkousky z takovych debilit jako Marxismus a "vedecky komunismus " jinak by v CSR nikdo!!! vystudovat ani medicinu nemohl. Stejne tak i u 1.a 2. atestace z chirurgie jako ja na bulovce u prof. Knoblocha -jako treba prof. Pafko .Nasi p.Merkel obdivuji, byla zvolena 4x za sebou a byla premierkou 16 let jako skoro nikdo a ja ji volil prave od r. 15.kvuli migrantum , k nimz ja pred 50 lety patril take.Samozrejme ze vsichni kdo se provini proti nasemu zakonu musi byt adekvatne potrestani.My unas mame 5 mil. muslimu a 3000 mesit a to je o.k. Mne muze byt jak Allah , tak nejaky jezis ci Budha zcela ukraden , ale muslimu jsou z 8 miliard na nasi Zemi 2 miliardy stejne jako nas krestanu a to zcela jiste nikdo nezmeni .Havel byl jiste statecny , neb rikal co si mysli ale skoncil v kotelne a ja chtel operovat a do kotelny se mi nechtelo ( ani nekam mimo Prahu!) tak jsem drzel hubu a krok jako 99,99% mych spoluobcanu v CSR.
jerryx
@TCerny 57 let, studoval jsem částečně ve starém i novém režimu. Marxismus jsem zažil jen v prvních 2 ročnících a za Gorbačova se už nebral vážně. Problém marxismu, jakož i nových zelenogenderových ideologií je, že zkreslují skutečnost, potlačují kritiku a hlavně jsou nereálné. Když jsme u Německa , Goebbelsovi je připisována věta, že 100 x opakovaná lež se stává pravdou. Tak nějak je to s Frau Merkel, že ji lidé tolikrát volili. Nedávno u vás byly vládou vyvolané demonstrace proti krajní pravici. Ale kde je ta krajní pravice? Ohrožuje někoho nožem , znásilňuje, napadá někoho na ulici? Ne, dělají to migranti. Nedávno byl u Vás obžalován člověk, který napsal , že ministryně za Zelené , Frau Baebock je hloupá. Což je sice nezdvořilé ,ale pravdivé. Kriminálníkům z Afghánistánu dalo Německo 1000 euro za to ,že se uvolili vrátit. A zajímalo by mě, jakou trafiku dostal bývalý policejní ředitel v Kolíně nad Rýnem, který vyhrožoval znásilněným ženám po tehdy proslulé silvestrovské noci a odvolán byl až po tlaku veřejnosti? Je Vaším právem být slepý k tomu, co se v Evropě děje , ale mým právem je na to upozorňovat. Je normální žádat po státu, aby bylo na ulicích bezpečno.
TCerny
Jerry, Vas nahled je samozrejme legitimni a kryje se s nahledy 99,9% Vasich spoluobcanu , ke kterym ja ale nepatrim, neb ziji poslednich 50 let vnemecku a nasi p. Merkel obdivuji a od r. 15 jsem ji konsekventne volil.
My krestne jsm v masovych vrazdach mnohem efektivnejsi nez muslimove -
krestan Paddock v Las Vegas postrilel 2017 kulometem z okna 50.patra hotelu asi 60 ucastniku hudebniho koncertu a 800 jich tezce zranil
Krestan Brenton postrilel v r. 2019 na New Zealand 51 muslimu, kteri se modlili v mesite.
Legenedarni krestan Breiwik s neodmyslitelnym krucifixem kolm krku a modlici se neustale ke svemu Jezisovi bestialne povrazdil 77 krestanskych deti a dostal za to od Norskeho soudu 20 let nepodminene a po 10 letech si zazadal o predcasne propusteni neb dle jeho nahledu 77 vrazda krestanskych deti neni nic tak strasneho etc. etc.
Samozrejme i bestialni vrazda 8 lidi v Solingen je strasna a vsichni kdo u nas se provini proti naem zakonum- at mulimove , nemci , cesi etc.musi byt stejne potrestani a vykazani-v tom s Vami coby take illegalni immigrant pred 50 lety zcela souhlasim.
Vam se nase p. Merkel nelibi, mne jsou vsichni vasi politici Schnurz und Piepe egal, neb Vas spoluobcan nejsem.
Jste mladsi nez moje dcera, jak se jmenujete zcela jiste neprozradite , coz je pathognomonicke pro Vase spoluobcany.
jerryx
@TCerny MUDr. Jaroslav Konečný, Liberec. Spokojen? Takhle vám vaše rozvědka a média , jinak prolezlá zelenými fanatiky a kariéristy, odpůrce migrace nelíčí, co ? Znovu. Kde máte tu vaši krajní pravici? Víte, Havel ve svém slavném díle Moc bezmocných z roku 1978 , popsal tehdejší stav u nás. Ovlivňoval nás strach, lidi se báli říct svůj názor. U Vás se taky lidi bojí říct, že se bojí migrantů a ne AfD. Bojí se taky, že by je mohli vyhodit z práce a že by měli problémy. Vládnou u vás zelení fanatici, kterým jde jen o sebe a ne o ochranu přírody, ani o rovné podmínky. Pořád ale u vás zůstává taková ta německà slušnost z minulosti , kterou u nás jistý novinář nazval Bonnskou republikou , tedy SRN před rokem 1990, tedy země , ke které jsem jako mladý rád vzhlížel. Já nemám předsudky, ani rasové ani náboženské, ale pokud bych se třeba já nestaral o svého staršího syna s ADHD, byl by z něj kriminálník. A to je problém migrantů. Nikdo jim nevštípil žádné dobré zásady ani rodina, ani stát. A navíc, proč by na nás měli pracovat cizinci? Nejsme kolonizátoři ,ani nadlidé
Ať máme takovou životní úroveň, na jakou si vyděláme. A je tu spousta lidí , co studují gender a další pomatenosti. Takže jim to zrušíme a přinutíme je pracovat. Moc pravicové? Ale já jsem jenom centrista, to Zelení tohle posunuli.
Michal Bednárek
@TCerny A na to jste hrdý, že máte 5 mil. muslimů a 3000 mešit? A sakra. Tak to už asi vím, kde udělali skopčáci chybu.
King I
Bureš není majitel ničeho, je to nastrčená figurka, bílý osel. Pokud bude třeba, je mu kdykoliv možné přišít retardaci a zbavit ho svéprávnosti.
#sluncejeplaneta, #mesicjeplaneta, #kra­vavy­rabim­lekov­zalud­ku.