Zprávy

Zpět na článek

Jeden z nejhorších ruských útoků zabil v ukrajinské Poltavě 41 lidí a více než 180 dalších zranil

21 komentářů

Richard Šebesta
Je to stále dokola. Dokud se bude válčit budou mrtví i civilisté a hlavně na ukrajinské straně. Že ti mrtví nevadí Putinovi , no je to údajně válečný zločinec a vrah a nevím co ještě ale že to nevadí Zelenskému a západním politikům tak to je na pováženou. Zřejmě budou mít něco společného s Putinem. Je to lhostejnost a arogance a přednost vlastních zájmů před lidskými životy oněch civilistů. Je to opravdu jako u *** stále tisíckrát opakovat, že dokud se bude válčit budou takových mrtvých další stovky ne-li tisíce.
Avatar - epr3
epr3
Dokud se budou vojáci ubytovávat v hotelech v centrech měst, dokud si budou OSU budovat své velitelské štáby ve školkách, školách a nemocnicích, tak to s sebou ponese i civilní oběti.
Je opravdu naivní si myslet, že Rusové vystřílí rakety za miliony dolarů proto, aby zabili pár desítek civilistů, kteří nemají na vývoj války žádný vliv. Kdyby to opravdu chtěli, už by na Ukrajině žádný živý civil nebyl.
Avatar - našinec
našinec
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=81DJ­3H15wDM
Michal Kelner
Eskalace konfliktu není dobrá zpráva. Bohužel je však nevyhnutelná.
Američané dnes souhlasí s dodávkou střel dlouhého doletu na Ukrajinu a s jejím užitím na vojenské cíle na území teroristického Russka.
Ustupovat agresi dál není možné.
Sláva Ukrajině!
King I
@Michal Kelner Chudák Šebesta málem zařídil mír na Ukrajině a teď ho bude muset domlouvat v Rusku. Ten se nezastaví.
Michal Kelner
@King I 😁😁😁
Pavlína Klimešová
@Michal Kelner Máte pravdu, ustupovat ukrajinské agresi už musí skončit, zatahují selý svět do jaderné války.Zelenského by už mohl někdo sejmout, aby zastavil jeho zákeřnou a mstivou povahu, skutečně tahá Evropu do jaderné války, kdyby tuto zbrań měl, už by ji použil. Zatracený skřet, fuj.
Michal Kelner
@Pavlína Klimešová už Aristoteles pravil, že vymlouvat hlupákovi jeho hloupost je hloupé.
Avatar - epr3
epr3
@Michal Kelner Teď ještě zjistit, co je hloupost a co ne. Já bych řekl, že je na vaší straně, ale vymlouvat vám to nebudu, jak říkáte, je to marné.
Richard Šebesta
@Michal Kelner To máš pravdu ale platí to i na tebe !
Richard Šebesta
@Michal Kelner Číšníku to se ti to pindá z tepla domova ale mít na Ukrajině blízké příbůzné nevím zda by jsi mlel svoje stále ty svoje bludy. Ta válka nemá vojenské řešení. Až to ty a další omezenci pochopí přibudou další statisíce mrtvých pokud se nestane něco horšího.
Avatar - našinec
našinec
Nic moc. Ještě se musí Rusové od Izraelců hodně učit.
Pavlína Klimešová
Nejspíš si to zase udělali Ukrajinci sami,sestřelili rakety a úlomky udělaly své, jako už mockrát, ale pravdu od nich čekáte marně, jen lžou a lžou.Zelensky potřebuje další a další zbraně. o to tady jde, nic nového.
King I
@Pavlína Klimešová Co tam ty rakety dělaly? Jen tak se byly proletět a zase by se vrátily? Vůbec nepočítali s tím, že by je někdo mohl sestřelit? Jsi normální?
lug70
@Pavlína Klimešová to už byla taktika tzv. umírněné opozice, podporované západem v Sýrii. Teroristické bandy "umírněné opozice" samy ostřelovaly nemocnice, školy a další civilní cíle raketami a někdy útočily i chemickými zbraněmi a potom západní média vyřvávala, že to udělal Asad nebo Rusové. Nebo se "umírněná opozice" včetně Islámského státu cíleně schovávala do civilních objektů v syrském Aleppu a když ta jejich doupata byla ruskou nebo Asadvou armádou zničena, tak západní média opět vyřvávala o ruských či Asadových válečných zločinech na civilistech. Těch případů útoků pod falešnou vlajkou tam bylo nepočítaně. To samé se děje i na Ukrajině. Taky vojska kyjevské fašistické junty často ostřelují cíleně vlastní civilní infrastrukturu i přímo ukrajinské civilisty a potom to svádí na Rusy. Když kyjevská junta nemůže Rusy porazit, tak se uchyluje ke zvěrstvům na vlastních občanech aby to potom mohlo být zneužito k celoplanetární fejkové propagandě proti Rusku. Není se však co divit, teroristy v Sýrii řídili a kyjevské fašisty řídí stejní zpravodajci a vojenští poradci z USA a NATO. Proto ty stejné rukopisy v Sýrii i Ukrajině.
Pavlína Klimešová
@lug70 Naprostý souhlas, toto si myslím už od začátku války na Ukrajině. Velmi dobře znám mentalitu těchto lidí, zkušenosti v rodině. Zelenský je prototyp fašistického banderovského člověka, mstivý a úskočný žid. A to mi nikdo nevymluví.
kosmos kosmos
@Pavlína Klimešová nespadla ti na tu tvoji malou hlavu taky střepina slepico?,🤣
Pavlína Klimešová
@kosmos kosmos Ty se raději vzdělávej, abys věděl, která bije, ale ty toho nejsi schopen, ukrajinský banderovský kijevský režim by už měl konečně někdo zastavit a hlavně jejich fašistického vůdce Zelenáka.
kosmos kosmos
@Pavlína Klimešová moc chlastáš blbe🤣👍a pak píšeš srajdy👎
kosmos kosmos
@Pavlína Klimešová a nauč se česky russký dezoláte 🤣👍
Avatar - epr3
epr3
@kosmos kosmos Kosmíku, tobě ideologická úderka plukovníka Foltýna přidala? Že se tak snažíš, ale jak už píšu jinde, jen ukazuješ, jak jsi jednoduchej.